X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi, trzymam mocno kciuki, dziś po południu będzie przeciążenie systemu jak się wszystkie na ovu zalogujemy, żeby dowiedzieć się co u Ciebie...

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    muzarcia wrote:
    no no! A masz gotowy kawałek? Bo kopać nie wolno! ani szybko też nie wolno kopać dla ścisłości! Ja Cię pod kloszem ustawię za karę jak nie posłuchasz ;-)Lecę, fajnie się klika ale nie da rady tu zrobić tego co jest tam...

Wszystko mam przekopane, mąż o to zadbał :)

Ja i Shagga też mamy przekopane i też mężowie o to zadbali...

To może od razu dodam, że to żart?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 07:04

Rucia, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Miłego dzionka życzę :)
    dsc00213nb.jpg

Rucia, zbikowa, mauysia, Dodi, Libra, BellaRosa, Beata, Shagga_80, Blondi22, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:
    muzarcia wrote:
    no no! A masz gotowy kawałek? Bo kopać nie wolno! ani szybko też nie wolno kopać dla ścisłości! Ja Cię pod kloszem ustawię za karę jak nie posłuchasz ;-)Lecę, fajnie się klika ale nie da rady tu zrobić tego co jest tam...

Ola ty jak coś powiesz to od razu humor się poprawia :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:
    muzarcia wrote:

No tak ja głupia nie wiedziałam że to żart. :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Dzień dobry :)
    Miłego dzionka życzę :)
    dsc00213nb.jpg

Karoam, piękne zdjęcie, gustowne klapki ma ten tubylec! Taki mariaż nowoczesności i tradycji:)

karoam, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:
    muzarcia wrote:

:D Wiem, że wiedziałaś, wczoraj przekonałam się, że można z Tobą żartować. Nie zawiedź mnie nigdy!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:
    muzarcia wrote:

:D Wiem, że wiedziałaś, wczoraj przekonałam się, że można z Tobą żartować. Nie zawiedź mnie nigdy!

Z prezydentową się nie zadziera nie wiedziałaś :P

Halooooooo gdzie się wszystkie podziały?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    sa sa sa sa....sykliwa jestem jak mnie ktoś zdenerwuje, ja bym tę teściówkę Libry raz dwa psychologicznie załatwiła...jakby co Libra się polecam....będzie płakać tydzień jak ją zjadę wywiadem i sama sobie na pytania odpowie ;-)a wyników gratuluję....szkoda, że nie da się odstępować koleżankom trochu hehe, mieli byśmy samych "czaków norisów", "van damów", "stolonych" ( chętnie by swoje nasienie na aukcji wystawili), albo "Justinów Bimberów" , bo nowe pokolenie ma innego idola !!!

oj dziękuję, ale ja nie potrafię patrzeć jak ktoś płacze przeze mnie... choc mnie wkur...wia, jest złośliwa, to jak się poprztykamy i ona zaczyna płakać, to ja mam wyrzuty sumienia, serce mi się kraje i myślę o sobie w samych najgorszych... jak ja pełna werwy i sił młoda kobieta męczę 70-letnią starowinkę - nie tego mnie rodzice uczyli...
    jakoś to wszystko zniosę, później może mnie los wynagrodzi wyrozumiałą synową;)

Effcia28, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, jestem jestem. Zbieram się psychicznie, żeby w końcu wziąć się do roboty... Chyba muszę powiedzieć w biurze, żeby dawali mi trochę mniej zadań, bo (zakładam że to przez ciążę) jakoś ciężko mi się do nich zabierać... Teraz jeszcze kończę te dżoby z poniedziałku i jak je dokończę, to będę brać mniej :/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ganiam ganiam i dogonić nie moge...czytam cały czas

Libruś świetnie, bardzo sie ciesze że wyniki M bardzo dobre to podniesie jego ego i z wielkim zapałem będzie brał sie do jakże przyjemnej roboty,a Ty już tu sobie nie wk®ecaj że to może Ty jestes trefna bo wiesz doskonale że to totalna bzdura Twój przystojny lekarz nieraz Cię o tym przekonywał że okaz zdrowia z Ciebie więc uwierz wreszcie i myśl pozywywnie a w maju sie zazieleni!

Dodi beta super na moje oko więc ciesz sie kochana i zrelaksuj sie przed dzisiejszą wizytą, pomyśl o co możesz jeszcze zapytac lekarza aby Cię uspokoił i rozwiał wszelkie wątpliwości.

Bello kochana jaką dużą już masz dziewczynkę ja Cię jak ten czas zapiernicza ... a grzybicę pod kontrola lekarza pewnie szybko wyleczysz najważniejsze że ją wykrył to już się odpowiednio Tobą zajmie

p.s. zaraz zaczynam 2556str. jak tylko dogonię znów napiszę buźki

Dodi, Libra, BellaRosa, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, nie daj się! Niech teraz ktoś inny pozapieprza. I tak bez sensu, że Cię do autokaru wpakowali na 9 godzin wczoraj.

Fedra lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana babeczki!
    Jak samopoczucie? Starałam sie nadrobic od wczoraj, ale nie daję rady :(
    Doszłam do wyników bety i nasienia. No i poddaję się, bo jeszcze mnóstwo zostało, a na bieżąco z dizsjaj tez chce być.
    Cos jeszcze waznego na tapecie jest?

U mnie git majonez, nic się nie dzieje. Owy była (mam nadzieję, bo to przecież TEN miesiąc) no i teraz czekam...
    Postanowiłam zacząc robić te badania w następnym cyklu, żeby jednak bylo z tego samego, cyzli zaczynam od prolaktyny i innych, a na końcu progesteron. Ale co mnie do tego jeszcze skłoniło - może nie będe musiała ich robic ;) I tego sie trzymam ;)

Dodi, mauysia, Libra, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jestem z powrotem :D
    ja to przegigant jestem, najpierw się witam niby ranny ptaszek a potem znowu w kimanko he he
    śniadanie zrobione i zjedzone, zaraz biorę się za prasowanie a potem muszę do US skoczyć bo nie zdąże jak tak dalej pójdzie :/
    stresa mam przeogromnego aż mnie m znowu zrąbał, ale jak tu nie mieć jak w głowie na przemian dwie wiadomości....
    Libra ten Twój m to niezły byk rozpłodowy z takimi parametrami o mamo, aż bym się bała he he a teściową spróbuj się nie przejmować, może jest w końcu przejdzie i sama się gadaniem znudzi ;) i broń Boże się nie obwiniaj tutaj za nic, bo jeszcze troszkę i będziesz się śmiała z tych wszystkich głupich testów z maleństwem na rękach, pisząc nam o tym ;D
    cześć Ola pierdoła :)

Muska, zbikowa, Ola_czeka, Libra, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Witam z rana babeczki!
    Jak samopoczucie? Starałam sie nadrobic od wczoraj, ale nie daję rady :(
    Doszłam do wyników bety i nasienia. No i poddaję się, bo jeszcze mnóstwo zostało, a na bieżąco z dizsjaj tez chce być.
    Cos jeszcze waznego na tapecie jest?

U mnie git majonez, nic się nie dzieje. Owy była (mam nadzieję, bo to przecież TEN miesiąc) no i teraz czekam...
    Postanowiłam zacząc robić te badania w następnym cyklu, żeby jednak bylo z tego samego, cyzli zaczynam od prolaktyny i innych, a na końcu progesteron. Ale co mnie do tego jeszcze skłoniło - może nie będe musiała ich robic ;) I tego sie trzymam ;)

właśnie:) obyś nie musiała w cale ich robić;)

Muska, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja

Sylwia, powodzenia na badaniach! No i czekamy na wieści.

Ilona, nie lubię Twojej @

Kfjatus, 3mam kciuki za spotkanie, powodzenia :)

Shagga, nie łap doła :)

Libra, teściowe mają taką cechę, że nie mają racji więc się nie przejmuj za mocno babą ;)

A Beatka nadrabia, nadrabia :) Pozdrawiam Cię serdecznie :)

Dodi, pamiętam :*

U mnie dziś ładne słonko. Biorąc przykład z Muzi będzie trzeba podziałać w ogrodzie.
    Miłego dnia :)

karoam, Dodi, Libra, mauysia, Beata, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki :D własnie czekam na położną środowiskową xD Ma za pół godziny przyjść... mąż na biegu próbuje opanowac burdel a ja przy kawusi klikam sobie do was na przywitanie ;P

Rucia, Dodi, Libra, Muska, gocha04, Beata, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś ty się nie lituj nad teściową, bo ona nie ma prawa w ogóle ingerowac w wasze życie, nie ma prawa komentować tego, ze na razie nie macie dzieci. Nie istotne, że to matka twojego męża! Fajnie, ze rodzice dobrze cię wychowali, ale teściowa musi znać swoje miejsce w szeregu, a jak będziesz jej tak pobłażała, to takie jej głupie gadanie nigdy się nie skończy. :(

• Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez słoneczko! Zazdroszczę Wam pracy w ogródku!!! Szczęściary jedne...
    Lecę na spotkanie, nie naskrobcie za dużo...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Belluś. :)

BellaRosa lubi tę wiadomość

‹‹ 2552 2553 2554 2555 2556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ