plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Blondi22 wrote:gocha04 wrote:oooo Blondi to chyba na jakiegoś konkretnego lekarza trafiłaś, bo ta moja znajoma to na naciągacza.
Barszczyk z makaronem to ja znam, ale to jest gorący kubek albo zupka chińska. Barszczyk czerwony lubię, ale z krokietami.
nie no ten gosciu spoko zawsze daje dobrze dobrane leki a na usg chyba z 10 min mnie badal i dokladnie sprawdzał.
on tez w warszawie pracuje ale nie wiem gdzie
Blondi wysłałam ci zaproszenie. Wyślij mi jego imię i nazwisko na priv.
wysłalam
-
Blondi dziękuję.
Blondi22 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Tak dostałam i odpisałam. Miałam klienta to tylko jednym okiem patrzyłam na forum hehe.
Effcia28 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualny
-
Libra wrote:a ja jem ogóreczka, rzodkieweczkę i pomidorka ze śmietanką... a jak zjem zaczynam moje nadgodziny... byle do 18-tej
żebyś tylko widziała jaki mam teraz ślinotok....
zapytałam kolege bryt. jak mówią na herbatę bez mleka to powiedział że takie słowo nie istnieje. i nie powinno.
jutro przyniose cytryne to dopiero sie bidny zdziwi....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 13:52
Libra, Ola_czeka, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Serio dziewczyny jesteście bezlitosne. Człowiek wchodzi na forum, spodziewał się czegoś innego a tu taka akcja z tym jedzeniem ! FOCH. Idę robić spaghetti ;(
A Ty jak wchodzisz tu w tej ciąży, to jest ok taaaak?!?!?!
(W sumie jest bardzo ok.)
Sorry prezydentowoNie mam absolutnie zamiaru drażnić waszych serduch
Kurna no nie gadaj, że z Tobą też się nie da pożartować?!Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Serio dziewczyny jesteście bezlitosne. Człowiek wchodzi na forum, spodziewał się czegoś innego a tu taka akcja z tym jedzeniem ! FOCH. Idę robić spaghetti ;(
Kurna no nie gadaj, że z Tobą też się nie da pożartować?!
Da się wieśniakuSama przecież żartuje tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 13:52
Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Serio dziewczyny jesteście bezlitosne. Człowiek wchodzi na forum, spodziewał się czegoś innego a tu taka akcja z tym jedzeniem ! FOCH. Idę robić spaghetti ;(
Kurna no nie gadaj, że z Tobą też się nie da pożartować?!
Da się wieśniakuSama przecież żartuje tak?
Cieszę się zołzo. -
Ola przecież Ty tu jesteś Prezydentrą.
Libra ogóreczek, rzodkieweczka mmmmmm. A do 18 to je też tu będę, ale nie na nadgodzinach na szczęście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 13:58
zbikowa, Libra, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:A co może nawet najbardziej wpływowa Prezydentra, jak po piętach drepcze jej wrogi gabinet cieni?
Co ty pitoliszZjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć
Właśnie sama nie wiem, co ja gadam.
No własnie ja też się nad tym zastanawiam.
PS. Mam juz żarełko więc możecie sobie rozmawiać o zupkachFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiałam wam napisać o badaniach mojego m... otóż wczoraj byłam u koleżanki (ta co leczy się na PCOS)... i wyniki badania nasienia mojego m. zderzyłam z wynikami jej m (tym bardziej, że badania robione były w tym samym labolatorium)... jej m był ze swoimi wynikami u androloga, który powiedział, że jego wyniki są bardzo dobre... uspokoiłam się, bo mój m miał jeszcze lepsze! teraz tylko ciekawe, czy potwierdzi to też mój gin:)
jak wróciłam do domu i przekazałam tą informację mojemu m, to się bardzo ucieszył, aż wezbrały w nim taaaaakieee pokłady czułości;) wczoraj byłam najwspanialszą i najukochańszą żoną na świecie:)Effcia28, Rucia, zbikowa, Kaja, Dodi, aisa, Ilona, Kfjatus, muzarcia, Gunia, Shagga_80, Fedra, kiti, Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:miałam wam napisać o badaniach mojego m... otóż wczoraj byłam u koleżanki (ta co leczy się na PCOS)... i wyniki badania nasienia mojego m. zderzyłam z wynikami jej m (tym bardziej, że badania robione były w tym samym labolatorium)... jej m był ze swoimi wynikami u androloga, który powiedział, że jego wyniki są bardzo dobre... uspokoiłam się, bo mój m miał jeszcze lepsze! teraz tylko ciekawe, czy potwierdzi to też mój gin:)
jak wróciłam do domu i przekazałam tą informację mojemu m, to się bardzo ucieszył, aż wezbrały w nim taaaaakieee pokłady czułości;) wczoraj byłam najwspanialszą i najukochańszą żoną na świecie:)
Libruś to świetnie !Super wiadomość !
Zobaczysz, ze prędzej czy później zostaniesz mamą. Może faktycznie po prostu brakuje wam szcześcia? Tak jak mi przez półtora roku?Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość