plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Fedra noooo aż kipisz ze złości widze widze buzole zozole i odcham się tam troszkę dobra kawa i owoc na kolację ulalala
Kaja kipie i chyba jeszcze długo będę bo ten dzień mnie po prostu wkurwił tak tak przeklnęłam powieście mnie oszkalujcie co tam chcecie... ale faktu to nie zmieni że ogromnie się ciesze ze ten dzień się już skończył i mogę iść spać i mam nadzieję ze głowa mnie przestanie boleć...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Kaja wrote:Fedra noooo aż kipisz ze złości widze widze buzole zozole i odcham się tam troszkę dobra kawa i owoc na kolację ulalala
Kaja kipie i chyba jeszcze długo będę bo ten dzień mnie po prostu wkurwił tak tak przeklnęłam powieście mnie oszkalujcie co tam chcecie... ale faktu to nie zmieni że ogromnie się ciesze ze ten dzień się już skończył i mogę iść spać i mam nadzieję ze głowa mnie przestanie boleć...
Fedra, mam to samo, conajmniej w 101%. W pracy sajgon i to totalny, za dużo ludzi wzięło urlop (m.in. mój szefu, dlatego nie chciał puścić mnie, bo jestem PO), za dużo poszło na jakieś szkolenia doszkalające, a praca się sama przecież nie zrobi. No masakra.
Jeden z tego plus był, a mianowicie ten dzień minął jak z bicza strzelił, ale wzięłam stres ze sobą do domu, na szybko obiad, fiku miku z m i co? Zasnęłam jak typowy facet po seksieM mówił że od razu prawie (haha) a on poszedł na szkoły na angielski zakuwać. No i tak spałąm dopóki mnie mama telefonem nie obudziła.
Tak mnie wszyscy w tej pracy dodatkowo wnerwiali. Ślamazary jedne!
Chyba mi się PMS zaczął jużMam ochotę wszystkich oskalpować i już teraz na mój wymarzony urlop pojechać. Ale to jeszcze 3 tygodnie takiej harówki
Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Muska ty bojowa koitka jesteś
nie no fajnie ,że udało się ,ale takie wolne nie powinno być dla pracodawcy trudny temat jesli wie ,że jestes dobrym pracownikiem ,ja miałam sobie dobrze mój szef mówił nie obchodzi ,która z nas jest w pracy ,aby ktoś był i z koleżanką my sobie ustalałyśmy dni wolne nooo wiadomo ,że jak wpadały dni ,że obie musiałysmy być ,ale pózniej to spoko oko chciałabym kiedys wrócić do takich fajnych ludzi w pracy ,ze można do pracy chodzic z chęcią !!!!może kiedys się spełni
Nie powinno. Też tak uważam, ale w mojej firmie zawsze jest. Ja mam masę dni jeszcze z tamtego roku do odebrania, bo mnie tylko urlop na ślub i podróż poślubną dali
U nas wieczna walka o każdy dzień urlopu. I to nie chodzi o jakieś niezaplanowane akcje, tylko o parę dni po rząd żeby sobie porządnie wypocząć. Czasem się jakiś pojedynczy dzień wywalczy, żeby pozałatwiać jakieś urzędowe sprawy (bo przecież w PL nie może być ani jednego dnia urząd żaden dłużej otwarty!) i to tyle. Z odpoczynkiem taki dzień wolny nie ma nic wspólnego. Dodatkowe nerwy związane z urzędnikami i chodzeniem od okienka do okienka.
Koszmar. Wychodzi na to, ze chodzę tam tylko dla wypłaty, bo z zawodową satysfakcją niewiele ma to wspólnego...
Oki, ja już też kończę, bo jak widzicie nie tylko Fedra ma dzień zabijaki
Trzymajcie się cieplutko i do usłyszenia jutro.
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby....ja już w domku...co oznacza,że od jutra znów będę nie dojadać, nie dosypiać i w ogóle wszystko zaniedbywać bo od rana do nocy będę siedziała na ovu
A przynajmniej do powrotu Starego
Dziś śpimy pierwszy raz na nowym łóżku
Któraś chętna do streszczenia dnia...bardzo smutnego dnia
Dodi, wiesz,że jestem z Tobą!zbikowa, mauysia, Rucia, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Bojowa Muska
ja bym nie chciała Ci na drodze stanąć w taki dzień jak dziś
a tak na poważnie, to rozumiem, bo jak człowiek wypoczęty to od razu jaśniej w głowie ma, jak skończy ci się sajgon to walcz o wolne!
Muska, nawet nie masz o co walczyć, bo pracodawca ma obowiązek udzielić CI 2-tygodniowego urlopu wypoczynkowego raz w roku.
No chyba, że nie jesteś na umowie o pracę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 21:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia słonko dziękuję bardzo za życzenia...jesteś druga po moim m.
A tak w ogóle u mnie rodzinka śpi, to wpadłam życzyć Wam spokojnego dnia...
Od rana mam zgagorę jak u la la...dziąsła jakieś spuchnięte aż boli jak chcę coś schrupać na świeżo, typu marchewka....chyba dziś zamiast tortu będę jadła kleikNic nie czuję żeby @ szła...piersi jak nigdy nie bolą...no nic a nic...ale u mnie wszystko prócz ciąży jest możliwe teraz...
Rucia, mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej babeczki
życzę wszystkim miłego dzionka
Dodi moje kochana trzymaj się kobietko dzielnie. Jestem całym serduszkiem z tobą
muzarciu STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE NAM MUZARCIA !!!!!
no i kwiatek dla pieknej muzi
Libra, mauysia, Kaja, Ola_czeka, muzarcia, zbikowa, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj widzę, że nie tylko ja wczoraj miałam "piękny" dzień i z ochotą mogłabym komuś mordeczke otrzaskać
Muzarciu - z okazji Twoich urodzin życzę Ci zdrówka dla Ciebie i całej Twojej rodzinki, spokoju ducha i fasolinki:*
witam wszystkie Panie:)mauysia, Rucia, Ola_czeka, Effcia28, muzarcia, zbikowa, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość