WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dopiero teraz wróciłam z ogródka ;) tak więc cieszę się bardzo, że moja beta trochę Was uspokoiła, bo mnie w sumie tak średnio... do jutra coraz bliżej, więc mam nadzieję, że szybko przeleci.
    Ja też sobie jeszcze looknę chwilę na tv i spadam spać ;)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1530370y6vrec7l0f.gif

Do jutra...coś czuję, że będzie ładny dzień i same dobre wieści.

Dodi, zbikowa, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki moje zaczelam nowy cykl HURA !!!! przed chwila przyjechalam do mieszkania i bede sie pakowac bo rano na 7 na czczo mam sie zjawic w szpitalu wiec nie bede sie z wami kontaktowac... Wzielam 2 dni wolnego ale za to przychodze do pracy w sobote poniedzialek i wtorek

Shagga_80, mauysia, Libra, Ola_czeka, aisa, Muska, Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam .:-)
    Dodi beta daje nadzieję na szczęśliwe zakończenie. Myślę o Tobie ciągle i o jutrzejszym dniu., ściskam i przytulam!
    Bella cieszę się, że córeczka rośnie zdrowo w brzuszku.
    Byłam dziś na spacerze w lesie- odpoczelam, pomyślałam o wszystkim i jest mi jakoś szczęśliwie ;-) Dobrej nocy życzę Dziewczynki.

Fedra, zbikowa, Dodi, Libra, aisa, BellaRosa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia życzę żeby dzięki tej wizycie wszystko Ci się wyjaśniło. Powodzenia !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 20:59

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa co mi tam ...zaglądam jeszcze raz:-)Młody od 21!!!!!! śpi ja obejrzałam dwa odcinki Przyjaciółek i wyłączyłam kompa i smigam na smarcie :-)

Rucia !Czyż Ty nie chciałaś dolegliwości ciazowych :-D ?Załatwiłam Ci :-D

Ja przez cały dzień miło spędziłam czas...to teraz łapię dola :-(No niestety jak mam dużo czasu to dużo czasu na refleksje ..ale dość o mnie!

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia trzymam mocno kciuki za pomyślność Twoich badań!Ależ jutro ważny dzień się zapowiada :-)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Sylwia trzymam mocno kciuki za pomyślność Twoich badań!Ależ jutro ważny dzień się zapowiada :-)

mam nadzieje ze cos wyjdzie z tych badan ale mam stracha bo to moj pierwszy raz ....
    Dodi mam nadzieje u ciebie tez bedzie wszstko dobrze
    Fedra skierowanie do szpitala dostalam jeszcze kiedys jak bylam u niej pod koniec marca wiec po co mialaby mi wczoraj dawac kolejne ?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

A ja zamiast kłaść się spać nadrabiam zaległości forumowe :)
    Przeczytałam ekspresowo i nie porobiłam notatek, więc tylko parę słów:

Ruciu --> bardzo się cieszę, że Rucia/Rucio rozwija się wzorowo! A jeśli chodzi o obsługę małego siusiaka, to jest to nawet prostsze niż obsługa małej "brzoskwinki" - tak w kazdym razie wyszło w mojej rozmowie z siostrą, która ma córeczkę :)

Dodi --> no rzeczywiście same dobre znaki! Przyrost bety, wzrost temperatury, zero krwawienia... Jutro czekam na dobre wieści!

Słuchajcie, właśnie oglądam (nagrany wcześniej) koncert Beyonce z sierpnia 2011, czyli była wtedy w piątym miechu ciąży (ale jeszcze nikt nie wiedział - prawie nie było widać). Co ta kobita wyczynia na scenie to się w pale nie mieści! :)

Dobrej nocy! Do napisania jutro rano :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 21:13

Shagga_80, Rucia, Dodi, Libra, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam i ja :-) Dobranoc.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede dopiero z wami w piatek to wam opowiem . TYLKO MNIE TU NIE OBGADYWAC !!!!bo czkawiki nie chce miec !!!!! dobrej nocy ja ide sie szykowac bo pobudka przed 6 .

Shagga_80 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 04:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia powodzenia na badaniach...trzymam kciuki...Dzień dobry bardzo jak to w radio się witają, trochę na moją zmorę słonko, bo już na prawdę nie mam sił...ale co ja mogę? Trzeba pracować i skończyć ten ogródek warzywny...już niewiele zostało...mój ortopeda cudotwórca będzie zachwycony...jeszcze dziś i zaczynam kłaść się na kolcach...no niestety...mus to mus...miłego dnia...

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 04:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;D
    Niestety w nocy nawiedzila mnie @
    Uciekam niedługo do szkoły.
    Pózniej do was zajrze.
    Miłego dnia życzę ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 04:47

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry muzi, Ilonko i wszystkie moje kumpele;) a nasza Rucia zaspala dzisiaj czy cus???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 05:14

Rucia, mauysia, zbikowa, aisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zaspałam jestem jestem :D Szykuję dziecię do szkoły ;) Jak zwykle zamelduje się o 8 w pełnej gotowości ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dodi....mam chwilkę na kanapkę i zbożówkę, tabletki i do pracy dalej wio....ale najpierw 5-6 km po chleb...ściskamm kciuki ale duchowo dobrze, bo nic bym nie zrobiła a jak mama przyjedzie to chcę inaczej czas spędzać, mogła wiosna się tak nie ociągać a ona wolała się dłużej wczasować i zima robiła naddniówki;-)

Dodi, Rucia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Rucia, mnie już nie będzie, bo piekarnia czeka ale spoko loko damy radę...wpadnę jak nie za dnia to pod wieczór...

Rucia lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, tak muzarciu to się rozumie;) przecież Ty masz pelne ręce pełne, wiec nie smialabym tego od Ciebie wymagac:) a jak wogole Twoje samopoczucie kochana?
    Rutka czekamy na Ciebie;)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia – powodzenia!!! I jak coś będziesz wiedziała, to pisz. Będziemy czekać na wieści od Ciebie
    Shagguś - :* nie łap doła…:*
    Mayusia – jak się udał wypad do stolicy?
    Muzi – powodzenia z ogródkiem… szybkiego zakończenia prac i laby na łonie przyrody
    Ilona – buuuuuuu, buuuuuuu dla Twojej @
    Dodi – wierzę i zajebiście trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A tak poza tym witam wszystkie panie, życzę miłego dnia obfitującego w same dobre wieści:)

mauysia, Rucia, Dodi, zbikowa, aisa, Beata, Shagga_80, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki :) życzę wam milutkiego dnia :)
    Dodi beta ładnie przyrasta :) jestem dobrej myśli i trzymam mocno kciukasy za dzisiejszą wizytę :)
    Sylwia ciesze się że w końcu zaczęłaś nowy cykl. Teraz życzę ci oby ten cykl przyniósł ci zieloną kropkę :)
    Hej muzi widzę że u ciebie w ogrodzie praca poszła pełną para :) pewnie już ogródek pięknie wygląda :)

Libra, mauysia, Kfjatus, Rucia, Dodi, zbikowa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
‹‹ 2549 2550 2551 2552 2553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ