plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Saaguś a ty co u mamy robisz? urlopik sobie zrobiłaś bo nie załapałam?\
czy jakies remonty przeprowadzacie? bo budować to chyba jeszcze nie zaczęliście? dobra nie strzelam ni etrzymaj mnie w niepewnosci
Beatko, ostatnio Stary baaaaaaaaardzo podnosi mi ciśnienie i potrzebowałam odpoczynku od Niego...a wczoraj wywoził mojej Mamie złom do skupu i przyjechaliśmy całą trójką tu i my z Młodym zostaliśmy...i bardzo nam tu dobrze
Dziś to już w ogóle cały dzień Mały był na dworze i wariował z Natalką, kuzynkąJa dosłownie nic nie robię
Odpoczywam jak nie wiem...dziś zaliczyłam wizytę u fryzjera...żyć nie umierać
Jeszcze tylko,żeby Mama moja dała mi spokój jak siadam do kompa....teraz poszła na spacer z koleżanką a my wróciliśmy do domu więc mam luz...chwilowo...zaraz robię kolacjęDodi, Kaja, Libra, Rucia, gocha04, Fedra, Ilona, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Kaja wrote:Libra wrote:Kaja wrote:Libra chyba też mojego m wyslę na takie badania bo mnie podpytuje gdzie sie takie badania robi !!!!
u mnie jest tylko jedno labolatorium w mieście... a wiedziałam to od koleżanki i od mojej siostry, bo m siostry też już po badaniach
ja bede musiała zapytać moje gina w piątek bo idę na monitoring i oby mi nie powiedział ,że weekend majowy długi bierze bo się potnę !!!!i dowiem się gdzie takie badania robi !!!
ja też sie już zapisałam... ale przez weekend majowy mi się wizyty rozjechały...
1 wizyta 30.04. - 11dc
2 wizyta 07.05. - 18dc
Libra!! Odnotuj to na FB w tabelce...bo znając mnie spytam jeszcze z tysiąc razy kiedy masz monitoring.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:papa Gocha :8 i fakt... niefajnie z ta grzybicą
zawsze takie rzeczy kojarzyły mi się z zaniedbaniem higieny a tu sama sobie wyhodowałam jakieś muchomory...
Ja z Kubą w ciązy non stop łapałam infekcje (a nawet grzybicami moja ginka to zwała...swoją drogą to Bella Tobie jakieś badania robiła,czy na zwykłym ginekologicznym wybadała? Mnie ginka nic nie zauważyła sama,ale na poprzedniej czy nawet jeszcze poprzedniej wizycie powiedziłam o żółtych upławach i to było to...moja Ginka mówi,że w ciąży to często bywa.... -
nick nieaktualnyDodi wrote:PROSZĘ ZERKNIJCIE, TAK TO U MNIE WYGLĄDAŁO I WYGLĄDA:
2013-04-23 14:57 43033,21
2013-04-22 15:05 40400,21
2013-04-04 16:00 1433,87
2013-04-02 14:51 638,15
czyli od wczoraj wzrost o 2633 - nie wiem już co o tym myśleć, bo różne szkoły różnie uczą na temat tej bety hmm...
Kochana, ja z tego co czytałam to było o przyroście bety ale po 48 godzinach i wtedy powinien być chyba większy przyrost ale Ty zrobiłaś po 24 więc myślę,że jest ok
A przez te niespełna 24 godziny zniosę jajko!!!!! Jutro niech Mama moja krzyczy ile chce, ale po 16 nie ma bata bym nie siadła do kompa
Chyba,że chcesz mi sms-ska wysłać
Jeszcze coś do Sylwi i uciekam...kochana wybacz i nie obraź się (a wiesz,że ja zwykle Cię bronię a teraz to muszę zająć stanowisko jak dziewczyny!) ale bardzo często mamy wszystkie wrażenie, że nie czytasz co piszemy, dziś uważam Cię za wytłumaczoną, bo widać,że nadrabiałaś czytanie ale zanim to wszystko napisałaś wyglądało, jakbyś na odczepne powiedziała nam,że idziesz na wizytę (wczoraj) a potem dajcie mi spokój, bo my na prawde zastanawiałyśmy się co Ona Ci tam wybadała a Ty nic...tak się nie robi!!'
Tymczasem nadrobiłam czytanie...zmylam robić kolację...dziś raczej nie zajrzę, bo po pobudce dzieijszej o 7:30 ;po obiedzie prawie zasnęłam...więc od dziś trzeba zmienić pory snu od 21 (najpóźniej 22) do 7:30- 8:00.
Dobrano...do jutraDodi, Libra, zbikowa, Fedra, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
No i jak wreszcie dotarłam do końca to znów muszę uciekać! Wczoraj doczytałam prawie do końca i M. wrócił, musiałam trochę zadbać po jego "delegacji" i po podaniu kolacji-nie wróciłąm. I dziś na nowo nadrabiałam cały dzień i wieczór - wcześniej nic nie pisałam, by nie palnąć gafy...
Dodi - ciągle myślę o Tobie.
Ruciu- Dzidziuś prezentuje się Pięknie!
Shagga - "wakacje" u Mamy mam nadzieję, że wyjdą Twemu małżeństwu na dobre;)
Dziewczynki, o Każdej z osobna ciepło myślę, tylko niestety w pracy nie moge Was czytać, a po pracy... no wiecie, jak jest...
O Librę jestem dziwnie spokojna, a Fedra (jak dla mnie), jest naszą Ostoją, taką Mamą, która zawsze doradzi, i przytuli do serduszka...
O Oli nie wspominam, bo cały czas piszecie, że jest Super Czadową WariatkąCieszę się, że to forum jest takie wesołe, i że piszecie dosłownie o wszystkim, a nie tylko o zamartwianiu się spadkiem tempki, obrazem śluzu i ogólnie brakiem - no wiecie;)
Miłego wieczoru... Mąż nadciąga, obiad trzeba podgrzać!
A na marginesie - wczoraj nawet kotlety mielone mi sie nie udały!!! (nie gotuję na co dzień, ale żeby aż tak?!)Dodi, Libra, zbikowa, gocha04, Fedra, Ilona, aisa, Shagga_80, Ola_czeka, Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:Kaja wrote:Libra wrote:Kaja wrote:Libra chyba też mojego m wyslę na takie badania bo mnie podpytuje gdzie sie takie badania robi !!!!
u mnie jest tylko jedno labolatorium w mieście... a wiedziałam to od koleżanki i od mojej siostry, bo m siostry też już po badaniach
ja bede musiała zapytać moje gina w piątek bo idę na monitoring i oby mi nie powiedział ,że weekend majowy długi bierze bo się potnę !!!!i dowiem się gdzie takie badania robi !!!
ja też sie już zapisałam... ale przez weekend majowy mi się wizyty rozjechały...
1 wizyta 30.04. - 11dc
2 wizyta 07.05. - 18dc
Libra!! Odnotuj to na FB w tabelce...bo znając mnie spytam jeszcze z tysiąc razy kiedy masz monitoring.
po wizycie smarnę posta, a wiedząc że czytasz, na pewno go nie ominiesz:)
i na pewno nasmaruję również pod wykresem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 18:31
-
nick nieaktualnyGunia wrote:No i jak wreszcie dotarłam do końca to znów muszę uciekać! Wczoraj doczytałam prawie do końca i M. wrócił, musiałam trochę zadbać po jego "delegacji" i po podaniu kolacji-nie wróciłąm. I dziś na nowo nadrabiałam cały dzień i wieczór - wcześniej nic nie pisałam, by nie palnąć gafy...
Dodi - ciągle myślę o Tobie.
Ruciu- Dzidziuś prezentuje się Pięknie!
Shagga - "wakacje" u Mamy mam nadzieję, że wyjdą Twemu małżeństwu na dobre;)
Dziewczynki, o Każdej z osobna ciepło myślę, tylko niestety w pracy nie moge Was czytać, a po pracy... no wiecie, jak jest...
O Librę jestem dziwnie spokojna, a Fedra (jak dla mnie), jest naszą Ostoją, taką Mamą, która zawsze doradzi, i przytuli do serduszka...
O Oli nie wspominam, bo cały czas piszecie, że jest Super Czadową WariatkąCieszę się, że to forum jest takie wesołe, i że piszecie dosłownie o wszystkim, a nie tylko o zamartwianiu się spadkiem tempki, obrazem śluzu i ogólnie brakiem - no wiecie;)
Miłego wieczoru... Mąż nadciąga, obiad trzeba podgrzać!
A na marginesie - wczoraj nawet kotlety mielone mi sie nie udały!!! (nie gotuję na co dzień, ale żeby aż tak?!)
jesteś o mnie spokojna? matko, czyżbyś wiedziała coś czego ja nie wiem???
a i Ci się nie dziwię, czasem mi też ciężko nadgonić tempo forum... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja na momencik
Kopciuszku - piersi już mnie tak nie bolą, w zasadzie bardziej odczuwam sutki, wczoraj mnie strasznie piekły. Ale nie jest to jakiś przeraźliwy ból. Mężu maca i nie odczuwam dyskomfortu
Mam mega mdłości, dziś zjadłam spaghetti i chorowałam 2 godziny, nie mogłam się ruszyć z łóżka, odbija mi się ciągle i mam okropną zgagę.
Dodi - Jeżeli beta przyrasta, to kurcze chyba jest dobrze? Matko tak długo trzeba czekać do jutrzejszego dnia
Shagguś - co ja bym dała, żeby pojechać do mamy na małe wakacje
Gunia - dziękuję
Belluś - skąd ci się ten muchomor przypałętał?Obyś się go szybko pozbyła.
Coś jeszcze miałam napisać? hmmm
Idę spać dziewczynki, bo nie jest to mój najlepszy dzień
Kolorowych snówWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 18:51
Ilona, Dodi, Shagga_80, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
Dodi Twoja beta mnie trochę uspokoiła jakoś teraz znosę to czekanie do jutra Libra i tu prośba do ciebie bo ja na kompie będe dopiero po 21 żebyś mi napisała co Dodi się dowiedziała
Gunia dziękuje dzieci nie mam to na kogoś musze ta moją madczyność przelać
a tym czasem doczytałam Was to spadam do meża
słodkich snów i co by Wam sie grzyby nie śniłyIlona, Dodi, Libra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Dodi super, ze Beta tak wzrosła. To dobry znak
Bella ja na grzyby tez stosuje Clotrimazol i dla mnie to rewelacja, pomaga od razu.
Rucia trzeba było może jednak podjesc dzisiaj naszej Forumowej pomidorowki, może by nie zaszkodziła (taki zarcik)
Librus to widzę, ze plan działania juz jest, teraz tylko czekać na owocne jego efekty.
Gunia, ja mam tak samo cieżko mi często doczytac wszystko, ale sie staram i tez uwielbiam czytać to Forum, które jest praktycznie o wszystkimLubię to
Shagga tez Ci zazdroszczę wakacji u mamy. Kurcze, alez ja tęsknię za swoją mama.
Zaczyna sie moj serial. Prawo Agaty.
Miłego wieczoru KobitkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 19:34
Fedra, Dodi, Libra, Shagga_80, BellaRosa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny