plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:muzarcia wrote:no no! A masz gotowy kawałek? Bo kopać nie wolno! ani szybko też nie wolno kopać dla ścisłości! Ja Cię pod kloszem ustawię za karę jak nie posłuchasz ;-)Lecę, fajnie się klika ale nie da rady tu zrobić tego co jest tam...
Wszystko mam przekopane, mąż o to zadbał
Ja i Shagga też mamy przekopane i też mężowie o to zadbali...
To może od razu dodam, że to żart?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 07:04
Rucia, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:muzarcia wrote:no no! A masz gotowy kawałek? Bo kopać nie wolno! ani szybko też nie wolno kopać dla ścisłości! Ja Cię pod kloszem ustawię za karę jak nie posłuchasz ;-)Lecę, fajnie się klika ale nie da rady tu zrobić tego co jest tam...
To może od razu dodam, że to żart?
Ola ty jak coś powiesz to od razu humor się poprawia -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:muzarcia wrote:no no! A masz gotowy kawałek? Bo kopać nie wolno! ani szybko też nie wolno kopać dla ścisłości! Ja Cię pod kloszem ustawię za karę jak nie posłuchasz ;-)Lecę, fajnie się klika ale nie da rady tu zrobić tego co jest tam...
No tak ja głupia nie wiedziałam że to żart.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:muzarcia wrote:no no! A masz gotowy kawałek? Bo kopać nie wolno! ani szybko też nie wolno kopać dla ścisłości! Ja Cię pod kloszem ustawię za karę jak nie posłuchasz ;-)Lecę, fajnie się klika ale nie da rady tu zrobić tego co jest tam...
No tak ja głupia nie wiedziałam że to żart.
Wiem, że wiedziałaś, wczoraj przekonałam się, że można z Tobą żartować. Nie zawiedź mnie nigdy!
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:muzarcia wrote:no no! A masz gotowy kawałek? Bo kopać nie wolno! ani szybko też nie wolno kopać dla ścisłości! Ja Cię pod kloszem ustawię za karę jak nie posłuchasz ;-)Lecę, fajnie się klika ale nie da rady tu zrobić tego co jest tam...
No tak ja głupia nie wiedziałam że to żart.
Wiem, że wiedziałaś, wczoraj przekonałam się, że można z Tobą żartować. Nie zawiedź mnie nigdy!
Z prezydentową się nie zadziera nie wiedziałaś
Halooooooo gdzie się wszystkie podziały? -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:sa sa sa sa....sykliwa jestem jak mnie ktoś zdenerwuje, ja bym tę teściówkę Libry raz dwa psychologicznie załatwiła...jakby co Libra się polecam....będzie płakać tydzień jak ją zjadę wywiadem i sama sobie na pytania odpowie ;-)a wyników gratuluję....szkoda, że nie da się odstępować koleżankom trochu hehe, mieli byśmy samych "czaków norisów", "van damów", "stolonych" ( chętnie by swoje nasienie na aukcji wystawili), albo "Justinów Bimberów" , bo nowe pokolenie ma innego idola !!!
oj dziękuję, ale ja nie potrafię patrzeć jak ktoś płacze przeze mnie... choc mnie wkur...wia, jest złośliwa, to jak się poprztykamy i ona zaczyna płakać, to ja mam wyrzuty sumienia, serce mi się kraje i myślę o sobie w samych najgorszych... jak ja pełna werwy i sił młoda kobieta męczę 70-letnią starowinkę - nie tego mnie rodzice uczyli...
jakoś to wszystko zniosę, później może mnie los wynagrodzi wyrozumiałą synowąEffcia28, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ruciu, jestem jestem. Zbieram się psychicznie, żeby w końcu wziąć się do roboty... Chyba muszę powiedzieć w biurze, żeby dawali mi trochę mniej zadań, bo (zakładam że to przez ciążę) jakoś ciężko mi się do nich zabierać... Teraz jeszcze kończę te dżoby z poniedziałku i jak je dokończę, to będę brać mniej
-
ganiam ganiam i dogonić nie moge...czytam cały czas
Libruś świetnie, bardzo sie ciesze że wyniki M bardzo dobre to podniesie jego ego i z wielkim zapałem będzie brał sie do jakże przyjemnej roboty,a Ty już tu sobie nie wk®ecaj że to może Ty jestes trefna bo wiesz doskonale że to totalna bzdura Twój przystojny lekarz nieraz Cię o tym przekonywał że okaz zdrowia z Ciebie więc uwierz wreszcie i myśl pozywywnie a w maju sie zazieleni!
Dodi beta super na moje oko więc ciesz sie kochana i zrelaksuj sie przed dzisiejszą wizytą, pomyśl o co możesz jeszcze zapytac lekarza aby Cię uspokoił i rozwiał wszelkie wątpliwości.
Bello kochana jaką dużą już masz dziewczynkę ja Cię jak ten czas zapiernicza ... a grzybicę pod kontrola lekarza pewnie szybko wyleczysz najważniejsze że ją wykrył to już się odpowiednio Tobą zajmie
p.s. zaraz zaczynam 2556str. jak tylko dogonię znów napiszę buźkiDodi, Libra, BellaRosa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Witam z rana babeczki!
Jak samopoczucie? Starałam sie nadrobic od wczoraj, ale nie daję rady
Doszłam do wyników bety i nasienia. No i poddaję się, bo jeszcze mnóstwo zostało, a na bieżąco z dizsjaj tez chce być.
Cos jeszcze waznego na tapecie jest?
U mnie git majonez, nic się nie dzieje. Owy była (mam nadzieję, bo to przecież TEN miesiąc) no i teraz czekam...
Postanowiłam zacząc robić te badania w następnym cyklu, żeby jednak bylo z tego samego, cyzli zaczynam od prolaktyny i innych, a na końcu progesteron. Ale co mnie do tego jeszcze skłoniło - może nie będe musiała ich robicI tego sie trzymam
Dodi, mauysia, Libra, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
no i jestem z powrotem
ja to przegigant jestem, najpierw się witam niby ranny ptaszek a potem znowu w kimanko he he
śniadanie zrobione i zjedzone, zaraz biorę się za prasowanie a potem muszę do US skoczyć bo nie zdąże jak tak dalej pójdzie
stresa mam przeogromnego aż mnie m znowu zrąbał, ale jak tu nie mieć jak w głowie na przemian dwie wiadomości....
Libra ten Twój m to niezły byk rozpłodowy z takimi parametrami o mamo, aż bym się bała he he a teściową spróbuj się nie przejmować, może jest w końcu przejdzie i sama się gadaniem znudzii broń Boże się nie obwiniaj tutaj za nic, bo jeszcze troszkę i będziesz się śmiała z tych wszystkich głupich testów z maleństwem na rękach, pisząc nam o tym
cześć Ola pierdołaMuska, zbikowa, Ola_czeka, Libra, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Witam z rana babeczki!
Jak samopoczucie? Starałam sie nadrobic od wczoraj, ale nie daję rady
Doszłam do wyników bety i nasienia. No i poddaję się, bo jeszcze mnóstwo zostało, a na bieżąco z dizsjaj tez chce być.
Cos jeszcze waznego na tapecie jest?
U mnie git majonez, nic się nie dzieje. Owy była (mam nadzieję, bo to przecież TEN miesiąc) no i teraz czekam...
Postanowiłam zacząc robić te badania w następnym cyklu, żeby jednak bylo z tego samego, cyzli zaczynam od prolaktyny i innych, a na końcu progesteron. Ale co mnie do tego jeszcze skłoniło - może nie będe musiała ich robicI tego sie trzymam
właśnie:) obyś nie musiała w cale ich robićMuska, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Sylwia, powodzenia na badaniach! No i czekamy na wieści.
Ilona, nie lubię Twojej @
Kfjatus, 3mam kciuki za spotkanie, powodzenia
Shagga, nie łap doła
Libra, teściowe mają taką cechę, że nie mają racji więc się nie przejmuj za mocno babą
A Beatka nadrabia, nadrabiaPozdrawiam Cię serdecznie
Dodi, pamiętam :*
U mnie dziś ładne słonko. Biorąc przykład z Muzi będzie trzeba podziałać w ogrodzie.
Miłego dniakaroam, Dodi, Libra, mauysia, Beata, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
hej kobietki
własnie czekam na położną środowiskową xD Ma za pół godziny przyjść... mąż na biegu próbuje opanowac burdel a ja przy kawusi klikam sobie do was na przywitanie ;P
Rucia, Dodi, Libra, Muska, gocha04, Beata, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibruś ty się nie lituj nad teściową, bo ona nie ma prawa w ogóle ingerowac w wasze życie, nie ma prawa komentować tego, ze na razie nie macie dzieci. Nie istotne, że to matka twojego męża! Fajnie, ze rodzice dobrze cię wychowali, ale teściowa musi znać swoje miejsce w szeregu, a jak będziesz jej tak pobłażała, to takie jej głupie gadanie nigdy się nie skończy.
-
nick nieaktualny