plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:czesc wszystkim przed chwila wrocilam ze szpitala. Przez 3 dni robili mi badania.W pierwszy dzien badal mnie ginekologicznie i robil usg pochwy( choc niemile to bylo bo przeciez okres mam) i popbierali mi krew. Wczoraj 3 razy pobrali mi krew rano kolo 6 potem dali mi jakas glukoze i za godzine znowu a potem za dwie. Wczoraj jak byl obchod to lekarz powiedzial ze badania mam dobre tylko lekko prolaktyna podwyzszona. Dzis mialam tez pobierana krew zeby tarczyce zbadac. Niestety na wyniki musze czekac bo mnie dzis puscili do domu i kazali przyjsc w pn po karte wypisow, zwolnienie z pracy ( na te 3 dni) oraz dadza mi komplet dokumentow i mam sie zglosic z nimi do swojej pani doktor prowadzacej. Troche sie zawiodlam bo myslalam ze cos wyjdzie nie tak i da mi gin jakies leki i uda mi sie zaciazyc a tak to stoimi ciagle w martwym punkcie ale zobaczymy co mi gin powie.
Troche zescie mnie obgadaly !!!!
zbikowa- tak przeczytalam i nie ingoruje waszych odpowiedzi.Pytam sie was bo jestescie bardziej doswiadczone w pewnych sprawach
Shagga- potrzebowalam sie wygadac na forum w sprawie mojego G i tego co lezy mi na serduchu - ulzylo mi
Sylwia, to niecierpliwie czekamy do poniedziałku... a jak będziesz miała wszystkie wyniki i będziesz chciała się nimi z nami podzielić, to wypisz je... ja je chętnie przelustruję moim okiem;) a kiedy wizyta u ginki? masz już jakis termin czy będziesz czekała jak uzbierasz wszystkie wyniki i wtedy ustalisz termin?Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Hej Sylwia,
no widzisz, pierwszy w życiu pobyt w szpitalu masz już za sobą. Teraz żeby wyniki były dobre.
no wlasnie nie - chcialabym zeby cos wyszlo nie tak bo dostalabym tabletki i moze bym zaciazyla a tak to nadal nie bede wiedziala jaka jest przyczyna tego ze nie moge zajsc w ciaze ...i trzeba bedzie nadal cos innego myslec ... -
Dodi wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Fredzia kochanie no to cudownie !!! O rany
Super mega wiadomość
Ja czekałam półtora tygodnia na wyniki posiewu.
Trzymamy mocno kciuki za Małą AnieAnie są silne, tak łatwo się nie poddają, wiec mała Ania będzie walczyła o swoje zdrowie
z posiewu wyniki już mam i jest wszystko ok u mojego tez już nie ma tego gówna co było ostatnio czekam na wyniki z ureaplzmy i mycoplasmy...
no i na wiesci od Ani też czekam i zaraz z tych nerwów pawia puszcze normalnie...
Kochana nie stresuj się, bo to Ci w niczym nie pomoze a jedynie moze zaszkodzić. Glowa do góry, BEDZIE DOBRZE!!!
he he he niestresowałam się przez dwa ostatnie cykle jak badania robiłam nawet się nie stresowałam jak mój robił badania co 5 dni... nawet mnie nie zestresowała ostatnia wizyta w Klinice...
ale teraz kiedy wiem ze dzieli mnie od procedury zaledwie wynik z badania to mi się ryczeć chce ze się to odwleka bo znając moje szczęście coś pójdzie znowu nie tak...
Libra najlepiej wie jak wiele mam na głowie i jak już mam wszystkiego serdecznie dosyć...
a chciałam żebyście wiedziały bo niechciałam wymyślac jakiego powodu do tłumaczenia się z moich wachał nastroju...Libra, gocha04, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:mauysia wrote:Hej Sylwia,
no widzisz, pierwszy w życiu pobyt w szpitalu masz już za sobą. Teraz żeby wyniki były dobre.
no wlasnie nie - chcialabym zeby cos wyszlo nie tak bo dostalabym tabletki i moze bym zaciazyla a tak to nadal nie bede wiedziala jaka jest przyczyna tego ze nie moge zajsc w ciaze ...i trzeba bedzie nadal cos innego myslec ...
W sumie też racja.Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:sylwia1985 wrote:czesc wszystkim przed chwila wrocilam ze szpitala. Przez 3 dni robili mi badania.W pierwszy dzien badal mnie ginekologicznie i robil usg pochwy( choc niemile to bylo bo przeciez okres mam) i popbierali mi krew. Wczoraj 3 razy pobrali mi krew rano kolo 6 potem dali mi jakas glukoze i za godzine znowu a potem za dwie. Wczoraj jak byl obchod to lekarz powiedzial ze badania mam dobre tylko lekko prolaktyna podwyzszona. Dzis mialam tez pobierana krew zeby tarczyce zbadac. Niestety na wyniki musze czekac bo mnie dzis puscili do domu i kazali przyjsc w pn po karte wypisow, zwolnienie z pracy ( na te 3 dni) oraz dadza mi komplet dokumentow i mam sie zglosic z nimi do swojej pani doktor prowadzacej. Troche sie zawiodlam bo myslalam ze cos wyjdzie nie tak i da mi gin jakies leki i uda mi sie zaciazyc a tak to stoimi ciagle w martwym punkcie ale zobaczymy co mi gin powie.
zbikowa- tak przeczytalam i nie ingoruje waszych odpowiedzi.Pytam sie was bo jestescie bardziej doswiadczone w pewnych sprawach
Shagga- potrzebowalam sie wygadac na forum w sprawie mojego G i tego co lezy mi na serduchu - ulzylo mi
Sylwia, to niecierpliwie czekamy do poniedziałku... a jak będziesz miała wszystkie wyniki i będziesz chciała się nimi z nami podzielić, to wypisz je... ja je chętnie przelustruję moim okiem;) a kiedy wizyta u ginki? masz już jakis termin czy będziesz czekała jak uzbierasz wszystkie wyniki i wtedy ustalisz termin?
najwczesniej odbiore je 2 czyli to czwartek i wowczas chcialabym rowniez pojsc do tej gin. W pn i wt pracuje a w srode jest swieto pracy wiec sekretariat nieczynny. musze do niej jeszcze zadzwonic upewnic sie czy w czw przyjmuje . Przeprowadzamy sie na poczatku maja i chcialabym te dwie rzeczy zalatwic w jeden dzien bo potem trudno bedzieLibra lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Fedruś, a nie da się tam pomanipulować troche? np jakby Twoja gin zadzwoniła ich pospieszyć?
(prawie napisałam FERDUŚ, dobrze, ze sie zreflektowałam
niestety tych badań się nie przyspieszy oczywiście jest szansa ze wynik będzie wcześniej ale jak wiemy w przyszłym tygodniu jest długi weekend majowy... no nic zaraz zadzwonie i się umówię na wizytę po majówce to już coś powinnam wiedzieć...
spoko już któraś mi tu z Ferdusiem chyba wyjechałzbikowa, Libra, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:Fedra mam nadzieje ze wam sie uda tak samo jak i nam . Kto wie moze razem bedziemy chodzic z brzuszkami !!!!! ja w to wierze......
sory ale musialm to napisac choc wiem ze mnie zaraz pokroisz !!!!
a dlaczego miałabym Cię pokroić?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Libra wrote:sylwia1985 wrote:czesc wszystkim przed chwila wrocilam ze szpitala. Przez 3 dni robili mi badania.W pierwszy dzien badal mnie ginekologicznie i robil usg pochwy( choc niemile to bylo bo przeciez okres mam) i popbierali mi krew. Wczoraj 3 razy pobrali mi krew rano kolo 6 potem dali mi jakas glukoze i za godzine znowu a potem za dwie. Wczoraj jak byl obchod to lekarz powiedzial ze badania mam dobre tylko lekko prolaktyna podwyzszona. Dzis mialam tez pobierana krew zeby tarczyce zbadac. Niestety na wyniki musze czekac bo mnie dzis puscili do domu i kazali przyjsc w pn po karte wypisow, zwolnienie z pracy ( na te 3 dni) oraz dadza mi komplet dokumentow i mam sie zglosic z nimi do swojej pani doktor prowadzacej. Troche sie zawiodlam bo myslalam ze cos wyjdzie nie tak i da mi gin jakies leki i uda mi sie zaciazyc a tak to stoimi ciagle w martwym punkcie ale zobaczymy co mi gin powie.
Sylwia, to niecierpliwie czekamy do poniedziałku... a jak będziesz miała wszystkie wyniki i będziesz chciała się nimi z nami podzielić, to wypisz je... ja je chętnie przelustruję moim okiem;) a kiedy wizyta u ginki? masz już jakis termin czy będziesz czekała jak uzbierasz wszystkie wyniki i wtedy ustalisz termin?
najwczesniej odbiore je 2 czyli to czwartek i wowczas chcialabym rowniez pojsc do tej gin. W pn i wt pracuje a w srode jest swieto pracy wiec sekretariat nieczynny. musze do niej jeszcze zadzwonic upewnic sie czy w czw przyjmuje . Przeprowadzamy sie na poczatku maja i chcialabym te dwie rzeczy zalatwic w jeden dzien bo potem trudno bedzie
to trzymam kciuki i życze powodzenia, żeby wszystko się pieknie czasowo zgrałozbikowa, Ola_czeka, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:sylwia1985 wrote:Fedra mam nadzieje ze wam sie uda tak samo jak i nam . Kto wie moze razem bedziemy chodzic z brzuszkami !!!!! ja w to wierze......
a dlaczego miałabym Cię pokroić?
bo mnie nie lubisz !!!! -
nick nieaktualnymauysia wrote:Fedruś, a jeszcze niedawno mówiłaś, że jest beznadziejnie, że Twój M ma takie wyniki nasienia, że się nie kwalifikujecie do in vitro - nastąpiła poprawa, czy może jednak przez cały czas było jakieś światełko w tunelu?
kokietowałam to wojsko kokietowałam, modliłam się o siłę dla plemniczków i wytrwałość
się trochę przyłożył najwyższy:D
a jak się uda, to zamawiam dziękczynną mszę!!! zanim powiem księdzu o co kaman będę wyła jak bóbr (oczywiście ze szczęścia)Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Fedruś, a jeszcze niedawno mówiłaś, że jest beznadziejnie, że Twój M ma takie wyniki nasienia, że się nie kwalifikujecie do in vitro - nastąpiła poprawa, czy może jednak przez cały czas było jakieś światełko w tunelu?
tam za namowa dobrej duszyczki matyldypodawałam mojemu wit E i C i kilka innych rzeczy jeszcze porobiliśmy i wyniki się nieznacznie poprawiły nie jest to mistrzostwo świata bo form prawidłowych jest 3% ale inne paraketry też się poprawiły i jest teraz w końcu w czym wybierać...
Libra, mauysia, Rucia, Muska, gocha04, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:mauysia wrote:Fedruś, a jeszcze niedawno mówiłaś, że jest beznadziejnie, że Twój M ma takie wyniki nasienia, że się nie kwalifikujecie do in vitro - nastąpiła poprawa, czy może jednak przez cały czas było jakieś światełko w tunelu?
kokietowałam to wojsko kokietowałam, modliłam się o siłę dla plemniczków i wytrwałość
a jak się uda, to zamawiam dziękczynną mszę!!! zanim powiem księdzu o co kaman będę wyła jak bóbr (oczywiście ze szczęścia)
wiem Liberko Kochana i za wsparcie w temacie jak wiesz ogromnie Ci dziękuje i za to że byłas ze mną w tym czasie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 12:40
Libra, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:Fedra wrote:sylwia1985 wrote:Fedra mam nadzieje ze wam sie uda tak samo jak i nam . Kto wie moze razem bedziemy chodzic z brzuszkami !!!!! ja w to wierze......
a dlaczego miałabym Cię pokroić?
bo mnie nie lubisz !!!!
nie wiem czemu ale uśmiałam się z Twojego postu...
nigdy nie powiedziałąm ze Cię nie lubię...Rucia, Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Fedruś, a jeszcze niedawno mówiłaś, że jest beznadziejnie, że Twój M ma takie wyniki nasienia, że się nie kwalifikujecie do in vitro - nastąpiła poprawa, czy może jednak przez cały czas było jakieś światełko w tunelu?
a jak się uda, to zamawiam dziękczynną mszę!!! zanim powiem księdzu o co kaman będę wyła jak bóbr (oczywiście ze szczęścia)
wiem Liberko Kochana i za wsparcie w temacie jak wiesz ogromnie Ci dziękuje i za to że byłas ze mną w tym czasie :*
dlatego zdjęć w bikini nie pokazujębo by się plemniki przestraszyły i lipa by była:(
po stokroć lepsza czuła, kochająca, troskliwa żonka:D -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Fedruś, a jeszcze niedawno mówiłaś, że jest beznadziejnie, że Twój M ma takie wyniki nasienia, że się nie kwalifikujecie do in vitro - nastąpiła poprawa, czy może jednak przez cały czas było jakieś światełko w tunelu?
wiem Liberko Kochana i za wsparcie w temacie jak wiesz ogromnie Ci dziękuje i za to że byłas ze mną w tym czasie :*
dlatego zdjęć w bikini nie pokazujębo by się plemniki przestraszyły i lipa by była:(
po stokroć lepsza czuła, kochająca, troskliwa żonka:D
Libra bo Ci palcem pogrożeLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi