plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kochane u mnie pogoda tak jak opisała she więc tylko dopiszę ,że na kaszubach słoneczko się przebija i te ciemne chmury poszły do Gdańska
,a teraz korzystam bo mój m poszedł do kościoła i nie zobaczy ,ze tu klikam bo gdanie się zacznie
no nic miłego weekenda
-
Czy już nikt nie ceni Gucciego?
Dziołchy byłam na pchlim targu i kupiłam kilka cudeniek, może Wam powstawiam foty. Ale to potem, bo teraz zjem jajka i lecę się spotkać ze Żbikową, módlcie się, żeby to faktycznie była miła dziewczyna a nie seryjny gwałciciel ze skłonnościami do nekrofilii!Gunia, karoam, Libra, Kfjatus, Fedra, Shagga_80, zbikowa, Dodi, Blondi22, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Czy już nikt nie ceni Gucciego?
Dziołchy byłam na pchlim targu i kupiłam kilka cudeniek, może Wam powstawiam foty. Ale to potem, bo teraz zjem jajka i lecę się spotkać ze Żbikową, módlcie się, żeby to faktycznie była miła dziewczyna a nie seryjny gwałciciel ze skłonnościami do nekrofilii!
Boże Ola ja czasami jak Cię czytam to faktycznie nie dowierzam ze nic nie bierzeszplemniczka, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra i nie gadaj jak deszcz pada tez można grilla sobie we dwoje zrobić ale wtedy proponuję wziąść namiot a kiełbaski w domu przygotowac zresztą kto na łonie nautry w namiocie myślał by o grillu ja na pewno nie...
Matko Boska za bardzo sobei wizualizuje pewne rzeczy i zrobiło mi sie gorąco a tu postLibra, Gunia, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
No, ja tez lubię weekendowe wypady pod namiocik:)
... właśnie dzwonił M., że wraca styrany po ciężkiej fizycznej pracy, ja ze zrozumieniem coś mówię do słuchawki, a jednocześnie patrzę na swój wykres i się zastanawiam, czy Go jeszcze dziś przydusić, czy pozwolić Mu przeżyć... ech.Fedra, aisa, muzarcia, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyaaaaa.ale zazdroszczę spotkania...jechałam dzis przez miejscowość AGI30 ale wzięłam nie ten telefon i dupa blada, nie miałam numeru do Ciebie AGUŚ...M. nawet chciał żebym zadzwoniła;-) Buziam laseczki...papapa idę kończyć z m. dzienniki szkoleń...papa a mamusia odpoczywa, tylko straszny hałas w domu i zero prywatności...ale powoli ustalam zasady współmieszkania...
She mama zabawi u mnie do kolejnego poniedziałku...ale to nie ten rodzaj troskliwych, wrażliwych i przejmujących się wszystkim mamusiek...she, Fedra, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jestem, jestem, cała i zdrowa.
Zazdrośćcie mi bo Żbik jest zajefajna a że mieszka na Wyspach to Wy się o tym tak szybko nie przekonacie. W ogóle jest słodka i miła ale z charakterkiem i jest dokładnie taka jak na forum, gdzie ma 2 razy więcej lajków niż postów, w realu też co powiedziała to wyciągałam kciuka i mówiłam "Lubię". 4 godziny strzeliły jak z bicza, żeby nie powiedzieć Żbika i już siedziała w autokarze a ja machałam do niej z dworca. No dobra nie machałam, bo siusiałam wtedy w publicznej toalecie, ale myślami byłam z nią. W ogóle muszę to powiedzieć, sorry Żbikowa, ale serio ona ma nieziemski dekolt i ze sześć razy wzrok mi tam zbłądził, aż musiałam ją przeprosić, ale powiedziała, że spoko, bo zauważyła to tylko raz. I dlatego nie mogę się teraz za bardzo rozpisywać bo muszę bzyknąć męża, żeby się utwierdzić w heteroseksualizmie.
No a jeśli chodzi o mnie, to mówiła, że trochę inaczej sobie mnie wyobrażała, mianowicie, że mam poczucie humoru.
Libra, she, gocha04, Shagga_80, Fedra, zbikowa, aisa, Muska, Kfjatus, Dodi, kiti, Blondi22, Gunia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Jestem, jestem, cała i zdrowa.
Zazdrośćcie mi bo Żbik jest zajefajna a że mieszka na Wyspach to Wy się o tym tak szybko nie przekonacie. W ogóle jest słodka i miła ale z charakterkiem i jest dokładnie taka jak na forum, gdzie ma 2 razy więcej lajków niż postów, w realu też co powiedziała to wyciągałam kciuka i mówiłam "Lubię". 4 godziny strzeliły jak z bicza, żeby nie powiedzieć Żbika i już siedziała w autokarze a ja machałam do niej z dworca. No dobra nie machałam, bo siusiałam wtedy w publicznej toalecie, ale myślami byłam z nią. W ogóle muszę to powiedzieć, sorry Żbikowa, ale serio ona ma nieziemski dekolt i ze sześć razy wzrok mi tam zbłądził, aż musiałam ją przeprosić, ale powiedziała, że spoko, bo zauważyła to tylko raz. I dlatego nie mogę się teraz za bardzo rozpisywać bo muszę bzyknąć męża, żeby się utwierdzić w heteroseksualizmie.
No a jeśli chodzi o mnie, to mówiła, że trochę inaczej sobie mnie wyobrażała, mianowicie, że mam poczucie humoru.
hehehe... ale Wam zazdroszczębardzo bym chciała poznać i jedną i drugą
Ps. Olka, Ty zbereźnico!!;PWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2013, 19:17
Ola_czeka, Fedra, zbikowa, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPS. Mój Stary nas nie zabrał uparł się,że nie, bo nie ma nic w lodówce itd....ja wiem swoje, dziś umówiony był z kolegą (niby mają do wykonania projekt mebli dla kogoś) i wiem,że popsułabym Mu szyki...ehhh,wierzcie mi - On nie z tych, co robią niespodziankę! Bardziej spodziewam się,że prędzej czy później wyjdzie,że chodziło o coś jeszcze...
EDIT, a tak na marginesie,to ja już bardzo chciałam do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2013, 19:55
-
Shagga_80 wrote:PS. Mój Stary nas nie zabrał uparł się,że nie, bo nie ma nic w lodówce itd....ja wiem swoje, dziś umówiony był z kolegą (niby mają do wykonania projekt mebli dla kogoś) i wiem,że popsułabym Mu szyki...ehhh,wierzcie mi - On nie z tych, co robią niespodziankę! Bardziej spodziewam się,że prędzej czy później wyjdzie,że chodziło o coś jeszcze...
EDIT, a tak na marginesie,to ja już bardzo chciałam do domu
Sagga przeczytałam bloga no może nie wszystko dokładnie słowo słowo bo z racji "szybkiego czytania" czytam dośc wybiórczo ale doskonale uchwyciłam sens tego co piszesz i powiem tylko tyle:
Twarda Kobitka z Ciebie i za to Cię szanuje i tulam do serduszak :*Shagga_80, Libra, Ola_czeka, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Tak Ola - dokładnie to powiedziałam. nie inaczej. wyciagnęłaś mi to z ust. (kłamczuchu!)
a tak w ogóle to dzięki za miłe słowa, normalnie wzrusz, czytać o sobie takie kwiatki! (btw, Kfiatus, ja Ci dam Żuczkową!) Jak już idziemy w wazeline, to powiem Wam, że Ola jest jeszcze fajniejsza niż na forum.
Miałyśmy swój pierwszy raz w starbucksie (jakkolwiek to brzmi) i starobrytyjskim zwyczajem odwiedziłyśmy pub, żeby się ociupinkę skuć, i pani Japonka (nie pamiętam czy była w japonkach) zrobiła nam słit focię i trzeba było wracać
dawno tak fajnie nie spędziłam dnia, serio. Jak chcecie coś jeszcze wiedzieć o Oli to pytajcie, to ja za drobną opłatą udzięlę wszelkich informacji. resztę zostawiam dla siebie
Dzięki Ola!
a oto my we własnej postaci, patrzeć kto ma oczy, bo jutro o tej porze uciekniemy w czeluście internetu i stąd znikniemy:
i już nas nie ma
A jak tam Wasz weekend babeczki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 21:17
Shagga_80, aisa, mauysia, Libra, Ola_czeka, Blondi22, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny