plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dopiero teraz wróciłam z ogródka
tak więc cieszę się bardzo, że moja beta trochę Was uspokoiła, bo mnie w sumie tak średnio... do jutra coraz bliżej, więc mam nadzieję, że szybko przeleci.
Ja też sobie jeszcze looknę chwilę na tv i spadam spać -
nick nieaktualny
-
dziewuszki moje zaczelam nowy cykl HURA !!!! przed chwila przyjechalam do mieszkania i bede sie pakowac bo rano na 7 na czczo mam sie zjawic w szpitalu wiec nie bede sie z wami kontaktowac... Wzielam 2 dni wolnego ale za to przychodze do pracy w sobote poniedzialek i wtorek
Shagga_80, mauysia, Libra, Ola_czeka, aisa, Muska, Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Doczytalam .
Dodi beta daje nadzieję na szczęśliwe zakończenie. Myślę o Tobie ciągle i o jutrzejszym dniu., ściskam i przytulam!
Bella cieszę się, że córeczka rośnie zdrowo w brzuszku.
Byłam dziś na spacerze w lesie- odpoczelam, pomyślałam o wszystkim i jest mi jakoś szczęśliwieDobrej nocy życzę Dziewczynki.
Fedra, zbikowa, Dodi, Libra, aisa, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaa co mi tam ...zaglądam jeszcze raz:-)Młody od 21!!!!!! śpi ja obejrzałam dwa odcinki Przyjaciółek i wyłączyłam kompa i smigam na smarcie
Rucia !Czyż Ty nie chciałaś dolegliwości ciazowych?Załatwiłam Ci
Ja przez cały dzień miło spędziłam czas...to teraz łapię dola :-(No niestety jak mam dużo czasu to dużo czasu na refleksje ..ale dość o mnie!Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Sylwia trzymam mocno kciuki za pomyślność Twoich badań!Ależ jutro ważny dzień się zapowiada
mam nadzieje ze cos wyjdzie z tych badan ale mam stracha bo to moj pierwszy raz ....
Dodi mam nadzieje u ciebie tez bedzie wszstko dobrze
Fedra skierowanie do szpitala dostalam jeszcze kiedys jak bylam u niej pod koniec marca wiec po co mialaby mi wczoraj dawac kolejne ?
-
Dobry wieczór!
A ja zamiast kłaść się spać nadrabiam zaległości forumowe
Przeczytałam ekspresowo i nie porobiłam notatek, więc tylko parę słów:
Ruciu --> bardzo się cieszę, że Rucia/Rucio rozwija się wzorowo! A jeśli chodzi o obsługę małego siusiaka, to jest to nawet prostsze niż obsługa małej "brzoskwinki" - tak w kazdym razie wyszło w mojej rozmowie z siostrą, która ma córeczkę
Dodi --> no rzeczywiście same dobre znaki! Przyrost bety, wzrost temperatury, zero krwawienia... Jutro czekam na dobre wieści!
Słuchajcie, właśnie oglądam (nagrany wcześniej) koncert Beyonce z sierpnia 2011, czyli była wtedy w piątym miechu ciąży (ale jeszcze nikt nie wiedział - prawie nie było widać). Co ta kobita wyczynia na scenie to się w pale nie mieści!
Dobrej nocy! Do napisania jutro ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 21:13
Shagga_80, Rucia, Dodi, Libra, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia powodzenia na badaniach...trzymam kciuki...Dzień dobry bardzo jak to w radio się witają, trochę na moją zmorę słonko, bo już na prawdę nie mam sił...ale co ja mogę? Trzeba pracować i skończyć ten ogródek warzywny...już niewiele zostało...mój ortopeda cudotwórca będzie zachwycony...jeszcze dziś i zaczynam kłaść się na kolcach...no niestety...mus to mus...miłego dnia...
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry muzi, Ilonko i wszystkie moje kumpele;) a nasza Rucia zaspala dzisiaj czy cus???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 05:14
Rucia, mauysia, zbikowa, aisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dodi....mam chwilkę na kanapkę i zbożówkę, tabletki i do pracy dalej wio....ale najpierw 5-6 km po chleb...ściskamm kciuki ale duchowo dobrze, bo nic bym nie zrobiła a jak mama przyjedzie to chcę inaczej czas spędzać, mogła wiosna się tak nie ociągać a ona wolała się dłużej wczasować i zima robiła naddniówki;-)
Dodi, Rucia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia – powodzenia!!! I jak coś będziesz wiedziała, to pisz. Będziemy czekać na wieści od Ciebie
Shagguś - :* nie łap doła…:*
Mayusia – jak się udał wypad do stolicy?
Muzi – powodzenia z ogródkiem… szybkiego zakończenia prac i laby na łonie przyrody
Ilona – buuuuuuu, buuuuuuu dla Twojej @
Dodi – wierzę i zajebiście trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A tak poza tym witam wszystkie panie, życzę miłego dnia obfitującego w same dobre wieści:)mauysia, Rucia, Dodi, zbikowa, aisa, Beata, Shagga_80, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
hej babeczki
życzę wam milutkiego dnia
Dodi beta ładnie przyrastajestem dobrej myśli i trzymam mocno kciukasy za dzisiejszą wizytę
Sylwia ciesze się że w końcu zaczęłaś nowy cykl. Teraz życzę ci oby ten cykl przyniósł ci zieloną kropkę
Hej muzi widzę że u ciebie w ogrodzie praca poszła pełną parapewnie już ogródek pięknie wygląda
Libra, mauysia, Kfjatus, Rucia, Dodi, zbikowa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke