X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AHA już wiem skąd u mnie to dobre samopoczucie, mimo, że pogoda na majówkę nie ma być jakaś superrewelacyjna...

Bo NIC NIE POBIJE TEGOROCZNEJ POGODY NA WIELKANOC! NIE MOŻE BYĆ GORZEJ NIŻ WTEDY!

Dzięki tegorocznej Wielkanocy doceniam każdy dzień bez mrozu i śniegu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 06:46

Muska, Shagga_80, Ola_czeka, Libra, Effcia28, muzarcia, Rucia, zbikowa, aisa, Fedra, Beata, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    AHA już wiem skąd u mnie to dobre samopoczucie, mimo, że pogoda na majówkę nie ma być jakaś superrewelacyjna...

Bo NIC NIE POBIJE TEGOROCZNEJ POGODY NA WIELKANOC! NIE MOŻE BYĆ GORZEJ NIŻ WTEDY!

Dzięki tegorocznej Wielkanocy doceniam każdy dzień bez mrozu i śniegu...

Święte słowa! :P
    Toż zasp nie będzie na majówkę, więc nie ma czym się martwić :D!

mauysia, muzarcia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak!!!!!!!!! Libra dziś ma monitoring! I siedzi cicho jak mysz pod miotłą!!!
    A Kfjatus dziś mogłaby testować,tak :) ? Bo dziś miała (a nie przyszła) @ :)
    Effcia, jutro :)

muzarcia, Libra, aisa, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale śliczne życzenia dostałam! Tortem się podzielę rzecz jasna ale muszę go dokończyć...cytrynowy mega wypas...ze szklanki soku cytrynowego ;-) Cyknę fotkę jak zdążą, bo już go kroić chcieli...pytali się czy będę świeczki a ja na to, że nie, bo od takiej ilości i temperatury to tort się rozpłynie i to wcale nie jest śmieszne, bo jak na 50 urodziny mojego m. zapalałyśmy świeczki na dwie ręce. to zanim zapaliłyśmy ostatnie to pierwsze już się zjarały i wosk wtopił się w krem...mówię więc, że nie warto;-)
    Zaczęłam czwartą dyszkę.
    Dziękuję za życzenia dziewczynki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 06:52

mauysia, Muska, Shagga_80, Libra, Rucia, zbikowa, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poczekam :)
    No, bo myślę, że przyjdzie :)

muzarcia lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

Wiesz co mówią o indyku, nie?

muzarcia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kfjatus wrote:

Wiesz co mówią o indyku, nie?

Wiem :)
    Ale chyba tak źle nie skończę :P

muzarcia, Libra, Beata lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Ale śliczne życzenia dostałam! Tortem się podzielę rzecz jasna ale muszę go dokończyć...cytrynowy mega wypas...ze szklanki soku cytrynowego ;-) Cyknę fotkę jak zdążą, bo już go kroić chcieli...pytali się czy będę świeczki a ja na to, że nie, bo od takiej ilości i temperatury to tort się rozpłynie i to wcale nie jest śmieszne, bo jak na 50 urodziny mojego m. zapalałyśmy świeczki na dwie ręce. to zanim zapaliłyśmy ostatnie to pierwsze już się zjarały i wosk wtopił się w krem...mówię więc, że nie warto;-)
    Zaczęłam czwartą dyszkę.

Ja ostatnio na równe 30 zamiast 30 małych, kupiłam 2 wielgachny cyfry. Nic nie skapało. Polecam Ci piękne 4 i 0 Muzi!

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    muzarcia wrote:
    Zaczęłam czwartą dyszkę.

Ja ostatnio na równe 30 zamiast 30 małych, kupiłam 2 wielgachny cyfry. Nic nie skapało. Polecam Ci piękne 4 i 0 Muzi!

Hehehe, gdzie tam do 4 :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    muzarcia wrote:
    Zaczęłam czwartą dyszkę.

Muska, nie postarzaj Muzi o 10 lat, ja Cię proszę! :)

(a konkretnie o 9)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 06:56

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam tymczasem robić śniadanko :) Ale będę niebawem of kors :D

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    muzarcia wrote:
    Zaczęłam czwartą dyszkę.

Muska, chyba 3 i 0 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ciągle pobolewa lewy jajnik- od czego!!!!!!!!!???
    Śluz krem albo mleko...pomoooocy...przecież owulki nie widać...jutro @ względem starej długości cyklu 30-33 dni to między 1-szym a 5-tym maja powinna @ przyjść...nie zamierzam tolerować cyklu bez owulki!

Effcia28 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zbiorowo upomniałyśmy się o Muzi, a teraz idę do drukarki.

muzarcia, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeee. to ja się odmłodziłam...31 mam ...ojej!

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mam jak Rucia...nie pamiętam ile mam lat ;-)

Rucia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i poleciała na to szkolenie i wymigała się od odpowiedzialności za błąd...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta Bartosiewicz wydaję płytę. Wszystko się w końcu ułoży.

mauysia, muzarcia, Libra, zbikowa, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba się ostro do pracy brać, bo szybciej babcią zostanę jak tak dalej pójdzie...

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziam laseczki...Olka słońce dotarło, osłabione ale jest! To Ci prezent, choć wysępiony trochę ;-)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

‹‹ 2611 2612 2613 2614 2615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ