plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeśli z rana w osobnej wiadomości to o Ciebie Gosiaczku...Weszłam poczytać zaległości i wracam do porządków...acha i szykuje się praca,od 7-15 albo 6-14 przy produkcji jogurtów, chyba 5 dni w tygodniu ...super by było...może m. mi dodatkowo załatwi tam jakieś wejścia, bo zakład blisko i dopiero zaczyna działać....oj i to już w maju miało by być...fajnie by się wszystko ułożyło i na bank już bym się przestała martwić o kasę w razie czego.... trudno ambicje na bok, zrobię terapię grupową jogurtom hehe
Rucia, Libra, mauysia, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Ilona będzie mi Ciebie brakowało
Aisa dobrze, że o mnie myślisz czasem
Muzi a jogurt na grzyba dobry, więc jak któraś dostanie to nas będziesz leczyć.
A poważnie z pracą jest strasznie, ja jeszcze bronię się przed pracą nie w swoim zawodzie, ale nie wiem jak długo... Dużym plusem byś miała, że blisko, więc może warto spróbować, a jak znajdziesz lepszą to nie problem z tej odejść
Moja "niby praca" jest ok, jak na dzień dzisiejszy. W poniedziałek będzie trudniej, ale cóż chyba dam radęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 16:44
Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki!
ja dopiero teraz i jeszcze nawet nie uzupełniłam dziś wykresu ;(.Cały dzien (od godziny 5 nie śpie)na nogach.
Beatko odnosnie pytania skąd jestem czy z O. czy PT? ja z okolic O. a w PT studiowałam
She- po prostu super wieśći!!!!Cieszę się niezmiernie z Wami
Muzi- tak styropianki może i lekkie, ale ja się naschylałam do nich nie wiem ile razy przez 1 godzinę?!!!
A w ogóle tyle naskrobałyście,ze niestety nie nadrobię bo muszę uciekać!!!
Mauysiu-super,że Ance-Skakance i Martek wyszło wszystko ok. A przypomnisz mi co bylo u Martek nie tak? Bo u Anki przezierność karkowa za wysoka była!!!A nie mam czasu czytać tamtego wątku teraz ;(
Uciekam Kochane i mocno Was wszystkie ściskamshe, Dodi lubią tę wiadomość
-
No i tak zweryfikowały mi się plany więc najpierw poszłam z Czekoladą potem do Koscioła i tu niespodzianka msza trwała prawie godzine bo dziś Św. Marka...
i powiem Wam jedno ja chyba zaczynam psychicznie odpadac no normalnie poryczałam się w Kościele
No nic znikam zjem kolejne pół kg krówek zapije sokiem i jakoś to będzie...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muzarciu to moje fluidy odpychające w pracy przestają działać jak można było zauważyć po moim ostatnim wpisie. Teraz mam już co robić, a jak jestem zajęta to wtedy najwięcej telefonów do odbierania i dziwnych klientów do obsługiwania.
Zobaczycie kiedyś napiszę książkę "klient z drugiej strony biurka" i opiszę tam dziwne zachowania i pytania.
Fedra do kościoła to ja chodzę od wielkiego dzwona, ale jak już pójdę to ciary mam na całym ciele i ściśnięte gardło.
Jakaś taka miękka się robię. Wczoraj też z byle gówna się popłakałam, ale to tak, że nie mogłam się długo uspokoić.
aaa Muzi szkoda tego kurczaczka.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnySzkoda ale dziś druga kura się skwoczyła hehe ...o czym ja Wam tu piszę, zanudzam...ale mój płot wygląda, zrobię fotę na 100%...z dołu ma przeplecioną taśmę ostrzegawczą w biało-czerwone pasy...czuję się jakoś dziwnie jak na niego patrzę i to na całej długości...nie wiem czy zostawiać czy likwidować, bo jak następne maluchy za 3 tygodnie to te dorosną, utyją a następne będą przełazić przez oczka...;-)Agunia może wpadniesz jednak na kawkę przed weekendem majowym co? Chyba, że już w domu słońce Twoje to co innego...łon Cie pocieszy hej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 18:35
-
Muzarcia fajnie masz z tymi pisklakami. Pamiętam jak u babci były takie maluchy żółciutkie i mięciutkie. Fajne jak dzieci.
Kiedyś jak byłam mały brzdągiel (kilka latek miałam, bo nie pamiętam tego na szczęście) poszłam na jedynkę (znaczy siusiu) na łonie natury i mnie takie kurki podlotki po tyłku zaczęły dziubać. Mama mówiła, że się przestraszyłam i popłakałam.
hehe jaja jak berety!
Karoam miłych snów. Ale trochę jeszcze za wcześnie dla mnie.Ola_czeka, muzarcia, karoam, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnywitajcie wieczorkiem kobitki:) ja ino na chwile- kuchenne rewolucje ogladam i cos sie glodna zrobilam wiec za chwile czas na kolacyjke;)
zbikowa- no czuje sie pominieta w klubie kotowatych...na drugi raz prosze o mnie nie zapominac ;P
Rucia- nie chce zapeszac ale ja tez od samego poczatku mialam BARDZO silne przekonanie ze w brzuchu mam dziewczynke... a co wyszlo z tego przekonania to juz wiesz sama hehe... zeby potem nie bylo na mnie...
Liberko kochana nie denerwuje sie tak bardzo bo bedziesz ciagle niedospana... ja tam swoje wiem i zaczarowalam Twojego JEDNEGO MALENKIEGO miesniaczeczka (hehe...) zeby na usg go juz wcale nie bylo!!!
Dodus- Ty juz wiesz co! w poniedzialek nic nie robie bo trzymam za Ciebie kciuki!!!
spijcie slodko kochane i kolorowych snow :*Effcia28, Libra, Shagga_80, Kaja, Ola_czeka, zbikowa, Rucia, mauysia, muzarcia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Rutosławo
Ja też już się melduję. Czuję się o niebo lepiej niż wczoraj, bo skończyłam wczoraj to upierdliwe zadanie w pracy...
No i poza tym dziś w Pozku ma być 25 stopni! I jest piątek!Rucia, Ola_czeka, Effcia28, Dodi, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ilonko - miłego urlopu, fajnie, że nadal będziesz podczytywać.
Kopciuszku - co do Martek, to podaję linka do jej pamiętnikowego wpisu opisującego dolegliwości jej córeczki (na szczęście - jak wiadomo - większość się cofnęła):
https://ovufriend.pl/tresc-pamietnika,31,4.html - wpis z 11 kwietnia
-
A co tam, dokładam jeszcze do mojego monologu:
Niestety dziś mamy nieplanowany wyjazd do teściów - a niestety dlatego, że wczoraj zmarła babcia mojego M, superfajna kobitka, ale parę dni wcześniej miała udar i nie wykaraskała się już z niego.
W tym roku miała skończyć 92 lata, była w pełni sił psychicznych, ale ciało niestety nie nadążyło.
Przeżyła prawie sto lat! A teraz już sobie odpoczywa od tych wszystkich trudów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 05:50
-
nick nieaktualnyNo no dziewczyny...piątek piątkiem ale takiej słabej frekwencji to nic nie tłumaczy... buziam z ranka...co u Was? Mój syn jak zwykle na ostatnią minutę wyszywa ostatni ścieg...miał go zrobić wczoraj i w zeszły piątek...tylko pogratulować...ma to po mamusi...jeszcze pita nie oddałam
Rucia, Ola_czeka, mauysia, Dodi, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny przepraszam ale nie nadrabiam dziś, ledwo żyję dopadła mnie migrena nie wiem jak przetrwam dzień w pracy...bleeeeeee
wpadłam tylko powiedzieć że nie uciekłam przed Wami wrócę po weekendzie mam nadzieję cała i zdrowa
mełego i słonecznego weekendu buziaki potem wszystko nadrobięRucia, mauysia, Ola_czeka, Dodi, aisa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
Ja wczoraj za dużo siedziałam i mam zaległości w domu...może podjadę do skarbówki i sobie na miejscu pit rozliczę...bo chyba znów ostatniego dnia pojadę...natankowałam fuul wczoraj, to mogę jeździć...i chyba za chwilę to zrobię...co będzie z głowy.Beatko to wypoczywaj sobie i za mnie też troszkę odpocznij...ciekawe jak ja będę z Wami pisała jak już mama będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 06:01
Ola_czeka, Dodi, Fedra, Libra lubią tę wiadomość