plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Kaja wrote:mauysia wrote:Hej Kopciuszku, u mnie taka senność to ostatnio normalka. Aż się boję że zasnę dziś na seansie w kinie.
Ty to w ciąży jesteś hehehe to ci wybacza jak zaczniesz chrapac ...ja to byłam na randce kurdeeee masakra facet taki cichy ,że wymyslił kino i co blądynka nie dość ,że zasneła to zapomniałam jak ten gość miał na imie z kim przyszłam bo znajomych spotkałam siara na Maksa hehehehe takie tam wspominki mi się zebrało
Hahaha no to rzeczywiście wtopka
wtopa buraka miałam ,że aż raził wszystkich ,a facet się odwrócił i sobie poszedł ja tam napisałam smsa i oczywiście za miast napisać Paweł napisałam kurde Piotr i to już był mój pogrzeb randkowy ps odpisał ,że mnie nie zna hehehe w weekenda sobie to przypominałam z moja przyjaciółką,ale siara
-
Effcia28 wrote:czy któraś chcę ode mnie trochę tego przeziębienia?to łapać bo właśnie zakichałam cały monitor .
Ale Wy jesteście....brzydale jedne ,żadna nie chcę pomóc koleżance i zabrać odrobinę przeziębienia ode mnie :(muszę się sama męczyć
no niestety w tym cyklu i następnym i przez 9 miesiecy nie przyjmuje żadnych przeziębien trzeba było się ziębić parę tygodni temu wtedy bym poratowałaShagga_80, Kfjatus, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Rucia wrote:Effcia28 wrote:Rucia wrote:Shagguś nie mówiłaś
mówiła wczoraj,widocznie przeoczyłaś
Ups przeoczyłamswoją drogą rzadko spotyka się taz Dawidów
mój brat tak ma na imię
mojej koleżanki synek też tak ma na imię Dawid !!! fajny szkrab -
nick nieaktualnyWitam ponownie
My posprzątaliśmy, zrobiliśmy i rozwiesiliśmy pranie na balkonie, poszliśmy na sekundę do sklepu, zrobiliśmy (wspólnie z Kubą jak zwykle) kotleciki mielone (On uwielbia mi obsługiwać wszelki "ciężki sprzęt" )a teraz Młody je "przedobiadek" a Matka w międzyczasie wpada do Was ...zaraz wracam do robienia obiadu
Dziś m.in. uprałam jedne śpioszki - które u Mamy wyszperałam w swoich rzeczach a które o zgrozo miały jakąś plamę (ale odplamiacz dał radę) po Młodym nr 1 dla Młodego nr 2, dodam moje ulubione i najmniejsze-przez co najsłodsze
I jeszcze coś tytułem dokończenia z mojej strony tematu imienia - ja nie sugeruję się tym,że nawet dużo dzieci może mieć takie a nie inne imię, dopóki nie dotyczy to imion dzieci z rodziny, czy znajomych...a spooooooooooooro tych dzieci, więc i sporo typów, które na wstępie trzeba było odrzucić...a za kilka lat pewnie Kuba jak pójdzie do Szkoły, to pewnie będzie miał kilku Jakubów w klasie, ale cóż zrobić...ja sama byłam zawsze (w szkole podstawowej, średniej czy na studiach) jedną z kilku Agnieszek i żyjęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 12:46
Kfjatus, Gunia, zbikowa lubią tę wiadomość
-
No nadrobiłam więc:
Dzień Dobry i Dowidzenia
jedynie dodam ze wizyte u ginki udało mi sie umówić na 13 maja mam nadzieję ze w tedy nie nawiedzi mnie jeszcze @ ale jest światełko w tunelu ze dostanę się do niej wcześniej...
i tym akcentem o to idę wywiesić pranie i glebnę się koło mojego ślubnego na małe drzemanko nie mylić z ruchanko
wpadnę wieczorkiem jak dam rade buziak Wszystkie ale dzisiaj szczególnie Muzi :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 13:13
mauysia, Shagga_80, aisa, Gunia, Ola_czeka, Beata, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 ,a co do imion to w mojej rodzinie mamy dwóch Mateuszów i to kuzyni z pierwszej Lini pokrewieństwa moje ciotki ,a siostry fajnie się dogadywały czyli starsza mówi do tej Naj młodszej Gosia jak ci się podoba imię Mateusz to daj śmiało i najlepsze obie sobie są Matkami chrzestnymi tych chłopaków na wymianę się wzieły
-
W podstawówce i liceum byłam jedyną Agnieszką nie tylko w klasie, ale w mym roczniku:) Poszłam na studia, a tam... w grupie 22 osób Agnieszek było pięć... Szok przeżyłam i długo nie mogłam się przyzwyczaić, że nie tylko o mnie ciągle mówią, i nie tylko mnie ktoś co chwilę woła:) Mój Mąż znał kilka Agnieszek, których nie lubił, imie mu się źle kojarzyło itp., ale cóż - przeznaczenie:-> (Mi się podoba Michalina... i w rodzinie są już dwie, plus Michał, o.)
Kfjatus, Shagga_80, Fedra, aisa, Beata, zbikowa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Wybór imienia to trudna sprawa, zwłaszcza, że decyzja na całe życie
Wiadomo, przede wszystkim chodzi o to, żeby nam się podobało, a reszta przyjmie je z większą lub mniejszą dozą radości - bo i tak wszyscy z rodziny maleństwo, by ubóstwiali - bo tak to już jest
. Wśród bliskiej rodziny czasem byłam dużą Kingą, bo druga była mała (ze mną właściwe nie była spokrewniona), teraz mamy dwóch Kubusiów i jeden tez dostał miano "dużego Kuby", a drugi "Małego" - obaj są częstymi gośćmi, obaj rozrabiakami, więc tylko w ten sposób da się opowiedzieć, który coś akurat przeskrobał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 13:12
Shagga_80, Gunia, Beata lubią tę wiadomość
-
Gunia nooo to fajnie miałaś ja tam byłam zawsze z imieniem sama w klasie i na studiach ,a we Francji mnie przechrzcili Asia ,a mojego szefa mama mówiła na mnie AZJA to jej mówiłam północna czy południowa ,ale zła była
Kfjatus, Fedra, Gunia, Muska lubią tę wiadomość
-
Gunia imię Michalina też jest ładne i faktycznie ostatnio spotyka się je częściej. W moim roczniku na całą szkołę była jedna dziewczyna o tym imieniu i jakieś wydawało się początkowo "niespotykane", a dla mnie jako małego szkraba wręcz "egzotyczne"
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Gunia nooo to fajnie miałaś ja tam byłam zawsze z imieniem sama w klasie i na studiach ,a we Francji mnie przechrzcili Asia ,a mojego szefa mama mówiła na mnie AZJA to jej mówiłam północna czy południowa ,ale zła była
Dobre z tą Azją -
nonoonoo jak Nicky dzwoniła to zawsze AZJA słyszałam w słuchawce ,a jak do polski dzwoniła i się pytała o mnie to mój brat odebrał i mówi ,że jakaś Wariatka o Azji mówiła to się kapnełam ,że do mnie hehehe
Kfjatus, aisa, Gunia, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 ,a co do imion to w mojej rodzinie mamy dwóch Mateuszów i to kuzyni z pierwszej Lini pokrewieństwa moje ciotki ,a siostry fajnie się dogadywały czyli starsza mówi do tej Naj młodszej Gosia jak ci się podoba imię Mateusz to daj śmiało i najlepsze obie sobie są Matkami chrzestnymi tych chłopaków na wymianę się wzieły
Grunt, to robić to, co samemu uważa się za słuszneKfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Moja koleżanka niedługo rodzi. Zastanawia się miedzy Zosią, a Julką
Mam swój typ z tych dwóch imion, ale staram się nie podpowiadać, bo po co mam sugerować, to przecież ich decyzja. A czy Julkę czy Zośkę i tak je odwiedzę i kupię coś słodkiegoFedra, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny