X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich z rana :-):-):-):-):-)

Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blond jak zdrowko lepiej ?!???

nie no dzis to juz super sie czuje tylko glowa jeszcze boli ale tak to ok;)

Ola_czeka, Kaja, zbikowa, Libra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka to ja tu już zaczynam wymyślać wymówki za wczoraj dla Ciebie a Ty taka wdzięczność?! foch...

...no dobra, żartowałam...

Ola_czeka, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi zdrowiej nam kruszynko...a ja lecę..papa

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki :)
    Na szybciocha piszę, że mnie przez weekend nie będzie. Akurat m pojechał zmienić koła w aucie, to korzystam, ale jak wróci to mamy mnóstwo roboty. Także idziemy trochę popracować fizycznie :)Na początek odgruzujemy mega brudne mieszkanko, a potem zakupy,, sprzątanie na działce itp itd.
    Miłej soboty i niedzieli życzę za wczasu. W poniedziałek w pracy na pewno do Was zajrzę.
    Dodi, myślę o Tobie codziennie. Trzymam mocno kciuki, oby wieści były pomyślne.
    Karoam - uwielbiam \twoje fotki. Od razu o wakacjach myślę (szczególnie w pracy pomagają mi przetrwać dzień).
    Uciekam uuż, bo zanim m wróci chociaż łóżko pościelę, żeby uniknąć marudzenia ;)

ps
    u mnie bez zmian, jednym słowem średniawka. Od paru dni dokucza mi zgaga i mam PMS :/ Póki co tylko fizycznie (bez wkurwa na wszystko i wszystkich) + zmęczenie, ale kto by nie miał pracując w takim stresie jak ja ostatnio?
    Zaczynam się bać, że popadam w jakąś nerwicę, albo syndrom chronicznego zmęczenia. Jak to nie jest fasolka to chyba idę do lekarza z tym, bo strasznie mi to obniża komfort życia...

Ola_czeka, Libra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska milego weekendu ;)

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Ola poczuj moją sympatię kliknełam Ci 2000 lajka :P

Blondi22, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Blondi zdrowiej nam kruszynko...a ja lecę..papa

dzięki Muzarcia ;*

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja tez spadam
    u nas ladna pogoda cieplo slonecznie trzeba korzystac w domku ogarnac i na jutro sie wyspac na wyjazd ;)
    zajrze w poniedzialek.
    Miłego weekendu i dużo serduszkowań i to owocnych ;)

Fedra, Ola_czeka, Dodi, Libra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dzień dobry Kobitki :)

co do Anulki mojej to tak wczoraj za dużo się nie dowiedzieli bo nie miała robionego echa serca (co osobiście mnie bardzo dziwi) w ogóle przyjeła ich inna lekarka niż miała... z badań które jej robiono na razie wychodzi ze jest ok ale co znaczy ok nikt nie wie... podobno na echo było jeszcze za wczesnie następną wizytę wyznaczono im na 18 czerwca!!! i tu moje zdziwienie bo przecież wiem ze na kontrole co miesiac powinna jeździć...
    dzisiaj idę do szwagierki to się dowiem czegoś wcześniej bo widze ze trzeba będzie uruchomić lekarkę z Katowic...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi współczuje Ci nie takiego obrotu sprawy jak chciałaś...

Sagga hmmm faktycznie ja chyba tez niewiedziałabym co czuć...

Widze ze ogólenie przyszły tydzień będzie Mamowy bo ja tez do mojej jadę ale mój się cieszy he he he oczywiście lubią sie z teściową :D

Dobra spadam wypatrywać mojego ślubnego bo poszedł z Czekoladą i zaginął w akcji :D

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz lajkujecie?! Teraz to już za późno!

Blondi22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam cholera czy ty musisz nam tu takie wdoki pokazywać? :D

Blondi fajnie, że już lepiej się czujesz. :)

Ola menda się odezwała :P ;) Bosko

Muska miłego sprzątania. Mnie też to czeka :(

Dziś zero mdłości o jaka rewelacja :D

Ola_czeka, Dodi, Fedra, karoam, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś skoro nie tęsknisz, to ciesz się pobytem u mamy. Jak się kłócicie to znaczy, że się kochacie. Taka prawda :) Taka rozłąka sądze, że wyjdzie Wam an dobre. I ty masz czas na refleksje, twój M. ( czyt. Stary ) również. :) Cały czas trzymam kciuki, zeby wszystko się Wam poukładało.

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia jeżeli masz faktycznie znajomą lekarkę, to nie zastanawiajcie się ani chwili, tylko działajcie. Mogę się jedynie domyślać, co przeżywa twoja szwagierka. Takie informowanie przez lekarzy jest dla mnie niezrozumiałe. Czemu jasno nie potrafią określić co się dzieje. Jest OK? o.O Jak w przypadku dziurki w serduszku małego dziecka może być OK? Włos się jeży na głowie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera :/ Mam problem z zapisem na test Pappa :( Dostałam cztery lokalizacje, w tym w dwóch nie ma już miejsc :( Cholera. Mam skierowanie żeby zrobić test w ramach NFZ, prywatnie kosztuje 600 zł :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2013, 08:37

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, też myślę, że powinnaś ruszyć z Katowicami. Prokocim niech się kopnie w dupę z taką opieką.

Rucia, no widzisz, po to płacimy składki całe życie, żeby - jak raz zajdzie potrzeba - badać się prywatnie. Cena badanie - masakra.

Shaggunia, może ostatnio Stary dał Ci w kość i dlatego nie tęsknisz. Wypoczywaj, zajmuj się maluchami (kuzynka juz pojechała?) a wszystko Ci się w głowie poukłada.

Sylwia, super, że sprawa badań ruszyła z miejsca. Czekamy na update.

Czekamy też na update Dodi. Buziaki :*

Blondi, cieszę się, że u Ciebie lepiej. Jak będziesz już na tej giełdzie samochodowej, to kup mi przy okazji fiata pięćset cabrio w kolorze groszkowym.

Miłego dnia, wracam do pracy.

Dodi, Libra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska, a jak Ty faktycznie takie zwłoki, to może idź do znachora. Przesilenie wiosenne przesileniem wiosennym ale żeby aż tak czuć się do dupy...

Libra lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry - miłego dnia i weekendu Wszystkim życzę :*

Ola_czeka, Rucia, Libra, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fredzia jeżeli masz faktycznie znajomą lekarkę, to nie zastanawiajcie się ani chwili, tylko działajcie. Mogę się jedynie domyślać, co przeżywa twoja szwagierka. Takie informowanie przez lekarzy jest dla mnie niezrozumiałe. Czemu jasno nie potrafią określić co się dzieje. Jest OK? o.O Jak w przypadku dziurki w serduszku małego dziecka może być OK? Włos się jeży na głowie.

he he he to nie jest znajoma lekarka trop dostałam od mojej ginki która poleciła mi najlepszą specjalistkę od echa ale okazało się ze Ona zajmuje się głównie echem płodu a tak właściwie to Wam polecam kobitkę Agata Włoch (podobno nieziemska kobieta mega dokładna zajmuje się głównie kobietami w ciaży) i to Ona poleciła mi kardiolorzke która zajmuje się juz noworodkami więc etraz czekam na decyzję szwagierki co robimy... jakby nie było to jej dziecko i jej decyzja ja mogę załatwić i wesprzeć ale wymuszac nic nie mogę...

Libra, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 2596 2597 2598 2599 2600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ