WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jakąś niespodziankę szykuje?

Ola_czeka, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane u mnie pogoda tak jak opisała she więc tylko dopiszę ,że na kaszubach słoneczko się przebija i te ciemne chmury poszły do Gdańska :-) ,a teraz korzystam bo mój m poszedł do kościoła i nie zobaczy ,ze tu klikam bo gdanie się zacznie ;-) no nic miłego weekenda :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy już nikt nie ceni Gucciego?

Dziołchy byłam na pchlim targu i kupiłam kilka cudeniek, może Wam powstawiam foty. Ale to potem, bo teraz zjem jajka i lecę się spotkać ze Żbikową, módlcie się, żeby to faktycznie była miła dziewczyna a nie seryjny gwałciciel ze skłonnościami do nekrofilii!

Gunia, karoam, Libra, Kfjatus, Fedra, Shagga_80, zbikowa, Dodi, Blondi22, gadgeta lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu, Zbikowa- miłego spotkanka życzę :)
    Ola- koniecznie powrzucaj foty z targu :D

Ola_czeka, zbikowa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Czy już nikt nie ceni Gucciego?

Dziołchy byłam na pchlim targu i kupiłam kilka cudeniek, może Wam powstawiam foty. Ale to potem, bo teraz zjem jajka i lecę się spotkać ze Żbikową, módlcie się, żeby to faktycznie była miła dziewczyna a nie seryjny gwałciciel ze skłonnościami do nekrofilii!

Boże Ola ja czasami jak Cię czytam to faktycznie nie dowierzam ze nic nie bierzesz :P

plemniczka, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra i nie gadaj jak deszcz pada tez można grilla sobie we dwoje zrobić ale wtedy proponuję wziąść namiot a kiełbaski w domu przygotowac zresztą kto na łonie nautry w namiocie myślał by o grillu ja na pewno nie...
    Matko Boska za bardzo sobei wizualizuje pewne rzeczy i zrobiło mi sie gorąco a tu post :(

Libra, Gunia, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki ja tylko na chwilke wykresik uzupelnic.Milego dnia...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ja tez lubię weekendowe wypady pod namiocik:)
    ... właśnie dzwonił M., że wraca styrany po ciężkiej fizycznej pracy, ja ze zrozumieniem coś mówię do słuchawki, a jednocześnie patrzę na swój wykres i się zastanawiam, czy Go jeszcze dziś przydusić, czy pozwolić Mu przeżyć... ech.

Fedra, aisa, muzarcia, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa.ale zazdroszczę spotkania...jechałam dzis przez miejscowość AGI30 ale wzięłam nie ten telefon i dupa blada, nie miałam numeru do Ciebie AGUŚ...M. nawet chciał żebym zadzwoniła;-) Buziam laseczki...papapa idę kończyć z m. dzienniki szkoleń...papa a mamusia odpoczywa, tylko straszny hałas w domu i zero prywatności...ale powoli ustalam zasady współmieszkania...

She mama zabawi u mnie do kolejnego poniedziałku...ale to nie ten rodzaj troskliwych, wrażliwych i przejmujących się wszystkim mamusiek...

she, Fedra, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, jestem, cała i zdrowa.
    Zazdrośćcie mi bo Żbik jest zajefajna a że mieszka na Wyspach to Wy się o tym tak szybko nie przekonacie. W ogóle jest słodka i miła ale z charakterkiem i jest dokładnie taka jak na forum, gdzie ma 2 razy więcej lajków niż postów, w realu też co powiedziała to wyciągałam kciuka i mówiłam "Lubię". 4 godziny strzeliły jak z bicza, żeby nie powiedzieć Żbika i już siedziała w autokarze a ja machałam do niej z dworca. No dobra nie machałam, bo siusiałam wtedy w publicznej toalecie, ale myślami byłam z nią. W ogóle muszę to powiedzieć, sorry Żbikowa, ale serio ona ma nieziemski dekolt i ze sześć razy wzrok mi tam zbłądził, aż musiałam ją przeprosić, ale powiedziała, że spoko, bo zauważyła to tylko raz. I dlatego nie mogę się teraz za bardzo rozpisywać bo muszę bzyknąć męża, żeby się utwierdzić w heteroseksualizmie.

No a jeśli chodzi o mnie, to mówiła, że trochę inaczej sobie mnie wyobrażała, mianowicie, że mam poczucie humoru.

Libra, she, gocha04, Shagga_80, Fedra, zbikowa, aisa, Muska, Kfjatus, Dodi, kiti, Blondi22, Gunia, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jestem, jestem, cała i zdrowa.
    Zazdrośćcie mi bo Żbik jest zajefajna a że mieszka na Wyspach to Wy się o tym tak szybko nie przekonacie. W ogóle jest słodka i miła ale z charakterkiem i jest dokładnie taka jak na forum, gdzie ma 2 razy więcej lajków niż postów, w realu też co powiedziała to wyciągałam kciuka i mówiłam "Lubię". 4 godziny strzeliły jak z bicza, żeby nie powiedzieć Żbika i już siedziała w autokarze a ja machałam do niej z dworca. No dobra nie machałam, bo siusiałam wtedy w publicznej toalecie, ale myślami byłam z nią. W ogóle muszę to powiedzieć, sorry Żbikowa, ale serio ona ma nieziemski dekolt i ze sześć razy wzrok mi tam zbłądził, aż musiałam ją przeprosić, ale powiedziała, że spoko, bo zauważyła to tylko raz. I dlatego nie mogę się teraz za bardzo rozpisywać bo muszę bzyknąć męża, żeby się utwierdzić w heteroseksualizmie.

No a jeśli chodzi o mnie, to mówiła, że trochę inaczej sobie mnie wyobrażała, mianowicie, że mam poczucie humoru.

hehehe... ale Wam zazdroszczę:) bardzo bym chciała poznać i jedną i drugą:)
    Ps. Olka, Ty zbereźnico!!;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2013, 19:17

Ola_czeka, Fedra, zbikowa, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę spotkania :)

Ola_czeka, zbikowa lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co z fotkami ze spotkanka? Olka!!!!!!!!!!

zbikowa, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. Mój Stary nas nie zabrał uparł się,że nie, bo nie ma nic w lodówce itd....ja wiem swoje, dziś umówiony był z kolegą (niby mają do wykonania projekt mebli dla kogoś) i wiem,że popsułabym Mu szyki...ehhh,wierzcie mi - On nie z tych, co robią niespodziankę! Bardziej spodziewam się,że prędzej czy później wyjdzie,że chodziło o coś jeszcze...

EDIT, a tak na marginesie,to ja już bardzo chciałam do domu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2013, 19:55

• Fedra Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    PS. Mój Stary nas nie zabrał uparł się,że nie, bo nie ma nic w lodówce itd....ja wiem swoje, dziś umówiony był z kolegą (niby mają do wykonania projekt mebli dla kogoś) i wiem,że popsułabym Mu szyki...ehhh,wierzcie mi - On nie z tych, co robią niespodziankę! Bardziej spodziewam się,że prędzej czy później wyjdzie,że chodziło o coś jeszcze...

EDIT, a tak na marginesie,to ja już bardzo chciałam do domu :(

Sagga przeczytałam bloga no może nie wszystko dokładnie słowo słowo bo z racji "szybkiego czytania" czytam dośc wybiórczo ale doskonale uchwyciłam sens tego co piszesz i powiem tylko tyle:
    Twarda Kobitka z Ciebie i za to Cię szanuje i tulam do serduszak :*

Shagga_80, Libra, Ola_czeka, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Ola - dokładnie to powiedziałam. nie inaczej. wyciagnęłaś mi to z ust. (kłamczuchu!)

a tak w ogóle to dzięki za miłe słowa, normalnie wzrusz, czytać o sobie takie kwiatki! (btw, Kfiatus, ja Ci dam Żuczkową!) Jak już idziemy w wazeline, to powiem Wam, że Ola jest jeszcze fajniejsza niż na forum.
    Miałyśmy swój pierwszy raz w starbucksie (jakkolwiek to brzmi) i starobrytyjskim zwyczajem odwiedziłyśmy pub, żeby się ociupinkę skuć, i pani Japonka (nie pamiętam czy była w japonkach) zrobiła nam słit focię i trzeba było wracać :(
    dawno tak fajnie nie spędziłam dnia, serio. Jak chcecie coś jeszcze wiedzieć o Oli to pytajcie, to ja za drobną opłatą udzięlę wszelkich informacji. resztę zostawiam dla siebie :)

Dzięki Ola!

a oto my we własnej postaci, patrzeć kto ma oczy, bo jutro o tej porze uciekniemy w czeluście internetu i stąd znikniemy:

i już nas nie ma :)

A jak tam Wasz weekend babeczki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 21:17

Shagga_80, aisa, mauysia, Libra, Ola_czeka, Blondi22, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie obejrzę tego :/

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie działa link? u mnie jest ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2013, 20:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    nie działa link? u mnie jest ok

U mnie coś nie gra :/ Brakuje mi jakiegoś pluginu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, już widziałam :) Która to która :) ?

Ola_czeka lubi tę wiadomość

‹‹ 2599 2600 2601 2602 2603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ