plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi22 wrote:mauysia wrote:No wyobrażam sobie Blondi, że z takim długim cyklem jak Twój (gdy nie wiesz kiedy się spodziewać owulacji) rzeczywiście można by dostać na łeb z tym celowaniem... W krótszych cyklach też się dostaje na łeb zresztą
hehe a nigdy tak naprawde nie wiemy kiedy byla owulacja i czy wogole byla
jak sie wrzuci na luz to całkiem inaczej jest i taka miła niespodzianka na koniec jak sie uda
a wogole ostatnio tesciowej sie śnilam że jestem w ciazy hehe i sie mnie pytała czy czasem nie jestem
a jak tam Mauysia sie czujesz?
A dobrze dobrze, po mdłościach już właściwie nie ma śladu, więc od razu lepiej się funkcjonuje -
mauysia wrote:Blondi22 wrote:mauysia wrote:No wyobrażam sobie Blondi, że z takim długim cyklem jak Twój (gdy nie wiesz kiedy się spodziewać owulacji) rzeczywiście można by dostać na łeb z tym celowaniem... W krótszych cyklach też się dostaje na łeb zresztą
hehe a nigdy tak naprawde nie wiemy kiedy byla owulacja i czy wogole byla
jak sie wrzuci na luz to całkiem inaczej jest i taka miła niespodzianka na koniec jak sie uda
a wogole ostatnio tesciowej sie śnilam że jestem w ciazy hehe i sie mnie pytała czy czasem nie jestem
a jak tam Mauysia sie czujesz?
A dobrze dobrze, po mdłościach już właściwie nie ma śladu, więc od razu lepiej się funkcjonuje
o to dobrze
chociarz ja mdłosci nie mialam w ciazy z kuba to nawet nie wiem jak to jest -
mauysia wrote:Dziewuszki, czas na mnie. Do napisania jutro. Choć spodziewam się, że im bliżej majówki, tym frekwencja będzie słabsza. A może się mylę?
Pa!
Napisałam do Ciebie wiadomość, ale nie wiem czy odczytałaś.
My nie mamy majówki, dopiero 6maja wolny, wiec na mnie mozecie liczyc
Pa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 13:30
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:cześć dziewuszki
JA dopiero teraz, bo dziś byłam u endokrynologa. Przeciwciała mam w normie
a-TPO-14,48 norma (0,0-34,0)
a-TG- 17,42 norma (0,0-64,0)
Na razie wszystko ok. mam brać dalej euthyrox n25 w dawce 1,5 tabletki (czyli 37,5). No i kolejna wizyta 9 lipca.
Za tydzien we wtorek wizyta u mojej ginki-aż sie boję ;(.
Dziewczyny a co tu było słychać przez niedzielę i dziś?Bo nie dam rady przeczytać ;(.
Miłego dzionka wszystkim
9 lipiec piękna data mam wtedy urodzinyLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja wrote:Fedra witam Oooo to będziemy pić tego lipca
no niestety Kaja ale ja niedość ze nie pije bo mam taką intencję to jeszcze nie zamierzam bo zamierzam już w lipcu być w około 7 tygodniu ciąży
i tym oto akcentem zegnam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 19:23
Blondi22, Kaja, zbikowa, she, aisa, Effcia28, Gunia, Ilona, Ola_czeka, Libra, Muska, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć Dziewczynki!
Dodi, trzymaj się:*... strasznie to przykre, przytulam:*
Szlag mnie trafia, bo właśnie parę minut temu zaczepiła mnie na ulicy "pani", prosząca o jedzenie, a raczej o kase bo niby nie ma czym Dzieci nakarmić... Dziewczynka 4-letnia, młodszy chłopczyk tak niecałe 3 latka, i takie niemowle na ręka ta "pani" miała... I ja mówię, że pieniędzy nie dam, ale mogę pójść do sklepu i jedzenie kupić... To mnie małpa opluła prawie i wrzeszczała, jaka to ze mnie piz..., że znieczulica u ludzi itp.... No coż ja poradzę na to, że ona chciała wińsko tanie kupić,a nie dzieci nakarmić?! Bladź! Aż się popłakałam po tej awanturze:(... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...