plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim ........jak się taka pogoda utrzyma piękna z rana to można powiedzieć ,że majowke czas zacząć
miłego długiego weekenda tym ,które go mają ,a te które pracują zleci wam szybko......a ja idę sprzątać podwórko bo odwiedziły mnie dwie duże lochy z 8małymi dzikami i nabroily na wsi ehhhh same straty
Dodi fajnie że jesteś .......
papazbikowa, Ola_czeka, aisa, Fedra, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek wszystkim
!!!
Dodi, fajnie,ze jesteś już z nami
Shagguś, kaloszki fajne, ale Kubuś fajniejszyma taką dziewczęcą urodę-śliczny
Miłego weekendu wszystkim życzę. Ja własnie wypiję herbatkę,ogarnę troszkę i spadam na działeczkę sprzatać wokół domku i w środku trzeba,ale ja na środek nie chcę się łapać bo dużo kurzu,a ja mam alergię ;( i do tego ciążą !!!!
Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam "z rana"
Ja wczoraj poszłam spać o 2...w sumie to już dziśNajpierw buszowałam po allegro, a potem po sklepach internetowych...efekt,że kupiłam sobie majtki i skarpetki dla Starego, hehehe zakupy jak nie wiem
Karoam, jak jeszcze raz wstawisz TAKIE fotki to przejadę się do Ciebie!Ja teraz w ciąży mam meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega smaka na banany! I lody, Kopciuszku teżW nocy, jak chłopaki spali ja zjadłam najpierw całe mentosy owocowe, potem pół litra lodów wiśniowych i banana
Dodi, moja kochana koleżanko! Ależ się cieszę,że jesteś tu znów z nami!
Effcia, jednak @ przylazła???? Jak to ?
Kfatus, kurcze z jednej strony to chciałabym,byś zatestowała, tylko ze względu na nas (nawet mogłabyś sama na ten test nie patrzeć!),ale z drugiej strony Twoja postawa jest godna podziwu! W sumie jeśli to ciąża to jeśli nawet dłużej poczekasz to i tak krechy wyjdą dwie i to moooooooooocne...a swoją drogą to ja chyba nie wytrzymałam "w ostatnim cyklu" i szybko testowałam, bo chyba już dzień czy dwa po terminie @.
Olu, witam Cię szczególnie
A co do pogody,to nie denerwujcie mnie! U nas w nocy padało i nadal jest szaro-buro i ponuro
Stary od rana krząta się w kuchni...spać nie mógł, a my z Młodym do prawie 10 spaliśmyNajpierw zrobił jajecznicę z pieczarkami, a teraz chyba przygotowuje wszystko do pizzy, która na obiad będzie...niech robi! Ja byczę się dalej
PS. Dzięki za komentarze pod naszymi fotkamiOla_czeka, zbikowa, mauysia, Muska, aisa, Fedra, Dodi, karoam, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja się melduję ostatniego dnia mojego słomianego wdowstwa... Widzę, że tu już rozmowy na całego!
Dziś mąż obudził mnie telefonem o... 10:50 więc nieźle sobie pospałam! Ale ten portal z filmami tak mnie wciagnął, że poszłam spać jakoś przed 3 w nocy...
Shagguś - super sesja z kaloszkami, widzę że Kubuś ma taki sam "uśmiech do zdjęcia" jak mój bąbel
Ola - a ja wczoraj doszłam do wniosku, że mam kolegę podobnego trochę do Ryana G. (ale bardziej tego z filmu "Notatnik"), więc jakby co, to w ostateczności, jak rzeczywiscie wybierze Ciebie, mogę zadowolić się substytutem ;P
No i kurde znowu nie notowałam, co mam każdej z Was odpowiedzieć, a łeb z rana pusty i sobie nie przypomnę
Tak czy inaczej, miłego dzionka Wam wszystkim życzę!zbikowa, Shagga_80, Muska, Ola_czeka, aisa, Fedra, Dodi, Effcia28, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga_80 wrote:A ja właśnie zamówiłam sobie przez neta gacie
Co by tu jeszcze kupić...
A kupiłaś coś na tej promocji w C&A? Widziałam, że towary schodziły błyskawicznie...
W C&A ostatecznie zamówiłam właśnie dziś stopki dla Starego a dla mnie figi
Czaiłam się na kilka innych rzeczy,ale niestety nie upolowałam, tam szybko wszystko na takich promocjach schodziA teraz czekam na zakończenie kilku dziś aukcji na allegro
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki, kurcze ale mam ciągle spuchnięte jakby dziąsła i podniebienie przy zębach...brzuch mnie pobolewa po obu stronach, jakby tak całe podbrzusze...piersi nic ale tam na dole rewolucja aż oddech wstrzymuję...ostatnia @ była 1.04.2013 poprzedzona plamieniem już 30 i 31 marca...ja albo chcę @ albo w ostateczności fasolkę...i znów byłaby na styczeń jak mój Domino...pomarzyć dobra rzecz... Ale żadnych innych objawów @ brak, także marnie to widzę...
Tylko dlaczego ta temperatura wysoko jak na mnie...przecież już tabsy odstawione...ale to są takie moje wewnętrzne rozważania wylane tu na forum...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 09:40
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Hej dziewczynki, kurcze ale mam ciągle spuchnięte jakby dziąsła i podniebienie przy zębach...brzuch mnie pobolewa po obu stronach, jakby tak całe podbrzusze...piersi nic ale tam na dole rewolucja aż oddech wstrzymuję...ostatnia @ była 1.04.2013 poprzedzona plamieniem już 30 i 31 marca...ja albo chcę @ albo w ostateczności fasolkę...i znów byłaby na styczeń jak mój Domino...pomarzyć dobra rzecz... Ale żadnych innych objawów @ brak, także marnie to widzę...
Tylko dlaczego ta temperatura wysoko jak na mnie...przecież już tabsy odstawione...ale to są takie moje wewnętrzne rozważania wylane tu na forum...
W ostateczności fasolkę?! Muzi! Bo przekierujemy Cię na forum o antykoncepcjimuzarcia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:A ja właśnie zamówiłam sobie przez neta gacie
Co by tu jeszcze kupić...
Kupmicoś.
Tak wiem....ciągle składam na fiata 500
Widzę, że moje podprogowe komunikaty odnoszą skutek i coraz więcej z Was pamięta o fiacie dla mnie...
Jakbyście zrobiły ściepę narodową, to już bym miała czym jeździć.....muzarcia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:he he ja już nie wiem co ze mną nie tak...a w ostateczności Olka, bo po tabsach od razu niewskazane...
Znam dziecko poczęte W TRAKCIE zażywania pigułek (efekt jednej szalonej nocy w połączeniu z nieświeżą chińszczyzną) i powiem szczerze, że rezultaty wyszły boskie.Muska, aisa, muzarcia, Fedra, Shagga_80, Effcia28, Libra, Rucia lubią tę wiadomość