plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga, ja Ci coś muuuuuszę powiedzieć o Twoim synu.
Mi się on tak strasznie strasznie podoba, bo on ma takie boskie włosy! Jak ja lubię takie lekko zapuszczone włoski u małych chłopców! Znaczy nie, że długie czy z ogonem, jaki nosił Robert D. w mojej podstawówce, ale po prostu fajna fryzurka z włosów a nie zapałka, zgolona maszynką na 0,1 glacaRozumiem, że latem wygodniej, bo dziecko się nie poci, ale zimą nie powinno się chłopców tak zgalać, bo duża część z nich wygląda jak kibole
muzarcia, Muska, Fedra, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlka wczoraj, po tym bardzo kiepskim dniu to już się nie spieszę ale jak mojemu m. dziś walnęłam z rana, że mam dla niego wiadomość, to się uśmiechał..."jestem w ciąży" a on uśmiech i takie rozczulenie w spojrzeniu...tyle, że on wie, że ja żartuję czasami i się zorientował, bez żalu...
...już jest wytrenowany jakby co...
...poczekam na @...Fedra lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Olka wczoraj, po tym bardzo kiepskim dniu to już się nie spieszę ale jak mojemu m. dziś walnęłam z rana, że mam dla niego wiadomość, to się uśmiechał..."jestem w ciąży" a on uśmiech i takie rozczulenie w spojrzeniu...tyle, że on wie, że ja żartuję czasami i się zorientował, bez żalu...
...już jest wytrenowany jakby co...
...poczekam na @...
Podziwiam jego wyrozumiałość...muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlka mam to samo zdanie...mój syn przenigdy nie był ostrzyżony maszynką na równo...czy to na 1mm czy na 5mm...ale czasem trzeba...m. mnie woła już kilka minut ale teraz już powiedział, napisz, że musisz na
haha
Muska, kiti, Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Olka mam to samo zdanie...mój syn przenigdy nie był ostrzyżony maszynką na równo...czy to na 1mm czy na 5mm...ale czasem trzeba...m. mnie woła już kilka minut ale teraz już powiedział, napisz, że musisz na
haha
Lubię gomuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdę.Jak zajdę, to wrócę ;-)Do spisania...m. jakiś taki romantyczny dzisiaj, widział wczoraj ,że miałam nerwy zszarpane, płakałam mu w ramię...ale dziś już jest lepiej, dużo lepiej... nawet mi powiedział, że ten pomarańczowy kolor co mam na sobie w postaci tuniki z szydełkowaną wstawką podkreśla moją opaleniznę...mmm...nie spodziewałam się po nim tego typu uwag...całe życie będzie mnie zaskakiwać...ale jak tak pozytywnie, to proszę bardzo o więcej...
Nie nadużywam jego cierpliwości i idę się przytulić...buźka...Ola_czeka, Muska, Fedra, Dodi, aisa, Shagga_80, mauysia, Kfjatus, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Dzień dobry Ola
Dzień Dobry Forumowe Siostry...
i Dowidzenia
dzisiaj nie mam weny na pisanie ale mam wenę na pakowanie bo jadę popołudniu do mojej mamusitak więc jeśli ktoś coś do mnie ma to info na priv bo forum mogę po łebkach czytać z braku czasu
Tylko ma mi wrócić na wtorek, bo jak nie, to będą kłopociki.
Ola spokojnie wracam w sobotę mój by tyle z moją mamą nie wytrzymał mimo że bardzo się lubiąOla_czeka, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Dzień dobry Ola
Dzień Dobry Forumowe Siostry...
i Dowidzenia
dzisiaj nie mam weny na pisanie ale mam wenę na pakowanie bo jadę popołudniu do mojej mamusitak więc jeśli ktoś coś do mnie ma to info na priv bo forum mogę po łebkach czytać z braku czasu
Tylko ma mi wrócić na wtorek, bo jak nie, to będą kłopociki.
Ola spokojnie wracam w sobotę mój by tyle z moją mamą nie wytrzymał mimo że bardzo się lubią
No to luz. Jedź.Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
a tak w ogóle to już wiem kto mi podpierdzielił wykres... Ola nie ładnie oj nie ładnie... a ja teraz mam takie góryu i doliny ze nie wiem kiedy owu była czy będzie a musze wiedzieć żeby wiedzieć kiedy przyjdzie @ zeby wiedzieć kiedy mam się umówić do ginki...
kurza twarz jak trzeba to wykres wygląda jak burdel a jak nie to jak spokojna górska łąka...Ola_czeka, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ja też! ja też chcę ładny! kto się ze mną podzieli?
Najpierw przestań mierzyć tempkę w lodówce a zacznij w sypialni, to pogadamy.
dobra rada nie jest zła.
zaczne od jutra w takim razie, bo dziś to już na progu hipotermii stoje.Fedra lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ja też! ja też chcę ładny! kto się ze mną podzieli?
dobra rada nie jest zła.
zaczne od jutra w takim razie, bo dziś to już na progu hipotermii stoje.
Zdawać by się mogło, że w poniedziałek było gorzej... -
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ja też! ja też chcę ładny! kto się ze mną podzieli?
dobra rada nie jest zła.
zaczne od jutra w takim razie, bo dziś to już na progu hipotermii stoje.
Żbiczek, a Ty czasem nie mierzysz po pachą? -
Muska, e-e. w sypialni, jak Prezydentowa każe. (chociaż wygląda jak lodówka, fakt)
Ola ale mi dziś końcówki palców powoli do klawiszy przymarzają. za oknem słońce a ja w swetrze i polarze. o stopach nie wpomne bo nie wiem co sie dzieje na biegunie południowym obecnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 10:41
Muska, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dodi wrote:no nic, ja uciekam w kierunku kuchni bo muszę się dzisiaj wcześniej za obiad zabrać, więc zerknę sobie do Was później
A co robisz na obiad??????
he he trochę mnie nie było, ale robię dzisiaj tylko gulasz z kaszą gryczaną a Ty ?