plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:cześć Aisa jak miło że mnie dostrzegłaś
hmm tez myslę cały czas o Dodi, tak mi głupio ze byłam pewna że wszytsko będzie ok
Ja Cię widzę, ale pracuję, piszę posta 40 minut i potem jestem zaskoczona ile się wydarzyło w międzyczasie:)
Witaj!Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiem wiem Ola ja tez mam taki młyn w pracy że szkoda gadac, teraz dopiero sie przeluźniło ale i tak do 18 muszę czekać na niedobitki..
i wreszcie weekend mam dośc tych 2 dni i zeszłego tygonia..
ej zaraz zaraz idę luknąc na Twój wykres
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:HEJ dziewczyny wreszcie nadrobiłam dzisiejsze strony
wiec Witajcie*)
jeszcze raz Wszystkiego najlepszego Muzi
Libruś nic sie nie pochwaliłaś że idziesz na monitoring?
Dodi kochana Tule nie wiem co powiedzieć ...
Fedruś wreszcie kobito!!!! wiesz o co mi chodzi o Twoje pozytywne podjeście do tematu trzymam kciuki
Szaggi mówiłam że mąz będzie mege stęskniony tadaa ciesze sie
jak to? ja już tyle razy pisałam o tym:) i teraz czekam na wieści od kiti, bo ona też dzisiaj ma monitoring o 15-tej miała wizytę
ależ jestem ciekawa, co usłyszała od ginka:)kiti lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:wiem wiem Ola ja tez mam taki młyn w pracy że szkoda gadac, teraz dopiero sie przeluźniło ale i tak do 18 muszę czekać na niedobitki..
i wreszcie weekend mam dośc tych 2 dni i zeszłego tygonia..
ej zaraz zaraz idę luknąc na Twój wykres
U mnie jeszcze długo do kulminacyjnego momentu, ale zapraszam, zaparzę czaju -
nick nieaktualny
-
lIBRUŚ może i pisałaś ale dziś to nic mi nie wspomniałaś
Olu hmmm czy długo? no tak bo zawsze te ostatnie kilka dni sie ciąąąąąągną i ciągną, mam nadzieję że po weekendzi majowym obwieścisz nam coś fajnego
kolorowego...
byle nie czerwonegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 14:12
aisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny