plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libruś a jak tam u ciebie
jak wyniki wyszły twojego m. ?
u mnie ok:) a wyniki m - z moich konsultacji z koleżankami - wypadają bardzo dobrze... co lepsze... wczoraj znaleźliśmy jego wyniki sprzed 5 lat... i obecne, przy tamtych poprzednich, są rewelacyjne!!!
przedtem plemników o prawidłowej budowie - miał 10%
teraz - 80%!!!!!
na innych parametrach też znaczące różnice... aż w szoku jestem...
a czemu taka różnica? m rzucił palenie (a palił dużo!!!), zdrowiej się odżywia i uprawia sport (raz-dwa razy w tygodniu)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 05:43
mauysia, Dodi, Muska, Beata, Shagga_80, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
no to super wieści
teraz patrzeć jak szybko ci się zazieleni na wykresie
no mój m. tez rzucił palenie ale pewnie zanim wszystko zacznie się poprawiać to pewnie z rok minie, no chyba że znów czymś sobie popsuje.
Libra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Hej, witam się z wszystkimi
A wypad w porządku, choć po Warszawie to sobie za bardzo nie pochodziłam... 4,5 h w autokarze, zaliczenie kilku przemów prezesów naszej grupy firm (jacy to jesteśmy cudowni), jedzonko i 5h w autokarze. Ale i tak lepsze to niż kolejny taki sam dzień w pracy! Fakt że jestem dziś niewyspana na maksa, ale sobie odbiję w weekend...
Liberro - właśnie, jak wyniki M? - OK DOCZYTAŁAM
Ilonko - trzymam kciuki za nowy cykl
Mała - fajnie, że już się między Wami układa.
Shagguś - ciągle u mamy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 05:48
Rucia, Dodi, Libra, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:mala29_ wrote:Libruś a jak tam u ciebie
u mnie ok:) a wyniki m - z moich konsultacji z koleżankami - wypadają bardzo dobrze... co lepsze... wczoraj znaleźliśmy jego wyniki sprzed 5 lat... i obecne, przy tamtych poprzednich, są rewelacyjne!!!
teraz - 80%!!!!!
a czemu taka różnica? m rzucił palenie (a palił dużo!!!), zdrowiej się odżywia i uprawia sport (raz-dwa razy w tygodniu)
Librus a jak z ruchliwością miałaś wyszczególnione ile po ilu godzinach jaki procent żyje ?W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyLibra wrote:mala29_ wrote:Libruś a jak tam u ciebie
teraz - 80%!!!!!
a czemu taka różnica? m rzucił palenie (a palił dużo!!!), zdrowiej się odżywia i uprawia sport (raz-dwa razy w tygodniu)
Ja pierdziele 80% ??? Wow !! Przeież to Bóg Płodności !Dodi, Libra, Effcia28, aisa, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Libra wiesz ja teraz tak analizuje moja siostra miała regularnie co miesiąc ,a ciąży nie ma do tej pory no inaczej ciąża była ,ale organizm tak się bronił ,że w brzuchu robiły jej się guzy w wielkości pięćci i występowało poronienie i tak 5 razy odpuściła i sfiksowała nie mam kontaktu znią więc nie wiem jaka u niej jest przyczyna odcieła się przez to od całej rodziny i już sama tak myślę ,że może ja mam to samo ?!!!
To jest bardzo smutna historia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kobietki!
Ilona z tą @ to przesadziłaś- foch!
Muzi podziwiam za taki zapał do pracy, w sumie jak zrobisz teraz to już będziesz miała na trochę ogródek z głowy - tylko jakieś delikatne poprawki.
U mnie budowa idzie pełną parą, wkurzamy się na siebie z M.,bo każdy ma inne wizje- no ale generalnie nie jest źle
Dziś mam spotkanie (mini biznesowe), może uda mi się dorobić pare groszy ....mam nadzieję, ze się dogadam
Dodi, Libra, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kaja wrote:Libra wiesz ja teraz tak analizuje moja siostra miała regularnie co miesiąc ,a ciąży nie ma do tej pory no inaczej ciąża była ,ale organizm tak się bronił ,że w brzuchu robiły jej się guzy w wielkości pięćci i występowało poronienie i tak 5 razy odpuściła i sfiksowała nie mam kontaktu znią więc nie wiem jaka u niej jest przyczyna odcieła się przez to od całej rodziny i już sama tak myślę ,że może ja mam to samo ?!!!
To jest bardzo smutna historia
Dokładnie. Byłam w szoku jak to czytałamIle musi przejść człowiek i ile się nacierpieć...
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:mala29_ wrote:mauysia jeszcze długo droga przed nami żeby było jak kiedyś chodź wiem że pewnie tak już nie będzie.
Długa droga, ale mam nadzieję, że przejdziecie ją razem.
Czas pokarze.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Kfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Kaja wrote:Libra wiesz ja teraz tak analizuje moja siostra miała regularnie co miesiąc ,a ciąży nie ma do tej pory no inaczej ciąża była ,ale organizm tak się bronił ,że w brzuchu robiły jej się guzy w wielkości pięćci i występowało poronienie i tak 5 razy odpuściła i sfiksowała nie mam kontaktu znią więc nie wiem jaka u niej jest przyczyna odcieła się przez to od całej rodziny i już sama tak myślę ,że może ja mam to samo ?!!!
To jest bardzo smutna historia
Dokładnie. Byłam w szoku jak to czytałamIle musi przejść człowiek i ile się nacierpieć...
Strasznie smutne...
Utwierdza mnie to w przekonaniu, że ta koleżanka Agi (Agi 30) jest chora psychicznie, bo twierdzi, że ma za sobą 9 poronień i się jeszcze tym chełpi... Nieporozumienie...Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:no to super wieści
teraz patrzeć jak szybko ci się zazieleni na wykresie
no mój m. tez rzucił palenie ale pewnie zanim wszystko zacznie się poprawiać to pewnie z rok minie, no chyba że znów czymś sobie popsuje.
papierosy to największy wróg!!! wpływają na DNA plemników powodując ich zniekształcenia na tyle, że stają się one niezdolne do zapłodnienia... oczywiście mężczyzna jest płodny i może mieć dzieci (patrz mój tato, który hajczy papierosy od 19rż, a dodatkowo będąc dzieckim stracił jedno jajeczko - i co??? spłodził 3 dzieci, w tym syna - mając 37 lat)
każdy mężczyzna jest inny, ale fakt jest niezaprzeczalny, że papirochy szkodząEffcia28, zbikowa, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Dodi każdy ma coś w portach... jedni muszromsy inni strach- ja mam wielką nadzieję, że jutro zostanie tylko mój muchomor a Twój strach pójdzie w cholerę i zostanie ulga- czego z całego serca Ci życze
Czy tylko ja pomyślałam, że Bella ma w porach nadzieję?