plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Fedra właśnie miałam pisać żebyś sygnaturke zmieniala
no własnie tak stwierdziłam ż eto chyba na razie nie aktualne tylko włąściwie nie wiedziałam co napisaćOla_czeka, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:zbikowa wrote:Fedra właśnie miałam pisać żebyś sygnaturke zmieniala
no własnie tak stwierdziłam ż eto chyba na razie nie aktualne tylko włąściwie nie wiedziałam co napisać
tak jest dobrzejest takie mądre słowo - afirmacja!
Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:a potem pielegniarka dodala " niech sie pani cieszy ze umarl" bo jak bysmy go uratowali to bylby niepelnosprawny i by sie pani musiala cale zycie meczyc- no ku....masakra jak mozna takie cos powiedziec kobiecie ktora widziala jak jej synek umiera jej na rekach az mi cisnieniue podskoczylo
o kurwa -
Muska wrote:sylwia1985 wrote:a potem pielegniarka dodala " niech sie pani cieszy ze umarl" bo jak bysmy go uratowali to bylby niepelnosprawny i by sie pani musiala cale zycie meczyc- no ku....masakra jak mozna takie cos powiedziec kobiecie ktora widziala jak jej synek umiera jej na rekach az mi cisnieniue podskoczylo
o kurwa
Sorka, wyrwało mi się. Nic innego nie mogłabym, nawet po zastanowieniu powiedzieć...
Dobra, weszłam poczytać i równie szybko się zmywam. Ale mi to teraz beret będzie ryło...
Poza tym to muszę w miarę o czasie wyjść, w sensie nie za długo nadgodziny robić, bo znajomi się na działkę zwalają...
Może mi czymś głowę zajmą chociaż.
Miłego weekendowego wieczorku mimo wszystko życzę!
zbikowa, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:zbikowa wrote:Olka a ty cały dzień będziesz tylko lajkować? rączki pourywało? kolanami byś mogła chociaż coś jak Fredzia napisać!
prawda
Tobie Olka przed wszystkim słoneczka na wyspach!
a mi i małej?Ola_czeka, Libra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Muska wrote:zbikowa wrote:Olka a ty cały dzień będziesz tylko lajkować? rączki pourywało? kolanami byś mogła chociaż coś jak Fredzia napisać!
prawda
a mi i małej?
ups...
korekta:
Wam Wyspiarom przed wszystkim słońca na wyspach!!!!!!!!!!!!
:*Fedra, zbikowa, Dodi, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:zbikowa wrote:Muska wrote:zbikowa wrote:Olka a ty cały dzień będziesz tylko lajkować? rączki pourywało? kolanami byś mogła chociaż coś jak Fredzia napisać!
prawda
a mi i małej?
ups...
korekta:
Wam Wyspiarom przed wszystkim słońca na wyspach!!!!!!!!!!!!
:*
...Powiedziała Muska po czym u mnie zaczęło lać.
Dodi, Muska, Ola_czeka, Gunia lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:masakra lezalam na sali z dziewczyna ktora caly czas plakala. I dzis rano sie jej pytam czemu ciagle placze co sie stalo- nie mialam odwagi przez te 2 dni sie zapytac ale dzis to zrobilam i powiedziala ze byla na poczatku piatego miesiaca ciazy i w domu dostala boli i ze zaczela jej krew leciec i pojechala do szpitala w nocy i jak lekarz jej robil usg to mowi ze musi rodzi i dostala jakies tabletki i czula juz jak glowka wychodzi i powiedziala ze urodzila synka lekarz polozyl jego na nia ( a dokladnie rzucil) i ona widziala jak serduszko jego przestaje bic i umarl na jej piersi. Potem chcieli go zabrac i zrobic pochowek grupowy ale ona nie pozwolila i powiedziala ze sama pochowa synka z godnoscia. Masakra tak mi sie jej zal zrobilo ja bym nie dala rady.....strasznie sie musiala czuc....
o matko!!! nie potrafię sobie wyobrazić co mogła czuć ta niedoszła mama ;( cały czas mam to przed oczami teraz... kurde
jak zawsze równowaga musi być jedna dobra wiadomość a jedna tragiczna ;( oby tych drugich tu nie było
swoją drogą ja wiedziałam, że przyjdzie taki dzień, że mocno zaświeci słonko a Fedra powie nam coś w tym stylu i się doczekałam a teraz również będę mocno ściskać kciuki i modlić się :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 13:52
Fedra, Ola_czeka, Libra, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
she wrote:Rucia, Dodi - powodzenia na dzisiejszych wizytach. Wieczorkiem zajrzę co u Was. A tymczasem zbieram się na zajęcia do szkoły rodzenia. Mąż też
cóż za przyjemna chwila - wizyty w szkole rodzenia... superprzyjemnego popołudnia w takim razie Wam życzę i miłych ćwiczonek
Olka!!!!!! a Tobie klawiaturę posrało czy co, że się jej dzisiaj boisz dotknąć???
zbikowa, Ty wiesz???Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 13:55
Ola_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:she wrote:Rucia, Dodi - powodzenia na dzisiejszych wizytach. Wieczorkiem zajrzę co u Was. A tymczasem zbieram się na zajęcia do szkoły rodzenia. Mąż też
cóż za przyjemna chwila - wizyty w szkole rodzenia... superprzyjemnego popołudnia w takim razie Wam życzę i miłych ćwiczonek
Olka!!!!!! a Tobie klawiaturę posrało czy co, że się jej dzisiaj boisz dotknąć???
zbikowa, Ty wiesz???
Ola chyba strajkuje dzisiaj od pisania na wątku no cóż może się przeprosi i przyjdzie bo tak bardzo brakuje mi jej pozytywnych tekstów...
Ola wróc bo znowu będe płakać...Dodi, zbikowa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny