X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z rana :-) "nadaję wiadomość" jeszcze z łóżka, mąż śpi, więc pomyślałam, że coś skrobnę :-) Pogoda deszczowa, także kiepsko się zapowiada, ale mimo wszystko życzę miłej niedzieli :-)
    Muzi udanego pobytu mamy.
    Shagga a Tobie udanego pobytu u mamy :-)
    Ola, Zukowa fajnego spotkania i proszę o relację z jego przebiegu :-P

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ... o pogodzie się nie wypowiem, bo szkoda nerwów.

Miłej niedzieli ;)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny, radźcie! Gucci? Armani? Prada? D&G?

Tani Armani.

Cześć w niedzielę. Pada, pada, pada, ale przynajmniej mam wolne. Wykres uzupełnie jak będę przy kompie, bo z tel to można się pochlastać. Powiem tyle, że nici z tego.

Dodi nadal wierzę, że będzie dobrze.

Dodi, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • karoam Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    66190486483514474630542.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2013, 06:49

Rucia, Kfjatus, Dodi, Fedra, Libra, Shagga_80, Ola_czeka, Muska, Blondi22 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gocha nooo:((

Dzień dobry. U mnie też pada.

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • aisa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się przywitam ;) Dzień dobry :)

U mnie dla odmiany piękne słonko. Trzy ostatnie dni były kiepskie więc chociaż w niedzielę pogoda dopisuje.

Oli i Zbikowej udanego spotkania :)

Miłej niedzieli wszystkim!!!

Dodi, Fedra, Libra, Ola_czeka, zbikowa lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I u nas pada, mama przyjechała już, dajemy radę...napiszę Wam więcej jak znajdę chwilę...Miłego dnia!

Dodi, Fedra, Libra, Ola_czeka, zbikowa lubią tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie - pogodowo u mnie dzisiaj lepiej niż wczoraj. Sobota w Trójmieście była pochmurna i max 8 stopni.... Byliśmy w centrum handlowym Matarnia, a tam nadal leżała hałda śniegu :D
    Teraz mamy słoneczko, ale jakieś ciężkie chmury się zbierają :/

Muzarciu - udanej wizyty Mamy. Na długo zostaje?

Udanej niedzieli Wam życzę :)

Dodi, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki poproszę o poradę !!!Dostałam @ dziś rano wziełam anty ze starego opakowania to mam dziś otworzyć nowe opakowanie anty też i wziąść kolejną tabletkę bo ja już nie wiem sama!!!
    Przyjemnej Majóweczki!!!!!-)

• Gunia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie to tabletki, przypomnij? (Bo może ta, co wzięłaś to placebo?) Trzeba w necie poczytać, może się coś zmieniło, ja tabsów 5 lat nie biorę to nie wiem, jak technika posza do przodu...
    Jak ja brałam to zasada była taka, że wezmę tabletkę z nowego opakowania, ale pierwszą pomijałam...Nie brało się absolutnie dwóch tabletek jdnego dnia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyczytałam że możne być taka możliwość że 2 tabletki na dzień można wziąść qlaira te tabletki się nazywają!!!Poczytam jeszcze ulotkę dokładni!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    placebo to tabletki 2 ostatnie dziś wziełam czerwoną jeszcze !!!
    Ja to zielona z tego jestem stara a głupia he he!!!:-)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Dobry wieczór...
    Ja tylko na chwilkę, niedawno dopiero wróciłam do domu.
    Udało mi się Was jeszcze dzisiaj nadrobić.Nie było zbyt dużo;)
    Jutro znów szkoła... a już mi się tak nie chce to szoook. Byle do czerwca i konieccc:):):)
    Fedra, u mojej kuzynki stwierdzono niedomknięty otwór owalny który jej się nie zamknął po umownych 3 miesiącach życia. Ale ta wada nie wymagała leczenia. Lecz jak miała ok 16-17 lat to zaczęły się problemy... skoki ciśnienia, zadyszka po nawet małym wysiłku. I lekarze postanowili jej ten otwór zamknąć i ją zoperowali w wieku 18 lat . I teraz jest git.
    Nie wiem czy Twoja Ania ma też tą samą wadę... Czy coś innego. Może tu pisałaś ale mi widocznie umknęło <sorka>
    Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

Miłej nocki dziewczęta Wam życzę;)

DoBrAnoCC:*

Ania ma dziurę w serduszku :(

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry i Dowidzenia...

U mnie pada ale już miałam z rana odwiedziny małego Miśka bawiliśmy się klockami ale On i tak wolał przytulać się do czekolady...
    kawa wypita ciastko zjedzone posty nadrobione czas zbierać się do Kościoła powoli...

Aga w sprawie tabsów nie pomogę totalnie się n atym nie znam :(

Muzi dzielan kobietka jesteś :)

Ola i Zbikowa udanego spotkania i poprosimy potem o jakąś relacje z niego :)

A całej reszcie zyczę by słońko wyszło :)

Ola_czeka, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Nie znalazłam żadnej ciekawej informacji poza tą, że to prawidłowo, gdy po zażyciu ciemnoczerwonej tabletki pojawia się krwawienie... Raju, skomplikowany temat:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wyczytałam że jak nie wezme dwóch białych tabletek ostatnich to mam zrobić dwa dni przerwy !!!Biorę tą paczkę do końca a od środy nową otwieram !!Aj tam w końcu może wpadnę jak poknocę branie he he !!!No bo bądz nie bądz to nie biorę ich żeby nie zajść tylko żeby zajść!!
    Miłej niedzieli dziewuszki!!!:-)

Gunia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

przyjmij opakowanie do końca... i bez żadnej przerwy zacznij stosować kolejne opakowanie...
    a to z ulotki znalazłam
    "Tak zwane krwawienie z odstawienia rozpoczyna się zazwyczaj po przyjęciu drugiej ciemnoczerwonej tabletki lub podczas przyjmowania białych tabletek i może nie skończyć się do czasu rozpoczęcia kolejnego opakowania. U niektórych kobiet krwawienie utrzymuje się po przyjęciu pierwszych tabletek z nowego opakowania."

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie w niedzielne przedpołudnie:)
    ciekawe jak będzie wyglądało spotkanie Zbikowej i Oli:) - dziewczyny czekam na relacje:)
    Muzi - miłej niedzieli z mamusią
    Shagga - a Ty gdzie się podziewasz? chłop po Ciebie przyjechał czy jesteś nadal u mamy?
    Gosia - ja mam plan na następny cykl (o ile takowy będzie)... tylko muszę zerknąć co tam się święci u Effci;)
    u nas też szaro buro i ponuro:(, dopiero co przestało padać:/ i nici z naszego romantycznego grilla we dwoje:( na uczczenie rozpoczęcia okresu płodnego w tym cyklu... a taaakie plany były na łonie natury;)

Gunia, Ola_czeka, Fedra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    witam wszystkie w niedzielne przedpołudnie:)
    ciekawe jak będzie wyglądało spotkanie Zbikowej i Oli:) - dziewczyny czekam na relacje:)
    Muzi - miłej niedzieli z mamusią
    Shagga - a Ty gdzie się podziewasz? chłop po Ciebie przyjechał czy jesteś nadal u mamy?
    Gosia - ja mam plan na następny cykl (o ile takowy będzie)... tylko muszę zerknąć co tam się święci u Effci;)
    u nas też szaro buro i ponuro:(, dopiero co przestało padać:/ i nici z naszego romantycznego grilla we dwoje:( na uczczenie rozpoczęcia okresu płodnego w tym cyklu... a taaakie plany były na łonie natury;)

Hej Baby :)
    Wpadam na chwilę sprawdzić aktualności,ale chyba nie znajdę tyle czasu,by nadrobić czytanie...Libra, może będziesz tak miła i streścisz, plis, plis, plis:)
    CO u nas?
    Wczoraj po południu przyjechał Stary i byliśmy na długim spacerze, potem kolacja, kąpanie i Młody poszedł spać a my oglądaliśmy MMA...masakra,że ja to oglądałam :/
    Ja z uwagi na dzisiejszą pogodę (od rana lało, a teraz mokro jak cholera :/ ) myślałam,żeby dziś ze Starym jechać do domu,ale On nie chce nas zabrać...niby w domu lodówka pusta i lepiej jak do wtorku poczekamy...coś mi to śmierdzi! Ale nieważne :) Jeszcze zobaczę,czy będę nalegała na powrót!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooo nie napisałyście za dużo,więc poczytałam...i spadam :(

‹‹ 2598 2599 2600 2601 2602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ