plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Muska wrote:o żesz babole!
Zaczęłam pracować, potem wchodzę na ovu, daję odśwież, a tu aż 3 strony do nadrobienia!
Ale jak mam czas akurat, to żadna nie pisze
No wiec, stało się. PracujęMusze się do 16:00 wyrobić bo plan mam jak wczoraj - wybiec krzycząc, że wolność w końcu i biec w kierunku domu!
Muska, czy Ty sobie zdajesz sprawę, że ja to sobie od wczoraj wizualizuję?
a ja jestem ciekawa czy faktycznie tak wczoraj zrobiła
No ba!
Pół dzielni mnie słyszałoDodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Sandraa wrote:Ja tam lubię Twoją szczerość
no nie wiem Kochana czy tak lubisz bo nie wiem czy to nie czasem Ty uciekłaś po jakimś moim wywodzie...
ale mam nadzieję ze już mnie Dziewczyny na tyle poznały ze wiedzą że co w sercu to na dłoni, a pewnych rzeczy nie pisze by kogoś zranić tylko by otworzyć oczy...
no niestety nie jestem taka słodko-pierdząca jak by to określił mój brat
więc wybaczcie ale nie planuję się zmienić
Nie uciekłam nigdzie, tylko się nie udzielałam na forum.
A to wtedy to nic nie miało wspólnego ze szczerością tylko, że mnie z tabelki wykreśliłaś hehe ( taki żarcik, teraz po jakimś czasie coś sobie przemyślałam i jest ok) -
Muska wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Muska wrote:o żesz babole!
Zaczęłam pracować, potem wchodzę na ovu, daję odśwież, a tu aż 3 strony do nadrobienia!
No wiec, stało się. PracujęMusze się do 16:00 wyrobić bo plan mam jak wczoraj - wybiec krzycząc, że wolność w końcu i biec w kierunku domu!
No ba!
Pół dzielni mnie słyszało
Proszę, powiedz że w biegu podskoczyłaś, wyrzuciłaś obie nogi w bok i klasnęłaś nimi jak dłońmi?Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Muska wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Muska wrote:o żesz babole!
No ba!
Pół dzielni mnie słyszało
Proszę, powiedz że w biegu podskoczyłaś, wyrzuciłaś obie nogi w bok i klasnęłaś nimi jak dłońmi?
Do Dorotki mi daleko, ale wydałam taaaki okrzyk, ze ochroniarz się z krzesełka zerwał, a babcie na przystanku mało nie pomdlałyFedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Fedra wrote:Sandraa wrote:Ja tam lubię Twoją szczerość
no nie wiem Kochana czy tak lubisz bo nie wiem czy to nie czasem Ty uciekłaś po jakimś moim wywodzie...
ale mam nadzieję ze już mnie Dziewczyny na tyle poznały ze wiedzą że co w sercu to na dłoni, a pewnych rzeczy nie pisze by kogoś zranić tylko by otworzyć oczy...
no niestety nie jestem taka słodko-pierdząca jak by to określił mój brat
więc wybaczcie ale nie planuję się zmienić
Nie uciekłam nigdzie, tylko się nie udzielałam na forum.
A to wtedy to nic nie miało wspólnego ze szczerością tylko, że mnie z tabelki wykreśliłaś hehe ( taki żarcik, teraz po jakimś czasie coś sobie przemyślałam i jest ok)
no tylko ze ja wtedy wykreślałam wszystkie bo jakieś tam były załozenia...
jeśli Cię wtedy uraziłam to przepraszam o czym chyba wtedy już też pisałam ale nie wiem czy doczytałaś...
ale mam nadzieję ze miedzy Nami jest wszystko ok??Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hej ja byłam u lekarza na chwile zjarzałam do was i kłade sie do łóżka.
Miałam zrobione usg i kamieni nie ma wyszło na to ze to zapalenie nerki.
Dostalam antybioty i lek rozkurczowy i na goraczke a w środe za tydzień mam zanies próbki moczku do badan czy cos antybiotyk pomógl.
Milego dniaRucia lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A jakie są założenie co do tabelki?
chodziło o to że w tabelce było dużo dziewczyn które raz się u Nas pojawiły dopisały i znikły...
więc stwierdziłyśmy ze od tej pory jedna osoba jest odpowiedzialna za tabelkę (bo się zamieszanie zrobiło a tabelka pojawiała się czasami na jednej stronie 3 razy)...
no i usunęłyśmy Dziewczyny które nie udzielały się na forum i te które się nie starają...
i dlatego z tabelki między innym znikłam ja czy Muzi
chciałyśmy zeby była tabelka przejżysta a no i co wązne te które się nie aktualizowały czyli nie napisały że sprawę mają o zmianę daty @ no to siłą rzeczy musiały być kasowane no bo ciężko aktualizowac za kogoś jak ten ktoś i tak z Nami nie był...
ufff tłumaczenie się nigdy nie było moją dobra stronąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 10:36
Dodi, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Blondi22 wrote:hej ja byłam u lekarza na chwile zjarzałam do was i kłade sie do łóżka.
Miałam zrobione usg i kamieni nie ma wyszło na to ze to zapalenie nerki.
Dostalam antybioty i lek rozkurczowy i na goraczke a w środe za tydzień mam zanies próbki moczku do badan czy cos antybiotyk pomógl.
Milego dnia
Blondi współczuje wiem co to jest mieć zapalenie nerki jak i kamicę nerkową więc Ci nie zazdroszczę trzymaj się cieplutko i nie daj się chorobie...Blondi22 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondi dużo dużo zdrówka
Sandra miło cię widzeć
Becia masz zamiar się wkręcić na dobre, czy będziesz filowała z ukrycia i z nienacka nas nawiedziała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 10:44
Sandraa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra kobitki miło było ale się skończyło trzeba się wziąść za robotę bo sama się nie zrobi a mąż przyjdzie i znowu będzie się darł ze nic tylko cały dzień na forum a w domu syf ehhh
Buziam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 10:44
Dodi, Rucia, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi