plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewuszki
JA dopiero teraz, bo dziś byłam u endokrynologa. Przeciwciała mam w normie
a-TPO-14,48 norma (0,0-34,0)
a-TG- 17,42 norma (0,0-64,0)
Na razie wszystko ok. mam brać dalej euthyrox n25 w dawce 1,5 tabletki (czyli 37,5). No i kolejna wizyta 9 lipca.
Za tydzien we wtorek wizyta u mojej ginki-aż sie boję ;(.
Dziewczyny a co tu było słychać przez niedzielę i dziś?Bo nie dam rady przeczytać ;(.
Miłego dzionka wszystkim
mauysia, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska, wiesz jak było u mnie?Całe 15 cykli staran unikałam alkoholu jak ognia po owulacji!!!!!Ogólnie ja z tych niepijących,ale jak impreza się trafiła to odmawiałam!!A w tym cyklu co się udało-wyobraź sobie,że troszkę wypiłam-nie dużo bo nie dużo, ale 6 dni po owulacji 2 lampki czerwonego wina, a w święta czyli w zasadzie juz 2 tyg. po owulce wypiłam 3 kieliszeczki małe kremu-na spirytusie ....Na początku się bałam,ale potem myślę,ze tak wcześnie nie powinno zaszkodzić dzidzi-podobno do 3 tygodni ciąży dzidzi nic nie moze zaszkodzić (nawet rtg!!!) i staram sie trzymać tej myśli
. Także napij się troszkę, a nóż widelec ten cykl z alkoholem będzie rownież szczęśliwy tak jak i u mnie
!!!!
Blondi22, Muska, aisa, gocha04, Beata lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Blondi, a jak Twoje zdrówko? Lepiej już? Jeszcze jakieś proszki łykasz?
u mnie juz ok nic nie boli
dobrze sie czuje i zero proszków w końcu
tylko mocz jeszcze musze oddac do badania zeby tylko skontrolowaćLibra, Muska lubią tę wiadomość
-
Witam popołudniowo
Dodi
Żbikowa i Ola, fajne zdjęcie no i super, że spotkanie się udało
Ola, fajne te meble. Na targu faktycznie niezła okazja była, no ale co zrobić jak chłop nie chciał...
Mauysia, ciesz się wolną chatą, tylko nie przemęczaj się z tym sprzątaniem. Dzięki za cynk z C&A
Muska, pij tak żebyś kaca na drugi dzień nie miałaA jak schizy będą Cię trzymać do czw to dla spokoju ducha zrób bete bo na sikańca to za wcześnie będzie
Blondi, cieszę się, że ze zdrowiem już lepiej.mauysia, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Blondi a nie wybierasz się czasem do gina żeby omówić sprawę Twoich długich cykli? Może jakieś tabsy by pomogły i je nieco ustawiły lepiej?
Bo wg norm to cykle powinny trwać 28-35 dni. Tak duże odchylenia jak Twoje chyba się leczy? Już kiedyś o tym tu mówiłyśmy wszystkie, ale nie wiem co postanowiłaś? -
Muska wrote:Blondi a nie wybierasz się czasem do gina żeby omówić sprawę Twoich długich cykli? Może jakieś tabsy by pomogły i je nieco ustawiły lepiej?
Bo wg norm to cykle powinny trwać 28-35 dni. Tak duże odchylenia jak Twoje chyba się leczy? Już kiedyś o tym tu mówiłyśmy wszystkie, ale nie wiem co postanowiłaś?
wiem wiem ale nie bardzo mam jak chodzić do lekarza bo malego nie bede do gina ze soba ciagnac od zawsze mialam takie cykle . narazie postanowiłam jeszcze poczekam mój M stwierdzil że jeszcze troche z kasa sie unormujemy a starac sie bedziemy nadal. narazie czekamy do konca roku.
taka nasza decyzjaLibra, Muska lubią tę wiadomość
-
wczoraj z M pogadalismy i oboje stwierdziliśmy ze lepiej jak bedziemy serduszkowac wtedy kiedy mamy ochote . Bo takie celowanie w dane dni to juz nie sprawia takiej przyjemnosci w lozku. wiec narazie czekamy co ma być to bedzie . raz sie udało to i drugi raz sie uda
mauysia, Muska, Beata lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:No wyobrażam sobie Blondi, że z takim długim cyklem jak Twój (gdy nie wiesz kiedy się spodziewać owulacji) rzeczywiście można by dostać na łeb z tym celowaniem... W krótszych cyklach też się dostaje na łeb zresztą
hehe a nigdy tak naprawde nie wiemy kiedy byla owulacja i czy wogole byla
jak sie wrzuci na luz to całkiem inaczej jest i taka miła niespodzianka na koniec jak sie uda
a wogole ostatnio tesciowej sie śnilam że jestem w ciazy hehe i sie mnie pytała czy czasem nie jestem
a jak tam Mauysia sie czujesz?
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:http://mojaowulacja.pl/sklep/
na tej stronce mozna kupic testy owulacyjne i ciazowe
jak ktos kupuje na niej to mam kod rabatowy 10% na zakuy na tej stronie.
jak cos to wiadomosc na pw;)
też mam:) wyślę Ci na priv - ciekawe czy masz taki sam...?