X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jakąś niespodziankę szykuje?

Ola_czeka, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane u mnie pogoda tak jak opisała she więc tylko dopiszę ,że na kaszubach słoneczko się przebija i te ciemne chmury poszły do Gdańska :-) ,a teraz korzystam bo mój m poszedł do kościoła i nie zobaczy ,ze tu klikam bo gdanie się zacznie ;-) no nic miłego weekenda :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy już nikt nie ceni Gucciego?

Dziołchy byłam na pchlim targu i kupiłam kilka cudeniek, może Wam powstawiam foty. Ale to potem, bo teraz zjem jajka i lecę się spotkać ze Żbikową, módlcie się, żeby to faktycznie była miła dziewczyna a nie seryjny gwałciciel ze skłonnościami do nekrofilii!

Gunia, karoam, Libra, Kfjatus, Fedra, Shagga_80, zbikowa, Dodi, Blondi22, gadgeta lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu, Zbikowa- miłego spotkanka życzę :)
    Ola- koniecznie powrzucaj foty z targu :D

Ola_czeka, zbikowa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Czy już nikt nie ceni Gucciego?

Dziołchy byłam na pchlim targu i kupiłam kilka cudeniek, może Wam powstawiam foty. Ale to potem, bo teraz zjem jajka i lecę się spotkać ze Żbikową, módlcie się, żeby to faktycznie była miła dziewczyna a nie seryjny gwałciciel ze skłonnościami do nekrofilii!

Boże Ola ja czasami jak Cię czytam to faktycznie nie dowierzam ze nic nie bierzesz :P

plemniczka, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra i nie gadaj jak deszcz pada tez można grilla sobie we dwoje zrobić ale wtedy proponuję wziąść namiot a kiełbaski w domu przygotowac zresztą kto na łonie nautry w namiocie myślał by o grillu ja na pewno nie...
    Matko Boska za bardzo sobei wizualizuje pewne rzeczy i zrobiło mi sie gorąco a tu post :(

Libra, Gunia, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki ja tylko na chwilke wykresik uzupelnic.Milego dnia...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ja tez lubię weekendowe wypady pod namiocik:)
    ... właśnie dzwonił M., że wraca styrany po ciężkiej fizycznej pracy, ja ze zrozumieniem coś mówię do słuchawki, a jednocześnie patrzę na swój wykres i się zastanawiam, czy Go jeszcze dziś przydusić, czy pozwolić Mu przeżyć... ech.

Fedra, aisa, muzarcia, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa.ale zazdroszczę spotkania...jechałam dzis przez miejscowość AGI30 ale wzięłam nie ten telefon i dupa blada, nie miałam numeru do Ciebie AGUŚ...M. nawet chciał żebym zadzwoniła;-) Buziam laseczki...papapa idę kończyć z m. dzienniki szkoleń...papa a mamusia odpoczywa, tylko straszny hałas w domu i zero prywatności...ale powoli ustalam zasady współmieszkania...

She mama zabawi u mnie do kolejnego poniedziałku...ale to nie ten rodzaj troskliwych, wrażliwych i przejmujących się wszystkim mamusiek...

she, Fedra, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, jestem, cała i zdrowa.
    Zazdrośćcie mi bo Żbik jest zajefajna a że mieszka na Wyspach to Wy się o tym tak szybko nie przekonacie. W ogóle jest słodka i miła ale z charakterkiem i jest dokładnie taka jak na forum, gdzie ma 2 razy więcej lajków niż postów, w realu też co powiedziała to wyciągałam kciuka i mówiłam "Lubię". 4 godziny strzeliły jak z bicza, żeby nie powiedzieć Żbika i już siedziała w autokarze a ja machałam do niej z dworca. No dobra nie machałam, bo siusiałam wtedy w publicznej toalecie, ale myślami byłam z nią. W ogóle muszę to powiedzieć, sorry Żbikowa, ale serio ona ma nieziemski dekolt i ze sześć razy wzrok mi tam zbłądził, aż musiałam ją przeprosić, ale powiedziała, że spoko, bo zauważyła to tylko raz. I dlatego nie mogę się teraz za bardzo rozpisywać bo muszę bzyknąć męża, żeby się utwierdzić w heteroseksualizmie.

No a jeśli chodzi o mnie, to mówiła, że trochę inaczej sobie mnie wyobrażała, mianowicie, że mam poczucie humoru.

Libra, she, gocha04, Shagga_80, Fedra, zbikowa, aisa, Muska, Kfjatus, Dodi, kiti, Blondi22, Gunia, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jestem, jestem, cała i zdrowa.
    Zazdrośćcie mi bo Żbik jest zajefajna a że mieszka na Wyspach to Wy się o tym tak szybko nie przekonacie. W ogóle jest słodka i miła ale z charakterkiem i jest dokładnie taka jak na forum, gdzie ma 2 razy więcej lajków niż postów, w realu też co powiedziała to wyciągałam kciuka i mówiłam "Lubię". 4 godziny strzeliły jak z bicza, żeby nie powiedzieć Żbika i już siedziała w autokarze a ja machałam do niej z dworca. No dobra nie machałam, bo siusiałam wtedy w publicznej toalecie, ale myślami byłam z nią. W ogóle muszę to powiedzieć, sorry Żbikowa, ale serio ona ma nieziemski dekolt i ze sześć razy wzrok mi tam zbłądził, aż musiałam ją przeprosić, ale powiedziała, że spoko, bo zauważyła to tylko raz. I dlatego nie mogę się teraz za bardzo rozpisywać bo muszę bzyknąć męża, żeby się utwierdzić w heteroseksualizmie.

No a jeśli chodzi o mnie, to mówiła, że trochę inaczej sobie mnie wyobrażała, mianowicie, że mam poczucie humoru.

hehehe... ale Wam zazdroszczę:) bardzo bym chciała poznać i jedną i drugą:)
    Ps. Olka, Ty zbereźnico!!;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2013, 19:17

Ola_czeka, Fedra, zbikowa, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę spotkania :)

Ola_czeka, zbikowa lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co z fotkami ze spotkanka? Olka!!!!!!!!!!

zbikowa, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. Mój Stary nas nie zabrał uparł się,że nie, bo nie ma nic w lodówce itd....ja wiem swoje, dziś umówiony był z kolegą (niby mają do wykonania projekt mebli dla kogoś) i wiem,że popsułabym Mu szyki...ehhh,wierzcie mi - On nie z tych, co robią niespodziankę! Bardziej spodziewam się,że prędzej czy później wyjdzie,że chodziło o coś jeszcze...

EDIT, a tak na marginesie,to ja już bardzo chciałam do domu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2013, 19:55

• Fedra Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    PS. Mój Stary nas nie zabrał uparł się,że nie, bo nie ma nic w lodówce itd....ja wiem swoje, dziś umówiony był z kolegą (niby mają do wykonania projekt mebli dla kogoś) i wiem,że popsułabym Mu szyki...ehhh,wierzcie mi - On nie z tych, co robią niespodziankę! Bardziej spodziewam się,że prędzej czy później wyjdzie,że chodziło o coś jeszcze...

EDIT, a tak na marginesie,to ja już bardzo chciałam do domu :(

Sagga przeczytałam bloga no może nie wszystko dokładnie słowo słowo bo z racji "szybkiego czytania" czytam dośc wybiórczo ale doskonale uchwyciłam sens tego co piszesz i powiem tylko tyle:
    Twarda Kobitka z Ciebie i za to Cię szanuje i tulam do serduszak :*

Shagga_80, Libra, Ola_czeka, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Ola - dokładnie to powiedziałam. nie inaczej. wyciagnęłaś mi to z ust. (kłamczuchu!)

a tak w ogóle to dzięki za miłe słowa, normalnie wzrusz, czytać o sobie takie kwiatki! (btw, Kfiatus, ja Ci dam Żuczkową!) Jak już idziemy w wazeline, to powiem Wam, że Ola jest jeszcze fajniejsza niż na forum.
    Miałyśmy swój pierwszy raz w starbucksie (jakkolwiek to brzmi) i starobrytyjskim zwyczajem odwiedziłyśmy pub, żeby się ociupinkę skuć, i pani Japonka (nie pamiętam czy była w japonkach) zrobiła nam słit focię i trzeba było wracać :(
    dawno tak fajnie nie spędziłam dnia, serio. Jak chcecie coś jeszcze wiedzieć o Oli to pytajcie, to ja za drobną opłatą udzięlę wszelkich informacji. resztę zostawiam dla siebie :)

Dzięki Ola!

a oto my we własnej postaci, patrzeć kto ma oczy, bo jutro o tej porze uciekniemy w czeluście internetu i stąd znikniemy:

i już nas nie ma :)

A jak tam Wasz weekend babeczki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 21:17

Shagga_80, aisa, mauysia, Libra, Ola_czeka, Blondi22, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie obejrzę tego :/

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie działa link? u mnie jest ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2013, 20:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    nie działa link? u mnie jest ok

U mnie coś nie gra :/ Brakuje mi jakiegoś pluginu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, już widziałam :) Która to która :) ?

Ola_czeka lubi tę wiadomość

‹‹ 2599 2600 2601 2602 2603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ