plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja myśle że ani groźbą ani prośba Ona tu swego tyłka nie przywlecze...
czuje ze ma charakterek ze jak sobie coś ubzdura to tak zrobi
a nie wiem czy to do końca taka dobra cecha
Ola czytając tą wiadomość popatrz w lewo na mojego awatarka widzisz jak te oczka się na Ciebie patrzą nie daj się więcej prosić tylko się melduj w tej chwili...
bo zaprotestuje i nawet na privie się do Ciebie nie odezwę...Dodi, Ola_czeka, zbikowa, Rucia, Libra, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja mam jedno działo na nią, moze poskutkuje...
Olaaaa? a wiesz żę ja jeszcze nie kupiłam tego biletu i nie wiem czy to zrobić?
Ola_czeka - Ola_myśli co zrobić
dobra, FOCH!
(odwracam się na pięcie i ide robić co powinnam robić. sie zdziwisz w tym Birmingham, się zdziwisz!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 14:20
Ola_czeka, Fedra, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ja mam jedno działo na nią, moze poskutkuje...
Olaaaa? a wiesz żę ja jeszcze nie kupiłam tego biletu i nie wiem czy to zrobić?
Ola_czeka - Ola_myśli co zrobić
dobra, FOCH!
(odwracam się na pięcie i ide robić co powinnam robić. sie zdziwisz w tym Birmingham, się zdziwisz!)
to ja w takim razie juz do niej na priv nie pisze nie ma tak dobrze...
i wiecie co idę sobie rozbolały mnie jajniki chyba owu będe miała szybciej i bardzo dobrze im szybciej przyjdzie owu tym szybciej się cykl skończy ehhh ide coś posprzątać i będe jak Ola obserwowac was z ukryciaDodi, Ola_czeka, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dodi, Rucia- powodzonka na badaniach
Fedra-....no ja tak strasznie się cieszę :*
Sylwia- czekam nieceirpliwie na to co ginka Ci powie
Ola_czeka- ja nie chciałabym być niegrzeczna, no ale dziś stanowczo przegiełaś pałę. Nie godzi się tak zlewać koleżanki z forum. Prezydentura do główki uderzyła? Twoje karygodne zachowanie uprasza się o ostrą reprymendę! Jeżeli natentychmiast się nie odezwiesz to normalnie foch!
Rucia, zbikowa, Ola_czeka, Dodi, Fedra, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:słuchajcie możemy wyluzować. Ola jest poprostu niema.
Podobno pisze ale owu postanowiło tego nie wyświetlać :p
Ola zalajkuj jak tak jest? :p
Upsss chyba tak nie jest, albo jeszcze nie przeczytała.
Słuchajcie zaraz spali mi się twarz. Gorąco dziś jak diabli, a ja mam okno za plecami od zachodu i czuje się jak w szklarni.
Mam chętkę na pojeżdżenie moim rowerzykiem.
ooo jednak jest lajk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 14:58
Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Sylwia jaką masz słodką laseczkę w awatarku.
Ola_czeka, sylwia1985 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nie, to jednak nie to. Ola ma coś z głową poprostu i powiedziała że będzie "inkoguto"...
zachęćmy Olę lajkami do jej starych postów zeby wróciła....
(jej ostatnie posty są na 2591 stronie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 15:27
Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:gocha04 wrote:Sylwia jaką masz słodką laseczkę w awatarku.
slodka- podobna do mojego G wiec moze cos takiego slodkiego nam wyjdzie !!!
Myślę, że dla Was będzie jeszcze słodsza niż ta ze zdjęcia.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Hej Dziewczynki. Melduję się na forum, a, że zostałam słomianą wdowa to trochę mnie tu będzie w ten weekend.
Fedra - super wiadomość!!! Lepszej dziś nie usłyszałam!
Ano, może jeszcze ta odnośnie rocznego macierzyńskiego od 01.01.2013 r.(kolezanka z pokoju w pracy urodziła pod koniec lutego, a druga w połowie marca...)
Sylwia - witaj spowrotem, zdrówka życzę i rozwiązania zagadki co Ci dolega (to własnie dla większości z nas powinnam dedyować, hmmm)aisa, Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Aaaaa, jeszcze coś...
Pomimo, że mojej Owulencji ani widu ani słychu (sądząc po temperaturkach to jej w ogóle w tym cyklu nie będzie), ale!
Dziś rano (w biegu jak zwykle) szykowałam się do pracy i normalnie POCZUŁAM MDŁOŚCI!!! Chyba z dwie godziny trwały!!! Ciąża jak nic!!!;P
Taki żarcik, żeby nie było...
P.s. wiem, że temat testów owulacyjnych Was znudził (i może nawet powoduje mdłości, haha!) to chciałam się Was poradzić, czy godzina wykonania testu nie ma naprawdę znaczenia? Wykonuję ok. 17.00... wcześniej staram się nie pić dwie godziny i zawsze było tak, że jak się pojawiła różowa kreseczka to z dnia na dzień robiła się ciemniejsza... a w tym cyklu długo nic, następnie słaby róż, kolejnego dnia zero śladu po kresce i dziś tez pustka!
Wiem, że owulka może być za kilka dni, albo w ogóle, albo mogła się rozmyślić i ewentualnie "przyjdzie" później, jak humor załapie dobry... Ale ta godzina pomiaru spokoju mi nie daje:(Fedra, Libra, Ola_czeka, Kfjatus lubią tę wiadomość
Wystraszyłam znowu wszystkie Laski;(
Ola widzę nową taktykę obrała, a może naprawdę palce jej ucięło? Np. winda hmmm albo przytrzasnęła sobie drzwiami samochodu lub połozyła niefortunnie dłoń na poręczy schodów ruchomych... (wizualizacje...)
No, z tymi schodami to u mnie jakiś tydzień temu tak było, w galerii, chłopczykowi (nie pamiętam) 4 letniemu wciągnęło rączkę między stopnie... Chyba nic groźnego się nie stało, ale musiało byc płaczu i krzyku... BrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 16:24
Ola_czeka lubi tę wiadomość
Dotarłam do końca...
Zbikowa, faktycznie jesteś niskotemperaturowa, ale ładnie do góry idziesz.
Shagga, fajnie że udało się wymienić kaloszki na te, które chciałaś.
Fedra, cudowne informacje :* Dziewczyny w sumie już wszystko napisały. Miło, że podzieliłaś się tym z nami. Ja też będę trzymać kciuki żeby wszystko się ładnie zgrało i udało u Was i u Ani. Obiecuję modlitwę :*
Sylwia, witaj. Trzymam kciuki za wyniki i rozstrzygnięcia z pomocą gin.
She w szkole rodzenia - wdech i wydech... chu chu chu... jak na filmach
Gunia, niestety nie pomogę z testami..
Dodi, nieustannie trzymam kciuki :*
Co do Oli to najważniejsze, że jest i czyta. A w końcu coś nam naklikaGunia, Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Aaaaa, jeszcze coś...
Pomimo, że mojej Owulencji ani widu ani słychu (sądząc po temperaturkach to jej w ogóle w tym cyklu nie będzie), ale!
Dziś rano (w biegu jak zwykle) szykowałam się do pracy i normalnie POCZUŁAM MDŁOŚCI!!! Chyba z dwie godziny trwały!!! Ciąża jak nic!!!;P
Taki żarcik, żeby nie było...
P.s. wiem, że temat testów owulacyjnych Was znudził (i może nawet powoduje mdłości, haha!) to chciałam się Was poradzić, czy godzina wykonania testu nie ma naprawdę znaczenia? Wykonuję ok. 17.00... wcześniej staram się nie pić dwie godziny i zawsze było tak, że jak się pojawiła różowa kreseczka to z dnia na dzień robiła się ciemniejsza... a w tym cyklu długo nic, następnie słaby róż, kolejnego dnia zero śladu po kresce i dziś tez pustka!
Wiem, że owulka może być za kilka dni, albo w ogóle, albo mogła się rozmyślić i ewentualnie "przyjdzie" później, jak humor załapie dobry... Ale ta godzina pomiaru spokoju mi nie daje:(
Gunia ale temperatura pomiaru jest książkowaWszędzie gdzie nie czytałam polecają 17, można nawet później. Wszystko robisz prawidłowo.
Gunia, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość