plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Ale śliczne życzenia dostałam! Tortem się podzielę rzecz jasna ale muszę go dokończyć...cytrynowy mega wypas...ze szklanki soku cytrynowego
Cyknę fotkę jak zdążą, bo już go kroić chcieli...pytali się czy będę świeczki a ja na to, że nie, bo od takiej ilości i temperatury to tort się rozpłynie i to wcale nie jest śmieszne, bo jak na 50 urodziny mojego m. zapalałyśmy świeczki na dwie ręce. to zanim zapaliłyśmy ostatnie to pierwsze już się zjarały i wosk wtopił się w krem...mówię więc, że nie warto;-)
Zaczęłam czwartą dyszkę.
Dziękuję za życzenia dziewczynki!
ja składałam życzenia na FB ale tutaj też złoże wszystkiego najlepszego ,dużo zdrówka miłości i radości z każdego dnia
*********(:
-
Muzi na swoich urodzinach, zje dużo
(tortu) i napije się
(wina), potem

(potańczy), i jeszcze trochę :
,
Mężczyzna życia powie:
, a po tych słowach będzie już czas tylko na

A po dziewięciu miesiącach nadejdzie pora na wesołego, małego brzdąca :

Shagga_80, Kaja, mauysia, Libra, Ola_czeka, gocha04, aisa, Fedra, Beata, muzarcia, mala29_, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
czy któraś chcę ode mnie trochę tego przeziębienia?to łapać bo właśnie zakichałam cały monitor .
Ale Wy jesteście....brzydale jedne ,żadna nie chcę pomóc koleżance i zabrać odrobinę przeziębienia ode mnie :(muszę się sama męczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 07:23
-
nick nieaktualnyWróciłam z kanapkami
A jak zjemy to chyba wybierzemy się do sklepu, po zaległe książeczki z kolekcji...Matka ma kasę to trzeba wydać 
Muzi,jakie plany na dziś
Jakieś atrakcje dla Ciebie przewidują
?
Co do Twojego wykresu, to jak dla mnie Twój termometr zwariował
Effcia, nie waż się sprzedawać tu tych wirusów!
A tak na marginesie,to test już czeka na jutro
?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Effcia28 wrote:mam test ale tylko te z allegro a one podobno są lipne?
Najpierw go zrób
PS. Chyba nie ma co tak zakładać,że są lipne, przecież bywało, że Babeczki były z nich zadowolone
ja właśnie gdzieś czytałam na forum ,że nie mają zbyt dobrej opini ,zabaczymy -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Dobra jak nie chcecie to się przemęczę sama z tym moim przeziębieniem.A ciążowych niestety nie mam

Tobie moje "lipne" testy ovu wychodziły, więc jak jest coś na rzeczy to i może wyjdzie pozytywny "lipny" test ciążowy
Shagga_80, Kfjatus, mauysia, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Effcia28 wrote:Dobra jak nie chcecie to się przemęczę sama z tym moim przeziębieniem.A ciążowych niestety nie mam

Effcia dawaj ciążowe wiruski, nie udawaj, że nie masz

po co Ci moje Ty masz swoje:)
Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Effcia ciążowe zużyłam

Ale jeżeli okaże się, że jesteś w ciąży to cholera te testy są magiczne !
jeszcze mam chyba zapisanego tego sprzedawcę
jak przynosą szczęście, to nakupię ich cały wór... zużyje kila, powiem, że lipne i zapytam czy ktoś by chciał je dostać w prezencie:) w pakiecie z łzawym liścikiem:) tak na szczęście:)
Kfjatus, Shagga_80, Effcia28, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w ogóle, to chwaliłam się Wam, że mamy nowe łóżko
? Tak wielkie,że spokojnie Dawidek jeszcze się zmieści 
PS. Mówiłam Wam,że jakby to ode mnie zależało, to na bank Młodszy dostałby na imię Dawid
?
Libra, Rucia, mauysia, Ola_czeka, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość