plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:Kfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Ola masz bardzo ładny wykresik
Dziękuję, przekażę mu
Ładny to by był, gdyby dalej tak wyglądał za tydzień, niestety moje są ładne do 28 dnia:)
W ogóle, to miałam się do Ciebie nie odzywać, póki nie zrobisz testu, ale potem pomyślałam, że ja też bym pewnie jeszcze nie robiła, więc jednak się odzywam:)
Ale jakbym mogła Cię prosić, to zrób do piątku do 13:00 bo potem wyjeżdżam nie będę miała netu do poniedziałku, ok?
Ola ja dalej twierdzę, że dostanę @, pewnie jeszcze dziś :)Dlatego nie testuję, bo uważam, że nie ma to sensu
test w domu mam, ale wątpię, że zdążę go zrobić przed @, ona będzie szybsza
No, 1 dzień po terminie...
Hellooooł
A do kiedy wytrzymasz z tym testem w domu?
Bo ja zamiast Ciebie się napaliłam
Nie wiem
Jakoś dziś cała rodzina w domu, więc to z tym pogadam, to z tamtym i nie mam czasu na jakieś tam testy
Jak zrobię test, to pierwszy komunikat na ovu będzie do Ciebie -
Dodi wrote:karoam wrote:Dzień dobry
Jako, że mam ostatnio straszną chętkę na banany to i z Wami się podzielę
Witaj Karoamzdjęcie jak codzień rewelacyjne a jak Twoje samopoczucie? mama jeszcze jest u Was?
Hej Dodi
Samopoczucie bez zmian- dlatego tak wyczekuje wizyty u gina bo ten brak objawów mnie trochę stresuje
Mamuśka wciąż u nas- wraca do PL 17.05 -
Witajcie
Dodi, super że jesteś z nami
Muska, gratulacje posiadaczko ziemska
Shagga, Ty z brzuszkiem super i Młody w kaloszach też
Mauysia, niezły maraton filmowy, najpierw w kinie a potem w domu
Kfjatus, oby nie przyszła choć mówisz, że jest blisko
U mnie dziś słońce świeci, ale nie jest za ciepło.
Miłego dniaKfjatus, Ola_czeka, Dodi, Muska, karoam, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Muska wrote:Kfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Ola masz bardzo ładny wykresik
Dziękuję, przekażę mu
Ładny to by był, gdyby dalej tak wyglądał za tydzień, niestety moje są ładne do 28 dnia:)
W ogóle, to miałam się do Ciebie nie odzywać, póki nie zrobisz testu, ale potem pomyślałam, że ja też bym pewnie jeszcze nie robiła, więc jednak się odzywam:)
Ale jakbym mogła Cię prosić, to zrób do piątku do 13:00 bo potem wyjeżdżam nie będę miała netu do poniedziałku, ok?
Ola ja dalej twierdzę, że dostanę @, pewnie jeszcze dziś :)Dlatego nie testuję, bo uważam, że nie ma to sensu
test w domu mam, ale wątpię, że zdążę go zrobić przed @, ona będzie szybsza
No, 1 dzień po terminie...
Hellooooł
A do kiedy wytrzymasz z tym testem w domu?
Bo ja zamiast Ciebie się napaliłam
Nie wiem
Jakoś dziś cała rodzina w domu, więc to z tym pogadam, to z tamtym i nie mam czasu na jakieś tam testy
Jak zrobię test, to pierwszy komunikat na ovu będzie do Ciebie
jupiiiiiiKfjatus lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dzień dobry!
Kolejne święto (w) pracy przed nami...
Dodi, dobrze Cię widzieć
Co do reszty Babek mam siano w głowie i na głowie i nie pamiętam co miałam napisać....
Może, że....... dobrze nas widzieć?Kfjatus, Shagga_80, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Dzień dobry!
Dodi, dobrze Cię widzieć
Co do reszty Babek mam siano w głowie i na głowie i nie pamiętam co miałam napisać....
Może, że....... dobrze nas widzieć?
eeeeee.........
a w ogóle to któraś ma pomysł co się stało z moją owulacją i gdzie ta cholera polazła nic mi nie mówiąć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 08:07
-
Dzień dobry Ola
Dzień Dobry Forumowe Siostry...
i Dowidzenia
dzisiaj nie mam weny na pisanie ale mam wenę na pakowanie bo jadę popołudniu do mojej mamusitak więc jeśli ktoś coś do mnie ma to info na priv bo forum mogę po łebkach czytać z braku czasu
zbikowa, Ola_czeka, Shagga_80, Dodi, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Dzień dobry!
Dodi, dobrze Cię widzieć
eeeeee.........
a w ogóle to któraś ma pomysł co się stało z moją owulacją i gdzie ta cholera polazła nic mi nie mówiąć?
Twoja owulka jakaś cichociemnaSerduszkuj, a ona Cię zaskoczy
zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Dzień dobry!
Dodi, dobrze Cię widzieć
eeeeee.........
a w ogóle to któraś ma pomysł co się stało z moją owulacją i gdzie ta cholera polazła nic mi nie mówiąć?
Widziałam ją wczoraj na siłce. Biegała na bieżni, mówiła, że chce być w formie na czerwiec, bo ponoć wtedy masz zaciążyć.zbikowa, Shagga_80, Fedra, Dodi, Effcia28, Rucia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Dzień dobry Ola
Dzień Dobry Forumowe Siostry...
i Dowidzenia
dzisiaj nie mam weny na pisanie ale mam wenę na pakowanie bo jadę popołudniu do mojej mamusitak więc jeśli ktoś coś do mnie ma to info na priv bo forum mogę po łebkach czytać z braku czasu
Tylko ma mi wrócić na wtorek, bo jak nie, to będą kłopociki.Fedra lubi tę wiadomość