plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Shagga_80 wrote:No ale Wy (Effcia i Kfjatus) tak czy inaczej upieracie się,że jutro testować nie zamierzacie,tak?
Przeczuwam, że do jutra nawiedzi mnie czerwona zmora
A nawet jakby nie, to jutro jeszcze nie będę testować
No to w takim razie nie będę ryzykowała (chyba!) kolejnego spięcia w domu i jutro nie zaglądam na ovu! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Kfjatus wrote:Shagga_80 wrote:No ale Wy (Effcia i Kfjatus) tak czy inaczej upieracie się,że jutro testować nie zamierzacie,tak?
Przeczuwam, że do jutra nawiedzi mnie czerwona zmora
A nawet jakby nie, to jutro jeszcze nie będę testować
No to w takim razie nie będę ryzykowała (chyba!) kolejnego spięcia w domu i jutro nie zaglądam na ovu!
Taaaa.....Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Babeczki,
Muzi, ja Ci życze 80 lat, ale za to meeeeega szczęśliwych!
Shagga, właśnie miałam pytać jak tam sie spało na nowym i co z Twoim Starym, wydobrzał? jak już o tym pisałaś to sorki, chyba mi umknęło
Całej reszcie Lasek słonecznego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 07:51
Libra, Kfjatus, mauysia, Ola_czeka, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodziękuj Libra Beatce
Co do naszego imienia, to nie wiem,czy pisałam,ale my robiliśmy castingJa czytałam chyba z 700 imion i jak coś nam się spodobało to spisywałam na kartce, potem czytanie drugie (jak w sejmie) i odrzucanie co niektórych...wtedy było dość późno, więc z drugiego czytania zrezygnowaliśmy, ale została lista kilkunastu, czy kilku, już sama nie pamiętam
Pozostały: Dawid (ma dwa głosy), Emil (początkowo po 1 czytaniu chyba oboje byliśmy za...ale potem mi się odwidziało,więc pozostał głos Starego), Maciej (tylko mój głos ma), Adam (też tylko mój głos ma)...efekt taki,że w tej chwili Stary godzi się tylko na Dawid,skoro nie EmilNiestety w tej kwestii (jak i każdej innej!!!) zadecydować sama nie mogłabym ...a Młody (Starszy syn:) ) nie ma jeszcze głosu...dosłownie i w przenośni
Kfjatus, ja tam nie sugeruję się tym,czy imię jest popularne czy nie...guzik mnie to obchodziAle fakt faktem,że znam jednego Dawida - Syn Szwagierki mojej Siostry ma tak na imię...ale podobnie było z Kubusiem, wszędzie czytałam,że jest mega popularne ale ja znałam jednego (i to daleko-koleżanki siostry Syn)...a to,że na placach zabaw słyszy się często to imię,to co z tego
Cóż poradzę,że nie podoba mi się np Adolf
mauysia, zbikowa, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Jak powiedziałam mojemu M. że mauyś ma synka Leosia, to z miejsca oszalał na punkcie tego imienia. Dlatego musi się urodzić dziewczynka bo ciężko mi będzie tu negocjować
No to się bardzo cieszę
I wcale nie musi być, że to od Leo Messiego! My osobom nielubiącym piłki mówimy że to od papieża Leona I (który też był wporzo gościem)...
zbikowa, Shagga_80, aisa, Fedra, Beata, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Cześć Babeczki,
Muzi, ja Ci życze 80 lat, ale za to meeeeega szczęśliwych!
Shagga, właśnie miałam pytać jak tam sie spało na nowym i co z Twoim Starym, wydobrzał? jak już o tym pisałaś to sorki, chyba mi umknęło
Całej reszcie Lasek słonecznego dnia
Nie pisałam Zbikowa
Stary najpierw musiał podnieść mi ciśnienie,bo nie chciał wczoraj po nas jeszcze przyjeżdżać "bo chce posprzątać...i wyspać się" ...w końcu ustaliliśmy,że przyjedzie o 19...i przyjechał...w domu spodziewałam się bałaganu i pustej lodówki, wiecie skoro potrzebował czasu a ja Mu go nie dałam, ale o dziwo porządek jak nie wiem, lodówka pełnaNowe łóżko postawione na miejsce, a łóżeczko dla Młodszego odświeżone
Można? Można!
Mały usnął przez drogę, więc w domu tylko Go przełożyliśmy na nasze nowe łóżko ...a Stary wciąż się do mnie kleił, "baaaardzo się stęskniłem!"
Ogólnie chwilowo jest OKzbikowa, Rucia, Libra, Kfjatus, Ola_czeka, aisa, Fedra, Beata, Muska, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Jak powiedziałam mojemu M. że mauyś ma synka Leosia, to z miejsca oszalał na punkcie tego imienia. Dlatego musi się urodzić dziewczynka bo ciężko mi będzie tu negocjować
No to się bardzo cieszę
I wcale nie musi być, że to od Leo Messiego! My osobom nielubiącym piłki mówimy że to od papieża Leona I (który też był wporzo gościem)...
Oj mówię Ci Mayuś, myślałam, że za przeproszeniem koło tyłka będzie mu latał wybrór imienia, a jak usłyszał LEON .. Szał! Ale ze względu na Ciebie, nie chciałabym papugować, więc liczę na dziewuszkęmauysia lubi tę wiadomość