plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Trzeba było brać a nie męża słuchać
Mądry Polak po szkodzie. Ale byłam uzależniona od jego zgody bo jakoś trzeba by te meble z targu zabrać, a za samochodem bym nie biegła z tym żeliwnym balastem
ja kiedyś widziałam piękną komodę w sam raz do naszego gościnnego pokoju też mąż powiedział ,że nie jeszcze będą. I co nie dość że nie było to żałuję do dziś że że jej nie zakupiłam. -
nick nieaktualnyWeszłam na chwilę na kompa, bo chwilowo bajka poszła w odstawkę...nie wiem,czy pisała Fedra,ale jeśli nie to mam przekazać,co pisała przed chwilą Dodi:
"Jestem po USG, zarodek się nie rozwija i dzisiaj ma niby 3 mm, więc wygląda na to,że się zmniejszył. Czekam na opinię lekarza i decyzję ale innej opcji niż czyszczenie nie widzę. Nadzieja umarła niestety " -
Ola_czeka wrote:gocha04 wrote:Cześć Effcia. ooo właśnie na tapecie Kfjatek jutro.
ooo Ogród botaniczny fajna sprawa, można napatrzeć się na zieleń jak nigdzie, a Leo będzie zainteresowany kwiatkami?
mi może uda się w końcu żubry na żywo zobaczyć jak będę w domu.
A gdzie jest ten dom? Tzn koło której puszczy?
familia na podlasiu👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Shagga_80 wrote:Weszłam na chwilę na kompa, bo chwilowo bajka poszła w odstawkę...nie wiem,czy pisała Fedra,ale jeśli nie to mam przekazać,co pisała przed chwilą Dodi:
"Jestem po USG, zarodek się nie rozwija i dzisiaj ma niby 3 mm, więc wygląda na to,że się zmniejszył. Czekam na opinię lekarza i decyzję ale innej opcji niż czyszczenie nie widzę. Nadzieja umarła niestety "
NIE LUBIĘ!
ale dzięki Shagga za informacje.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Trzymaj się Dodi dzielnie:*
Żadne słowa w takiej chwili nie ukoją Twojego bólu,nie bój się łez bo tylko one tak naprawdę pomagają.To jest Twoja strata którą musisz przeżyć po swojemu,pamiętaj,że jesteśmy z Tobą i jeśli będziesz chciała pogadać to jestem do Twojej dyspozycjiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 09:19
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:A jeśli chodzi o weekend majowy, to zostaniemy w Poznaniu. Tu jest tyle atrakcji dla dzieciaków w tym czasie, że aż nie wiadomo, co wybrać
Najbardziej napalam się na otwarcie Ogrodu Botanicznego, który, nota bene, mam o rzut beretem od domu.
Boszsz studiowałam na Ogrodach, uwielbiam Jeżyce!
I tu należą się koleżankom słowa wyjaśnienia, żebyś Olu, nie została posądzona o jakąś sodomię.
JEŻYCE to w tym przypadku dzielnica Poznania, a nie samice jeża.
A swoją drogą ja też uwielbiam Ogrody - tu Botanik, tam jezioro Rusałka, stąd niedaleko do Parku Sołackiego... Już niedługo będę tam częstą bywalczynią!!!Ola_czeka, Effcia28, Blondi22, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Weszłam na chwilę na kompa, bo chwilowo bajka poszła w odstawkę...nie wiem,czy pisała Fedra,ale jeśli nie to mam przekazać,co pisała przed chwilą Dodi:
"Jestem po USG, zarodek się nie rozwija i dzisiaj ma niby 3 mm, więc wygląda na to,że się zmniejszył. Czekam na opinię lekarza i decyzję ale innej opcji niż czyszczenie nie widzę. Nadzieja umarła niestety "
chlip, chlip;( -
gocha04 wrote:Cześć Effcia. ooo właśnie na tapecie Kfjatek jutro.
ooo Ogród botaniczny fajna sprawa, można napatrzeć się na zieleń jak nigdzie, a Leo będzie zainteresowany kwiatkami?
mi może uda się w końcu żubry na żywo zobaczyć jak będę w domu.
Z okazji sezonowego otwarcia będzie tam wiele imprez dla dzieci, więc na pewno będzie zachwycony. A i bez imprez lubi naszego Botanika
MAJ MAJ MAJ MAJ MAJ!!!Ola_czeka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Dodi kochana trzymaj się i wracaj do nas jak najszybciej. Chcemy Cię tu wspierać, choć na pewno dzielnie robią to te dziewczyny, które mają z Tobą prywatny kontakt. Bardzo bardzo mi przykro, że musisz to przeżywać. Myślę, że jest tu sporo dziewczyn, które wzięłyby na siebie po kawałku Twojego bólu
-
Shagga_80 wrote:Weszłam na chwilę na kompa, bo chwilowo bajka poszła w odstawkę...nie wiem,czy pisała Fedra,ale jeśli nie to mam przekazać,co pisała przed chwilą Dodi:
kurcze ;( -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Weszłam na chwilę na kompa, bo chwilowo bajka poszła w odstawkę...nie wiem,czy pisała Fedra,ale jeśli nie to mam przekazać,co pisała przed chwilą Dodi:
O w mordę ;( -
nick nieaktualnydodi
tulę mocno i jestem z Tobą myślami ;-( Dużo siły na to wszystko i pamiętaj, że my jesteśmy tu i zawsze możesz wykrzyczeć to wszystko co Cię boli...jesteśmy gdy Ty będziesz już gotowa napisać.Ściskam mocno kochana i wiem co przeżywasz, przynajmniej po części
Effcia28 lubi tę wiadomość