plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba większość z nas już rozpoczęła majówkę, bo aż mi dziwnie, że jestem o tak wczesnej porze na bieżąco i nawet się udzielam.
macie jakieś plany wyjazdowe na majówkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 08:14
Ola_czeka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyHej Baby..pisałam że my nadal u mojej mamy?A tak bardzo chcę już do domu...do normalności :-(Jakakolwiek ona nie jest...my teraz oglądamy Epokę lodowcową więc ja przez telefon zaglądam.
Mauysia dzięki za info o c&a jak tylko skończy się bajka pobuszuje i ja...mauysia, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
a mi się nie podoba to co widzę bo temperatura jest zawyżona z powodu przeziębienia-nic z tego nie będzie:)to do Olki
A tak dla wszystkich pozostałych Dzień Dobry:)
Dodi trzymaj się dzielnie,musisz wierzyć,że wszystko skończy się dobrze:)mauysia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Zwierzę się Wam, wczoraj na targu wypatrzyłam czaderski komplet starych mebli ogrodowych, fakt, że "zużytych" - farba odłaziła, więc trzeba by to zeszlifować czy dac do piaskowania, nie wiem, i potem odmalować, ale był naprawdę super nawet taki stary odrapany i utargowałam na 40 funtów, czyli 200 złotych ale oczywiście mój małżonek stwierdził, że mnie powaliło kupować taki szmelc i jak ja go przewiozę do Polski i w ogóle koszty transportu i odnowienia wyniosą tyle, że starczyłoby na nowy komplet i zaciągnął mnie do auta. A teraz pluję sobie w brodę, tym bardziej, że znalazłam taki w necie, fakt że nowy i biały a tamten był stary i zielono-odrapany, ale mogłam go kupić
Oto on:
http://tablica.pl/oferta/stylowe-meble-ogrodowe-zeliwne-w-dowolnym-kolorze-ID28kNZ.htmlLibra lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:a mi się nie podoba to co widzę bo temperatura jest zawyżona z powodu przeziębienia-nic z tego nie będzie:)to do Olki
A tak dla wszystkich pozostałych Dzień Dobry:)
Dodi trzymaj się dzielnie,musisz wierzyć,że wszystko skończy się dobrze:)
Tak tak, od przeziębienia.
Cześć. -
Cześć Shaggi i Effciu,
Ola - fajny styl retroJak się ma ogródek, to może się rzeczywiście ciekawie prezentować. No i cena białego rzeczywiście ciut wyższa od tego zestawu z targu
Shagga - a kiedy teoretycznie możecie wrócić do domu?
Effciu, teraz Ty jesteś na tapecie, więc spodziewaj się wielu "trzymanych kciuków"Ola_czeka, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A jeśli chodzi o weekend majowy, to zostaniemy w Poznaniu. Tu jest tyle atrakcji dla dzieciaków w tym czasie, że aż nie wiadomo, co wybrać
Najbardziej napalam się na otwarcie Ogrodu Botanicznego, który, nota bene, mam o rzut beretem od domu.
Boszsz studiowałam na Ogrodach, uwielbiam Jeżyce!mauysia lubi tę wiadomość
-
Cześć Effcia. ooo właśnie na tapecie Kfjatek jutro.
ooo Ogród botaniczny fajna sprawa, można napatrzeć się na zieleń jak nigdzie, a Leo będzie zainteresowany kwiatkami?
mi może uda się w końcu żubry na żywo zobaczyć jak będę w domu.Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Effcia28 wrote:Trzeba było brać a nie męża słuchać
Mądry Polak po szkodzie. Ale byłam uzależniona od jego zgody bo jakoś trzeba by te meble z targu zabrać, a za samochodem bym nie biegła z tym żeliwnym balastemEffcia28, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Cześć Effcia. ooo właśnie na tapecie Kfjatek jutro.
ooo Ogród botaniczny fajna sprawa, można napatrzeć się na zieleń jak nigdzie, a Leo będzie zainteresowany kwiatkami?
mi może uda się w końcu żubry na żywo zobaczyć jak będę w domu.
A gdzie jest ten dom? Tzn koło której puszczy? -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Zwierzę się Wam, wczoraj na targu wypatrzyłam czaderski komplet starych mebli ogrodowych, fakt, że "zużytych" - farba odłaziła, więc trzeba by to zeszlifować czy dac do piaskowania, nie wiem, i potem odmalować, ale był naprawdę super nawet taki stary odrapany i utargowałam na 40 funtów, czyli 200 złotych ale oczywiście mój małżonek stwierdził, że mnie powaliło kupować taki szmelc i jak ja go przewiozę do Polski i w ogóle koszty transportu i odnowienia wyniosą tyle, że starczyłoby na nowy komplet i zaciągnął mnie do auta. A teraz pluję sobie w brodę, tym bardziej, że znalazłam taki w necie, fakt że nowy i biały a tamten był stary i zielono-odrapany, ale mogłam go kupić
Oto on:
http://tablica.pl/oferta/stylowe-meble-ogrodowe-zeliwne-w-dowolnym-kolorze-ID28kNZ.html
wooowww:)