X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    czy któraś chcę ode mnie trochę tego przeziębienia?to łapać bo właśnie zakichałam cały monitor .

Ale Wy jesteście....brzydale jedne ,żadna nie chcę pomóc koleżance i zabrać odrobinę przeziębienia ode mnie :(muszę się sama męczyć :(

nie tylko ty z katarem ja tez od dzis ;/

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macie!! Obiecane wcześniej fotki "kaloszków" :P
    http://imageshack.us/a/img542/9560/20130430152302.jpg
    http://imageshack.us/a/img713/7439/20130430152250.jpg
    http://imageshack.us/a/img28/9528/20130430152220.jpg
    http://imageshack.us/a/img29/4629/20130430152351.jpg
    http://imageshack.us/a/img837/4779/20130430152408q.jpg
    http://imageshack.us/a/img819/6335/20130430152436.jpg
    A jakbyście nie wierzyły,że jestem w dwupaku to proszę, fotka z dziś:
    http://imageshack.us/a/img197/7051/20130430111548.jpg

zbikowa, mala29_, Rucia, Muska, Kfjatus, aisa, Fedra, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

wpadłam żeby poczytać raporty Kiti i Libry z monitoringu,

no i żeby powiedzieć, że dzisiejszy wypad do kina był bardzo owocny, bo koleżanka, z którą byłam a) pożyczyła mi ponoć skuteczny środek na karaluchy (tak doraźnie chociaż zastosuję) i b) cała mi namiar na taką stronkę z filmami i serialami. Właśnie skończyłam oglądać - za rekomendacją Oli - Crazy Stupid Love (toto z Ryanem Goslingiem :) ) no i ten... jutro chyba sobie walnę "Pamiętnik" z tymże samym ciachowym aktorem... :P
    O! I Medżik Majka jutro machnę! Muszę korzystać póki M nie ma w domu ;D

Dobrej nocy, a na jutro słonecznej pogody Wam życzę!

Shagga_80, zbikowa, Ola_czeka, aisa, Fedra, kiti lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga czyżby nowe łóżko tez sie załapało na sesje? Wyglądasz super, też bym sobie takiego wyglądu (zwłaszcza w okolicach pępka) życzyła :)

a no i kalosze pierwsza klasa! :D

aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki widzę ze jestem dziś pierwsza :) no tak przecież to dziś 1 maja :) no to w takim razie życzę wszystkim tym którzy tu zaglądną jeszcze i tym którzy nie zaglądną miłego słonecznego dnia :)

Muska, zbikowa, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Libra, wieści są nienajgorsze (przepraszam jeśli uraziłam i powinnam była napisać, że super), patrząc dziś na Twój wykresik pomyślałam, że po co idziesz na monitoring, skoro jesteś już po owulce?... Co do mięśniaka- to nie najgorsze wieści, tak mi się wydaje po tych usłyszanych i przeczytanych, Mięśniaka zlikwiduj przy cesarce, a co. Teraz tak cesarki wykonują, że tylko malusia blizna zostaje... W bikini nie będzie widać:) Buziaki Dziewczynki:)
    Olka, Ty się wreszcie przestań na mnie obrażać bo spać nie mogę!

Ke?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki - Kiti Libruś super, że jesteście po monitoringu :)
    Dobrze Libruś, że ten mięśniak aż tak bardzo nie zawadza. Może faktycznie tak jak pisała Fedra, można go ominąć inseminacją?

Shagguś :) twój syn jest bombowy! Ma tak piękny uśmiech, że powinien startować w reklamie żywej pasty do zębów. A ty chudzino masz piękny brzuchol.

Będę wpadała co jakiś czas. My się majówkujemy w domu.

Miłego dnia.

zbikowa, Fedra, Shagga_80, mauysia, kiti lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jestem i ja :D
    Witam z rańca baby! Pewnei jeszcze duże grono się wyleguje, he? A my tu biedne robociki w pracy zasuwamy...
    Babeczki musze się moim newsem podzielić - dzisiaj zwalniam się na chwilę i... podpisujemy umowę przedwstępną na kupno działki!!! olelelele, olalalala :D Ależ się cieszę.

Rucia, Kfjatus, aisa, zbikowa, Fedra, Shagga_80, mauysia, Libra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wspaniale wiesci :-)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    Pogoda okropna :(
    Zaraz zrobię sobie kawkę i mam chwilę dla Was :)
    Shagga Twój maluch jest przesłodki, a kaloszki rewelacja :)
    A Ty pięknie wyglądasz w ciąży :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 06:15

zbikowa, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Libra, Ty to jesteś harda baba. W pompie masz wkręcanie, z luzem podchodzisz do ciąży i nawet jak masz mięśniaka, to nie ma on odwagi przeszkadzać w ciąży :D

Mała, nie wiedziałam o Twoim mięśniaku. W sumie nazwa straszna, ale widać nie taki diabeł... Czyli czekamy na Wasze cesarki, podczas których "wyleją dziecko z kąpielą" czyli "wyjma dziecko z mięśniakiem".

Shaggusia, kalosze czad, synek fotogeniczny i niezły z niego model, choć widzę, że na ostatnim zdjęciu uznał sesję za zakończoną :D
    A Twoje zdjęcie pozostawiam bez komentarza, bo musiałabym ostro skląć Starego znowu, że opóźniał Twój powrót zamiast przynieść Cię od Mamy na rękach...
    Ps. Jeszcze trochę i będziesz mieć taki brzuch, jak ja ;)

Mauysia, pamiętaj, że ja pierwsza go sobie zaklepałam. Poza tym on jest mój rocznik, więc na bank wybierze mnie.

Muska, powiększasz nasze grono Bab Budowlanych! Brawo!

Fedra, Shagga_80, mauysia, Libra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska jeszcze chwila i staniesz się posiadaczką ziemska :P
    Fajnie, że też będziecie się budować :)
    U nas już parter zrobiony, więc mogę pokazywać, gdzie będzie kuchnia, salon, pralnia, gabinet itp. :) W przyszłym tygodniu będą zalewać kolejny fundament.

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola malo osob wie bo raczej nie mowie o tym ale jesli chodzi o miesniaki to wiesz bywaja takie ktore usadowia sie tak ze bez noza sie nie obejdzie. Wogole one nazwa sie je nowotworem lagodny ale ja wole okreslenie miesniak bo brzmi lagodniej. Pamietam jak mi lekasz o tym powiedzial to nogi mi sie ugiely i wtedy myslalam ze swiat mi sie zawalil ale potem jak sobie poczytalam to nie jest az tak zle tyle tylko ze trzeba co jskis czas kontrolowac.

Libra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola masz bardzo ładny wykresik ;)

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Ola malo osob wie bo raczej nie mowie o tym ale jesli chodzi o miesniaki to wiesz bywaja takie ktore usadowia sie tak ze bez noza sie nie obejdzie. Wogole one nazwa sie je nowotworem lagodny ale ja wole okreslenie miesniak bo brzmi lagodniej. Pamietam jak mi lekasz o tym powiedzial to nogi mi sie ugiely i wtedy myslalam ze swiat mi sie zawalil ale potem jak sobie poczytalam to nie jest az tak zle tyle tylko ze trzeba co jskis czas kontrolowac.

Rozumiem, że nie opowiadasz o tym wszystkim. To rzeczywiście może budzić mocne skojarzenia, a piszesz, że wcale nie jest tak źle. Czy Tobie również lekarka powiedziała o ewentualnym wycięciu podczas cesarki? Czy raczej była zdania, żeby tego w ogóle nie ruszać?

I co tak w ogóle u Ciebie? Pracujecie nad związkiem? Jak się zachowuje M.? Stara się? Jak to widzisz?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

Dziękuję, przekażę mu ;)

Ładny to by był, gdyby dalej tak wyglądał za tydzień, niestety moje są ładne do 28 dnia:)

W ogóle, to miałam się do Ciebie nie odzywać, póki nie zrobisz testu, ale potem pomyślałam, że ja też bym pewnie jeszcze nie robiła, więc jednak się odzywam:)
    Ale jakbym mogła Cię prosić, to zrób do piątku do 13:00 bo potem wyjeżdżam nie będę miała netu do poniedziałku, ok?

Kfjatus, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry - witam się ze wszystkimi w ten brzydki pochmurny dzień

Dziękuję Wam za wszystko i nie jestem na nikogo zła za to, że pisałyście to co sama chciałam usłyszeć i w co wierzyłam.

Zaczynam od zera.

Kiti, Libra fajnie, że jesteście już po monitoringach pierwszych - trzymam za Was kciuki.

Shagga Twój Kubuś to super model, kaloszki świetne a z Ciebie to niezła szprycha nawet w ciąży ;)

Muska cieszę się i gratuluję podpisania umowy w dniu dzisiejszym ;)

To tylko tak w skrócie, bo przyznam, że czytałam Was trochę po łebkach.

Aha no i przede wszystkim kibicuję z całych sił kilku wykresom ;)

Buziaki dla Wszystkich.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 06:39

Ola_czeka, Kfjatus, Muska, Rucia, aisa, zbikowa, Fedra, Shagga_80, mauysia, kiti, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kfjatus wrote:

Dziękuję, przekażę mu ;)

Ładny to by był, gdyby dalej tak wyglądał za tydzień, niestety moje są ładne do 28 dnia:)

W ogóle, to miałam się do Ciebie nie odzywać, póki nie zrobisz testu, ale potem pomyślałam, że ja też bym pewnie jeszcze nie robiła, więc jednak się odzywam:)
    Ale jakbym mogła Cię prosić, to zrób do piątku do 13:00 bo potem wyjeżdżam nie będę miała netu do poniedziałku, ok?

Ola ja dalej twierdzę, że dostanę @, pewnie jeszcze dziś :)Dlatego nie testuję, bo uważam, że nie ma to sensu :)
    test w domu mam, ale wątpię, że zdążę go zrobić przed @, ona będzie szybsza :P

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Dzień dobry - witam się ze wszystkimi w ten brzydki pochmurny dzień

Dziękuję Wam za wszystko i nie jestem na nikogo zła za to, że pisałyście to co sama chciałam usłyszeć i w co wierzyłam.

Zaczynam od zera.

Kiti, Libra fajnie, że jesteście już po monitoringach pierwszych - trzymam za Was kciuki.

Shagga Twój Kubuś to super model, kaloszki świetne a z Ciebie to niezła szprycha nawet w ciąży ;)

Muska cieszę się i gratuluję podpisania umowy w dniu dzisiejszym ;)

To tylko tak w skrócie, bo przyznam, że czytałam Was trochę po łebkach.

Aha no i przede wszystkim kibicuję z całych sił kilku wykresom ;)

Buziaki dla Wszystkich.

Dodi, cieszę się, że jesteś z nami. Nie zaczynasz od zera.
    W ciągu tych 2 tygodni Twoja historia uczyniła coś niezwykłego na tym forum. W tamten piątek coś się zmieniło i już nigdy nie będę traktować tego forum jak przypadkowej grupy obcych sobie kobiet, które łączy cel w postaci ciąży. To jaka jesteś i to co przeżyłaś sprawiło, że z dnia na dzień stałyśmy się tu czymś więcej niż rodziną, bo rodzina jest ze sobą "z nadania". My zbliżyłyśmy się do siebie, by być bliżej Ciebie - z własnego wyboru.

Proponuję obwołać Cię Matką Chrzestną Forum.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 06:44

Dodi, Kfjatus, Rucia, aisa, zbikowa, Fedra, Shagga_80, mauysia, mala29_, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Kfjatus wrote:

Dziękuję, przekażę mu ;)

Ola ja dalej twierdzę, że dostanę @, pewnie jeszcze dziś :)Dlatego nie testuję, bo uważam, że nie ma to sensu :)
    test w domu mam, ale wątpię, że zdążę go zrobić przed @, ona będzie szybsza :P

Jeśli nie będzie szybsza niż piątek, zrób test ok?

Albo nie rób. Tak to jest, że jak znikam z forum, to po powrocie widzę tu kilka ciąż, więc wstrzymaj się do soboty.

‹‹ 2625 2626 2627 2628 2629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ