plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczynki
Muzarciu, NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE, żeby wszystko szło Ci jak po maśle, a prawie wszystkie życzenia się spełniły (prawie, bo zawsze musi zostać jakiś niedosyt, żeby było do czego dążyć)
Rucia, Libra, Ola_czeka, Shagga_80, muzarcia, zbikowa, aisa, Beata lubią tę wiadomość
-
Wiecie co dziewczeta chyba moj stary termometr sie zbuntowal i obrazil na mnie. Normalnie muj wykres w tym cyklu czuje ze bedzie jakis dziwaczny temp ciagle na tym samym poziomie. No cuz moze tak ma byc.
zaluje tylko ze od samego poczatku nie mierzylam.
A co tam u was dziewuszki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 06:01
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Wiecie co dziewczeta chyba moj stary termometr sie zbuntowal i obrazil na mnie. Normalnie muj wykres w tym cyklu czuje ze bedzie jakis dziwaczny temp ciagle na tym samym poziomie. No cuz moze tak ma byc.
zaluje tylko ze od samego poczatku nie mierzylam.
A co tam u was dziewuszki?
Najpóźniej jutro powinno skoczyć, więc zobaczymy.
A u mnie zapowiada się całkiem pogodny dzień, wieczorem kino, jutro wolne, w piątek wolne... I to mnie pozytywnie nastraja!Effcia28, zbikowa lubią tę wiadomość
-
To ja jeszcze tutaj wkleję torcik owocowy dla Muzarci, mam nadzieję, że się z nami podzieli, bo wygląda smakowicie
Uploaded with ImageShack.usLibra, mala29_, Effcia28, Shagga_80, Ola_czeka, muzarcia, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Jeszcze Wam nie mówiłam...
znowu u mnie śmierdzi gównem! Tym razem poczułam smrodek jak tylko wyszłam z mieszkania na klatkę schodową. Mówię do m "czujesz jak gównem śmierdzi? Może gdzieś jakiś pies nasrał". Niestety nie czuł.
Na dworze było gorzej. Myślę, że gdzieś szambo wybiło, albo to z powodu tych deszczy? Może coś podmyły?
No nie wiem, ale masakra...
taki smród!!!!!!!!!!!!Shagga_80, muzarcia, zbikowa, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
No ja się nastawilam na piękna pogodę bo mój m ma urodziny i mamy 1 rocznicę ślubu i to wszystko w niedzielę wypada i miał być gril i lipa wielka
aaaaaa wiem grila zrobię w kominku rozpale
dupa a nie pogoda
:-[
muzarcia lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Jeszcze Wam nie mówiłam...
znowu u mnie śmierdzi gównem! Tym razem poczułam smrodek jak tylko wyszłam z mieszkania na klatkę schodową. Mówię do m "czujesz jak gównem śmierdzi? Może gdzieś jakiś pies nasrał". Niestety nie czuł.
Na dworze było gorzej. Myślę, że gdzieś szambo wybiło, albo to z powodu tych deszczy? Może coś podmyły?
No nie wiem, ale masakra...
taki smród!!!!!!!!!!!!
Czujesz różne nieistniejące zapachy.... Ciąża jak nic!mala29_, Shagga_80, muzarcia, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
O, jestem uratowana. Nie tylko ja to czuję! U mnie w biurze powtórka z rozrywki. Śmierdzi gównem! Na szczęście/nieszczęście przyszła właśnie koleżanka i tez mówi że śmierdzi... Bo juz myślałam, że coś ze mną nie tak
ps.
Tylko jedna to jeszcze czuje, ale to znaczy ze reszta ma zapchane nosy, albo zapachów nie odróżniamuzarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:O, jestem uratowana. Nie tylko ja to czuję! U mnie w biurze powtórka z rozrywki. Śmierdzi gównem! Na szczęście/nieszczęście przyszła właśnie koleżanka i tez mówi że śmierdzi... Bo juz myślałam, że coś ze mną nie tak
ps.
Tylko jedna to jeszcze czuje, ale to znaczy ze reszta ma zapchane nosy, albo zapachów nie odróżnia
buahahahhahahhahhaaaaaaaaaaaaaa
buahahhahaaa
haaaahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ps
ciąża może być, a co tam
Może mi śmierdzieć jeśli to fasolka takie zapachy wykrywamala29_, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:No ja się nastawilam na piękna pogodę bo mój m ma urodziny i mamy 1 rocznicę ślubu i to wszystko w niedzielę wypada i miał być gril i lipa wielka
aaaaaa wiem grila zrobię w kominku rozpale
dupa a nie pogoda
:-[
Ale do niedzieli jeszcze kupa czasu, a prognozy mają to do siebie, że zwykle się nie sprawdzają, więc jeszcze bez załamki proszę!muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby!!!!!!!!!!!!
Jestem w domu, więc od rana na ovu
Co z tego,e jeszcze nie jedliśmy itd
Muzi, sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam
Kochana!!! Dzięki Tobie od wczoraj mam patelkę do naleśników(chyba,bo Mama moja jechała i miała mi kupić w Kauflandzie
). Dzięęęęęęęęęęęęęęęęęki
mauysia, Libra, Ola_czeka, muzarcia, Rucia, zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość