plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Muska kurcze aż strach się bać jak to fasolka to biedny ten co się nie myje i stanie obok ciebie ...ps jak taki się znajdzie wał go tak dobrze wiadrem wody
Tego się właśnie bałam w pierwszym trymestrze...
Dlatego w tramwaju od razu siadałam w wyludnionym miejscu, żeby żaden smrodek do mnie nie dotarł... Bo jakbym haftnęła w tramwaju to nie byłoby wesoło...Muska, Kaja, Kfjatus, muzarcia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:Dziewuszki ja tez dzisiaj na jakieś szkolenie muszę iść. o 9:00 sie zaczyna.
A praca sama się nie zrobi oczywiście, także jutro będzie większy sajgon niż wczoraj...
Najgorsze, że nie będę tu z Wami klikać...
Możemy spróbować łączyć się telepatycznie
PS) Kurde ale mnie dziś ręce świerzbią do pisaniaPrzepraszam za moje gadulstwo... Będę się trochę hamować...
muzarcia lubi tę wiadomość
-
Muska moja kumpela jak była z 1 synem w ciąży to taki wech miała ,że szok ,aż szef dał jej sam wolne bo klientów odstraszala bo każdy kto wszedł do zakładu to śmierdzi a ona fryzjerka jaja jak berety ,a teraz po 9 latach jest w ciąży i znów to samo
ma każdy jej śmierdzi czy potem czy innym zapachem .....ja jak teraz do niej idę to perfumy nie używam bo też jej śmierdzi ...masakra
Muska, mauysia, muzarcia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:ja zawsze najpierw nadrabiam:)a dopiero potem wykres.
Witam wszystkie panie:)
i tu tkwi błąd Effcia:) NAGANA!!!
ja dzisiaj muszę być nader spokojna przed wieczornym szperaniem... chyba nie chcesz, żeby ze stresu moje pęcherzyki niepopękały?;pmuzarcia, Ola_czeka, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Muska wrote:Dziewuszki ja tez dzisiaj na jakieś szkolenie muszę iść. o 9:00 sie zaczyna.
A praca sama się nie zrobi oczywiście, także jutro będzie większy sajgon niż wczoraj...
Najgorsze, że nie będę tu z Wami klikać...
Możemy spróbować łączyć się telepatycznie
PS) Kurde ale mnie dziś ręce świerzbią do pisaniaPrzepraszam za moje gadulstwo... Będę się trochę hamować...
nikomu to nie przeszkadza:) wręcz przeciwnie:)!Shagga_80, muzarcia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Effcia28 wrote:ja zawsze najpierw nadrabiam:)a dopiero potem wykres.
ja dzisiaj muszę być nader spokojna przed wieczornym szperaniem... chyba nie chcesz, żeby ze stresu moje pęcherzyki niepopękały?;p
poprawię sięOla_czeka, muzarcia, Beata lubią tę wiadomość
-
Muska ja też jestem taka wyczulona na zapachy jak Ty:)jak byłam w ciąży to w 6 tygodniu nie mogłam już mięsa smażyć bo mi nieziemsko śmierdziało,tak samo jak ktoś otworzył lodówkę.Także ja się na tą granicę zamiast tych "psów "nadaję
mauysia, Muska, muzarcia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Effcia28 wrote:ja zawsze najpierw nadrabiam:)a dopiero potem wykres.
ja dzisiaj muszę być nader spokojna przed wieczornym szperaniem... chyba nie chcesz, żeby ze stresu moje pęcherzyki niepopękały?;p
"szperaniem" ale ładnieLibra, Muska lubią tę wiadomość