X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm masz jeszcze pare dni na przemyślenia, przeanalizowanie całej sytuacji. Myślę Twoja Mama nie protestowałaby, gdybyś powiedziała, że chcesz u Niej zostać jeszcze tydzień, dwa... a późniiej kolejne dwa tygodnie... Będziesz miała czas na przemyślenia, tak na spokojnie, i Stary może też będzie miał na to czas... Może zrozumie, dojrzeje... Nie znam sytuacji, nic nie radzę, nie wnikam, ale tak ogólnie, znając życie (sporo siędzieje w mojej rodzinie od kilkunastu lat)... Każdy jest inny, ale każdy kiedyś sie obudzić musi i dojść do konkretnych wniosków, coś postanowić... Wiem, że Ty dasz sobie radę, czy Sama, czy z Rodziną...

Ola_czeka, gocha04 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odbijanie piłeczki mówicie?
    Moja siostra dostała dziś prace, po ponad roku poszukiwań. ma dziś urodziny.

ide spać.

she, Dodi, aisa, Rucia, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór... *-*
    Dodi... Trzymaj się kochana:**
    Fedra - super wieści (to mnie zaskoczyłaś MEGA POZYTYWNIE) ;)

Ja właśnie nadrobiłam co naskrobałyście, padam już na twarz. Cały dzień w szpitalu spędzony ;/ jutro do szkoły i znowu do szpitala. No nic, dam radę;)
    Dobranoc;)
    Miłych snów!!!

Dodi, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi - każda decyzja, którą podejmiesz będzie dobra. Trzymam kciuki, idź za głosem serca kochana :*

Rucia, Kopciuszek - mi na mdłości niestety też pomagało jedzenie.... Przez całą ciążę zwymiotowałam tylko 1,5 raza (ten jeden to mogę za pół przyjąć), więc nie miałam 'szansy' schudnąć jak to się niektórym laskom przydarza w I trymestrze. Rezultat taki, że mam teraz na plusie 13 kg... Ale będę zrzucać później. Z tych 13 kg, prawie 2 kg to Mała - a dla niej wszystko. Muszę tylko ograniczyć słodkości, żeby już nie tyła w takim tempie...

Dodi, Rucia, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    She super ze idziecie razem z mężem na pewno fajne przeżycie i na pewno zbliża :)

Oj tak - szczególnie jak położna opowiadała o rozwarciu :D mój M było 'lekko' przerażony hehe Ale niech się chłopak osłucha, żeby nie był zadziwiony jak już dojdzie do finału :) Zresztą potrzebuję go, żeby był ze mną i mi pomógł, a nie oglądał rozwarcie. Będzie miał zakaz zaglądania w krocze (nienawidzę tego wyrazu :/ ), ma być przy mojej głowie i mnie wspierać. Ale on dobrze to rozumie :)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś - a jak mała Ania?

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    Fedra wrote:
    She super ze idziecie razem z mężem na pewno fajne przeżycie i na pewno zbliża :)

Oj tak - szczególnie jak położna opowiadała o rozwarciu :D mój M było 'lekko' przerażony hehe Ale niech się chłopak osłucha, żeby nie był zadziwiony jak już dojdzie do finału :) Zresztą potrzebuję go, żeby był ze mną i mi pomógł, a nie oglądał rozwarcie. Będzie miał zakaz zaglądania w krocze (nienawidzę tego wyrazu :/ ), ma być przy mojej głowie i mnie wspierać. Ale on dobrze to rozumie :)

Mój Mąż był przy porodzie także (i w samej akcji porodowej, która trwała ok 20 minut stał za mną, za moją głową, więc nie widział "z przodu", później z za dzieckiem poszedł do ważenia i nie został wpuszczony do mnie,gdy ja byłam szyta,więc większość "atrakcji" Go ominęło :) Chociaż przez te kilka godzin podczas pobytu na porodówce pewnie sporo widział...zniósł dzielnie, choć Jego brat ("rodzący" 2 lata wcześniej a nie będący przy porodzie żadnego z dwójki swoich dzieci) przekonywał Go,żeby nie szedł do porodu...A i nam Sz.R. baaaaaaaaaaaaaardzo dużo dała...przede wszystkim spokoju :) Wiedza o tym,co nas czeka bardzo uspokoiła :)

she, Dodi, Rucia, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, zmykam przytulić się do mojego małego mężczyzny :D
    Dobranoc...do jutra, zajrzę na pewno , może któraś zatestuje jutro?

Dodi, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi <3

Dodi, Ola_czeka lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana. Miły dzień się zapowiada :)

Ola_czeka, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jeździć mi po Oli :-D
    Mama pomyliła dni i pociągi, pędzi do mnie już dziś :-(
    Nie tak miało być. Jestem zmęczona, w domu niedopracowane szczegóły, dziś miał być dzień tylko w ogródku a wyszło jak wyszło...trudno...

Wybaczcie smęty, ale wiem jak przez dłużej jak tydzień wyglądać będzie moje samopoczucie...od wczoraj mam doła.

No nic idę popracować...najgorsza była ta góra prasowania i segregatorów w pokoju gdzie miała spać mama....ale opanowana już sytuacja...

Do tego wczoraj późno, bo właściwie dzisiaj tj. o 00:04 wróciliśmy do domu ze spaceru...m. nie dał mi spać, chyba testuje moją kondycję...idę po zapałki, podstawię powieki, żeby nie opadły.

MIŁEGO DNIA!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2013, 07:46

Ola_czeka, Dodi, Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ale my jej nie atakujemy ;) Próbowałyśmy ją sprowokować, żeby się odezwała. Ale menda twarda jest :P

A Twój M. spać nie może? Ja wiem, że była piękna noc ( swoją drogą czy to był tylko spacer ) :P ??

Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi dużo siły dla Ciebie na te dni...
    Rucia fajnie, że jest już karta ciąży w kieszeni.
    Mauysiu wczoraj zniknął mój post, niestety...nie wiem jakim cudem...wyrazy współczucia z powodu babci...pisałam wczoraj dłuższy post ale wsiąkł.
    Gdy umiera starszy człowiek umiera mądrość życiowa, doświadczenia, wzory dla nas i kawał historii czy krajowej, czy regionalnej czy rodzinnej...mi sie udało w sumie w ostatnim czasie wyciągnąć od swojej babci, maksymalnie najwięcej informacji względem powiązań rodzinnych...tego drzewa nie potrafiłam narysować...tyle tego pamiętała

Dodi, Libra, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-P ławeczka przy pełni księżyca na stadionie...chyba chciał zrealizować mój sen - jedyny w życiu erotyczny, dobrze, że z nim w roli męskiej ;-P

Rucia wreszcie u Ciebie słonko a u nas deszcze i burze...niższe temperatury itd. 13-15-18 max ...a u Ciebie ponad 20 st i słonko....doczekałaś się kochana....

Uciekam do sprzątania na przyjazd mamy, mam czas do 15-tej, to tylko 8 godzin.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2013, 05:35

Rucia, Ola_czeka, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spada mi temp. na owu czy na @, lepiej już na @ i nowy cykl...papapa

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim!
    ja dziś wcześnie ;). Właśnie przebrałam sobie pościel i się wietrzy na balkonie....
    Muzi- już sobie wyobrażam co tam się działo na tej ławeczce ;)

U mnie ocieplanie domku juz skończone ;) Pozostało tylko kolorek zrobić i posprzątać ten bałagan,ale ja z tą moją obolałą miednicą to nie dam rady i jeszcze do tego wypadałoby okna umyć....ech tyle roboty!!!
    Miłego dnia wszystkim życzę ;)!!!

Ola_czeka, Dodi, Kaja, Rucia, aisa, Libra lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)
    Dodi <3 :*

56157047467781933966021.jpg

Ola_czeka, Dodi, Kaja, Fedra, Rucia, zbikowa, Libra, Kfjatus, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, tak naprawdę chodziło o próżność. Chciałam mieć 2000 lajków przed 1300 postem. Nara.

Blondi22, Dodi, Kaja, karoam, muzarcia, Gunia, Fedra, Rucia, Libra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a u mnie jak ignorowalam temke przez osttanie kilka dni to juz nie mam wyznaczonej owulki i chyba dopiero bedzie bo niska dosc temp u mnie ale już normalna wiec dzis nie ignoruje

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blond jak zdrowko lepiej ?!???

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2595 2596 2597 2598 2599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ