plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A propos imion, na razie w ogóle nie myśleliśmy jakie imię nadać drugiemu dziecku, ale pomyślałam sobie podczas pogrzebu, że gdyby była dziewczynka, moglibyśmy dać jej imię Babci, czyli Emilia
zbikowa, Rucia, Kfjatus, Ola_czeka, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Effcia28 wrote:no i piękna
jedna kreska
Brawa dla Effci-wygrała nagrodę główną
piwko ze soczkiem z mężusiem:)
TaaaaaaaZrób zdjęcie bo nie wierzę.
Wiecie co? Kiedyś (zanim Was poznałam) uważałam,że test to pewnik i traktowałam jak wyrocznię...teraz tylko becie tak wierzę
Effcia, nie przyjmuję tego do wiadomości!
A i w ogóle może jeszcze jest za wcześnie!Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
ale ja się tym jakoś nie przejmuję,pisałam Wam już wcześniej że jest mi obojętne czy będzie teraz +czy nie bo i w tej i w tej sytuacji będzie dobrze
A dlaczego mówicie że 11 dzień mi pokazuję ,że jest 13 i tyle dotychczas trwała moja faza lutealna ? -
nick nieaktualnymauysia wrote:A propos imion, na razie w ogóle nie myśleliśmy jakie imię nadać drugiemu dziecku, ale pomyślałam sobie podczas pogrzebu, że gdyby była dziewczynka, moglibyśmy dać jej imię Babci, czyli Emilia
Ja już drugi raz tak chciałam córci dać na imię...kto wie,może będę miałą kiedyś trzecie dziecko -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:no i piękna
jedna kreska
Brawa dla Effci-wygrała nagrodę główną
piwko ze soczkiem z mężusiem:)
a ja idąc mym zwyczajem
będę sobie czekac dalej...
PS. jeżeli się nie mylę, to chyba Malvinka począwszy od 11fl robiła codzienie testy i dopiero w 15fl wyszedł jej pozytywnyShagga_80, gocha04, aisa, Fedra, Beata, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:ale ja się tym jakoś nie przejmuję,pisałam Wam już wcześniej że jest mi obojętne czy będzie teraz +czy nie bo i w tej i w tej sytuacji będzie dobrze
A dlaczego mówicie że 11 dzień mi pokazuję ,że jest 13 i tyle dotychczas trwała moja faza lutealna ?
Effcia bo teoretycznie skok miałaś 16dc. ( według metody Roetzera )Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Effcia widocznie ten test jednak był lipny
Shagga ja wiem o co Ci chodzi z tą popularnością, ja też mam swoje typy mniej lub bardziej popularne. My budujemy się na wsi i gdyby pojawiło się maleństwo zerknęłabym, czy nie ma już z trójki dzieci w tym wieku o tym imieniu,no bo w klasie zbyłoby z 10 osób pewnie, a czterech Jasiów czy Franiów to głupio -
No i czemu mnie nie wołacie, jak taki sądny moment jest?
Effcia, nie wkurzaj mnie, masz być w ciąży. Masz być w ciąży bo w ciążę zachodzi się po badaniach drożności, ja to wiem, bo po to na nie idę za 2 miechy.Libra, zbikowa, Kfjatus, Shagga_80, aisa, Fedra, Beata, Muska lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:ale ja się tym jakoś nie przejmuję,pisałam Wam już wcześniej że jest mi obojętne czy będzie teraz +czy nie bo i w tej i w tej sytuacji będzie dobrze
A dlaczego mówicie że 11 dzień mi pokazuję ,że jest 13 i tyle dotychczas trwała moja faza lutealna ?
Roetzer mówi, że można zakładać, że pierwszym dniem FL jest pierwszy dzień wyższych temperatur (jeśli przed tym pierwszym dniem skończyły się inne objawy płodności np. rozciągliwy śluz albo otwarta szyjka), a u Ciebie pierwszym dniem wyższych temp. jest 17 dzień cyklu. Oczywiście to wszystko jest płynne, bo nie ma zasady, że owulacja wystąpiła dzień przed wyższymi temperaturami.
Ale jeszcze jest szansaShagga_80, Effcia28, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No i czemu mnie nie wołacie, jak taki sądny moment jest?
Effcia, nie wkurzaj mnie, masz być w ciąży. Masz być w ciąży bo w ciążę zachodzi się po badaniach drożności, ja to wiem, bo po to na nie idę za 2 miechy.
powiedzcie mi jak zmolestować gina, żeby mnie na to badanie wysłał wcześniej? np. w czerwcu, a nie jesienią dopiero...Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:mauysia wrote:A propos imion, na razie w ogóle nie myśleliśmy jakie imię nadać drugiemu dziecku, ale pomyślałam sobie podczas pogrzebu, że gdyby była dziewczynka, moglibyśmy dać jej imię Babci, czyli Emilia
Ja już drugi raz tak chciałam córci dać na imię...kto wie,może będę miałą kiedyś trzecie dziecko
Emilka to bardzo ładne imię. Super pomysł z tym imieniem po Babci
Ja też mam taki plan, ale mój M. jakoś nie chce się na Helenkę zgodzić. Ale co tu gdybać, jak jeszcze fasolinki nie ma
zbikowa lubi tę wiadomość