plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
masakra lezalam na sali z dziewczyna ktora caly czas plakala. I dzis rano sie jej pytam czemu ciagle placze co sie stalo- nie mialam odwagi przez te 2 dni sie zapytac ale dzis to zrobilam i powiedziala ze byla na poczatku piatego miesiaca ciazy i w domu dostala boli i ze zaczela jej krew leciec i pojechala do szpitala w nocy i jak lekarz jej robil usg to mowi ze musi rodzi i dostala jakies tabletki i czula juz jak glowka wychodzi i powiedziala ze urodzila synka lekarz polozyl jego na nia ( a dokladnie rzucil) i ona widziala jak serduszko jego przestaje bic i umarl na jej piersi. Potem chcieli go zabrac i zrobic pochowek grupowy ale ona nie pozwolila i powiedziala ze sama pochowa synka z godnoscia. Masakra tak mi sie jej zal zrobilo ja bym nie dala rady.....strasznie sie musiala czuc....
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:masakra lezalam na sali z dziewczyna ktora caly czas plakala. I dzis rano sie jej pytam czemu ciagle placze co sie stalo- nie mialam odwagi przez te 2 dni sie zapytac ale dzis to zrobilam i powiedziala ze byla na poczatku piatego miesiaca ciazy i w domu dostala boli i ze zaczela jej krew leciec i pojechala do szpitala w nocy i jak lekarz jej robil usg to mowi ze musi rodzi i dostala jakies tabletki i czula juz jak glowka wychodzi i powiedziala ze urodzila synka lekarz polozyl jego na nia ( a dokladnie rzucil) i ona widziala jak serduszko jego przestaje bic i umarl na jej piersi. Potem chcieli go zabrac i zrobic pochowek grupowy ale ona nie pozwolila i powiedziala ze sama pochowa synka z godnoscia. Masakra tak mi sie jej zal zrobilo ja bym nie dala rady.....strasznie sie musiala czuc....
szok...
łzy napływają do oczu...
-
sylwia1985 wrote:masakra lezalam na sali z dziewczyna ktora caly czas plakala. I dzis rano sie jej pytam czemu ciagle placze co sie stalo- nie mialam odwagi przez te 2 dni sie zapytac ale dzis to zrobilam i powiedziala ze byla na poczatku piatego miesiaca ciazy i w domu dostala boli i ze zaczela jej krew leciec i pojechala do szpitala w nocy i jak lekarz jej robil usg to mowi ze musi rodzi i dostala jakies tabletki i czula juz jak glowka wychodzi i powiedziala ze urodzila synka lekarz polozyl jego na nia ( a dokladnie rzucil) i ona widziala jak serduszko jego przestaje bic i umarl na jej piersi. Potem chcieli go zabrac i zrobic pochowek grupowy ale ona nie pozwolila i powiedziala ze sama pochowa synka z godnoscia. Masakra tak mi sie jej zal zrobilo ja bym nie dala rady.....strasznie sie musiala czuc....
Straszne -
a potem pielegniarka dodala " niech sie pani cieszy ze umarl" bo jak bysmy go uratowali to bylby niepelnosprawny i by sie pani musiala cale zycie meczyc- no ku....masakra jak mozna takie cos powiedziec kobiecie ktora widziala jak jej synek umiera jej na rekach az mi cisnieniue podskoczylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 12:51
-
sylwia1985 wrote:a potem pielegniarka dodala " niech sie pani cieszy ze umarl" bo jak bysmy go uratowali to bylby niepelnosprawny i by sie pani musiala cale zycie meczyc- no ku....masakra jak mozna takie cos powiedziec kobiecie ktora widziala jak jej synek umiera jej na rekach az mi cisnieniue podskoczylo
NO COMMENTS dla tej głupiej baby -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Fedruś, a jeszcze niedawno mówiłaś, że jest beznadziejnie, że Twój M ma takie wyniki nasienia, że się nie kwalifikujecie do in vitro - nastąpiła poprawa, czy może jednak przez cały czas było jakieś światełko w tunelu?
kokietowałam to wojsko kokietowałam, modliłam się o siłę dla plemniczków i wytrwałość
się trochę przyłożył najwyższy:D
a jak się uda, to zamawiam dziękczynną mszę!!! zanim powiem księdzu o co kaman będę wyła jak bóbr (oczywiście ze szczęścia)
wiem Liberko Kochana i za wsparcie w temacie jak wiesz ogromnie Ci dziękuje i za to że byłas ze mną w tym czasie :*
dlatego zdjęć w bikini nie pokazujębo by się plemniki przestraszyły i lipa by była:(
po stokroć lepsza czuła, kochająca, troskliwa żonka:D
Libra bo Ci palcem pogroże
skarcona odstałam swoje w rogu pokoju... nieśmiało odwróciłam się i zapytałam: mogę już iść? będę grzeczna...
przyzwolono...
wiec idę załatwić sprawy urzędowe... odstawić wypucowane auto, by móc wskoczyć na mój rowerek i pognać przed siebie... hen hen ku zachodzącemu słońcu...
miłego weekendu:)zbikowa, Fedra, mauysia, Ola_czeka, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:a potem pielegniarka dodala " niech sie pani cieszy ze umarl" bo jak bysmy go uratowali to bylby niepelnosprawny i by sie pani musiala cale zycie meczyc- no ku....masakra jak mozna takie cos powiedziec kobiecie ktora widziala jak jej synek umiera jej na rekach az mi cisnieniue podskoczylo
ta... co niektórzy mają totalną znieczulicę ...
brak serca i brak rozumu ... -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:masakra lezalam na sali z dziewczyna ktora caly czas plakala. I dzis rano sie jej pytam czemu ciagle placze co sie stalo- nie mialam odwagi przez te 2 dni sie zapytac ale dzis to zrobilam i powiedziala ze byla na poczatku piatego miesiaca ciazy i w domu dostala boli i ze zaczela jej krew leciec i pojechala do szpitala w nocy i jak lekarz jej robil usg to mowi ze musi rodzi i dostala jakies tabletki i czula juz jak glowka wychodzi i powiedziala ze urodzila synka lekarz polozyl jego na nia ( a dokladnie rzucil) i ona widziala jak serduszko jego przestaje bic i umarl na jej piersi. Potem chcieli go zabrac i zrobic pochowek grupowy ale ona nie pozwolila i powiedziala ze sama pochowa synka z godnoscia. Masakra tak mi sie jej zal zrobilo ja bym nie dala rady.....strasznie sie musiala czuc....
O ja pierdzieleTragedia ! ;(
-
Widzę jakieś światełko w tunelu. Fedra super informacje, mam nadzieję, że zdążycie. Dziś już nawet pod wykresem napisałam, że coś nie jest taki bezstresowy jak wcześniejsze.
Trzymam kciuki!
Sylwia nie szukaj problemów na siłę. Bardzo dobrze, że wyniki dobre. W sumie to pisałaś, że PRL podwyższona. Jak faktycznie to dostaniesz na nią lek i będzie po sprawie, bo w końcu dorobisz się brzuszka.Fedra, Libra, Ola_czeka, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
miałam iść... a się popłakałam:( -
gocha04 wrote:Widzę jakieś światełko w tunelu. Fedra super informacje, mam nadzieję, że zdążycie. Dziś już nawet pod wykresem napisałam, że coś nie jest taki bezstresowy jak wcześniejsze.
Trzymam kciuki!
Sylwia nie szukaj problemów na siłę. Bardzo dobrze, że wyniki dobre. W sumie to pisałaś, że PRL podwyższona. Jak faktycznie to dostaniesz na nią lek i będzie po sprawie, bo w końcu dorobisz się brzuszka.
ale ja juz od 2 lat biore bromergon- i ciagle robilam badania prolaktyny i wychodzila dobrze. Lekarz kazal mi nie brac jak okres dostane i pojde do szpitala zeby badania wyszly prawdziwe.Teraz tez nie biore bo czekam na wizyte -
Libra wrote:sylwia1985 wrote:masakra lezalam na sali z dziewczyna ktora caly czas plakala. I dzis rano sie jej pytam czemu ciagle placze co sie stalo- nie mialam odwagi przez te 2 dni sie zapytac ale dzis to zrobilam i powiedziala ze byla na poczatku piatego miesiaca ciazy i w domu dostala boli i ze zaczela jej krew leciec i pojechala do szpitala w nocy i jak lekarz jej robil usg to mowi ze musi rodzi i dostala jakies tabletki i czula juz jak glowka wychodzi i powiedziala ze urodzila synka lekarz polozyl jego na nia ( a dokladnie rzucil) i ona widziala jak serduszko jego przestaje bic i umarl na jej piersi. Potem chcieli go zabrac i zrobic pochowek grupowy ale ona nie pozwolila i powiedziala ze sama pochowa synka z godnoscia. Masakra tak mi sie jej zal zrobilo ja bym nie dala rady.....strasznie sie musiala czuc....
miałam iść... a się popłakałam:(
ja też ale jak mi dziewczyny doradzają już się przestaje stresować... bo to faktycznie widac na moim wykresie...
o cholera ktoś zabrał słońce normalnie w chwili zrobiło się ciemno ....17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:a potem pielegniarka dodala " niech sie pani cieszy ze umarl" bo jak bysmy go uratowali to bylby niepelnosprawny i by sie pani musiala cale zycie meczyc- no ku....masakra jak mozna takie cos powiedziec kobiecie ktora widziala jak jej synek umiera jej na rekach az mi cisnieniue podskoczylo
a teraz się wściekłam i chętnie bym nakopała tej głupiej babie!!! co za ludzie!!! robokopy bez żadnych namiastek uczuć!!! -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:sylwia1985 wrote:a potem pielegniarka dodala " niech sie pani cieszy ze umarl" bo jak bysmy go uratowali to bylby niepelnosprawny i by sie pani musiala cale zycie meczyc- no ku....masakra jak mozna takie cos powiedziec kobiecie ktora widziala jak jej synek umiera jej na rekach az mi cisnieniue podskoczylo
a teraz się wściekłam i chętnie bym nakopała tej głupiej babie!!! co za ludzie!!! robokopy bez żadnych namiastek uczuć!!!
widzialam jej bol w oczach- to bylo cos okropnego i po korytarzu chodzily kobiety z brzuszkami i slychac bylo bicie serduszek jak mialy robione badania a ta biedula plakala i plakala i trzymala sie za brzuch .....
straszne przezycie !!!! dostala jakies leki uspokajajace i dwie kroplowki i miala czyszczenie wczoraj w nocy... -
sylwia1985 wrote:gocha04 wrote:Widzę jakieś światełko w tunelu. Fedra super informacje, mam nadzieję, że zdążycie. Dziś już nawet pod wykresem napisałam, że coś nie jest taki bezstresowy jak wcześniejsze.
Trzymam kciuki!
Sylwia nie szukaj problemów na siłę. Bardzo dobrze, że wyniki dobre. W sumie to pisałaś, że PRL podwyższona. Jak faktycznie to dostaniesz na nią lek i będzie po sprawie, bo w końcu dorobisz się brzuszka.
ale ja juz od 2 lat biore bromergon- i ciagle robilam badania prolaktyny i wychodzila dobrze. Lekarz kazal mi nie brac jak okres dostane i pojde do szpitala zeby badania wyszly prawdziwe.Teraz tez nie biore bo czekam na wizyte
no widzisz, czyli jednak nie wszystko jest ok.
Z doświadczenia wiem, że jak gwałtownie odstawia się bromka to PRL automatycznie się podwyższa, także trzeba odstawiać go zmniejszając dawkę co jakiś czas.
To dzwoń do gina i umawiaj się na wizytę, żeby skonsultować wyniki.
A historia tej dziewczyny straszna. Współczuję.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
ja jestem za tym żeby takich historii tu nie opisywać bo jak wiemy są wśród Nas cieżarne a takie historie nie najlepiej na nie na pewno wpływają...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 13:03
zbikowa, Rucia, Dodi, Libra, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi