plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Dodi wrote:Dzień dobry - witam się ze wszystkimi w ten brzydki pochmurny dzień
Dziękuję Wam za wszystko i nie jestem na nikogo zła za to, że pisałyście to co sama chciałam usłyszeć i w co wierzyłam.
Zaczynam od zera.
Kiti, Libra fajnie, że jesteście już po monitoringach pierwszych - trzymam za Was kciuki.
Shagga Twój Kubuś to super model, kaloszki świetne a z Ciebie to niezła szprycha nawet w ciąży
Muska cieszę się i gratuluję podpisania umowy w dniu dzisiejszym
To tylko tak w skrócie, bo przyznam, że czytałam Was trochę po łebkach.
Aha no i przede wszystkim kibicuję z całych sił kilku wykresom
Buziaki dla Wszystkich.
Dodi, cieszę się, że jesteś z nami. Nie zaczynasz od zera.
W ciągu tych 2 tygodni Twoja historia uczyniła coś niezwykłego na tym forum. W tamten piątek coś się zmieniło i już nigdy nie będę traktować tego forum jak przypadkowej grupy obcych sobie kobiet, które łączy cel w postaci ciąży. To jaka jesteś i to co przeżyłaś sprawiło, że z dnia na dzień stałyśmy się tu czymś więcej niż rodziną, bo rodzina jest ze sobą "z nadania". My zbliżyłyśmy się do siebie, by być bliżej Ciebie - z własnego wyboru.
Ola ja zawsze wychodziłam z założenia, że Tobie prędzej do "jaj" niż do poważnych tekstów, ale tym wpisem rozłożyłaś mnie na łopatki! Pięknie napisane. Dziękuję bardzo :* a co fakt to fakt, sporo się tu chyba wszystkie przez to nauczyłyśmy... ale co najważniejsze, cały czas byłyście ze mną i jak piszesz z własnego wyboru a to jest najwspanialsze :*Kfjatus, Fedra, Shagga_80, mala29_, Libra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Dodi dobrze, ze jesteś nami
Wszystkie się bardzo z tego cieszymy
Kfjatus ja też się cieszę, że jestem z Wami z powrotem, ale póki co na bieżąco będę do poniedziałku a potem powrót do pracy, więc będzie już tak różnieShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Ola masz bardzo ładny wykresik
Dziękuję, przekażę mu
Ładny to by był, gdyby dalej tak wyglądał za tydzień, niestety moje są ładne do 28 dnia:)
W ogóle, to miałam się do Ciebie nie odzywać, póki nie zrobisz testu, ale potem pomyślałam, że ja też bym pewnie jeszcze nie robiła, więc jednak się odzywam:)
Ale jakbym mogła Cię prosić, to zrób do piątku do 13:00 bo potem wyjeżdżam nie będę miała netu do poniedziałku, ok?
Ola ja dalej twierdzę, że dostanę @, pewnie jeszcze dziś :)Dlatego nie testuję, bo uważam, że nie ma to sensu
test w domu mam, ale wątpię, że zdążę go zrobić przed @, ona będzie szybsza
No, 1 dzień po terminie...
Hellooooł
A do kiedy wytrzymasz z tym testem w domu?
Bo ja zamiast Ciebie się napaliłam -
Dodi wrote:Ola_czeka wrote:Dodi wrote:Dzień dobry - witam się ze wszystkimi w ten brzydki pochmurny dzień
Dziękuję Wam za wszystko i nie jestem na nikogo zła za to, że pisałyście to co sama chciałam usłyszeć i w co wierzyłam.
Zaczynam od zera.
Kiti, Libra fajnie, że jesteście już po monitoringach pierwszych - trzymam za Was kciuki.
Shagga Twój Kubuś to super model, kaloszki świetne a z Ciebie to niezła szprycha nawet w ciąży
Muska cieszę się i gratuluję podpisania umowy w dniu dzisiejszym
To tylko tak w skrócie, bo przyznam, że czytałam Was trochę po łebkach.
Aha no i przede wszystkim kibicuję z całych sił kilku wykresom
Buziaki dla Wszystkich.
Dodi, cieszę się, że jesteś z nami. Nie zaczynasz od zera.
W ciągu tych 2 tygodni Twoja historia uczyniła coś niezwykłego na tym forum. W tamten piątek coś się zmieniło i już nigdy nie będę traktować tego forum jak przypadkowej grupy obcych sobie kobiet, które łączy cel w postaci ciąży. To jaka jesteś i to co przeżyłaś sprawiło, że z dnia na dzień stałyśmy się tu czymś więcej niż rodziną, bo rodzina jest ze sobą "z nadania". My zbliżyłyśmy się do siebie, by być bliżej Ciebie - z własnego wyboru.
Ola ja zawsze wychodziłam z założenia, że Tobie prędzej do "jaj" niż do poważnych tekstów, ale tym wpisem rozłożyłaś mnie na łopatki! Pięknie napisane. Dziękuję bardzo :* a co fakt to fakt, sporo się tu chyba wszystkie przez to nauczyłyśmy... ale co najważniejsze, cały czas byłyście ze mną i jak piszesz z własnego wyboru a to jest najwspanialsze :*
Bo ja jestem taki Stańczyk, niby klaun, ale pod czopką mam trochę mózguDodi, Kfjatus, zbikowa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Ola wszystko idzie powoludku ku lepszemu ale nie chcem zapeszac. Starania nadal sa nad malenstwem ale jakos bez nadzieii. U mnie wszystko powoli sie uklada.
Bardzo się cieszę, że powoli wszystko wraca do normy. Należy się cieszyć, że powoli, bo takie szybkie przewroty z cyklu "Od dziś kochamy się jak nigdy" z reguły nie są trwałe i do końca prawdziwe.
Trzymam kciuki za Wasze starania, bardzo bardzo.Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Olka z tą Matką Chrzestną to chyba trochę przesadziłaś he he pisałam już kiedyś, że trzech chrześniaków już mam i to mi wystarczy
No przecież nie będziesz nam musiała kupować sejczento na osiemnastkę....Dodi, Fedra, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dodi wrote:Olka z tą Matką Chrzestną to chyba trochę przesadziłaś he he pisałam już kiedyś, że trzech chrześniaków już mam i to mi wystarczy
No przecież nie będziesz nam musiała kupować sejczento na osiemnastkę....
no sejczeno może i nie ale o fiacie 500 w kolorze groskowym cały czas pamiętam!!!Ola_czeka, zbikowa, Fedra, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Dzień dobry
Jako, że mam ostatnio straszną chętkę na banany to i z Wami się podzielę
Witaj Karoamzdjęcie jak codzień rewelacyjne a jak Twoje samopoczucie? mama jeszcze jest u Was?
karoam lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Ola_czeka wrote:Dodi wrote:Olka z tą Matką Chrzestną to chyba trochę przesadziłaś he he pisałam już kiedyś, że trzech chrześniaków już mam i to mi wystarczy
No przecież nie będziesz nam musiała kupować sejczento na osiemnastkę....
no sejczeno może i nie ale o fiacie 500 w kolorze groskowym cały czas pamiętam!!!
No chociaż ktoś!!!!!!!!
Mój mąż jakoś nie pamiętaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 07:02
Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość