plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
p.s. wiecie co przyznam sie Wam do czegoś miałam @ teraz tylko 2 dni i tempka zaczeła rosnąc byłam przerażona aż zrobilam test, ale oczywiscie negatywny no i dziś juz drastycznie spadła
ale ciekawe czemu tak wzrosła... muszę chyba o tym wspomnieć na wizycie, bo szczerze mówiąc nie zauważyłam nigdy u nikogo czegoś podobnegoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:lIBRUŚ może i pisałaś ale dziś to nic mi nie wspomniałaś
Olu hmmm czy długo? no tak bo zawsze te ostatnie kilka dni sie ciąąąąąągną i ciągną, mam nadzieję że po weekendzi majowym obwieścisz nam coś fajnego
kolorowego...
byle nie czerwonego
hehehe... wspominałam o popołudniowym "szperaniu";PBeata lubi tę wiadomość
-
HEJ mAYUŚ pocieszę Cię za ja aż do 18 musze tu tkwić a oczy bolą niemiłosiernie juz od kompa
LIbruś przepraszam za moją ignarancjępoprawie się
Kfjatuś a czemu to nie wierzysz?Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:HEJ mAYUŚ pocieszę Cię za ja aż do 18 musze tu tkwić a oczy bolą niemiłosiernie juz od kompa
LIbruś przepraszam za moją ignarancjępoprawie się
Kfjatuś a czemu to nie wierzysz?
bo ciągle uważam, że @ drepcze, czai się, zagląda.... i myślę, że niebawem nadejdzie -
nick nieaktualnyTinka85 wrote:Proszę o pomoc! W 5t6d robiłam betaHCG - wynik 14813, dwa dni później 8852. Co o tym myślicie? Dodam tylko że badania robiłam w różnych laboratoriach. Czy to może mieć wpływ na wynik? Jednostki są te same, ale normy na obu wynikach różnią się
oj nie mam pojęcia... ale ja trzymałabym się jednego laboratorium... poszłabym powtórzyć dwa dni później do laboratorium z ostatniego wynikuShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kfjatuś z jednej strony to bardzo dobre podejście i zobacz jaka będzie Twoja radośc przy takim niedowierzaniu
ja dla odmiany co miesiąc wydaje mi sie ze czuję że sie udało heheh podgodziłam juz się ztym że nigdy nie będe miała takiego zdrowego podejścia jak Libra, ja zawsze wyglądam mojej upragnionej fasolki i mam nadzieję że wreszcie sie doczekam, ale czy moje nastawienie mi w tym pomaga hmmm?
Oliwka 2006
-
Beata wrote:p.s. wiecie co przyznam sie Wam do czegoś miałam @ teraz tylko 2 dni i tempka zaczeła rosnąc byłam przerażona aż zrobilam test, ale oczywiscie negatywny no i dziś juz drastycznie spadła
ale ciekawe czemu tak wzrosła... muszę chyba o tym wspomnieć na wizycie, bo szczerze mówiąc nie zauważyłam nigdy u nikogo czegoś podobnego
Kochan ja mam tak czasem...temperatura rośnie mimo @... albo utrzymuje się wysoko. Potem spada.
-
Kaja wrote:Beata wita cię Azja ,ale jaka to już se wybierz hehehe
Witam cię :-p
hehehe Witaj Kajuś hmmm nie mogę się zdecydować w żadnej nie byłam nie widziałam ehehheOliwka 2006
-
Beata wrote:Kfjatuś z jednej strony to bardzo dobre podejście i zobacz jaka będzie Twoja radośc przy takim niedowierzaniu
ja dla odmiany co miesiąc wydaje mi sie ze czuję że sie udało heheh podgodziłam juz się ztym że nigdy nie będe miała takiego zdrowego podejścia jak Libra, ja zawsze wyglądam mojej upragnionej fasolki i mam nadzieję że wreszcie sie doczekam, ale czy moje nastawienie mi w tym pomaga hmmm?
Beti, każda z nas jest inna, nie ma chyba jakiegoś uniwersalnego dobrego wzorca. Zajdziemy, spokojnie, każda z nas. I ta co wyczekuje i ta co ma luz i ta, co udaje wielką luzarę a nie umie zluzować i nie kupiła mebli na targuKfjatus, Effcia28, aisa, Beata, zbikowa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
she wrote:To ściągamy Plemniczkę myślami
pooglądałabym tę bieliznę, którą sprzedaje
powiem ci ,że teraz jak byłam porównałam ZARE polską i Francuską iiii powiem wam jesteśmy z modą do tyłuuuuu niech Plemniczka tam dobrze zadziała i niech ściągnie do Zary to co jest na czasie jesli u nich pracuje ,a bielizna też tam lepszą mają niż u nas ,albo trafiam na szajs