Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh ps kończy mi się abonament jutro i nie wykupuję bo lecą w kulki ,a oni mają w tych trzech abonamenty lodami oznaczone więc tak wpisałam bo się chwilkę zastanawiałam czy bać i strwierdziłam ,że po co :-) więc jutro będę miała wykres mało kolorowy ;-)
    A przecież nie po kolor tu jestesmy tylko po małą istotę !!!

Gunia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    wiecie co jakieś dziwne zawroty głowy mam ehhh od czego ???? zmęczona nie jestem po po czym kawy standard 2 jak zawsze ???? idę na wodę a co jak promili nie mogę !!! ps Admin mam focha i nie kupuję lodów na te miesiące Azja tym razem na czarno- biało jadę ,a co !!!!

Kajuś, muszę to z siebie wyrzucić: czasem mam mega trudności żeby łapać się w Twych postach :):) Czuję jakbyś miała milion myśli na sekundę i nie nadążała ich spisywać :D Już widzę jaka torpeda jesteś jak mówisz a nie piszesz!

Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łuhu! awansowałam z ekspretki na autorytet w poprzednim poście i to jeszcze z taką mądrą treścią w środku, normalnie jestem z siebie dumna :D

Gunia, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia nawet nie masz pojęcia ile ja się musiałam tłumaczyć czemu ta Babcia tak na mnie mówi matko aż buzia bolała ,ale olałat temat i tak jej zostało do dziś jak dzwoni to tylko czy( Azja in home ??)i tak pewnie bedzie dziś bo już raz dzwoniła hehehe

Beata lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kaja wrote:
    wiecie co jakieś dziwne zawroty głowy mam ehhh od czego ???? zmęczona nie jestem po po czym kawy standard 2 jak zawsze ???? idę na wodę a co jak promili nie mogę !!! ps Admin mam focha i nie kupuję lodów na te miesiące Azja tym razem na czarno- biało jadę ,a co !!!!

Kajuś, muszę to z siebie wyrzucić: czasem mam mega trudności żeby łapać się w Twych postach :):) Czuję jakbyś miała milion myśli na sekundę i nie nadążała ich spisywać :D Już widzę jaka torpeda jesteś jak mówisz a nie piszesz!

Ola ciężko mi sie pisze bo jestem jeszcze na innym portlu z koleżanką iiii pisze jak Pijana heheh teraz zerknełam ,ale co tammm wiadomo o co chodzi :-)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    łuhu! awansowałam z ekspretki na autorytet w poprzednim poście i to jeszcze z taką mądrą treścią w środku, normalnie jestem z siebie dumna :D

Brawo Żbikowa!

Nie mówi się tu o tym, ale taki awans wiąże się niestety z falą. Każda z nas to przechodziła, niektóre to złamało, inne już po kilku miesiącach znowu mogły mówić.

W swoim czasie dowiesz się co dla Ciebie przygotowałyśmy, tymczasem nie bądź niczego pewna i nie ufaj swojemu cieniowi. Jedyne co mogę powiedzieć, kiedy patrzę na kajet z pomysłami na Twoją osobę to to, że ludzie nie doceniają brutalności ciężarnych i starających się, a nie jedna organizacja terrorystyczna mogłaby się od nas uczyć..

zbikowa, Beata, Kfjatus, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    zbikowa wrote:

Brawo Żbikowa!

Nie mówi się tu o tym, ale taki awans wiąże się niestety z falą. Każda z nas to przechodziła, niektóre to złamało, inne już po kilku miesiącach znowu mogły mówić.

W swoim czasie dowiesz się co dla Ciebie przygotowałyśmy, tymczasem nie bądź niczego pewna i nie ufaj swojemu cieniowi. Jedyne co mogę powiedzieć, kiedy patrzę na kajet z pomysłami na Twoją osobę to to, że ludzie nie doceniają brutalności ciężarnych i starających się, a nie jedna organizacja terrorystyczna mogłaby się od nas uczyć..

o kur*ości... strach sie bać.
    a mogę prosić o falę meksykańską?
    czy nie ma?, wyszła? ja poczekam.

Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fali meksykańskiej już nie ma, ale zostały falanga i falafel jeśli reflektujesz.

• Beata Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Kajuś rozumiem skumałam już jak zobaczyłam co napisała Aisa
    mój mąż powiedziałby,

w tym przypadku bląd włosy to nie przypadek

Gunia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezuuu jestem chyby zbyt zmęczona bo siedzę smieję sie z waszych wpisów ale czy blodnynka kuma hwehhehe

zbikowa, Ola_czeka, aisa, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Fali meksykańskiej już nie ma, ale zostały falanga i falafel jeśli reflektujesz.

No tego falafela to musiałam wygooglować przyznam bez bicia, to egipskie, więc dawać mnie tu Karoam. Mam nadzieję że potrafi gotować....

Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ola_czeka wrote:

No tego falafela to musiałam wygooglować przyznam bez bicia, to egipskie, więc dawać mnie tu Karoam. Mam nadzieję że potrafi gotować....

Fstyt.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka zauważyłaś, że jak nas poniesie, to wszystkie wstają i wychodzą?.... (Beata na widowni nam sie ostała, ale to twarda sztuka)

a tak w ogóle to Fstyd mam zakryty! (no dobra dekolt troche jest).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 15:30

Beata, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Olka zauważyłaś, że jak nas poniesie, to wszystkie wstają i wychodzą?.... (Beata na widowni nam sie ostała, ale to twarda sztuka)

a tak w ogóle to Fstyd mam zakryty! (no dobra dekolt troche jest).

Poszły po popcorn może....

zbikowa, Beata lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no walsnie wstydze sie odezwać

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co Wy z tym wstydem dzisiaj? ;p

• Beata Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam udanego słonecznego weekendu życzę
    choć pewnie jak dam rade zjrzę trochę i podczytam, ale czy ktoś tu będzie? pewnie wszystkie bedziecie na wyjazdach, rozjazdach...
    papa
    Libri do Ciebie zajrzę jeszcze wieczorem :)

zbikowa, Ola_czeka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jo byde!

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jo byde!

grozisz nam?

Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)
    Dodi <3

to jestem po pierwszym monitoringu... pęcherzyk na prawym jajniku 16mm endometrium też 16 , lewy jajnik śpi :) za tydzień mam przyjść sprawdzić czy pękł aaa i we czwartek estradiol żeby sprawdzić czy pęcherzyk wartościowy jest i jeszcze progesteron w przyszłym tygodniu :)
    zalecenie od ginka przytulanko co 2 dni ... a tak poza tym to nie przepisywał żadnych leków na prl bo stwierdził że nie chce mi mieszać w tym cyklu i dostane na następny .

Muska, aisa, zbikowa, Ola_czeka, Gunia, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
‹‹ 2623 2624 2625 2626 2627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ