plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
karoam wrote:zbikowa wrote:Karoam a ty ostatnio nie marudziłaś że nie masz ciążowych dolegliwości?
włala!
Zbikowa no ale to nie ciążowe przecie...
No senność tak ale to mam od początku, tylko dlaczego kurde blać nie mogę zasnąć jak mi się chce?
No i ta cholerne coś w gardle, szlag mnie trafia z tym normalnie
Witamy w świecie ludzi, którzy miewają zgagękaroam, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Mayuś oryginalne zwierzatko ta krowa
Zerknęłam z ciekawości na google, i widzę, że te krowy rosną do całkiem pokaźnych rozmiarów
Mój M to jest w ogóle krowomaniak... Zawsze obowiązkowo chodzimy na wystawę zwierząt hodowlanych i nagłaskujemy się krów, a M jest czołowym głaskaczem "dżersejek" -
AGA 30 wrote:Witam dziewczynki!!!Sorki że tak umilkłam ale jakoś się wypaliłam troszku i pustkę w głowie mam!!!
Ciepło się zrobiło gdzie człowiek nie spojrzy tam wózki brzuszki itp.!!!
Wrócę do formy i wrócę do was!!!A smutasami bez sensu nie bedę forum zaśmiecać!!!
Całuski i buziolki dla was przesyłam!!!!
Pozdrawiam!!!!
Aguś, miło Cię widzieć. Życzę szybkiego powrotu do formy! Już z parę miechów minęło Twojego leczenia prawda? Minie jak z bicza strzelił! -
mauysia- globus to nie wiem ale histericus to zaraz będzie
Ola- zgaga mi się kojarzy z pieczeniem w przełyku...kurcze nie wiem bo nigdy nie miałam. Mnie nic nie piecze tylko mam wrażenie, że coś nie do końca przełknęłam
A dobermana tu nie mam więc doorman jest skazany na rolę kozła ofiarnego -
nick nieaktualnymauysia wrote:AGA 30 wrote:Witam dziewczynki!!!Sorki że tak umilkłam ale jakoś się wypaliłam troszku i pustkę w głowie mam!!!
Wrócę do formy i wrócę do was!!!A smutasami bez sensu nie bedę forum zaśmiecać!!!
Pozdrawiam!!!!
Aguś, miło Cię widzieć. Życzę szybkiego powrotu do formy! Już z parę miechów minęło Twojego leczenia prawda? Minie jak z bicza strzelił!
Kochana dopiero 3 tygodnie a zaczęło mi się ciągnąć jakby pół roku minęło~!!!!
No tak to jest niestety!!!!
Do poklikania !!!! -
karoam wrote:mauysia- globus to nie wiem ale histericus to zaraz będzie
Ola- zgaga mi się kojarzy z pieczeniem w przełyku...kurcze nie wiem bo nigdy nie miałam. Mnie nic nie piecze tylko mam wrażenie, że coś nie do końca przełknęłam
A dobermana tu nie mam więc doorman jest skazany na rolę kozła ofiarnego
Mówię Ci, masz globusika
"Wiele osób doświadcza tej przypadłości kiedy zmienia się ich stan emocjonalny (smutek, wzruszenie, szczęście)."
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Witam dziewczynki!!!Sorki że tak umilkłam ale jakoś się wypaliłam troszku i pustkę w głowie mam!!!
Pozdrawiam!!!!
doskonale rozumiem... każdemu czasem przerwa się przyda... mnie to pomogło i czułam się lepiej... powoli tez zaczynam dojrzewać do myśli powrotu na mój urlopik
będę czekać na jakies wieści od Ciebie - chociażby lakoniczne hej na fb -
nick nieaktualnyBożesz, gdzie ja pracuję??? Czy zawsze takl jest że te najbardziej żarliwei modlące się osoby tak na prawdę są dewotami mającymi diabła pod skórą? jak tak można... się pytam??? i cóż ja mogę, ja mały pyłek w tym wszystkim...
i tym akcentem wściewkła... żegnam się życząc miłego dniaFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja tez się na dzisiaj żegnam babuszki
Powoli zawijam interesy pracowe i kończę wszystko. O 16:00 wybiegam (jak zwykle) do domu, a potem wieczorkiem idę na tą kolacje służbowa
Zamierzam coś surowego wciągnąć póki mogę
Miłego, słonecznego, bez-zgagowego popołudnia i wieczora Wam życzę.Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
pa pa pa wszystkim
ja jeszcze chwilę jestem ale potem zmykam na 18 do Kościoła a potem z Czekoladą na spacer a potem to nie wiem co będe robić na razie wciagnęłam pół kilograma krówek zostało mi jeszcze drugie tyle...Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
karoam ja też miałam takie coś, pamiętam jak dzis, jak w Wielki Piątek byłam w kościele i myślałam, że szlag mnie przez to trafi... Potem samo przeszło (miałam wrażenie, że to z przejęcia, bo następnego dnia miałam testować hehe)
Kaja znowu Twojego gina nie ma? kurka blada, jego więcej nie ma niż jestJeśli masz pod ręką kogoś innego, w miarę konkretnego to może nie czekaj na niego tylko monitoring zrób u kogoś innego.
karoam lubi tę wiadomość
-
Doczytałam... chyba już wszystkie pouciekałyście...
Libra, nie czytaj za dużo w necie. Na wizycie okaże się co i jak. A na pewno pozytywnie
Blondi, super, że u Ciebie już lepiej ze zdrowiem, oby tak dalej
Kfjatus, powodzenia w "niby pracy"
Aga, trzymaj się i nie daj żadnym "dołom"
Muska, udanego wieczoru
Kaja, jeśli masz jakiegoś w miarę ogarniętego to idź do niego na monitoring, nie czekaj na tamtego.
Rucia, aż się uśmiechnęłam jak napisałaś o mdłościach... A to dlatego, że mój pierwszy post na "plemniczce..." był skierowany do Ciebie i Dodi i dotyczył tego, że mdłości jeszcze nie posiadacie...
No to nadeszłyLibra, Kfjatus, Rucia, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, zaczął się ruch w biznesie i nie bardzo mam czas i pisać i czytać, ale nadrobiłam i wiem o co kaman.
Muzi na 2581 o mnie Ci chodziło? I o moje magnesowe odpychanie?
Blondi gołąb jakieś dobre wieści chciał Ci przekazać, dlatego w okno zaglądał.
Zbikowa miło, że o mnie pamiętałaś. Ja jestem matka wariatka mojej kocicy i ją bardzo kocham i zapłaczę się na śmierć jak jej zabraknie. Na szczęście ma 5 lat i jeszcze z 15lat minimum pożyje.
SHE super wiadomości nam przekazałaś o córci. Bardzo fajnie, że z badania na badanie jest poprawa.
i całusy dla wszystkich dziewczyn.:*Libra, she, zbikowa, Fedra, mauysia, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hej dziewczyny
Ja wpadlam tylko na chwilke, powiedzieć ze wybieram sie na urlop od ovu. Nie będę prowadzić w tym miesiącu wykresu i będę rzadziej na Forum, juz pewnie zauwazylyscie, ze rzadko jestem.
Musze odpocząć od tych wszystkich obserwacji i w ogóle, musze sie czymś innym zając, np. Niemieckim jak juz pisałam wcześniej za miesiąc mam egzamin także zabieram sie do nauki.
Idę na urlop, tak jak Libra
Będę was podczytywac, bo chce wiedzieć co u was słychać. Jak sie czujecie, jak wam dzień minąłJak wasze starania i jak wasze fasoli i dzieciaczki
Sciskam was mocno i do spisaniaLibra, zbikowa, Rucia, Fedra, aisa, gocha04, Muska, Shagga_80, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel