plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:miałam wam napisać o badaniach mojego m... otóż wczoraj byłam u koleżanki (ta co leczy się na PCOS)... i wyniki badania nasienia mojego m. zderzyłam z wynikami jej m (tym bardziej, że badania robione były w tym samym labolatorium)... jej m był ze swoimi wynikami u androloga, który powiedział, że jego wyniki są bardzo dobre... uspokoiłam się, bo mój m miał jeszcze lepsze! teraz tylko ciekawe, czy potwierdzi to też mój gin:)
jak wróciłam do domu i przekazałam tą informację mojemu m, to się bardzo ucieszył, aż wezbrały w nim taaaaakieee pokłady czułości;) wczoraj byłam najwspanialszą i najukochańszą żoną na świecie:)
Libruś to świetnie !Super wiadomość !
Zobaczysz, ze prędzej czy później zostaniesz mamą. Może faktycznie po prostu brakuje wam szcześcia? Tak jak mi przez półtora roku?
to się zobaczy i oceni jak ja porobię jeszcze wszystkie badania...
przecież może się okazać, że ja jestem felerna i to we mnie tkwi problem... i będzie trzeba mnie podrasować, jak się tylko da -
Libra wrote:miałam wam napisać o badaniach mojego m... otóż wczoraj byłam u koleżanki (ta co leczy się na PCOS)... i wyniki badania nasienia mojego m. zderzyłam z wynikami jej m (tym bardziej, że badania robione były w tym samym labolatorium)... jej m był ze swoimi wynikami u androloga, który powiedział, że jego wyniki są bardzo dobre... uspokoiłam się, bo mój m miał jeszcze lepsze! teraz tylko ciekawe, czy potwierdzi to też mój gin:)
jak wróciłam do domu i przekazałam tą informację mojemu m, to się bardzo ucieszył, aż wezbrały w nim taaaaakieee pokłady czułości;) wczoraj byłam najwspanialszą i najukochańszą żoną na świecie:)
to elegancko ,że wyniki twojego m superowe!!! -
Libra to zaje...ista wiadomość, że wyniki dobre. Twój gin to tylko potwierdzi, a jak M się na Ciebie rzuci ze szczęścia to.... wiadomo.
Tylko w okolicach owu mu potwierdź ponownie.
Rucia ja to mam szczęście.że mi f..ut na czole nie wyrósł. I na tym koniec szczęścia.;P wyczerpało się.
Ola_czeka, Libra, Ilona, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Libra to zaje...ista wiadomość, że wyniki dobre. Twój gin to tylko potwierdzi, a jak M się na Ciebie rzuci ze szczęścia to.... wiadomo.
Rucia ja to mam szczęście.że mi f..ut na czole nie wyrósł. I na tym koniec szczęścia.;P wyczerpało się.
Hehehe głupia! -
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Libra wrote:miałam wam napisać o badaniach mojego m... otóż wczoraj byłam u koleżanki (ta co leczy się na PCOS)... i wyniki badania nasienia mojego m. zderzyłam z wynikami jej m (tym bardziej, że badania robione były w tym samym labolatorium)... jej m był ze swoimi wynikami u androloga, który powiedział, że jego wyniki są bardzo dobre... uspokoiłam się, bo mój m miał jeszcze lepsze! teraz tylko ciekawe, czy potwierdzi to też mój gin:)
Zobaczysz, ze prędzej czy później zostaniesz mamą. Może faktycznie po prostu brakuje wam szcześcia? Tak jak mi przez półtora roku?
przecież może się okazać, że ja jestem felerna i to we mnie tkwi problem... i będzie trzeba mnie podrasować, jak się tylko da
Hormony masz porobione? Masz.
Może czegoś tam brakuje, nie wiem.
Ja też u siebie szukałam szukałam, obwiniałam się, no i w końcu znalazłamDługo to trwało, ale się udało.
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:gocha04 wrote:Libra to zaje...ista wiadomość, że wyniki dobre. Twój gin to tylko potwierdzi, a jak M się na Ciebie rzuci ze szczęścia to.... wiadomo.
Hehehe głupia!
PopieramMałgorzato ogarnij się
gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra wrote:miałam wam napisać o badaniach mojego m... otóż wczoraj byłam u koleżanki (ta co leczy się na PCOS)... i wyniki badania nasienia mojego m. zderzyłam z wynikami jej m (tym bardziej, że badania robione były w tym samym labolatorium)... jej m był ze swoimi wynikami u androloga, który powiedział, że jego wyniki są bardzo dobre... uspokoiłam się, bo mój m miał jeszcze lepsze! teraz tylko ciekawe, czy potwierdzi to też mój gin:)
to elegancko ,że wyniki twojego m superowe!!!
i pomyśleć, że mój ma prawie 39 lat... i jego plemniczki mają się świetnie... tak jak m mojej koleżanki, który jest młodszy o 7 lat...
normalnie dumna jestem z niego, że dzielnie łyka witaminki i stara się dbać o siebie:) (chociaż - żadko bo żadko - ale zdarzają mu się "odskoki"... żeby na taki ideał tu zaraz nie wyszedł...Rucia, gocha04, Kaja, Ilona, Dodi, Shagga_80, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
heheheheh no ale co nie prawdę mówię, że to szczęście.
Libra to tym bardziej musisz chwalić się M, tylko go nie przechwal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 14:35
Libra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Rucia ... a co u siebie znalazłaś że tak zapytam ...? 1,5 roku staranek,.....ja zaraz też będę na tym etapie
Progesteron.
Po poronieniu brałam go przez 4 miesiące, ale odstawiłam. Miałam długą długą przerwę, zbadałam raz jeszcze, okazało się, że jest niski, jeden cykl i zaskoczyło.
Druga sprawa ... przestało mi już tak zależeć na dziecku. Nawet na dzień przed testowaniem rozmawialiśmy z mężem i doszliśmy do wniosku, że odpuszczamy.Shagga_80, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:maximka84 wrote:Rucia ... a co u siebie znalazłaś że tak zapytam ...? 1,5 roku staranek,.....ja zaraz też będę na tym etapie
Progesteron.
Po poronieniu brałam go przez 4 miesiące, ale odstawiłam. Miałam długą długą przerwę, zbadałam raz jeszcze, okazało się, że jest niski, jeden cykl i zaskoczyło.
Druga sprawa ... przestało mi już tak zależeć na dziecku. Nawet na dzień przed testowaniem rozmawialiśmy z mężem i doszliśmy do wniosku, że odpuszczamy.
Hmn ... miałaś długie cykle ... ? ponoć przy podwyższonym prog. są nieregularne cykle ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Libra wrote:miałam wam napisać o badaniach mojego m... otóż wczoraj byłam u koleżanki (ta co leczy się na PCOS)... i wyniki badania nasienia mojego m. zderzyłam z wynikami jej m (tym bardziej, że badania robione były w tym samym labolatorium)... jej m był ze swoimi wynikami u androloga, który powiedział, że jego wyniki są bardzo dobre... uspokoiłam się, bo mój m miał jeszcze lepsze! teraz tylko ciekawe, czy potwierdzi to też mój gin:)
przecież może się okazać, że ja jestem felerna i to we mnie tkwi problem... i będzie trzeba mnie podrasować, jak się tylko da
Hormony masz porobione? Masz.
Może czegoś tam brakuje, nie wiem.
Ja też u siebie szukałam szukałam, obwiniałam się, no i w końcu znalazłamDługo to trwało, ale się udało.
no u mnie hormony niby ok... nawet po owulacji przy wysokiej prolaktynie (55) miałam progesteron w miare (12,7)
ale może mam coś takiego "ukrytego" jak moja siostra... ona miała posklejane jajowody, ale to się "wydało" dopiero po laparoskopii... i oczywiście muszę przycisnąć gina w sprawie mojego mięśniaka - żeby sprawdził, czy jest daleko od endometrium...
nic innego nie przychodzi mi do głowy... -
Libra wrote:Kaja wrote:Libra chyba też mojego m wyslę na takie badania bo mnie podpytuje gdzie sie takie badania robi !!!!
u mnie jest tylko jedno labolatorium w mieście... a wiedziałam to od koleżanki i od mojej siostry, bo m siostry też już po badaniach
ja bede musiała zapytać moje gina w piątek bo idę na monitoring i oby mi nie powiedział ,że weekend majowy długi bierze bo się potnę !!!!i dowiem się gdzie takie badania robi !!! -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Rucia wrote:maximka84 wrote:Rucia ... a co u siebie znalazłaś że tak zapytam ...? 1,5 roku staranek,.....ja zaraz też będę na tym etapie
Progesteron.
Druga sprawa ... przestało mi już tak zależeć na dziecku. Nawet na dzień przed testowaniem rozmawialiśmy z mężem i doszliśmy do wniosku, że odpuszczamy.
Hmn ... miałaś długie cykle ... ? ponoć przy podwyższonym prog. są nieregularne cykle ...
chyba przy obniżonym... bynajmniej ja tak myślę...