plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa wrote:Wiem Dodi... i wiem jak Ci cholernie trudno, bo nie ma nic gorszego niż czekanie. Pamiętaj tylko, ze tu masz ludzi, na których możesz polegać niezaleznie od tego co będzie.
Belluś i to mnie właśnie ratujeto, że mam Was i mogę na Was polegać w takich właśnie i innych chwilach :*
BellaRosa, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dodi wrote:Libra wrote:Dodi wrote:O Wy Łobuziary... sposobem mnie bierzecie? za 24h już będzie po wszystkim tyle Wam powiem
Bella super wieści, cieszę się bardzoatmosfera u lekarza, widzę też niczego sobie he he fajnie, a tego grzyba to przecież chyba wyleczysz bez problemu prawda? duża już dziewczynka z Twoje córeczki, super, że wszystko w porządku z malutką
a tekst z sarenką fajny, fajny he he
o Ty zołzo!!! jak tak, to ja kilka dni po owulacji zmykam... a wy możecie sobie przez te 2 tygodnie snuć wszelkie teorie mojej ciąży/nieciąży;P
<foch>
śfiniano dobra, już dobra... napisałam już przecież, bo mnie Bella kurna myszami szczuje
Też jesteś w ciązy więc możesz nas troche postraszyć, żeby wyrównać poziom stresu, prawda?
no chyba jestemnie mam pomysłu na takie strachy he he ale ja to sobie jeszcze odbiję
Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:zbikowa wrote:Dodi wrote:Libra wrote:Dodi wrote:O Wy Łobuziary... sposobem mnie bierzecie? za 24h już będzie po wszystkim tyle Wam powiem
Bella super wieści, cieszę się bardzoatmosfera u lekarza, widzę też niczego sobie he he fajnie, a tego grzyba to przecież chyba wyleczysz bez problemu prawda? duża już dziewczynka z Twoje córeczki, super, że wszystko w porządku z malutką
a tekst z sarenką fajny, fajny he he
o Ty zołzo!!! jak tak, to ja kilka dni po owulacji zmykam... a wy możecie sobie przez te 2 tygodnie snuć wszelkie teorie mojej ciąży/nieciąży;P
<foch>
śfiniano dobra, już dobra... napisałam już przecież, bo mnie Bella kurna myszami szczuje
Też jesteś w ciązy więc możesz nas troche postraszyć, żeby wyrównać poziom stresu, prawda?
no chyba jestemnie mam pomysłu na takie strachy he he ale ja to sobie jeszcze odbiję
ja ci to "chyba" zaraz wypersfaduje! możesz mnie straszyć ile wlezie, byleby malenstwo było zdrowe i tam gdzie trzeba.
się Ciebie nie boje! o!
Dodi, Ilona, aisa, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
PROSZĘ ZERKNIJCIE, TAK TO U MNIE WYGLĄDAŁO I WYGLĄDA:
2013-04-23 14:57 43033,21
2013-04-22 15:05 40400,21
2013-04-04 16:00 1433,87
2013-04-02 14:51 638,15
czyli od wczoraj wzrost o 2633 - nie wiem już co o tym myśleć, bo różne szkoły różnie uczą na temat tej bety hmm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 16:27
BellaRosa, Kaja, Shagga_80, aisa, Libra, Rucia, Fedra, zbikowa, Ilona, Sandraa, Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dodi no kurde jak ja tak na ślepo widzę, że rośnie, to znaczy, że jutro jak nic powinnaś zobaczyć z palcem w pupie zarodek
Kurde ale ta Twoja beta mnie uszczęsliwiła
Jakbym co najmniej sie dowiedziała, ze moja żona się dziecka spodziewa xD
Dodi, Shagga_80, Gunia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Belluś, a te grzybki to wiesz, ze bardzo łatwo w ciąży wychodować?!!!Ja też miałam często jakieś stany zapalne i chyba ze 3 razy grzybice,ale to głównie po antybiotyku jak osłonki nie wziełam. Na tym etapie ciąży spokojnie się da to wyleczyc
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
kopciuszku nasza Bella jest szalona ostatnio to chyba po tych urodzinach Jej tak odbiło i teraz sobie taką szklarnię założyła i grzybnie zaczyna chodować
jogur dowcipny, tego jeszcze nie było
(żart of course)
Też bym się ucieszyła, gdyby się okazało, że moja żona w ciąży jest he he
Jeszcze gdybym była taką zajebistą optymistą to byłoby git, a tak sobie jeszcze byle co wymyślam, ale jutro mój D.S. rozwieje moje wątpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 16:37
BellaRosa, kopciuszek126, Kaja, aisa, Libra, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
kopciuszku bo ja chyba wyznaję taką zasadę jak w pracy z koleżanką przyjełyśmy - śmiech przez łzy i tego się zawsze trzymam
a jeśli chodzi o Twoją niewiedzę to o to się nie martw, bo tu nigdy sama nie będziesz!!!
ooooooooo......... m przyjechał z pracy a ja w rozsypceShagga_80 lubi tę wiadomość