X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu, spotkałaś ją na siłce mówisz? Mąż cię tam za czuprynę zaciągnął? (swoją drogą mądry facet, że nie za nogi, bo byś paproszków tylko nazbierała po drodze)

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim ........jak się taka pogoda utrzyma piękna z rana to można powiedzieć ,że majowke czas zacząć :-):-) miłego długiego weekenda tym ,które go mają ,a te które pracują zleci wam szybko......a ja idę sprzątać podwórko bo odwiedziły mnie dwie duże lochy z 8małymi dzikami i nabroily na wsi ehhhh same straty :-(:-(:-(:-(;-)

Dodi fajnie że jesteś .......
    papa

zbikowa, Ola_czeka, aisa, Fedra, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek wszystkim ;)!!!
    Dodi, fajnie,ze jesteś już z nami ;)
    Shagguś, kaloszki fajne, ale Kubuś fajniejszy ;) ma taką dziewczęcą urodę-śliczny ;)

Miłego weekendu wszystkim życzę ;). Ja własnie wypiję herbatkę,ogarnę troszkę i spadam na działeczkę sprzatać wokół domku i w środku trzeba,ale ja na środek nie chcę się łapać bo dużo kurzu,a ja mam alergię ;( i do tego ciążą !!!!

Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, ja tez w tej ciąży mam ochote na banany i lody ;)Zdjęcie superrrrrrowe ;)

Shagga_80, karoam lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam "z rana" :)
    Ja wczoraj poszłam spać o 2...w sumie to już dziś :/ Najpierw buszowałam po allegro, a potem po sklepach internetowych...efekt,że kupiłam sobie majtki i skarpetki dla Starego, hehehe zakupy jak nie wiem :P

Karoam, jak jeszcze raz wstawisz TAKIE fotki to przejadę się do Ciebie!Ja teraz w ciąży mam meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega smaka na banany! I lody, Kopciuszku też :D W nocy, jak chłopaki spali ja zjadłam najpierw całe mentosy owocowe, potem pół litra lodów wiśniowych i banana :P

Dodi, moja kochana koleżanko! Ależ się cieszę,że jesteś tu znów z nami!

Effcia, jednak @ przylazła???? Jak to ?

Kfatus, kurcze z jednej strony to chciałabym,byś zatestowała, tylko ze względu na nas (nawet mogłabyś sama na ten test nie patrzeć!),ale z drugiej strony Twoja postawa jest godna podziwu! W sumie jeśli to ciąża to jeśli nawet dłużej poczekasz to i tak krechy wyjdą dwie i to moooooooooocne...a swoją drogą to ja chyba nie wytrzymałam "w ostatnim cyklu" i szybko testowałam, bo chyba już dzień czy dwa po terminie @.

Olu, witam Cię szczególnie :D

A co do pogody,to nie denerwujcie mnie! U nas w nocy padało i nadal jest szaro-buro i ponuro :(
    Stary od rana krząta się w kuchni...spać nie mógł, a my z Młodym do prawie 10 spaliśmy :D Najpierw zrobił jajecznicę z pieczarkami, a teraz chyba przygotowuje wszystko do pizzy, która na obiad będzie...niech robi! Ja byczę się dalej :P

PS. Dzięki za komentarze pod naszymi fotkami :)

Ola_czeka, zbikowa, mauysia, Muska, aisa, Fedra, Dodi, karoam, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki zycze milego DNIA PRACY

Shagga_80, mauysia, zbikowa, Ola_czeka, Muska, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie zamówiłam sobie przez neta gacie :P
    Co by tu jeszcze kupić...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się melduję ostatniego dnia mojego słomianego wdowstwa... Widzę, że tu już rozmowy na całego!

Dziś mąż obudził mnie telefonem o... 10:50 więc nieźle sobie pospałam! Ale ten portal z filmami tak mnie wciagnął, że poszłam spać jakoś przed 3 w nocy...

Shagguś - super sesja z kaloszkami, widzę że Kubuś ma taki sam "uśmiech do zdjęcia" jak mój bąbel :D
    Ola - a ja wczoraj doszłam do wniosku, że mam kolegę podobnego trochę do Ryana G. (ale bardziej tego z filmu "Notatnik" :) ), więc jakby co, to w ostateczności, jak rzeczywiscie wybierze Ciebie, mogę zadowolić się substytutem ;P

No i kurde znowu nie notowałam, co mam każdej z Was odpowiedzieć, a łeb z rana pusty i sobie nie przypomnę :(

Tak czy inaczej, miłego dzionka Wam wszystkim życzę!

zbikowa, Shagga_80, Muska, Ola_czeka, aisa, Fedra, Dodi, Effcia28, Rucia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

A kupiłaś coś na tej promocji w C&A? Widziałam, że towary schodziły błyskawicznie...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

A kupiłaś coś na tej promocji w C&A? Widziałam, że towary schodziły błyskawicznie...

W C&A ostatecznie zamówiłam właśnie dziś stopki dla Starego a dla mnie figi :P
    Czaiłam się na kilka innych rzeczy,ale niestety nie upolowałam, tam szybko wszystko na takich promocjach schodzi :/ A teraz czekam na zakończenie kilku dziś aukcji na allegro :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, no i Dodi - witaj z powrotem.
    Jeszcze jedno mi się przypomniało, że wzruszył mnie Olu Twój tekst o naszej mobilizacji dla Dodi...

Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, Dodi, Kfjatus, Libra, Rucia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Kupmicoś.

muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, kurcze ale mam ciągle spuchnięte jakby dziąsła i podniebienie przy zębach...brzuch mnie pobolewa po obu stronach, jakby tak całe podbrzusze...piersi nic ale tam na dole rewolucja aż oddech wstrzymuję...ostatnia @ była 1.04.2013 poprzedzona plamieniem już 30 i 31 marca...ja albo chcę @ albo w ostateczności fasolkę...i znów byłaby na styczeń jak mój Domino...pomarzyć dobra rzecz... Ale żadnych innych objawów @ brak, także marnie to widzę...
    Tylko dlaczego ta temperatura wysoko jak na mnie...przecież już tabsy odstawione...ale to są takie moje wewnętrzne rozważania wylane tu na forum...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 09:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Kupmicoś.

Tak wiem....ciągle składam na fiata 500 :P

muzarcia, Rucia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Hej dziewczynki, kurcze ale mam ciągle spuchnięte jakby dziąsła i podniebienie przy zębach...brzuch mnie pobolewa po obu stronach, jakby tak całe podbrzusze...piersi nic ale tam na dole rewolucja aż oddech wstrzymuję...ostatnia @ była 1.04.2013 poprzedzona plamieniem już 30 i 31 marca...ja albo chcę @ albo w ostateczności fasolkę...i znów byłaby na styczeń jak mój Domino...pomarzyć dobra rzecz... Ale żadnych innych objawów @ brak, także marnie to widzę...
    Tylko dlaczego ta temperatura wysoko jak na mnie...przecież już tabsy odstawione...ale to są takie moje wewnętrzne rozważania wylane tu na forum...

W ostateczności fasolkę?! Muzi! Bo przekierujemy Cię na forum o antykoncepcji ;)

muzarcia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Kupmicoś.

Tak wiem....ciągle składam na fiata 500 :P

Widzę, że moje podprogowe komunikaty odnoszą skutek i coraz więcej z Was pamięta o fiacie dla mnie...

Jakbyście zrobiły ściepę narodową, to już bym miała czym jeździć.....

muzarcia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he ja już nie wiem co ze mną nie tak...a w ostateczności Olka, bo po tabsach od razu niewskazane...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Muzi marsz do apteki po test. Potrzebuję dziś dobrych wieści. Ok, skarpetki Shaggi mnie ucieszyły, ale ciąża Muzi też byłaby fajna.

muzarcia, Fedra, Dodi, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    he he ja już nie wiem co ze mną nie tak...a w ostateczności Olka, bo po tabsach od razu niewskazane...

Znam dziecko poczęte W TRAKCIE zażywania pigułek (efekt jednej szalonej nocy w połączeniu z nieświeżą chińszczyzną) i powiem szczerze, że rezultaty wyszły boskie.

Muska, aisa, muzarcia, Fedra, Shagga_80, Effcia28, Libra, Rucia lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doczytalam was i teraz moge uciekac..
    Dodi jestes strasznie dzielna....
    buziaki dla was

Ola_czeka, muzarcia, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 2628 2629 2630 2631 2632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ