X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli z rana w osobnej wiadomości to o Ciebie Gosiaczku...Weszłam poczytać zaległości i wracam do porządków...acha i szykuje się praca,od 7-15 albo 6-14 przy produkcji jogurtów, chyba 5 dni w tygodniu ...super by było...może m. mi dodatkowo załatwi tam jakieś wejścia, bo zakład blisko i dopiero zaczyna działać....oj i to już w maju miało by być...fajnie by się wszystko ułożyło i na bank już bym się przestała martwić o kasę w razie czego.... trudno ambicje na bok, zrobię terapię grupową jogurtom hehe

Rucia, Libra, mauysia, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona będzie mi Ciebie brakowało :(
    Aisa dobrze, że o mnie myślisz czasem :D
    Muzi a jogurt na grzyba dobry, więc jak któraś dostanie to nas będziesz leczyć :P.
    A poważnie z pracą jest strasznie, ja jeszcze bronię się przed pracą nie w swoim zawodzie, ale nie wiem jak długo... Dużym plusem byś miała, że blisko, więc może warto spróbować, a jak znajdziesz lepszą to nie problem z tej odejść :)
    Moja "niby praca" jest ok, jak na dzień dzisiejszy. W poniedziałek będzie trudniej, ale cóż chyba dam radę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 16:44

Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki!
    ja dopiero teraz i jeszcze nawet nie uzupełniłam dziś wykresu ;(.Cały dzien (od godziny 5 nie śpie)na nogach.

Beatko odnosnie pytania skąd jestem czy z O. czy PT? ja z okolic O. a w PT studiowałam ;)

She- po prostu super wieśći!!!!Cieszę się niezmiernie z Wami ;)

Muzi- tak styropianki może i lekkie, ale ja się naschylałam do nich nie wiem ile razy przez 1 godzinę?!!!

A w ogóle tyle naskrobałyście,ze niestety nie nadrobię bo muszę uciekać!!!

Mauysiu-super,że Ance-Skakance i Martek wyszło wszystko ok ;). A przypomnisz mi co bylo u Martek nie tak? Bo u Anki przezierność karkowa za wysoka była!!!A nie mam czasu czytać tamtego wątku teraz ;(

Uciekam Kochane i mocno Was wszystkie ściskam ;)

she, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tak zweryfikowały mi się plany więc najpierw poszłam z Czekoladą potem do Koscioła i tu niespodzianka msza trwała prawie godzine bo dziś Św. Marka...
    i powiem Wam jedno ja chyba zaczynam psychicznie odpadac no normalnie poryczałam się w Kościele :(
    No nic znikam zjem kolejne pół kg krówek zapije sokiem i jakoś to będzie...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu to moje fluidy odpychające w pracy przestają działać jak można było zauważyć po moim ostatnim wpisie. Teraz mam już co robić, a jak jestem zajęta to wtedy najwięcej telefonów do odbierania i dziwnych klientów do obsługiwania.
    Zobaczycie kiedyś napiszę książkę "klient z drugiej strony biurka" i opiszę tam dziwne zachowania i pytania.

Fedra do kościoła to ja chodzę od wielkiego dzwona, ale jak już pójdę to ciary mam na całym ciele i ściśnięte gardło.
    Jakaś taka miękka się robię. Wczoraj też z byle gówna się popłakałam, ale to tak, że nie mogłam się długo uspokoić.

aaa Muzi szkoda tego kurczaczka.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ale dziś druga kura się skwoczyła hehe ...o czym ja Wam tu piszę, zanudzam...ale mój płot wygląda, zrobię fotę na 100%...z dołu ma przeplecioną taśmę ostrzegawczą w biało-czerwone pasy...czuję się jakoś dziwnie jak na niego patrzę i to na całej długości...nie wiem czy zostawiać czy likwidować, bo jak następne maluchy za 3 tygodnie to te dorosną, utyją a następne będą przełazić przez oczka...;-)Agunia może wpadniesz jednak na kawkę przed weekendem majowym co? Chyba, że już w domu słońce Twoje to co innego...łon Cie pocieszy hej!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 18:35

• karoam Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam tylko na chwilkę słodkich snów życzyć :)

Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia fajnie masz z tymi pisklakami. Pamiętam jak u babci były takie maluchy żółciutkie i mięciutkie. Fajne jak dzieci.:) Kiedyś jak byłam mały brzdągiel (kilka latek miałam, bo nie pamiętam tego na szczęście) poszłam na jedynkę (znaczy siusiu) na łonie natury i mnie takie kurki podlotki po tyłku zaczęły dziubać. Mama mówiła, że się przestraszyłam i popłakałam.:) hehe jaja jak berety!

Karoam miłych snów. Ale trochę jeszcze za wcześnie dla mnie.:)

Ola_czeka, muzarcia, karoam, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie wieczorkiem kobitki:) ja ino na chwile- kuchenne rewolucje ogladam i cos sie glodna zrobilam wiec za chwile czas na kolacyjke;)

zbikowa- no czuje sie pominieta w klubie kotowatych...:( na drugi raz prosze o mnie nie zapominac ;P

Rucia- nie chce zapeszac ale ja tez od samego poczatku mialam BARDZO silne przekonanie ze w brzuchu mam dziewczynke... a co wyszlo z tego przekonania to juz wiesz sama hehe... zeby potem nie bylo na mnie...;)

Liberko kochana nie denerwuje sie tak bardzo bo bedziesz ciagle niedospana... ja tam swoje wiem i zaczarowalam Twojego JEDNEGO MALENKIEGO miesniaczeczka (hehe...) zeby na usg go juz wcale nie bylo!!!

Dodus- Ty juz wiesz co! w poniedzialek nic nie robie bo trzymam za Ciebie kciuki!!!

spijcie slodko kochane i kolorowych snow :*

Effcia28, Libra, Shagga_80, Kaja, Ola_czeka, zbikowa, Rucia, mauysia, muzarcia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie....i kurcze nie mam co pisać :(

Dida trzymam jutro kciuki, na którą wizytę masz? KONIECZNIE zdaj relację po!

Gadgetko witaj, ależ Cię dawno nie widziałam :)

Ola_czeka, muzarcia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello wdepłam na chwilkę i wszytkie serduszkuja widzę ulalala może i ja tak zrobię ;-) dobra buzaki i dobranoc

Shagga_80, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgeta, przepraszam! to się więcej nie powtórzy!

właśnie dostałam od kolegi link:
    http://www.youtube.com/watch?v=E7naEvzEJg8

i jestem wniebowzięta :)

śpijcie dobrze Kobietki!

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko pierwsza o.O Dziewczyny !?

Dzień dobry :)

Ola_czeka, mauysia, muzarcia, zbikowa, Dodi, aisa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Rutosławo :) Ja też już się melduję. Czuję się o niebo lepiej niż wczoraj, bo skończyłam wczoraj to upierdliwe zadanie w pracy...
    No i poza tym dziś w Pozku ma być 25 stopni! I jest piątek!

Rucia, Ola_czeka, Effcia28, Dodi, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko - miłego urlopu, fajnie, że nadal będziesz podczytywać.

Kopciuszku - co do Martek, to podaję linka do jej pamiętnikowego wpisu opisującego dolegliwości jej córeczki (na szczęście - jak wiadomo - większość się cofnęła):
    https://ovufriend.pl/tresc-pamietnika,31,4.html - wpis z 11 kwietnia

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam, dokładam jeszcze do mojego monologu:

Niestety dziś mamy nieplanowany wyjazd do teściów - a niestety dlatego, że wczoraj zmarła babcia mojego M, superfajna kobitka, ale parę dni wcześniej miała udar i nie wykaraskała się już z niego.
    W tym roku miała skończyć 92 lata, była w pełni sił psychicznych, ale ciało niestety nie nadążyło.
    Przeżyła prawie sto lat! A teraz już sobie odpoczywa od tych wszystkich trudów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 05:50

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no dziewczyny...piątek piątkiem ale takiej słabej frekwencji to nic nie tłumaczy... buziam z ranka...co u Was? Mój syn jak zwykle na ostatnią minutę wyszywa ostatni ścieg...miał go zrobić wczoraj i w zeszły piątek...tylko pogratulować...ma to po mamusi...jeszcze pita nie oddałam ;-)

Rucia, Ola_czeka, mauysia, Dodi, Fedra, jeju lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry muzarciu :)

ja nadrabiam moje wczorajsze zaległości w pisaniu na forum, jak widać ;)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny przepraszam ale nie nadrabiam dziś, ledwo żyję dopadła mnie migrena nie wiem jak przetrwam dzień w pracy...bleeeeeee
    wpadłam tylko powiedzieć że nie uciekłam przed Wami wrócę po weekendzie mam nadzieję cała i zdrowa

mełego i słonecznego weekendu buziaki potem wszystko nadrobię

Rucia, mauysia, Ola_czeka, Dodi, aisa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-D Ja wczoraj za dużo siedziałam i mam zaległości w domu...może podjadę do skarbówki i sobie na miejscu pit rozliczę...bo chyba znów ostatniego dnia pojadę...natankowałam fuul wczoraj, to mogę jeździć...i chyba za chwilę to zrobię...co będzie z głowy.Beatko to wypoczywaj sobie i za mnie też troszkę odpocznij...ciekawe jak ja będę z Wami pisała jak już mama będzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 06:01

Ola_czeka, Dodi, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

‹‹ 2584 2585 2586 2587 2588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ