plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMayuś bardzo mi przykro z powodu babci
Zwłaszcza, jak sama mówisz fajna kobitka.
Muzi ty leniu.My już dostaliśmy zwrot
Tak tak dziś piątek, idę siać koper, prasować bo znowu się tego nazbierało, i poleżę w końcu na słońcu !!! TAK TAK TAK mam słoneczko
Aaaa i dziś lecę do mojej Pani ginekologOla_czeka, zbikowa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tam nie spieszę się z pitem, bo przecież zerowy mam w tym roku, dlatego taka dumna piszę, że rozliczę go na miejscu hehe
Mauysiu, to mimo wszystko składam wyrazy współczucia,gdy umiera starszy człowiek, umiera część mądrości, nie ma już otwartej księgi historii rodzinnych i encyklopedii wiedzy z zamierzchłych i nieznanych nam czasów...mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyach idę, bo Wy o weekendzie a ja sobie przypomniałam, że jednak muszę rozliczyć się i nie dostałam jeszcze 11stki z redakcji za felietony...cóż cóż...muszę tam dzwonić niech e-mailem podeśle dziewczyna...papa co zdążę
A Olka w szuwarach, w szuwarach, w szuwarach,w szuwarach...dziś posłucham Leonarda Cohena przy pracy...Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Tez uwielbiam piatek zwlaszcza ze jest matki boskiej pienieznej
i ze w sobote mozna dluzej sobie pospac
Dokładnie. Właśnie się dowiedziałam, że wypłata na koncie!!!
Super hicior gicior!!!Ola_czeka, mauysia, zbikowa, Dodi, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry...
Życzę Wam miłego i słonecznego dnia;)
Ja miałam wczoraj zalatany dzień... Zabrali mi dziadka do szpitala (z podejrzeniem udaru) masakra.....
Mauysiu przykro mi z powodu babci...3maj się!!;*
mauysia, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny. Nadrobie was wieczorem bo musze sie szykowac do pracy. Dzisiaj mój pierwszy dzien, boje sie jak pierwszoklasista, oni chociaż mają tyte na pocieche...
Trzymajcie kciuki by bylo dobrze pliisssss
co do innych propozycji bylam jeszcze na dwoch rozmowach, ale warunki gorsze proponowali, do Wranglera z racji samych negatywnych opinii, nawet na oszukani.pl nie fatygowalam sie juz jechac.Ola_czeka, mauysia, zbikowa, Dodi, aisa, Shagga_80, Fedra, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:hej dziewczyny. Nadrobie was wieczorem bo musze sie szykowac do pracy. Dzisiaj mój pierwszy dzien, boje sie jak pierwszoklasista, oni chociaż mają tyte na pocieche...
Trzymajcie kciuki by bylo dobrze pliisssss
co do innych propozycji bylam jeszcze na dwoch rozmowach, ale warunki gorsze proponowali, do Wranglera z racji samych negatywnych opinii, nawet na oszukani.pl nie fatygowalam sie juz jechac.
Plemniczko powodzenia;)!!! 3mam kciuki:)plemniczka lubi tę wiadomość
-
Cześć babki
u mnie deszcz.
Mayusiu, bardzo współczuje ci straty babci. tyle dobrego że odwiedzisz warmię
Plemniczko powodzenia, fajnie że byłaś na tych rozmowach, i wybralaś co najlepsze. a u nas dzieciaki nie dostają tych łakoci, szkoda bo to fajny zwyczaj, ale na pomorzu nieznany.
Muska miło Cię widzieć w dobrej formie
Karoam własnie wvczoraj sie obżarłam mandarynkami więc dziś wyjątkowo nie zazdroszcze ;p jak tam Twoje dolegliwości?
Całą resztę lasek pozdrawiam piątkowo!
buziMuska, Dodi, aisa, mauysia, Ola_czeka, karoam, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Ja się witam i żegnam piątkowo
zerknę trochę później jak będę miała czasu troszku. Buziole
p.s. Wyrazy współczucia z powodu śmierci babci m, Sandruśś przykro mi, że Twojego dziadka wzięli do szpitala.
plemniczko 3mam kciuki za pierwszy udany dzień w pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 07:46
mauysia, Ola_czeka, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Cześć
Ilona, udanego urlopowania, odpocznij i wracaj do nas.
Kfjatus, no pewnie że pamiętam. Fajnie, że w pracy ok.
Muzi, fajnie, że szykuje się praca, do tego niedaleko domu. Kasa zawsze się przyda, a jak będzie coś lepszego to zmienisz.
Mauysia, przykro mi z powodu babci
Plemniczko, powodzenia w pracy
Wszystkim miłego piątku życzęOla_czeka, mauysia, Fedra, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość