WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Fedra noooo aż kipisz ze złości widze widze buzole zozole i odcham się tam troszkę dobra kawa i owoc na kolację ulalala ;-)

Kaja kipie i chyba jeszcze długo będę bo ten dzień mnie po prostu wkurwił tak tak przeklnęłam powieście mnie oszkalujcie co tam chcecie... ale faktu to nie zmieni że ogromnie się ciesze ze ten dzień się już skończył i mogę iść spać i mam nadzieję ze głowa mnie przestanie boleć... :(

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kaja wrote:
    Fedra noooo aż kipisz ze złości widze widze buzole zozole i odcham się tam troszkę dobra kawa i owoc na kolację ulalala ;-)

Kaja kipie i chyba jeszcze długo będę bo ten dzień mnie po prostu wkurwił tak tak przeklnęłam powieście mnie oszkalujcie co tam chcecie... ale faktu to nie zmieni że ogromnie się ciesze ze ten dzień się już skończył i mogę iść spać i mam nadzieję ze głowa mnie przestanie boleć... :(

Fedra, mam to samo, conajmniej w 101%. W pracy sajgon i to totalny, za dużo ludzi wzięło urlop (m.in. mój szefu, dlatego nie chciał puścić mnie, bo jestem PO), za dużo poszło na jakieś szkolenia doszkalające, a praca się sama przecież nie zrobi. No masakra.
    Jeden z tego plus był, a mianowicie ten dzień minął jak z bicza strzelił, ale wzięłam stres ze sobą do domu, na szybko obiad, fiku miku z m i co? Zasnęłam jak typowy facet po seksie ;) M mówił że od razu prawie (haha) a on poszedł na szkoły na angielski zakuwać. No i tak spałąm dopóki mnie mama telefonem nie obudziła.
    Tak mnie wszyscy w tej pracy dodatkowo wnerwiali. Ślamazary jedne!
    Chyba mi się PMS zaczął już :( Mam ochotę wszystkich oskalpować i już teraz na mój wymarzony urlop pojechać. Ale to jeszcze 3 tygodnie takiej harówki :(

Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Muska ty bojowa koitka jesteś ;-) nie no fajnie ,że udało się ,ale takie wolne nie powinno być dla pracodawcy trudny temat jesli wie ,że jestes dobrym pracownikiem ,ja miałam sobie dobrze mój szef mówił nie obchodzi ,która z nas jest w pracy ,aby ktoś był i z koleżanką my sobie ustalałyśmy dni wolne nooo wiadomo ,że jak wpadały dni ,że obie musiałysmy być ,ale pózniej to spoko oko chciałabym kiedys wrócić do takich fajnych ludzi w pracy ,ze można do pracy chodzic z chęcią !!!!może kiedys się spełni

Nie powinno. Też tak uważam, ale w mojej firmie zawsze jest. Ja mam masę dni jeszcze z tamtego roku do odebrania, bo mnie tylko urlop na ślub i podróż poślubną dali :/
    U nas wieczna walka o każdy dzień urlopu. I to nie chodzi o jakieś niezaplanowane akcje, tylko o parę dni po rząd żeby sobie porządnie wypocząć. Czasem się jakiś pojedynczy dzień wywalczy, żeby pozałatwiać jakieś urzędowe sprawy (bo przecież w PL nie może być ani jednego dnia urząd żaden dłużej otwarty!) i to tyle. Z odpoczynkiem taki dzień wolny nie ma nic wspólnego. Dodatkowe nerwy związane z urzędnikami i chodzeniem od okienka do okienka.
    Koszmar. Wychodzi na to, ze chodzę tam tylko dla wypłaty, bo z zawodową satysfakcją niewiele ma to wspólnego...
    Oki, ja już też kończę, bo jak widzicie nie tylko Fedra ma dzień zabijaki ;)
    Trzymajcie się cieplutko i do usłyszenia jutro.

Fedra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby....ja już w domku...co oznacza,że od jutra znów będę nie dojadać, nie dosypiać i w ogóle wszystko zaniedbywać bo od rana do nocy będę siedziała na ovu :) A przynajmniej do powrotu Starego :)
    Dziś śpimy pierwszy raz na nowym łóżku :)
    Któraś chętna do streszczenia dnia...bardzo smutnego dnia :(
    Dodi, wiesz,że jestem z Tobą!

zbikowa, mauysia, Rucia, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bojowa Muska :D ja bym nie chciała Ci na drodze stanąć w taki dzień jak dziś :)
    a tak na poważnie, to rozumiem, bo jak człowiek wypoczęty to od razu jaśniej w głowie ma, jak skończy ci się sajgon to walcz o wolne!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się delektuję pustą chatą... Nic to, że jutro wstawanko o 6 rano...

Dobrej nocy Wam życzę!

zbikowa, dokonałam responsa na Twoją wiadomość.

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Bojowa Muska :D ja bym nie chciała Ci na drodze stanąć w taki dzień jak dziś :)
    a tak na poważnie, to rozumiem, bo jak człowiek wypoczęty to od razu jaśniej w głowie ma, jak skończy ci się sajgon to walcz o wolne!

Muska, nawet nie masz o co walczyć, bo pracodawca ma obowiązek udzielić CI 2-tygodniowego urlopu wypoczynkowego raz w roku.
    No chyba, że nie jesteś na umowie o pracę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 21:51

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu kochana wszystkiego najlepszego ! <3 Dużo dużo miłości, i powodzenia w życiu, oraz szybkiego zafasolkowania :)

muzarcia, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

muzarcia, mauysia, zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    29499123483497541843841.jpg

Rucia, muzarcia, Ola_czeka, Libra, Muska, Kaja, mauysia, Shagga_80, Kfjatus, zbikowa, aisa, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i o zdrowie pytam.

mauysia, muzarcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia słonko dziękuję bardzo za życzenia...jesteś druga po moim m. ;-)
    A tak w ogóle u mnie rodzinka śpi, to wpadłam życzyć Wam spokojnego dnia...
    Od rana mam zgagorę jak u la la...dziąsła jakieś spuchnięte aż boli jak chcę coś schrupać na świeżo, typu marchewka....chyba dziś zamiast tortu będę jadła kleik ;-) Nic nie czuję żeby @ szła...piersi jak nigdy nie bolą...no nic a nic...ale u mnie wszystko prócz ciąży jest możliwe teraz...

Rucia, mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola!!!!!!!!!!!!!!!!!Gdzieś Ty była jak Cię nie było?! Jak u Was pogoda? Wyślesz mi ze dwa kilogramy słońca, bo chcę mamę na spacer wygonić do 16-tej, no do 15-tej starczy...

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby majówka miała być taka piękna ... :(

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a w moje urodziny 28 stopni ;-( cóż...będziemy w domu a nie w ogrodzie...idę porobić jedzonko...papapa

Rucia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, wszystkiego czego pragniesz, czyli wiadomo czego!

Buziaki!!

No i teraz Muzi ma urodziny, więc nie ma kto wstawiać brokatowych tortów :(

Libra, Kaja, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie słonko, ale 3 stopnie. Zamieniamy się?

muzarcia lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki :) życzę wszystkim miłego dzionka :)
    Dodi moje kochana trzymaj się kobietko dzielnie. Jestem całym serduszkiem z tobą :)

muzarciu STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE NAM MUZARCIA !!!!! :)
    no i kwiatek dla pieknej muzi :)
    bratek-kwiatek.jpg

Libra, mauysia, Kaja, Ola_czeka, muzarcia, zbikowa, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    149dg.gif

087a.gif

mala29_, Libra, Kaja, mauysia, muzarcia, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj widzę, że nie tylko ja wczoraj miałam "piękny" dzień i z ochotą mogłabym komuś mordeczke otrzaskać

Muzarciu - z okazji Twoich urodzin życzę Ci zdrówka dla Ciebie i całej Twojej rodzinki, spokoju ducha i fasolinki:*

witam wszystkie Panie:)

mauysia, Rucia, Ola_czeka, Effcia28, muzarcia, zbikowa, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

‹‹ 2608 2609 2610 2611 2612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ