X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi napisz kochana na którą ta wizyta, to się pomodlę za Ciebie. I... sama jestem ciekawa tej bety u Ciebie

Dodi lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra noo niestety tak moja mama smie twierdzić ,że mogły spowodować szczepionki ,które w tamtych czasach wchodziły jako nowość,a ta szczepiła się na wszystko po kolei co wchodziło ,ale tego to na 1000% nie wiemy ,ale wiadomo,że w ciąży nie jest i ,że po hormonach przytyła 40 kg bo się znia widziałam ostatnio i aż jej nie poznałam ,ale coż oby im się ułożyło !!!

ja nie wim od czego to może być... tycie po hormonach ma wiele kobiet, m.in. moja siostra... ale guzy??? hmmm nie słyszałam o takim przypadku... oby wszystko im się ułożyło...

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i skopiuję post z fasolek, bo byłam na wizycie w sprawie tej infekcji...
    Niestety cholera moja infekcja to grzybica ;( lekrz jak mi to oznajmił to taka minę zrobiłam jakbym co najmniej syfa załapała i mało ze śmiechu nie pękł :D Oczywiście zaczął żartować, ze mąż z poligonu przywiózł ;P cóż... powiedziałam, ze możliwe bo mówił, ze dorwał taką zgrabną sarenkę że aż mu w rękach tylko rogi na koniec zostały xD doktorek jak zajarzył o tych rogach to mało nie padł ;P Cóz no... dzisiaj w ogóle było śmiesznie- jakiś dobry dzień mam :D Jak kazał mi się rozebrac to spytałam: Jak to? Tak od razu? Bez buziaka żadnego ani nic? :D
    A poza tym... Alusia wazy już 1400g :D łożysko ksiązkowe, szyjka prawie 5cm i wszystko cacy :D A jutro przychodzi do mnie położna środowiskowa ;) znowu ;P

gocha04, Dodi, Libra, Ilona, Shagga_80, Gunia, Rucia, she, Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Wy Łobuziary... sposobem mnie bierzecie? za 24h już będzie po wszystkim tyle Wam powiem

Bella super wieści, cieszę się bardzo :) atmosfera u lekarza, widzę też niczego sobie he he fajnie, a tego grzyba to przecież chyba wyleczysz bez problemu prawda? duża już dziewczynka z Twoje córeczki, super, że wszystko w porządku z malutką ;) a tekst z sarenką fajny, fajny he he :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 15:54

Ilona lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Libra wrote:
    Dodi wrote:
    Kopciuszku spokojnie, wszystko będzie dobrze i niepotrzebnie się stresujesz ;)

jak ja się czuję? hmm... normalnie, oby nie za bardzo. Jutro idę na wizytę nie wiem czy już Wam pisałam na którą, ale jeśli nie to lepiej nie będę pisać, bo się będziecie cały dzień stresować niepotrzebnie ;) dzisiaj czekam jeszcze na drugi wynik bety, choć nie wiem czy potrzebnie czy nie, ją robiłam :?

Trzymam za Was kciuki, głowa do góry :*

Kaja najlepiej te hormony badać w 3dc jak dobrze pamiętam. Nie wiedziałam, że Twoja siostra miała tak nieciekawą sytuację z ciążami :(

a myślisz, że jak nie będziemy znać godziny wizty, to się mniej będziemy stresować? tym bardzie będziemy się stresowac cały dzień... a tak kumulacja stresu byłaby o okreslonej porze... także gadaj i to już!!!;)
    o której będzies zznała betę?

jeśli już zamierzacie się stresować bardziej niż zwykle, bo to pewnie i tak nieuniknione to zostawcie to sobie na wieczór ;) a bętę powinnam znać lada moment a w najgorszym wypadku za ok. 2h bo widzę, że wynik wykonywany a zawsze po takiej informacji niedługo się pojawiał....

ja o 18-tej zmykam... ale już dziękuję sama sobie, że zafundowałam sobie neta w komórce;) także wpadnę podejrzeć wyniki:)

Dodi, Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi ciężarnej sie nie odmawia... jak nie napiszesz, to myszy na Ciebie naślę ;P

Libra, Gunia lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    O Wy Łobuziary... sposobem mnie bierzecie? za 24h już będzie po wszystkim tyle Wam powiem

HA, wizyta na 18.

Bella nie fajnie z tą grzybicą, ale fajnie, że Ala ci rośnie.:)

papa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 15:52

Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

Bella super wieści, cieszę się bardzo :) atmosfera u lekarza, widzę też niczego sobie he he fajnie, a tego grzyba to przecież chyba wyleczysz bez problemu prawda? duża już dziewczynka z Twoje córeczki, super, że wszystko w porządku z malutką ;) a tekst z sarenką fajny, fajny he he :D

o Ty zołzo!!! jak tak, to ja kilka dni po owulacji zmykam... a wy możecie sobie przez te 2 tygodnie snuć wszelkie teorie mojej ciąży/nieciąży;P
    <foch>

Dodi, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Dodi ciężarnej sie nie odmawia... jak nie napiszesz, to myszy na Ciebie naślę ;P

ejjj... szantażystko jedna!!!!! ja cała w stresie a Ty jeszcze z myszami wyjeżdzasz? :/ 15.30

BellaRosa, Fedra, Kfjatus, mauysia, Beata lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papa Gocha :8 i fakt... niefajnie z ta grzybicą :/ zawsze takie rzeczy kojarzyły mi się z zaniedbaniem higieny a tu sama sobie wyhodowałam jakieś muchomory...

gocha04, Rucia lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Dodi wrote:

o Ty zołzo!!! jak tak, to ja kilka dni po owulacji zmykam... a wy możecie sobie przez te 2 tygodnie snuć wszelkie teorie mojej ciąży/nieciąży;P
    <foch>

śfinia :) no dobra, już dobra... napisałam już przecież, bo mnie Bella kurna myszami szczuje :/

BellaRosa lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    BellaRosa wrote:

ejjj... szantażystko jedna!!!!! ja cała w stresie a Ty jeszcze z myszami wyjeżdzasz? :/ 15.30

A co! zawsze musze na swoim postawić ;P I dobrze, że powiedziałaś... uwierz, ze żyję tą Twoją sprawą i spokoju mi nie daje :/ dlatego obiecuję trzymać kciukasy i być z Tobą myślami i modlitwą :*

Libra, Dodi, Beata lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    papa Gocha :8 i fakt... niefajnie z ta grzybicą :/ zawsze takie rzeczy kojarzyły mi się z zaniedbaniem higieny a tu sama sobie wyhodowałam jakieś muchomory...

już wyobrażam sobie muchomora tam:D

podleczysz się i będzie git... ważne że z dzieckim ok:)

BellaRosa, Fedra, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Dodi wrote:
    BellaRosa wrote:

A co! zawsze musze na swoim postawić ;P I dobrze, że powiedziałaś... uwierz, ze żyję tą Twoją sprawą i spokoju mi nie daje :/ dlatego obiecuję trzymać kciukasy i być z Tobą myślami i modlitwą :*

dołączam się!!!

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój czas dobiegł końca... 3 nadgodziny opierniczone:) jeszcze jedna i będzie 8 godzinny komplecik = dzień wolny:) ach:)

miłego wieczoru:) papapapa

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też sobie takiego muszromsa wyobraziłam tam he he
    cieszę się bardzo że będziesz ze mną myślami i modlitwą i bardzo bym resztę dziewczyn prosiła o to samo ;) -> chodzi mi tutaj m.in. też o to, żeby nas za dużo do tego gabinetu nie szło, bo co sobie gin o mnie pomyśli ;)
    żarty, żartami a w portach pełno :/

Ilona, Libra, Fedra, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi każdy ma coś w portach... jedni muszromsy inni strach- ja mam wielką nadzieję, że jutro zostanie tylko mój muchomor a Twój strach pójdzie w cholerę i zostanie ulga- czego z całego serca Ci życze

Dodi, Ilona, Libra, Fedra, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na chwilę obecną nie pragnę niczego tak bardzo, jak tego by wszystkie Wasze ciepłe słowa, modlitwy i cała reszta się spełniła jutrzejszego dnia...

BellaRosa, Ilona, Libra, Fedra, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Dodi... i wiem jak Ci cholernie trudno, bo nie ma nic gorszego niż czekanie. Pamiętaj tylko, ze tu masz ludzi, na których możesz polegać niezaleznie od tego co będzie.

Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Libra wrote:
    Dodi wrote:

<foch>

śfinia :) no dobra, już dobra... napisałam już przecież, bo mnie Bella kurna myszami szczuje :/

Też jesteś w ciązy więc możesz nas troche postraszyć, żeby wyrównać poziom stresu, prawda? :)

Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 2546 2547 2548 2549 2550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ