plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh ps kończy mi się abonament jutro i nie wykupuję bo lecą w kulki ,a oni mają w tych trzech abonamenty lodami oznaczone więc tak wpisałam bo się chwilkę zastanawiałam czy bać i strwierdziłam ,że po co
więc jutro będę miała wykres mało kolorowy
A przecież nie po kolor tu jestesmy tylko po małą istotę !!!Gunia lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:wiecie co jakieś dziwne zawroty głowy mam ehhh od czego ???? zmęczona nie jestem po po czym kawy standard 2 jak zawsze ???? idę na wodę a co jak promili nie mogę !!! ps Admin mam focha i nie kupuję lodów na te miesiące Azja tym razem na czarno- biało jadę ,a co !!!!
Kajuś, muszę to z siebie wyrzucić: czasem mam mega trudności żeby łapać się w Twych postachCzuję jakbyś miała milion myśli na sekundę i nie nadążała ich spisywać
Już widzę jaka torpeda jesteś jak mówisz a nie piszesz!
Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
asia nawet nie masz pojęcia ile ja się musiałam tłumaczyć czemu ta Babcia tak na mnie mówi matko aż buzia bolała ,ale olałat temat i tak jej zostało do dziś jak dzwoni to tylko czy( Azja in home ??)i tak pewnie bedzie dziś bo już raz dzwoniła hehehe
Beata lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kaja wrote:wiecie co jakieś dziwne zawroty głowy mam ehhh od czego ???? zmęczona nie jestem po po czym kawy standard 2 jak zawsze ???? idę na wodę a co jak promili nie mogę !!! ps Admin mam focha i nie kupuję lodów na te miesiące Azja tym razem na czarno- biało jadę ,a co !!!!
Kajuś, muszę to z siebie wyrzucić: czasem mam mega trudności żeby łapać się w Twych postachCzuję jakbyś miała milion myśli na sekundę i nie nadążała ich spisywać
Już widzę jaka torpeda jesteś jak mówisz a nie piszesz!
Ola ciężko mi sie pisze bo jestem jeszcze na innym portlu z koleżanką iiii pisze jak Pijana heheh teraz zerknełam ,ale co tammm wiadomo o co chodziOla_czeka lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:łuhu! awansowałam z ekspretki na autorytet w poprzednim poście i to jeszcze z taką mądrą treścią w środku, normalnie jestem z siebie dumna
Brawo Żbikowa!
Nie mówi się tu o tym, ale taki awans wiąże się niestety z falą. Każda z nas to przechodziła, niektóre to złamało, inne już po kilku miesiącach znowu mogły mówić.
W swoim czasie dowiesz się co dla Ciebie przygotowałyśmy, tymczasem nie bądź niczego pewna i nie ufaj swojemu cieniowi. Jedyne co mogę powiedzieć, kiedy patrzę na kajet z pomysłami na Twoją osobę to to, że ludzie nie doceniają brutalności ciężarnych i starających się, a nie jedna organizacja terrorystyczna mogłaby się od nas uczyć..zbikowa, Beata, Kfjatus, Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:łuhu! awansowałam z ekspretki na autorytet w poprzednim poście i to jeszcze z taką mądrą treścią w środku, normalnie jestem z siebie dumna
Brawo Żbikowa!
Nie mówi się tu o tym, ale taki awans wiąże się niestety z falą. Każda z nas to przechodziła, niektóre to złamało, inne już po kilku miesiącach znowu mogły mówić.
W swoim czasie dowiesz się co dla Ciebie przygotowałyśmy, tymczasem nie bądź niczego pewna i nie ufaj swojemu cieniowi. Jedyne co mogę powiedzieć, kiedy patrzę na kajet z pomysłami na Twoją osobę to to, że ludzie nie doceniają brutalności ciężarnych i starających się, a nie jedna organizacja terrorystyczna mogłaby się od nas uczyć..
o kur*ości... strach sie bać.
a mogę prosić o falę meksykańską?
czy nie ma?, wyszła? ja poczekam.Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
heheh Kajuś rozumiem skumałam już jak zobaczyłam co napisała Aisa
mój mąż powiedziałby,
w tym przypadku bląd włosy to nie przypadek
Gunia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
jezuuu jestem chyby zbyt zmęczona bo siedzę smieję sie z waszych wpisów ale czy blodnynka kuma hwehhehe
zbikowa, Ola_czeka, aisa, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:Fali meksykańskiej już nie ma, ale zostały falanga i falafel jeśli reflektujesz.
No tego falafela to musiałam wygooglować przyznam bez bicia, to egipskie, więc dawać mnie tu Karoam. Mam nadzieję że potrafi gotować....Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Fali meksykańskiej już nie ma, ale zostały falanga i falafel jeśli reflektujesz.
No tego falafela to musiałam wygooglować przyznam bez bicia, to egipskie, więc dawać mnie tu Karoam. Mam nadzieję że potrafi gotować....
Fstyt. -
Olka zauważyłaś, że jak nas poniesie, to wszystkie wstają i wychodzą?.... (Beata na widowni nam sie ostała, ale to twarda sztuka)
a tak w ogóle to Fstyd mam zakryty! (no dobra dekolt troche jest).Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 15:30
Beata, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Olka zauważyłaś, że jak nas poniesie, to wszystkie wstają i wychodzą?.... (Beata na widowni nam sie ostała, ale to twarda sztuka)
a tak w ogóle to Fstyd mam zakryty! (no dobra dekolt troche jest).
Poszły po popcorn może....zbikowa, Beata lubią tę wiadomość
-
uciekam udanego słonecznego weekendu życzę
choć pewnie jak dam rade zjrzę trochę i podczytam, ale czy ktoś tu będzie? pewnie wszystkie bedziecie na wyjazdach, rozjazdach...
papa
Libri do Ciebie zajrzę jeszcze wieczoremzbikowa, Ola_czeka, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
cześć dziewczyny
Dodi
to jestem po pierwszym monitoringu... pęcherzyk na prawym jajniku 16mm endometrium też 16 , lewy jajnik śpiza tydzień mam przyjść sprawdzić czy pękł aaa i we czwartek estradiol żeby sprawdzić czy pęcherzyk wartościowy jest i jeszcze progesteron w przyszłym tygodniu
zalecenie od ginka przytulanko co 2 dni ... a tak poza tym to nie przepisywał żadnych leków na prl bo stwierdził że nie chce mi mieszać w tym cyklu i dostane na następny .Muska, aisa, zbikowa, Ola_czeka, Gunia, Fedra, Libra, Shagga_80, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość