plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór!
Niestety przez weekend nie udało mi się zajrzeć do kompa, więc dopiero nadrobiłam zaległości.
Dodi --> ja tam ciągle się modlę w Twojej intencji. To co się zdarzy nie zależy już od nas, ale ciągle wierzę...
Ruciu --> dziękuję za porcję pozytywnych gino-newsów
Muzarciu --> masz rację, wraz z babcią M odeszła masa wspomnień, doświadczenia życiowego itp... Przed pójściem do kościoła wszyscy zebrali się w domu babci (połowa wsi, albo i więcej) i tak patrzyłam sobie na kanapę, na której siedziała zawsze Babcia, i jakoś trudno mi było sobie wyobrazić, że ta kanapa już zawsze będzie pusta. A w głównym pokoju była postawiona trumna z ciałem Babci (otwarta), wszyscy żegnali się z nią dotykając jej rąk albo czoła a ja... bałam się dotknąć, bo bałam się poczuć zimno tego ciałaOczywiście łzy w oczach itp... ale potem, na cmentarzu i na stypie wspominaliśmy Babcię i zrobiło się trochę weselej...
Ola i Zbikowa --> fajnie, że spotkanko się udało. Zbikowa - napisz mi w wolnej chwili w punktach o czym się gada z Olą, bo w maju prawdopodobnie powtórzę Twój wyczyn - mam nadzieję
Dobra, do napisania jutro rano.
A ja w ogóle do środy jestem słomianą wdową, bo mój M i L zmienili zdanie i zostali u teściów do środy, a ja wróciłam dziś pociągiem. Więc na pewno nadrobię zaległości imprezowe i kinowe
Dobranoc dziewczynki!Ola_czeka, Rucia, Dodi, Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny...pobudka dziś w standardzie, 5:30...i drażni mnie to trochę bo z powodu tego już dwudniowego zachmurzenia kręci mi się w głowie...i to jak...ale przeżyjemy i to...najlepsze, że to był jedyny moment, by zrobić kawkę i pogadać z m. a tu moja mama człapie i pyta czy robię kawę i czy jej też mogę zrobić...wrrr...i tyle pogadaliśmy ;-(
Powiem Wam, że gotowanie dla 3 osób a usługiwanie 6-ciu, to wielka różnica szczególnie, że potrwa to dłużej niż dwa, trzy dni...być może nastawienie moje dodatkowo wzmaga uczucie niedosytu, niesmaku...mauysia, Ola_czeka, Rucia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobitki!
Witam dość pochmurnie z ranaU nas szaro i paskudnie i na słońce się niestety nie zanosi. No, ale to k końcu poniedziałek. Jeszcze 4 dni do piątku, bo w piątek mam wolne
Zazdroszczę Wam i środy wolnej, bo ja będę tyrać.
Zaraz sobie popatrzę co tam nastukałyście przez ten weekend.mauysia, Ola_czeka, Libra, Rucia, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Szybko poszło. Coś mało tego było
Chyba każda miała mega zajęty weekend. Spoko, przynajmniej w pracy Was ogarniam
Zaraz przyjdzie sfołocz, trzeba odpalić systemy i trochę popracować. Będę z doskoku, bo na dzisiaj mamy przewidziane multum pracy.
Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki. Dziś mnie nie ma. Od wczoraj jest u mnie przyjaciółka, a M. ma wolne
Zaraz jedziemy na szał zakupów
Miłego poniedziałku. W wolnej chwili wszystko nadrobię
Ola_czeka, mauysia, Libra, Dodi, Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Szybko poszło. Coś mało tego było
Zaraz przyjdzie sfołocz, trzeba odpalić systemy i trochę popracować. Będę z doskoku, bo na dzisiaj mamy przewidziane multum pracy.
Swołocz, czyli reszta forumowiczek, jak mniemam?Ola_czeka, Muska, Dodi, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Muska wrote:Szybko poszło. Coś mało tego było
Swołocz, czyli reszta forumowiczek, jak mniemam?
ja pomyślałam, że chodzi o klientów:p
Rutka, szałowych zakupów:)Fedra lubi tę wiadomość
-
Z filiżanką kawki mówię : DZIEŃ DOBRY!
Żbikowa sorry za Żuczkową, ale pisałam z telefonu i pewnie słownik nie znał słowa "Żbikowa", a ja nie zauważyłam
Ola i Żbikowa cudne z Was kobiety, dobrze, że któraś nie okazała się gwałcicielem i że spotkanie się udało
Mayusiu smutne, jak umiera ktoś nam bliski, ale dobrze mięć miłe wspomnienia z tą osobą, ja swoją Babcię zawsze wspominam z ogromną dozą miłości- bo to był cuuudny człowiek i już!
Weekend minął mi szybko, sobota trochę budowlano i podwórkowo , wczoraj kawa u Teściów, a potem jeszcze z Mamą skoczyłam do Cioci na plotki.
Dziś mam do zrobienia sporo przy komputerze, a wieczorem zajęcia z dzieciakami...
Rucia, Libra, Ola_czeka, Dodi, Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Muska wrote:Szybko poszło. Coś mało tego było
Swołocz, czyli reszta forumowiczek, jak mniemam?
czyli reszta kolegów z pracy
I zaczną jazgotać jak babyLibra, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość