plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:czy któraś chcę ode mnie trochę tego przeziębienia?to łapać bo właśnie zakichałam cały monitor .
Ale Wy jesteście....brzydale jedne ,żadna nie chcę pomóc koleżance i zabrać odrobinę przeziębienia ode mnie :(muszę się sama męczyć
nie tylko ty z katarem ja tez od dzis ;/ -
nick nieaktualnyA macie!! Obiecane wcześniej fotki "kaloszków"
http://imageshack.us/a/img542/9560/20130430152302.jpg
http://imageshack.us/a/img713/7439/20130430152250.jpg
http://imageshack.us/a/img28/9528/20130430152220.jpg
http://imageshack.us/a/img29/4629/20130430152351.jpg
http://imageshack.us/a/img837/4779/20130430152408q.jpg
http://imageshack.us/a/img819/6335/20130430152436.jpg
A jakbyście nie wierzyły,że jestem w dwupaku to proszę, fotka z dziś:
http://imageshack.us/a/img197/7051/20130430111548.jpg
zbikowa, mala29_, Rucia, Muska, Kfjatus, aisa, Fedra, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Hej,
wpadłam żeby poczytać raporty Kiti i Libry z monitoringu,
no i żeby powiedzieć, że dzisiejszy wypad do kina był bardzo owocny, bo koleżanka, z którą byłam a) pożyczyła mi ponoć skuteczny środek na karaluchy (tak doraźnie chociaż zastosuję) i b) cała mi namiar na taką stronkę z filmami i serialami. Właśnie skończyłam oglądać - za rekomendacją Oli - Crazy Stupid Love (toto z Ryanem Goslingiem) no i ten... jutro chyba sobie walnę "Pamiętnik" z tymże samym ciachowym aktorem...
O! I Medżik Majka jutro machnę! Muszę korzystać póki M nie ma w domu
Dobrej nocy, a na jutro słonecznej pogody Wam życzę!Shagga_80, zbikowa, Ola_czeka, aisa, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
hej laseczki widzę ze jestem dziś pierwsza
no tak przecież to dziś 1 maja
no to w takim razie życzę wszystkim tym którzy tu zaglądną jeszcze i tym którzy nie zaglądną miłego słonecznego dnia
Muska, zbikowa, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Gunia wrote:Libra, wieści są nienajgorsze (przepraszam jeśli uraziłam i powinnam była napisać, że super), patrząc dziś na Twój wykresik pomyślałam, że po co idziesz na monitoring, skoro jesteś już po owulce?... Co do mięśniaka- to nie najgorsze wieści, tak mi się wydaje po tych usłyszanych i przeczytanych, Mięśniaka zlikwiduj przy cesarce, a co. Teraz tak cesarki wykonują, że tylko malusia blizna zostaje... W bikini nie będzie widać
Buziaki Dziewczynki:)
Olka, Ty się wreszcie przestań na mnie obrażać bo spać nie mogę!
Ke? -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki - Kiti Libruś super, że jesteście po monitoringu
Dobrze Libruś, że ten mięśniak aż tak bardzo nie zawadza. Może faktycznie tak jak pisała Fedra, można go ominąć inseminacją?
Shagguśtwój syn jest bombowy! Ma tak piękny uśmiech, że powinien startować w reklamie żywej pasty do zębów. A ty chudzino masz piękny brzuchol.
Będę wpadała co jakiś czas. My się majówkujemy w domu.
Miłego dnia.zbikowa, Fedra, Shagga_80, mauysia, kiti lubią tę wiadomość
-
No i jestem i ja
Witam z rańca baby! Pewnei jeszcze duże grono się wyleguje, he? A my tu biedne robociki w pracy zasuwamy...
Babeczki musze się moim newsem podzielić - dzisiaj zwalniam się na chwilę i... podpisujemy umowę przedwstępną na kupno działki!!! olelelele, olalalalaAleż się cieszę.
Rucia, Kfjatus, aisa, zbikowa, Fedra, Shagga_80, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Pogoda okropna
Zaraz zrobię sobie kawkę i mam chwilę dla Was
Shagga Twój maluch jest przesłodki, a kaloszki rewelacja
A Ty pięknie wyglądasz w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 06:15
zbikowa, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Libra, Ty to jesteś harda baba. W pompie masz wkręcanie, z luzem podchodzisz do ciąży i nawet jak masz mięśniaka, to nie ma on odwagi przeszkadzać w ciąży
Mała, nie wiedziałam o Twoim mięśniaku. W sumie nazwa straszna, ale widać nie taki diabeł... Czyli czekamy na Wasze cesarki, podczas których "wyleją dziecko z kąpielą" czyli "wyjma dziecko z mięśniakiem".
Shaggusia, kalosze czad, synek fotogeniczny i niezły z niego model, choć widzę, że na ostatnim zdjęciu uznał sesję za zakończoną
A Twoje zdjęcie pozostawiam bez komentarza, bo musiałabym ostro skląć Starego znowu, że opóźniał Twój powrót zamiast przynieść Cię od Mamy na rękach...
Ps. Jeszcze trochę i będziesz mieć taki brzuch, jak ja
Mauysia, pamiętaj, że ja pierwsza go sobie zaklepałam. Poza tym on jest mój rocznik, więc na bank wybierze mnie.
Muska, powiększasz nasze grono Bab Budowlanych! Brawo!Fedra, Shagga_80, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
Ola malo osob wie bo raczej nie mowie o tym ale jesli chodzi o miesniaki to wiesz bywaja takie ktore usadowia sie tak ze bez noza sie nie obejdzie. Wogole one nazwa sie je nowotworem lagodny ale ja wole okreslenie miesniak bo brzmi lagodniej. Pamietam jak mi lekasz o tym powiedzial to nogi mi sie ugiely i wtedy myslalam ze swiat mi sie zawalil ale potem jak sobie poczytalam to nie jest az tak zle tyle tylko ze trzeba co jskis czas kontrolowac.
Libra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Ola malo osob wie bo raczej nie mowie o tym ale jesli chodzi o miesniaki to wiesz bywaja takie ktore usadowia sie tak ze bez noza sie nie obejdzie. Wogole one nazwa sie je nowotworem lagodny ale ja wole okreslenie miesniak bo brzmi lagodniej. Pamietam jak mi lekasz o tym powiedzial to nogi mi sie ugiely i wtedy myslalam ze swiat mi sie zawalil ale potem jak sobie poczytalam to nie jest az tak zle tyle tylko ze trzeba co jskis czas kontrolowac.
Rozumiem, że nie opowiadasz o tym wszystkim. To rzeczywiście może budzić mocne skojarzenia, a piszesz, że wcale nie jest tak źle. Czy Tobie również lekarka powiedziała o ewentualnym wycięciu podczas cesarki? Czy raczej była zdania, żeby tego w ogóle nie ruszać?
I co tak w ogóle u Ciebie? Pracujecie nad związkiem? Jak się zachowuje M.? Stara się? Jak to widzisz? -
Kfjatus wrote:Ola masz bardzo ładny wykresik
Dziękuję, przekażę mu
Ładny to by był, gdyby dalej tak wyglądał za tydzień, niestety moje są ładne do 28 dnia:)
W ogóle, to miałam się do Ciebie nie odzywać, póki nie zrobisz testu, ale potem pomyślałam, że ja też bym pewnie jeszcze nie robiła, więc jednak się odzywam:)
Ale jakbym mogła Cię prosić, to zrób do piątku do 13:00 bo potem wyjeżdżam nie będę miała netu do poniedziałku, ok?Kfjatus, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry - witam się ze wszystkimi w ten brzydki pochmurny dzień
Dziękuję Wam za wszystko i nie jestem na nikogo zła za to, że pisałyście to co sama chciałam usłyszeć i w co wierzyłam.
Zaczynam od zera.
Kiti, Libra fajnie, że jesteście już po monitoringach pierwszych - trzymam za Was kciuki.
Shagga Twój Kubuś to super model, kaloszki świetne a z Ciebie to niezła szprycha nawet w ciąży
Muska cieszę się i gratuluję podpisania umowy w dniu dzisiejszym
To tylko tak w skrócie, bo przyznam, że czytałam Was trochę po łebkach.
Aha no i przede wszystkim kibicuję z całych sił kilku wykresom
Buziaki dla Wszystkich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 06:39
Ola_czeka, Kfjatus, Muska, Rucia, aisa, zbikowa, Fedra, Shagga_80, mauysia, kiti, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Ola masz bardzo ładny wykresik
Dziękuję, przekażę mu
Ładny to by był, gdyby dalej tak wyglądał za tydzień, niestety moje są ładne do 28 dnia:)
W ogóle, to miałam się do Ciebie nie odzywać, póki nie zrobisz testu, ale potem pomyślałam, że ja też bym pewnie jeszcze nie robiła, więc jednak się odzywam:)
Ale jakbym mogła Cię prosić, to zrób do piątku do 13:00 bo potem wyjeżdżam nie będę miała netu do poniedziałku, ok?
Ola ja dalej twierdzę, że dostanę @, pewnie jeszcze dziś :)Dlatego nie testuję, bo uważam, że nie ma to sensu
test w domu mam, ale wątpię, że zdążę go zrobić przed @, ona będzie szybsza
-
Dodi wrote:Dzień dobry - witam się ze wszystkimi w ten brzydki pochmurny dzień
Dziękuję Wam za wszystko i nie jestem na nikogo zła za to, że pisałyście to co sama chciałam usłyszeć i w co wierzyłam.
Zaczynam od zera.
Kiti, Libra fajnie, że jesteście już po monitoringach pierwszych - trzymam za Was kciuki.
Shagga Twój Kubuś to super model, kaloszki świetne a z Ciebie to niezła szprycha nawet w ciąży
Muska cieszę się i gratuluję podpisania umowy w dniu dzisiejszym
To tylko tak w skrócie, bo przyznam, że czytałam Was trochę po łebkach.
Aha no i przede wszystkim kibicuję z całych sił kilku wykresom
Buziaki dla Wszystkich.
Dodi, cieszę się, że jesteś z nami. Nie zaczynasz od zera.
W ciągu tych 2 tygodni Twoja historia uczyniła coś niezwykłego na tym forum. W tamten piątek coś się zmieniło i już nigdy nie będę traktować tego forum jak przypadkowej grupy obcych sobie kobiet, które łączy cel w postaci ciąży. To jaka jesteś i to co przeżyłaś sprawiło, że z dnia na dzień stałyśmy się tu czymś więcej niż rodziną, bo rodzina jest ze sobą "z nadania". My zbliżyłyśmy się do siebie, by być bliżej Ciebie - z własnego wyboru.
Proponuję obwołać Cię Matką Chrzestną Forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 06:44
Dodi, Kfjatus, Rucia, aisa, zbikowa, Fedra, Shagga_80, mauysia, mala29_, Libra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Ola masz bardzo ładny wykresik
Dziękuję, przekażę mu
Ale jakbym mogła Cię prosić, to zrób do piątku do 13:00 bo potem wyjeżdżam nie będę miała netu do poniedziałku, ok?
Ola ja dalej twierdzę, że dostanę @, pewnie jeszcze dziś :)Dlatego nie testuję, bo uważam, że nie ma to sensu
test w domu mam, ale wątpię, że zdążę go zrobić przed @, ona będzie szybsza
Jeśli nie będzie szybsza niż piątek, zrób test ok?
Albo nie rób. Tak to jest, że jak znikam z forum, to po powrocie widzę tu kilka ciąż, więc wstrzymaj się do soboty.