X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuuu, teraz mam mega wyrzuty sumienia,że wydałam Dodi :(
    Upssssss

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jezuuuu, teraz mam mega wyrzuty sumienia,że wydałam Dodi :(
    Upssssss

Żartowałam oczywiście ;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, wpadłam tylko na chwilę po zupce,żeby sprawdzić jak ma się sprawa kaloszek (i UWAGA udało się wymienić na interesujący mnie model, huuuurrra! i zmykam znów z maluchami na podwórko, dziś jest u nas mega pogoda! Ja wyciągnęłam klapki i chodzę w krótkim rękawie, nawet Młody ma koszulkę i co prawda długie ale letnie spodnie :)

zbikowa, zbikowa, Rucia, Dodi, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OK może jednak napisze o co chodzi bo niechce zeby przez moje mega zmienne nastroje ktoś się źle poczuł...

a mianowicie czekałam na wyniki moje z posiemu w wymazu bakteriologicznego który robiłam dwa tygodnie temu (miałam info ze będa wyniki po 2 tygodniach) dzwonie dzisiaj i się dowiedziałam ze z posiewem jest wszystko ok a wyniki te drugie będa dopiero za tydzień... mega się wkur...am...
    może pomyslicie no wariatka przecież jak będa za tydzień to też będzie ok...

no włąśnie nie do końca i tu jest coś co chciałam Wam powiedzieć dopiero jak będe pewna na 100% a wszystko zależy tak naprawdę od właśnie tych wyników... bo jeśli wszystko będzie dobrze to w przyszłym cyklu zaczynam procedurę in vitro... ufff powiedziałam w końcu...

nie chciałam pisac o tym wcześniej, chciałam mieć pewność że do procedury dojdzie... ale widze że moje napięcie emocjonalne i psychiczne mnie przerosło...
    za co przepraszam Dodi że tak na Ciebie naskoczyłam...
    do tego dochodzi dzisiejsza wizyta Ani w prokocimiu i kilka innych rzeczy które mocno dzisiaj na mnie wpłynęły...
    więc jeszcze raz przepraszam za to ze się nie potrafie dzisiaj kontrolować...

ok teraz ide sobie poryczeć...

Dodi, gocha04, kopciuszek126, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    OK może jednak napisze o co chodzi bo niechce zeby przez moje mega zmienne nastroje ktoś się źle poczuł...

a mianowicie czekałam na wyniki moje z posiemu w wymazu bakteriologicznego który robiłam dwa tygodnie temu (miałam info ze będa wyniki po 2 tygodniach) dzwonie dzisiaj i się dowiedziałam ze z posiewem jest wszystko ok a wyniki te drugie będa dopiero za tydzień... mega się wkur...am...

no włąśnie nie do końca i tu jest coś co chciałam Wam powiedzieć dopiero jak będe pewna na 100% a wszystko zależy tak naprawdę od właśnie tych wyników... bo jeśli wszystko będzie dobrze to w przyszłym cyklu zaczynam procedurę in vitro... ufff powiedziałam w końcu...

nie chciałam pisac o tym wcześniej, chciałam mieć pewność że do procedury dojdzie... ale widze że moje napięcie emocjonalne i psychiczne mnie przerosło...
    do tego dochodzi dzisiejsza wizyta Ani w prokocimiu i kilka innych rzeczy które mocno dzisiaj na mnie wpłynęły...

tulam, buziam, tulam, głaszczę po głowie, buziam, tulam, buziam:*:*:*

zbikowa, Fedra, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam sprzedać dobrą informację - matki pierwszego kwartału wywalczyły prawa do dłuższego urlopu macierzyńskiego... yes!

zbikowa, Rucia, mauysia, gocha04, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia kochanie no to cudownie !!! O rany :D Super mega wiadomość :D

Ja czekałam półtora tygodnia na wyniki posiewu.

Trzymamy mocno kciuki za Małą Anie :) Anie są silne, tak łatwo się nie poddają, wiec mała Ania będzie walczyła o swoje zdrowie :)

zbikowa, Dodi, Fedra, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

Kochana, bardzo się cieszymy, że zdecydowałaś się z nami podzielić tak wspaniała informacją. Jeśli badania się przedłużą, trudno, nie masz na to wpływu. najwyżej trzeba będzie zacząć od kolejnego cyklu. Musisz wyczilować, dać sobie szanse zeby podejść do całej procedury zrelaksowana i spokojna, bo jak będziesz kłębkiem nerwów to wiesz jak to sie może skończyć.
    żadna z nas nie powie Ci złego słowa o zmiennych nastrojach bo same takie mamy.
    super że z posiewem M. jest dobrze, zobaczys ze pozostałe też będą ok.

pamiętaj, tylko spokój Ciebie (i nas) uratuje.
    no i najważniejsze: powodzenia! :*

Libra, Dodi, Fedra, gocha04, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    chciałam sprzedać dobrą informację - matki pierwszego kwartału wywalczyły prawa do dłuższego urlopu macierzyńskiego... yes!

No i bomba :D Też im się należy !!!!

Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedri, super że podzieliłaś się z nami tą wiadomością! A na razie - jak mówi żbikowa - lajtuj, jedź na Kanary, rób cokolwiek, żeby nie zestresować swoich jajeczek :D

zbikowa, Dodi, Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

wzystko zrozumiale... W takim razie trzymam kciuki, tule i całuje... A także bardzo się cieszę, ze zdecydowałaś się nam powiedziec;) tak wiec dochodzi kolejna intencja...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 12:18

Fedra, Ola_czeka, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wszystkim przed chwila wrocilam ze szpitala. Przez 3 dni robili mi badania.W pierwszy dzien badal mnie ginekologicznie i robil usg pochwy( choc niemile to bylo bo przeciez okres mam) i popbierali mi krew. Wczoraj 3 razy pobrali mi krew rano kolo 6 potem dali mi jakas glukoze i za godzine znowu a potem za dwie. Wczoraj jak byl obchod to lekarz powiedzial ze badania mam dobre tylko lekko prolaktyna podwyzszona. Dzis mialam tez pobierana krew zeby tarczyce zbadac. Niestety na wyniki musze czekac bo mnie dzis puscili do domu i kazali przyjsc w pn po karte wypisow, zwolnienie z pracy ( na te 3 dni) oraz dadza mi komplet dokumentow i mam sie zglosic z nimi do swojej pani doktor prowadzacej. Troche sie zawiodlam bo myslalam ze cos wyjdzie nie tak i da mi gin jakies leki i uda mi sie zaciazyc a tak to stoimi ciagle w martwym punkcie ale zobaczymy co mi gin powie.

Troche zescie mnie obgadaly !!!!

zbikowa- tak przeczytalam i nie ingoruje waszych odpowiedzi.Pytam sie was bo jestescie bardziej doswiadczone w pewnych sprawach

Shagga- potrzebowalam sie wygadac na forum w sprawie mojego G i tego co lezy mi na serduchu - ulzylo mi

zbikowa, mauysia, Libra, Muska, gocha04, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia,
    Powiem Ci, że naprawde poztywnie mnie zaskoczyłaś :)
    Życze powodzenia z badaniami, zobaczysz, będą dobre!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 12:19

Fedra, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Trzymamy mocno kciuki za Małą Anie :) Anie są silne, tak łatwo się nie poddają, wiec mała Ania będzie walczyła o swoje zdrowie :)

z posiewu wyniki już mam i jest wszystko ok u mojego tez już nie ma tego gówna co było ostatnio czekam na wyniki z ureaplzmy i mycoplasmy...

no i na wiesci od Ani też czekam i zaraz z tych nerwów pawia puszcze normalnie...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Fedra wrote:

Kochana, bardzo się cieszymy, że zdecydowałaś się z nami podzielić tak wspaniała informacją. Jeśli badania się przedłużą, trudno, nie masz na to wpływu. najwyżej trzeba będzie zacząć od kolejnego cyklu. Musisz wyczilować, dać sobie szanse zeby podejść do całej procedury zrelaksowana i spokojna, bo jak będziesz kłębkiem nerwów to wiesz jak to sie może skończyć.
    żadna z nas nie powie Ci złego słowa o zmiennych nastrojach bo same takie mamy.
    super że z posiewem M. jest dobrze, zobaczys ze pozostałe też będą ok.

pamiętaj, tylko spokój Ciebie (i nas) uratuje.
    no i najważniejsze: powodzenia! :*

Zbikowa tu jest sedno sprawy jeśli nie podejdę teraz do tej procedury sprawa znowu się przesunie o kilka cykli... a raczej już na to siły nie będe miała... już od ostatniego razu procedura nam się przesunęła o równy rok...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Sylwia,
    Powiem Ci, że naprawde poztywnie mnie zaskoczyłaś :)
    Życze powodzenia z badaniami, zobaczysz, będą dobre!

a dzieki dzieki ucze sie ciagle sie ucze !!!

zbikowa, Ola_czeka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:

z posiewu wyniki już mam i jest wszystko ok u mojego tez już nie ma tego gówna co było ostatnio czekam na wyniki z ureaplzmy i mycoplasmy...

no i na wiesci od Ani też czekam i zaraz z tych nerwów pawia puszcze normalnie...

Kochana nie stresuj się, bo to Ci w niczym nie pomoze a jedynie moze zaszkodzić. Glowa do góry, BEDZIE DOBRZE!!!

Fedra, Ola_czeka, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Sylwia,

no widzisz, pierwszy w życiu pobyt w szpitalu masz już za sobą. Teraz żeby wyniki były dobre.

Ola_czeka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś, a nie da się tam pomanipulować troche? np jakby Twoja gin zadzwoniła ich pospieszyć?

(prawie napisałam FERDUŚ, dobrze, ze sie zreflektowałam ;)

Libra, Fedra, Ola_czeka, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra mam nadzieje ze wam sie uda tak samo jak i nam . Kto wie moze razem bedziemy chodzic z brzuszkami !!!!! ja w to wierze......
    sory ale musialm to napisac choc wiem ze mnie zaraz pokroisz !!!!

Libra, Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 2588 2589 2590 2591 2592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ