plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra Kobitki i ja sie ewakuuję bo zjadłam zupke i śpiaca sie zrobiłam...
idę zobaczyć jak tam moja druga kołdra czy daleko jej do końca prania i się chyba zdrzemnę chwilke jak to moja mama zawsze raczyła mówić "pół godzinki dla słoninki"Gunia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyhe he pomidorowo u nas...też lubie kaszkę, mięcho i sałatę...moja rośnie wogrodzie ale co rusz kurczaki wpadają do sałatowego baru i sie nią zywią, ciekawe czy ja się załapię i czy coś wypuścić zdąży;-) hehe
Fedra, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
oooo Blondi to chyba na jakiegoś konkretnego lekarza trafiłaś, bo ta moja znajoma to na naciągacza.
Barszczyk z makaronem to ja znam, ale to jest gorący kubek albo zupka chińska. Barszczyk czerwony lubię, ale z krokietami.Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:zapraszam...moja jest z wędzonym boczkiem w drobnych kosteczkach...faktycznie coś czytałam o Wa-wie ale nie wiedziałam, że to już...no to ma-uy-sia!ma-uy-sia!ma-uy-sia!ma-uy-sia!ma-uy-sia! Fedrunia to ja wpadam na barszczyk...nigdy nie robiłam z makaronem...zawsze ziemniaki ale chętnie spróbuję...czy robisz celowo makaron czy dla zaoszczędzenia czasu? Pytanie ważne, bo może spróbuję z makaronem zrobić jak mam przyjedzie...a niedługo botwinka i szczw już jest...można zrobić super chłodnik z jajkiem ze szczawiu...mniam...i kurde co rusz mam niespodziannki...okazało się, że wybiła mi ta mięta co mi zdechła w zeszłym roku latem...he he spisałam na straty a tu jak mnie czerwona mrówka w dupsko dziabła to się otarłam dłonią o jakieś zielsko a to mięta...mniam będzie herbatka ze świeżej mięty i do lodów i do sałatek dodatek...jak lubicie to kupcie sobie w doniczce czy w Lidlu czy w innym sklepie już zieloną pachnącą...i korzystajcie ze świeżynek...polecam...
Wiesz co Muzi? Wypchaj się z tą swoją pomidorówką z boczkiem, koprem i pietruszkąZ chłodnikiem ze szczawiu i jajeczkiem też się wypchaj.
Jesteś okropna dla mojego burczącego brzucha.
Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Kfjatus wrote:Dobra, dobra wszystkie zachęcają,ale talerza z pomidorówka nie widzę
W takim wypadku kasza jęczmienna, mięsko i sałata do tego
no to ja ide do Ciebie na kaszkę z mięskiem i surówke uwielbiam taki zestaw a najlepiej jakiś gulasz do kaszy
Idę stądMamooo ja chce do mamy! Ona takie dobre jedzonko robi
Fedra lubi tę wiadomość
-
Właśnie Muzi w wolnej chwili mogłabyś napisać mi na priv przepis na chłodnik? Mój dziadek robi pyszny z ogórków i też muszę go dopytać jak to robi. Na gorące dni jak znalazł.
A taki chłodnik fajny jest tez z ziemniakami pokraszonymi skwarkami ohhh dzieciństwo.
W zeszłe lato robiłam chłodnik z kefiru i mleka z warzywkami pokrojonymi w kostkę. Też był pyszny, a sceptycznie podchodziłam do przepisu. I dla oka też się podobał, bo był bardzo kolorowy.Libra, Ilona lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia to zrobimy tak: ja Ci ugotuję co chcesz a Ty mi dasz trochę ciąży.
Ja chcę żeby mi poprostu ktoś coś ugotował/usmażył. ;( Zrób mi schabowego takiego dobrego, ziemniaki ze skwarkami i sałatę zieloną z rzodkiewką.Ciaże wyślę kurierem
Ilona, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia to zrobimy tak: ja Ci ugotuję co chcesz a Ty mi dasz trochę ciąży.
Ja chcę żeby mi poprostu ktoś coś ugotował/usmażył. ;( Zrób mi schabowego takiego dobrego, ziemniaki ze skwarkami i sałatę zieloną z rzodkiewką.Ciaże wyślę kurierem
Deal. -
Rucia wrote:Serio dziewczyny jesteście bezlitosne. Człowiek wchodzi na forum, spodziewał się czegoś innego a tu taka akcja z tym jedzeniem ! FOCH. Idę robić spaghetti ;(
A Ty jak wchodzisz tu w tej ciąży, to jest ok taaaak?!?!?!
(W sumie jest bardzo ok.)Rucia, Libra, Dodi, Ilona, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:oooo Blondi to chyba na jakiegoś konkretnego lekarza trafiłaś, bo ta moja znajoma to na naciągacza.
Barszczyk z makaronem to ja znam, ale to jest gorący kubek albo zupka chińska. Barszczyk czerwony lubię, ale z krokietami.
nie no ten gosciu spoko zawsze daje dobrze dobrane leki a na usg chyba z 10 min mnie badal i dokladnie sprawdzał.
on tez w warszawie pracuje ale nie wiem gdzie
gocha04, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:Serio dziewczyny jesteście bezlitosne. Człowiek wchodzi na forum, spodziewał się czegoś innego a tu taka akcja z tym jedzeniem ! FOCH. Idę robić spaghetti ;(
A Ty jak wchodzisz tu w tej ciąży, to jest ok taaaak?!?!?!
(W sumie jest bardzo ok.)
Sorry prezydentowoNie mam absolutnie zamiaru drażnić waszych serduch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 13:23
-
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:gocha04 wrote:oooo Blondi to chyba na jakiegoś konkretnego lekarza trafiłaś, bo ta moja znajoma to na naciągacza.
Barszczyk z makaronem to ja znam, ale to jest gorący kubek albo zupka chińska. Barszczyk czerwony lubię, ale z krokietami.
nie no ten gosciu spoko zawsze daje dobrze dobrane leki a na usg chyba z 10 min mnie badal i dokladnie sprawdzał.
on tez w warszawie pracuje ale nie wiem gdzie
Blondi wysłałam ci zaproszenie. Wyślij mi jego imię i nazwisko na priv.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy