X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś a jak tam u ciebie :) jak wyniki wyszły twojego m. ?

Libra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, cześć i czołem.

mauysia, Libra, mala29_, Rucia, Dodi, zbikowa, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

u mnie ok:) a wyniki m - z moich konsultacji z koleżankami - wypadają bardzo dobrze... co lepsze... wczoraj znaleźliśmy jego wyniki sprzed 5 lat... i obecne, przy tamtych poprzednich, są rewelacyjne!!!
    przedtem plemników o prawidłowej budowie - miał 10%
    teraz - 80%!!!!!
    na innych parametrach też znaczące różnice... aż w szoku jestem...
    a czemu taka różnica? m rzucił palenie (a palił dużo!!!), zdrowiej się odżywia i uprawia sport (raz-dwa razy w tygodniu)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 05:43

mauysia, Dodi, Muska, Beata, Shagga_80, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to super wieści :) teraz patrzeć jak szybko ci się zazieleni na wykresie :) no mój m. tez rzucił palenie ale pewnie zanim wszystko zacznie się poprawiać to pewnie z rok minie, no chyba że znów czymś sobie popsuje.

Libra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, witam się z wszystkimi :)

A wypad w porządku, choć po Warszawie to sobie za bardzo nie pochodziłam... 4,5 h w autokarze, zaliczenie kilku przemów prezesów naszej grupy firm (jacy to jesteśmy cudowni :) ), jedzonko i 5h w autokarze. Ale i tak lepsze to niż kolejny taki sam dzień w pracy! Fakt że jestem dziś niewyspana na maksa, ale sobie odbiję w weekend...

Liberro - właśnie, jak wyniki M? - OK DOCZYTAŁAM :)
    Ilonko - trzymam kciuki za nowy cykl
    Mała - fajnie, że już się między Wami układa.
    Shagguś - ciągle u mamy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 05:48

Rucia, Dodi, Libra, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

u mnie ok:) a wyniki m - z moich konsultacji z koleżankami - wypadają bardzo dobrze... co lepsze... wczoraj znaleźliśmy jego wyniki sprzed 5 lat... i obecne, przy tamtych poprzednich, są rewelacyjne!!!
    teraz - 80%!!!!!
    a czemu taka różnica? m rzucił palenie (a palił dużo!!!), zdrowiej się odżywia i uprawia sport (raz-dwa razy w tygodniu)

Librus a jak z ruchliwością miałaś wyszczególnione ile po ilu godzinach jaki procent żyje ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

teraz - 80%!!!!!

Ja pierdziele 80% ??? Wow !! Przeież to Bóg Płodności !

Dodi, Libra, Effcia28, aisa, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO właśnie, Muzarciu, miałam jeszcze napisać, że już niedługo będziesz mogła sobie robić surówy z własnych warzyw - bezcenne! Ja na moim balkonie, w donicy, wolę nic nie siać, bo mieszkam blisko dużej ulicy :/

Libra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra wiesz ja teraz tak analizuje moja siostra miała regularnie co miesiąc ,a ciąży nie ma do tej pory no inaczej ciąża była ,ale organizm tak się bronił ,że w brzuchu robiły jej się guzy w wielkości pięćci i występowało poronienie i tak 5 razy odpuściła i sfiksowała nie mam kontaktu znią więc nie wiem jaka u niej jest przyczyna odcieła się przez to od całej rodziny i już sama tak myślę ,że może ja mam to samo ?!!!

To jest bardzo smutna historia :(

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia jeszcze długo droga przed nami żeby było jak kiedyś chodź wiem że pewnie tak już nie będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś a co to za wieczorny dół? Zamiast spać, to ty rozmyślasz :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    mauysia jeszcze długo droga przed nami żeby było jak kiedyś chodź wiem że pewnie tak już nie będzie.

Długa droga, ale mam nadzieję, że przejdziecie ją razem.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś strasznie nam tu ciebie wcziraj brakowało. :)

mauysia, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobietki! :)
    Ilona z tą @ to przesadziłaś- foch! :(
    Muzi podziwiam za taki zapał do pracy, w sumie jak zrobisz teraz to już będziesz miała na trochę ogródek z głowy - tylko jakieś delikatne poprawki.
    U mnie budowa idzie pełną parą, wkurzamy się na siebie z M.,bo każdy ma inne wizje- no ale generalnie nie jest źle :P
    Dziś mam spotkanie (mini biznesowe), może uda mi się dorobić pare groszy ....mam nadzieję, ze się dogadam :)

Dodi, Libra, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kaja wrote:
    Libra wiesz ja teraz tak analizuje moja siostra miała regularnie co miesiąc ,a ciąży nie ma do tej pory no inaczej ciąża była ,ale organizm tak się bronił ,że w brzuchu robiły jej się guzy w wielkości pięćci i występowało poronienie i tak 5 razy odpuściła i sfiksowała nie mam kontaktu znią więc nie wiem jaka u niej jest przyczyna odcieła się przez to od całej rodziny i już sama tak myślę ,że może ja mam to samo ?!!!

Dokładnie. Byłam w szoku jak to czytałam :( Ile musi przejść człowiek i ile się nacierpieć... :(

Effcia28 lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    mala29_ wrote:

Długa droga, ale mam nadzieję, że przejdziecie ją razem.

Czas pokarze.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Kaja wrote:

Dokładnie. Byłam w szoku jak to czytałam :( Ile musi przejść człowiek i ile się nacierpieć... :(

Strasznie smutne...

Utwierdza mnie to w przekonaniu, że ta koleżanka Agi (Agi 30) jest chora psychicznie, bo twierdzi, że ma za sobą 9 poronień i się jeszcze tym chełpi... Nieporozumienie...

Libra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no to super wieści :) teraz patrzeć jak szybko ci się zazieleni na wykresie :) no mój m. tez rzucił palenie ale pewnie zanim wszystko zacznie się poprawiać to pewnie z rok minie, no chyba że znów czymś sobie popsuje.

papierosy to największy wróg!!! wpływają na DNA plemników powodując ich zniekształcenia na tyle, że stają się one niezdolne do zapłodnienia... oczywiście mężczyzna jest płodny i może mieć dzieci (patrz mój tato, który hajczy papierosy od 19rż, a dodatkowo będąc dzieckim stracił jedno jajeczko - i co??? spłodził 3 dzieci, w tym syna - mając 37 lat)
    każdy mężczyzna jest inny, ale fakt jest niezaprzeczalny, że papirochy szkodzą

Effcia28, zbikowa, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Dodi każdy ma coś w portach... jedni muszromsy inni strach- ja mam wielką nadzieję, że jutro zostanie tylko mój muchomor a Twój strach pójdzie w cholerę i zostanie ulga- czego z całego serca Ci życze

Czy tylko ja pomyślałam, że Bella ma w porach nadzieję?

‹‹ 2550 2551 2552 2553 2554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ