plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Cześć babki
u mnie deszcz.
Mayusiu, bardzo współczuje ci straty babci. tyle dobrego że odwiedzisz warmię
Plemniczko powodzenia, fajnie że byłaś na tych rozmowach, i wybralaś co najlepsze. a u nas dzieciaki nie dostają tych łakoci, szkoda bo to fajny zwyczaj, ale na pomorzu nieznany.
Muska miło Cię widzieć w dobrej formie
Karoam własnie wvczoraj sie obżarłam mandarynkami więc dziś wyjątkowo nie zazdroszcze ;p jak tam Twoje dolegliwości?
Całą resztę lasek pozdrawiam piątkowo!
buzi
Dziękuje, już lepiej
Tylko dzisiaj jakoś mi słabo rano było...ale powoli mija
Mauysia- tulam mocno :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 07:52
Ola_czeka, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
U nas kolejny piękny, słoneczny dzieńJa od po 7 nie śpię ale dopiero teraz mam chwilę (dosłownie maluśką) żeby się przywitać. Wczoraj zamówiłam Młodemu kaloszki i wkurzyłam się, bo zależało mi na innym modelu a zamówiłam ostatecznie inny i teraz szlag mnie trafia, od rana wydzwaniałam do tego sklepu i może uda się odkręcić.
Tyle z mojej strony.
Mauysiu, wyrazy współczucia z powodu śmierci Babci M...92 lata to piękny wiek.
Karoam, jak tam wizyta Mamusi? Ahhhh te Twoje fotki są cudneFedra, Ola_czeka, mauysia, karoam, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:A co tam, dokładam jeszcze do mojego monologu:
Niestety dziś mamy nieplanowany wyjazd do teściów - a niestety dlatego, że wczoraj zmarła babcia mojego M, superfajna kobitka, ale parę dni wcześniej miała udar i nie wykaraskała się już z niego.
W tym roku miała skończyć 92 lata, była w pełni sił psychicznych, ale ciało niestety nie nadążyło.
Przeżyła prawie sto lat! A teraz już sobie odpoczywa od tych wszystkich trudów.
Mayusiu bardzo mi przykro i tym bardziej ze psychicznie była całkiem do rzeczy i ze fajna kobitka z niej była, babcia mojego męza tez była fajna nadal jak o niej myśle to widze starszą panią ze zrobionymi włosami, makijarzem siedzącą przy stole z laseczką fajczącą fajki i grającą w karty na pieniądzeehhh takich ludzi się nie zapomina
dla wszystkich których kochaliśmy a odeszli z tego swiata [*]mauysia, Ola_czeka, Libra, zbikowa, Blondi22, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
uuuuu cisza jak makiem zasiał...
witam się prawie weekendowo.co prawda u mnie jutro jeszcze dzień pracujący, ale zawsze to bliżej niż dalej do poleniuchowania.
Mauysiu wyrazy współczucia.
Sandra trzymam kciuki za dziadka. Mój wygrzebał się z udaru, ale słabo mówi i bardzo ostrożnie chodzi, ale chodzi. Nawet kłóci się z babcią i do sklepu chodzi po alkohol i fajki.mauysia, Dodi, Sandraa, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Witajcie dzisiaj wcześniej moje Kochane!!!
Karoam- piekne te Twoje foteczki, ech.................
Mauysiu mnie równiez przykro z powodu babci ;(
Sandruś-zdrówka dla dziadka!!!
Plemniczko-powodzonka w nowej pracy!!!!
Ruciu- a Ty masz dziś normalna wizytę u ginki???
Muzi-no czas upływa, a nawet jak zerowy pit to trzeba w czasie
złożyć!!!!Współczuję,bo teraz pewnie największe kolejki ;(
Dodi- idziesz dzisiaj do gina nowego??? Oj, Kochana będę trzymać mocno kciuki!!!
Witajcie; Muska, Ilona,Mała,Aisa,Effcia, zbikowa i wszystkei inne staraczki i przyszłe mamusie, ktorych nie wymieniłam.
P.S. u mnie dziś pieknie i słonecznie -24st.
PaPAmauysia, Ola_czeka, Muska, Blondi22, Dodi, Sandraa, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
No tak pięknie zaczynam dzień na Ovu...
Witam się i będę gdziesz w pobliżu...
Plemniczko powodzenia w pracy, a po niej koniecznie na zasłużone ciastko musisz iść
Sandra współczuję mam nadzieję ze Dziadek się z tego wykaraska...
Muzi o nie rozliczenie pitu Cię nie podejrzewałam
Sagga ehh Ty to masz przeboje
I całej reszcie której nie wymieniłam słonecznego spokojnego weekendu życzę...Ola_czeka, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do pita, to my właśnie w poniedziałek za kasę z rozliczenia zamówiliśmy nowe łóżko ....powinno od wczoraj już stać u nas w domu:)
A o 17:45 pospolite ruszenie - modlimy się za Dodi!!!
Bez odbioru...
EDIT:
Właśnie Stary dzwonił, łóżka nie przywieźli ,będzie w poniedziałek bądź wtorek..a z uwagi na fakt,że Stary pozbył się naszego łoża "rodzinnego" to ja muszę zostać u Mamy dłużej,bo w tej chwili nie mielibyśmy na czym spać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 08:28
Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Dodi dlaczego ja nic nie wiem że Ty dzisiaj masz o 17.45 lekakarza???
czuję się dotknięta ominięta i w ogóle... i teraz sobie idę i nie wracam...
EDIT:
i zeby nie było mówiłam to bardzo smiertelnie serioo...
a tak w ogóle to Witaj Kaju...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 08:39
Ola_czeka, Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dodi dlaczego ja nic nie wiem że Ty dzisiaj masz o 17.45 lekakarza???
czuję się dotknięta ominięta i w ogóle... i teraz sobie idę i nie wracam...
dobrze ,że czytać umimyto wiemy ,że dodi na wizytę idzie
Fedra ja tam wiem ,że nowy gin powie jej ,że wszystko OK i spokojnej ciaży jej pożyczyOla_czeka, Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMauysiu - współczuję z powodu śmierci babci:(
Muzi – udanego szybkiego rozliczenia się z fiskusem… ja już czekam na zwrot z ulgi remontowej… będzie na wakacje jak znalazł
Rutka – owocnego siania i miłego odpoczynku… wpadnę wieczorkiem podczytać co tam u Ciebie po wizycie u Ginki
Plemniczko – kopniak w tyłek na szczęście, oby pierwszy dzień w pracy dobrze i szybko Ci upłynął… powodzenia
Sandra – sił i zdrówka dla dziadziusia
Kaoram – jak przebiega wizyta mamy? I jak Ty się czujesz?
Dodi – czekam z niecierpliwościa na wieści od tego innego ginka… trzymam kciuki!
U mnie też super, piękny dzień spęczę na urlopiku u rodziców, wyczyszczę auto wywoskuję je… piękna pogoda, urlop i pasja na koncie:) żyć nie umierać
Witam wszystkie i za razem żegnam życząc miłego dnia:) będę wpadać raczej tylko podczytać, więc od razu życzę miłego weekendu:)
Ps Gadgetko dam znać, czy twe czary zadziałały;PWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 08:42
Ola_czeka, Muska, Dodi, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiałam prasować, a poszłam spać
Kopciuszku - Idę do ginki z wynikami badań i moim USG. Zobaczymy co mi ciekawego powie. Wizytę mam dopiero na 19:30 więc póxno wrócę.
Plemniczko - trzymamy kciuki bardzo mocno.
Muzi - gdzie piszesz felietony? Daj poczytać
Karoam - ale mi narobiłaś smaka na mandarynki jezuuuuuuuuuuuuu ! Głupieje mi żołądek jak patrzę na takie pyszne owoce
To idę zasiać ten mój koperekOla_czeka, Dodi lubią tę wiadomość
-
wiecie co, dziś wstałam o 6:50
to jakiś nowy wyczyn i stwierdziłam, że na siłę nie będę leżeć. Wstałam włączyłam pranie, zabrałam się za odkurzanie i zostało mi pół salonu do sprzątnięcia jak odkurzacz przestał reagować. Masakra jakaś. Wszędzie czysto oprócz połowy salonu.
to dziś czekamy na streszczenie wizyt u gin od Ruci i Dodi.Dodi, Libra, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ola, normalnie nie mogę wyjść z podziwu dla Twojej dzisiejszej hojności w lajkach! Połechtywujesz naszą próżność...
Przyznaj, że się założyłaś z mężem, że nic dziś nie napiszesz na forumZrobiliście sobie zabawę "cisza na morzu cisza w armacie, kto się odezwie zdejmuje gacie"!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 09:20
Dodi, Shagga_80, Ola_czeka, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość