plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga, Libra- wizyta mamuski przebiega calkiem znosnie
Wygrzewa sie na plazy non stop
Librus- czuje sie dobrze, tylko wciąż śpiąca i jakieś osłabienie mnie dziś dorwało. Kilka razy zakręciło mi się w głowie ale już jest lepiej
Ruciu- zapraszam na mandarynki, u nas Ci tego pod dostatkiemA i na truskaweczki się załapiesz
Dodi, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:wiecie co, dziś wstałam o 6:50
to jakiś nowy wyczyn i stwierdziłam, że na siłę nie będę leżeć. Wstałam włączyłam pranie, zabrałam się za odkurzanie i zostało mi pół salonu do sprzątnięcia jak odkurzacz przestał reagować. Masakra jakaś. Wszędzie czysto oprócz połowy salonu.
to dziś czekamy na streszczenie wizyt u gin od Ruci i Dodi.
A na którą idziesz do pracy?
Czy może dziś zrobiłaś sobie dzień laby? -
Witam
u nas dzis cieplutko tylko wiatr wieje spory
ja juz lepiej sie czuje tylko ciagle cisnienie mi sie jakoś podnosi a nigdy tak nie mialam ale pewnie to od tych nerek
Dodi trzymam kciuki i modle sie o pozywtywne wiesci i oby z dzidzia było ok
Mauysia przykro mi z powodu babci ;(
Sandra zdrowka dla dziadka. Mója babcia miała 3 lata temu udar i potem mało mowiła i nie pamietala nas ale wyzla z tego tylko teraz chodzi o lasce male odcinki bo wiecej nie moze ale normalnie robi rzeczy w doomu mowi i pamieta juz wszystko.
Dodi, mauysia, Muska, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedrus kochanie Ty moje, wracaj;) Shagga mnie poprostu zdradziła he he myślałam, ze wizyta obejdzie sid po tajniacku, ale zapomniałam ze przed Wami się nic nie ukryje:D
Libra miłego wypoczynku życzę a Tobie Ruciu samych dobrych informacji;)
Pity oddane - 15 min w kolejce z lisim sprytem he he
Lece jeszcze do sklepu i moze w końcu wyjdę na lezakLibra, Shagga_80, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:gocha04 wrote:wiecie co, dziś wstałam o 6:50
to jakiś nowy wyczyn i stwierdziłam, że na siłę nie będę leżeć. Wstałam włączyłam pranie, zabrałam się za odkurzanie i zostało mi pół salonu do sprzątnięcia jak odkurzacz przestał reagować. Masakra jakaś. Wszędzie czysto oprócz połowy salonu.
to dziś czekamy na streszczenie wizyt u gin od Ruci i Dodi.
A na którą idziesz do pracy?
Czy może dziś zrobiłaś sobie dzień laby?
do pracy mam na 10.obrobiłam się jak mały samochodzik.
Ola_czeka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dodi wrote:Fedrus kochanie Ty moje, wracaj;) Shagga mnie poprostu zdradziła he he myślałam, ze wizyta obejdzie sid po tajniacku, ale zapomniałam ze przed Wami się nic nie ukryje:D
Libra miłego wypoczynku życzę a Tobie Ruciu samych dobrych informacji;)
Pity oddane - 15 min w kolejce z lisim sprytem he he
Lece jeszcze do sklepu i moze w końcu wyjdę na lezak
nieistotne...
powiedziałaś Sagge a mnie nie... a wystarczyło mi na priv napisać...
przecież wiesz jak się martwię o Ciebie...
jestem obrażona...
nie wracam... ewentualnie zrobie jak Ola od tej chwili ewentualnie tylko lajkujeLibra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dodi wrote:buuu.... ale dałam ciała
ok od tej pory się poprawię
Dodi, masz jeszcze jakieś nowe badania porobione? Gdzie w końcu idziesz do gina? Jeszcze nie pytałam o nazwisko tego z Rybnika, bo wczoraj mi z głowy wypadło, a w pracy nie będę dzwonić, bo tu ściany mają uszy i zaraz by zaczęli plotkować o mnie
Jak się w ogóle czujesz? Nic Ci nie dolega? -
Dodi my jestesmy lepsze niż iwigilacja tu sie nic nie ukryje.
a tak w ogóle laski to normalne zebym ciągle miała tak niską temp?
myślicie ze pora faktycznie zmieniac nick na królowa_lodu?Dodi, Libra, Shagga_80, Rucia, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Dodi wrote:buuu.... ale dałam ciała
ok od tej pory się poprawię
Dodi, masz jeszcze jakieś nowe badania porobione? Gdzie w końcu idziesz do gina? Jeszcze nie pytałam o nazwisko tego z Rybnika, bo wczoraj mi z głowy wypadło, a w pracy nie będę dzwonić, bo tu ściany mają uszy i zaraz by zaczęli plotkować o mnie
Jak się w ogóle czujesz? Nic Ci nie dolega?
Muska wszystkie badania, które miałam mieć zrobione do tej pory to już zrobiłam i nic nowego nie mam... idę do tego Kiełbasińskiego do Mikołowa. Zobaczę co on mi powie. Cały czas powtarzam, że czuję się nadzwyczaj dobrze, ale nie wiem czy to dobrzedzięki Muska
to czekanie i ta niewiedza są najgorsze a Ty jak tam po wczorajszej kolacji?
zbikowa ja wiem, wiem.... a z tą tempką to faktycznie idziesz po bandzie hehezbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dobra wróciłam miałam nerwa bo mnie się skumulowało na dzisiaj kilka rzeczy i może dlatego tak gwałtownie zareagowałam..
ale Dodi nie waż się więcej niczego ukrywać bo wtedy obraze się na śmierć...
Zbikowa spokojnie odbija więc moze pójdzie w końcu do góry mi w tym cyklu też temp szaleje ktoś mi pozazdrościół spokojnych dwóch ostatnich cyklów i teraz mam góry że aż się niedobrze robi...zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dobra wróciłam miałam nerwa bo mnie się skumulowało na dzisiaj kilka rzeczy i może dlatego tak gwałtownie zareagowałam..
Zbikowa spokojnie odbija więc moze pójdzie w końcu do góry mi w tym cyklu też temp szaleje ktoś mi pozazdrościół spokojnych dwóch ostatnich cyklów i teraz mam góry że aż się niedobrze robi...
Już Cię przepraszałam na privieobiecuję, że nigdy więcej...
mam nadzieję, że nie stało się nic!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Fedra wrote:Dobra wróciłam miałam nerwa bo mnie się skumulowało na dzisiaj kilka rzeczy i może dlatego tak gwałtownie zareagowałam..
Zbikowa spokojnie odbija więc moze pójdzie w końcu do góry mi w tym cyklu też temp szaleje ktoś mi pozazdrościół spokojnych dwóch ostatnich cyklów i teraz mam góry że aż się niedobrze robi...
Już Cię przepraszałam na privieobiecuję, że nigdy więcej...
mam nadzieję, że nie stało się nic!
nie musisz przepraszaćDodi lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi