X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh ps kończy mi się abonament jutro i nie wykupuję bo lecą w kulki ,a oni mają w tych trzech abonamenty lodami oznaczone więc tak wpisałam bo się chwilkę zastanawiałam czy bać i strwierdziłam ,że po co :-) więc jutro będę miała wykres mało kolorowy ;-)
    A przecież nie po kolor tu jestesmy tylko po małą istotę !!!

Gunia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    wiecie co jakieś dziwne zawroty głowy mam ehhh od czego ???? zmęczona nie jestem po po czym kawy standard 2 jak zawsze ???? idę na wodę a co jak promili nie mogę !!! ps Admin mam focha i nie kupuję lodów na te miesiące Azja tym razem na czarno- biało jadę ,a co !!!!

Kajuś, muszę to z siebie wyrzucić: czasem mam mega trudności żeby łapać się w Twych postach :):) Czuję jakbyś miała milion myśli na sekundę i nie nadążała ich spisywać :D Już widzę jaka torpeda jesteś jak mówisz a nie piszesz!

Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łuhu! awansowałam z ekspretki na autorytet w poprzednim poście i to jeszcze z taką mądrą treścią w środku, normalnie jestem z siebie dumna :D

Gunia, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia nawet nie masz pojęcia ile ja się musiałam tłumaczyć czemu ta Babcia tak na mnie mówi matko aż buzia bolała ,ale olałat temat i tak jej zostało do dziś jak dzwoni to tylko czy( Azja in home ??)i tak pewnie bedzie dziś bo już raz dzwoniła hehehe

Beata lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kaja wrote:
    wiecie co jakieś dziwne zawroty głowy mam ehhh od czego ???? zmęczona nie jestem po po czym kawy standard 2 jak zawsze ???? idę na wodę a co jak promili nie mogę !!! ps Admin mam focha i nie kupuję lodów na te miesiące Azja tym razem na czarno- biało jadę ,a co !!!!

Kajuś, muszę to z siebie wyrzucić: czasem mam mega trudności żeby łapać się w Twych postach :):) Czuję jakbyś miała milion myśli na sekundę i nie nadążała ich spisywać :D Już widzę jaka torpeda jesteś jak mówisz a nie piszesz!

Ola ciężko mi sie pisze bo jestem jeszcze na innym portlu z koleżanką iiii pisze jak Pijana heheh teraz zerknełam ,ale co tammm wiadomo o co chodzi :-)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    łuhu! awansowałam z ekspretki na autorytet w poprzednim poście i to jeszcze z taką mądrą treścią w środku, normalnie jestem z siebie dumna :D

Brawo Żbikowa!

Nie mówi się tu o tym, ale taki awans wiąże się niestety z falą. Każda z nas to przechodziła, niektóre to złamało, inne już po kilku miesiącach znowu mogły mówić.

W swoim czasie dowiesz się co dla Ciebie przygotowałyśmy, tymczasem nie bądź niczego pewna i nie ufaj swojemu cieniowi. Jedyne co mogę powiedzieć, kiedy patrzę na kajet z pomysłami na Twoją osobę to to, że ludzie nie doceniają brutalności ciężarnych i starających się, a nie jedna organizacja terrorystyczna mogłaby się od nas uczyć..

zbikowa, Beata, Kfjatus, Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    zbikowa wrote:

Brawo Żbikowa!

Nie mówi się tu o tym, ale taki awans wiąże się niestety z falą. Każda z nas to przechodziła, niektóre to złamało, inne już po kilku miesiącach znowu mogły mówić.

W swoim czasie dowiesz się co dla Ciebie przygotowałyśmy, tymczasem nie bądź niczego pewna i nie ufaj swojemu cieniowi. Jedyne co mogę powiedzieć, kiedy patrzę na kajet z pomysłami na Twoją osobę to to, że ludzie nie doceniają brutalności ciężarnych i starających się, a nie jedna organizacja terrorystyczna mogłaby się od nas uczyć..

o kur*ości... strach sie bać.
    a mogę prosić o falę meksykańską?
    czy nie ma?, wyszła? ja poczekam.

Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fali meksykańskiej już nie ma, ale zostały falanga i falafel jeśli reflektujesz.

• Beata Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Kajuś rozumiem skumałam już jak zobaczyłam co napisała Aisa
    mój mąż powiedziałby,

w tym przypadku bląd włosy to nie przypadek

Gunia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezuuu jestem chyby zbyt zmęczona bo siedzę smieję sie z waszych wpisów ale czy blodnynka kuma hwehhehe

zbikowa, Ola_czeka, aisa, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Fali meksykańskiej już nie ma, ale zostały falanga i falafel jeśli reflektujesz.

No tego falafela to musiałam wygooglować przyznam bez bicia, to egipskie, więc dawać mnie tu Karoam. Mam nadzieję że potrafi gotować....

Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ola_czeka wrote:

No tego falafela to musiałam wygooglować przyznam bez bicia, to egipskie, więc dawać mnie tu Karoam. Mam nadzieję że potrafi gotować....

Fstyt.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka zauważyłaś, że jak nas poniesie, to wszystkie wstają i wychodzą?.... (Beata na widowni nam sie ostała, ale to twarda sztuka)

a tak w ogóle to Fstyd mam zakryty! (no dobra dekolt troche jest).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 15:30

Beata, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Olka zauważyłaś, że jak nas poniesie, to wszystkie wstają i wychodzą?.... (Beata na widowni nam sie ostała, ale to twarda sztuka)

a tak w ogóle to Fstyd mam zakryty! (no dobra dekolt troche jest).

Poszły po popcorn może....

zbikowa, Beata lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no walsnie wstydze sie odezwać

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co Wy z tym wstydem dzisiaj? ;p

• Beata Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam udanego słonecznego weekendu życzę
    choć pewnie jak dam rade zjrzę trochę i podczytam, ale czy ktoś tu będzie? pewnie wszystkie bedziecie na wyjazdach, rozjazdach...
    papa
    Libri do Ciebie zajrzę jeszcze wieczorem :)

zbikowa, Ola_czeka, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jo byde!

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jo byde!

grozisz nam?

Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)
    Dodi <3

to jestem po pierwszym monitoringu... pęcherzyk na prawym jajniku 16mm endometrium też 16 , lewy jajnik śpi :) za tydzień mam przyjść sprawdzić czy pękł aaa i we czwartek estradiol żeby sprawdzić czy pęcherzyk wartościowy jest i jeszcze progesteron w przyszłym tygodniu :)
    zalecenie od ginka przytulanko co 2 dni ... a tak poza tym to nie przepisywał żadnych leków na prl bo stwierdził że nie chce mi mieszać w tym cyklu i dostane na następny .

Muska, aisa, zbikowa, Ola_czeka, Gunia, Fedra, Libra, Shagga_80, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
‹‹ 2623 2624 2625 2626 2627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ