plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem z rana
"nadaję wiadomość" jeszcze z łóżka, mąż śpi, więc pomyślałam, że coś skrobnę
Pogoda deszczowa, także kiepsko się zapowiada, ale mimo wszystko życzę miłej niedzieli
Muzi udanego pobytu mamy.
Shagga a Tobie udanego pobytu u mamy
Ola, Zukowa fajnego spotkania i proszę o relację z jego przebiegu
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Dziewczyny, radźcie! Gucci? Armani? Prada? D&G?
Tani Armani.
Cześć w niedzielę. Pada, pada, pada, ale przynajmniej mam wolne. Wykres uzupełnie jak będę przy kompie, bo z tel to można się pochlastać. Powiem tyle, że nici z tego.
Dodi nadal wierzę, że będzie dobrze.Dodi, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Też się przywitam
Dzień dobry
U mnie dla odmiany piękne słonko. Trzy ostatnie dni były kiepskie więc chociaż w niedzielę pogoda dopisuje.
Oli i Zbikowej udanego spotkania
Miłej niedzieli wszystkim!!!Dodi, Fedra, Libra, Ola_czeka, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie - pogodowo u mnie dzisiaj lepiej niż wczoraj. Sobota w Trójmieście była pochmurna i max 8 stopni.... Byliśmy w centrum handlowym Matarnia, a tam nadal leżała hałda śniegu
Teraz mamy słoneczko, ale jakieś ciężkie chmury się zbierają
Muzarciu - udanej wizyty Mamy. Na długo zostaje?
Udanej niedzieli Wam życzęDodi, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakie to tabletki, przypomnij? (Bo może ta, co wzięłaś to placebo?) Trzeba w necie poczytać, może się coś zmieniło, ja tabsów 5 lat nie biorę to nie wiem, jak technika posza do przodu...
Jak ja brałam to zasada była taka, że wezmę tabletkę z nowego opakowania, ale pierwszą pomijałam...Nie brało się absolutnie dwóch tabletek jdnego dnia...... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandraa wrote:Dobry wieczór...
Ja tylko na chwilkę, niedawno dopiero wróciłam do domu.
Udało mi się Was jeszcze dzisiaj nadrobić.Nie było zbyt dużo;)
Jutro znów szkoła... a już mi się tak nie chce to szoook. Byle do czerwca i konieccc:)
Fedra, u mojej kuzynki stwierdzono niedomknięty otwór owalny który jej się nie zamknął po umownych 3 miesiącach życia. Ale ta wada nie wymagała leczenia. Lecz jak miała ok 16-17 lat to zaczęły się problemy... skoki ciśnienia, zadyszka po nawet małym wysiłku. I lekarze postanowili jej ten otwór zamknąć i ją zoperowali w wieku 18 lat . I teraz jest git.
Nie wiem czy Twoja Ania ma też tą samą wadę... Czy coś innego. Może tu pisałaś ale mi widocznie umknęło <sorka>
Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
Miłej nocki dziewczęta Wam życzę
DoBrAnoCC:*
Ania ma dziurę w serduszku17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień Dobry i Dowidzenia...
U mnie pada ale już miałam z rana odwiedziny małego Miśka bawiliśmy się klockami ale On i tak wolał przytulać się do czekolady...
kawa wypita ciastko zjedzone posty nadrobione czas zbierać się do Kościoła powoli...
Aga w sprawie tabsów nie pomogę totalnie się n atym nie znam
Muzi dzielan kobietka jesteś
Ola i Zbikowa udanego spotkania i poprosimy potem o jakąś relacje z niego
A całej reszcie zyczę by słońko wyszłoOla_czeka, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:placebo to tabletki 2 ostatnie dziś wziełam czerwoną jeszcze !!!
Ja to zielona z tego jestem stara a głupia he he!!!
Nie znalazłam żadnej ciekawej informacji poza tą, że to prawidłowo, gdy po zażyciu ciemnoczerwonej tabletki pojawia się krwawienie... Raju, skomplikowany temat:)... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyA wyczytałam że jak nie wezme dwóch białych tabletek ostatnich to mam zrobić dwa dni przerwy !!!Biorę tą paczkę do końca a od środy nową otwieram !!Aj tam w końcu może wpadnę jak poknocę branie he he !!!No bo bądz nie bądz to nie biorę ich żeby nie zajść tylko żeby zajść!!
Miłej niedzieli dziewuszki!!!Gunia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:placebo to tabletki 2 ostatnie dziś wziełam czerwoną jeszcze !!!
Ja to zielona z tego jestem stara a głupia he he!!!
przyjmij opakowanie do końca... i bez żadnej przerwy zacznij stosować kolejne opakowanie...
a to z ulotki znalazłam
"Tak zwane krwawienie z odstawienia rozpoczyna się zazwyczaj po przyjęciu drugiej ciemnoczerwonej tabletki lub podczas przyjmowania białych tabletek i może nie skończyć się do czasu rozpoczęcia kolejnego opakowania. U niektórych kobiet krwawienie utrzymuje się po przyjęciu pierwszych tabletek z nowego opakowania."AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam wszystkie w niedzielne przedpołudnie:)
ciekawe jak będzie wyglądało spotkanie Zbikowej i Oli:) - dziewczyny czekam na relacje:)
Muzi - miłej niedzieli z mamusią
Shagga - a Ty gdzie się podziewasz? chłop po Ciebie przyjechał czy jesteś nadal u mamy?
Gosia - ja mam plan na następny cykl (o ile takowy będzie)... tylko muszę zerknąć co tam się święci u Effci;)
u nas też szaro buro i ponuro:(, dopiero co przestało padaći nici z naszego romantycznego grilla we dwoje:( na uczczenie rozpoczęcia okresu płodnego w tym cyklu... a taaakie plany były na łonie natury;)
Gunia, Ola_czeka, Fedra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:witam wszystkie w niedzielne przedpołudnie:)
ciekawe jak będzie wyglądało spotkanie Zbikowej i Oli:) - dziewczyny czekam na relacje:)
Muzi - miłej niedzieli z mamusią
Shagga - a Ty gdzie się podziewasz? chłop po Ciebie przyjechał czy jesteś nadal u mamy?
Gosia - ja mam plan na następny cykl (o ile takowy będzie)... tylko muszę zerknąć co tam się święci u Effci;)
u nas też szaro buro i ponuro:(, dopiero co przestało padaći nici z naszego romantycznego grilla we dwoje:( na uczczenie rozpoczęcia okresu płodnego w tym cyklu... a taaakie plany były na łonie natury;)
Hej Baby
Wpadam na chwilę sprawdzić aktualności,ale chyba nie znajdę tyle czasu,by nadrobić czytanie...Libra, może będziesz tak miła i streścisz, plis, plis, plis:)
CO u nas?
Wczoraj po południu przyjechał Stary i byliśmy na długim spacerze, potem kolacja, kąpanie i Młody poszedł spać a my oglądaliśmy MMA...masakra,że ja to oglądałam
Ja z uwagi na dzisiejszą pogodę (od rana lało, a teraz mokro jak cholera) myślałam,żeby dziś ze Starym jechać do domu,ale On nie chce nas zabrać...niby w domu lodówka pusta i lepiej jak do wtorku poczekamy...coś mi to śmierdzi! Ale nieważne
Jeszcze zobaczę,czy będę nalegała na powrót!
-
nick nieaktualny