X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu, spotkałaś ją na siłce mówisz? Mąż cię tam za czuprynę zaciągnął? (swoją drogą mądry facet, że nie za nogi, bo byś paproszków tylko nazbierała po drodze)

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim ........jak się taka pogoda utrzyma piękna z rana to można powiedzieć ,że majowke czas zacząć :-):-) miłego długiego weekenda tym ,które go mają ,a te które pracują zleci wam szybko......a ja idę sprzątać podwórko bo odwiedziły mnie dwie duże lochy z 8małymi dzikami i nabroily na wsi ehhhh same straty :-(:-(:-(:-(;-)

Dodi fajnie że jesteś .......
    papa

zbikowa, Ola_czeka, aisa, Fedra, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek wszystkim ;)!!!
    Dodi, fajnie,ze jesteś już z nami ;)
    Shagguś, kaloszki fajne, ale Kubuś fajniejszy ;) ma taką dziewczęcą urodę-śliczny ;)

Miłego weekendu wszystkim życzę ;). Ja własnie wypiję herbatkę,ogarnę troszkę i spadam na działeczkę sprzatać wokół domku i w środku trzeba,ale ja na środek nie chcę się łapać bo dużo kurzu,a ja mam alergię ;( i do tego ciążą !!!!

nick nieaktualny, Ola_czeka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, ja tez w tej ciąży mam ochote na banany i lody ;)Zdjęcie superrrrrrowe ;)

nick nieaktualny, karoam lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam "z rana" :)
    Ja wczoraj poszłam spać o 2...w sumie to już dziś :/ Najpierw buszowałam po allegro, a potem po sklepach internetowych...efekt,że kupiłam sobie majtki i skarpetki dla Starego, hehehe zakupy jak nie wiem :P

Karoam, jak jeszcze raz wstawisz TAKIE fotki to przejadę się do Ciebie!Ja teraz w ciąży mam meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega smaka na banany! I lody, Kopciuszku też :D W nocy, jak chłopaki spali ja zjadłam najpierw całe mentosy owocowe, potem pół litra lodów wiśniowych i banana :P

Dodi, moja kochana koleżanko! Ależ się cieszę,że jesteś tu znów z nami!

Effcia, jednak @ przylazła???? Jak to ?

Kfatus, kurcze z jednej strony to chciałabym,byś zatestowała, tylko ze względu na nas (nawet mogłabyś sama na ten test nie patrzeć!),ale z drugiej strony Twoja postawa jest godna podziwu! W sumie jeśli to ciąża to jeśli nawet dłużej poczekasz to i tak krechy wyjdą dwie i to moooooooooocne...a swoją drogą to ja chyba nie wytrzymałam "w ostatnim cyklu" i szybko testowałam, bo chyba już dzień czy dwa po terminie @.

Olu, witam Cię szczególnie :D

A co do pogody,to nie denerwujcie mnie! U nas w nocy padało i nadal jest szaro-buro i ponuro :(
    Stary od rana krząta się w kuchni...spać nie mógł, a my z Młodym do prawie 10 spaliśmy :D Najpierw zrobił jajecznicę z pieczarkami, a teraz chyba przygotowuje wszystko do pizzy, która na obiad będzie...niech robi! Ja byczę się dalej :P

PS. Dzięki za komentarze pod naszymi fotkami :)

Ola_czeka, zbikowa, mauysia, Muska, aisa, Fedra, Dodi, karoam, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki zycze milego DNIA PRACY

nick nieaktualny, mauysia, zbikowa, Ola_czeka, Muska, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie zamówiłam sobie przez neta gacie :P
    Co by tu jeszcze kupić...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się melduję ostatniego dnia mojego słomianego wdowstwa... Widzę, że tu już rozmowy na całego!

Dziś mąż obudził mnie telefonem o... 10:50 więc nieźle sobie pospałam! Ale ten portal z filmami tak mnie wciagnął, że poszłam spać jakoś przed 3 w nocy...

Shagguś - super sesja z kaloszkami, widzę że Kubuś ma taki sam "uśmiech do zdjęcia" jak mój bąbel :D
    Ola - a ja wczoraj doszłam do wniosku, że mam kolegę podobnego trochę do Ryana G. (ale bardziej tego z filmu "Notatnik" :) ), więc jakby co, to w ostateczności, jak rzeczywiscie wybierze Ciebie, mogę zadowolić się substytutem ;P

No i kurde znowu nie notowałam, co mam każdej z Was odpowiedzieć, a łeb z rana pusty i sobie nie przypomnę :(

Tak czy inaczej, miłego dzionka Wam wszystkim życzę!

zbikowa, nick nieaktualny, Muska, Ola_czeka, aisa, Fedra, Dodi, Effcia28, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

A kupiłaś coś na tej promocji w C&A? Widziałam, że towary schodziły błyskawicznie...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

A kupiłaś coś na tej promocji w C&A? Widziałam, że towary schodziły błyskawicznie...

W C&A ostatecznie zamówiłam właśnie dziś stopki dla Starego a dla mnie figi :P
    Czaiłam się na kilka innych rzeczy,ale niestety nie upolowałam, tam szybko wszystko na takich promocjach schodzi :/ A teraz czekam na zakończenie kilku dziś aukcji na allegro :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, no i Dodi - witaj z powrotem.
    Jeszcze jedno mi się przypomniało, że wzruszył mnie Olu Twój tekst o naszej mobilizacji dla Dodi...

nick nieaktualny, Ola_czeka, Fedra, Dodi, Kfjatus, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Kupmicoś.

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, kurcze ale mam ciągle spuchnięte jakby dziąsła i podniebienie przy zębach...brzuch mnie pobolewa po obu stronach, jakby tak całe podbrzusze...piersi nic ale tam na dole rewolucja aż oddech wstrzymuję...ostatnia @ była 1.04.2013 poprzedzona plamieniem już 30 i 31 marca...ja albo chcę @ albo w ostateczności fasolkę...i znów byłaby na styczeń jak mój Domino...pomarzyć dobra rzecz... Ale żadnych innych objawów @ brak, także marnie to widzę...
    Tylko dlaczego ta temperatura wysoko jak na mnie...przecież już tabsy odstawione...ale to są takie moje wewnętrzne rozważania wylane tu na forum...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 09:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Kupmicoś.

Tak wiem....ciągle składam na fiata 500 :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Hej dziewczynki, kurcze ale mam ciągle spuchnięte jakby dziąsła i podniebienie przy zębach...brzuch mnie pobolewa po obu stronach, jakby tak całe podbrzusze...piersi nic ale tam na dole rewolucja aż oddech wstrzymuję...ostatnia @ była 1.04.2013 poprzedzona plamieniem już 30 i 31 marca...ja albo chcę @ albo w ostateczności fasolkę...i znów byłaby na styczeń jak mój Domino...pomarzyć dobra rzecz... Ale żadnych innych objawów @ brak, także marnie to widzę...
    Tylko dlaczego ta temperatura wysoko jak na mnie...przecież już tabsy odstawione...ale to są takie moje wewnętrzne rozważania wylane tu na forum...

W ostateczności fasolkę?! Muzi! Bo przekierujemy Cię na forum o antykoncepcji ;)

nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Kupmicoś.

Tak wiem....ciągle składam na fiata 500 :P

Widzę, że moje podprogowe komunikaty odnoszą skutek i coraz więcej z Was pamięta o fiacie dla mnie...

Jakbyście zrobiły ściepę narodową, to już bym miała czym jeździć.....

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he ja już nie wiem co ze mną nie tak...a w ostateczności Olka, bo po tabsach od razu niewskazane...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Muzi marsz do apteki po test. Potrzebuję dziś dobrych wieści. Ok, skarpetki Shaggi mnie ucieszyły, ale ciąża Muzi też byłaby fajna.

nick nieaktualny, Fedra, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    he he ja już nie wiem co ze mną nie tak...a w ostateczności Olka, bo po tabsach od razu niewskazane...

Znam dziecko poczęte W TRAKCIE zażywania pigułek (efekt jednej szalonej nocy w połączeniu z nieświeżą chińszczyzną) i powiem szczerze, że rezultaty wyszły boskie.

Muska, aisa, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doczytalam was i teraz moge uciekac..
    Dodi jestes strasznie dzielna....
    buziaki dla was

Ola_czeka, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 2628 2629 2630 2631 2632 ››
Zgłoś post
Od: