WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:
    Muska, e-e. w sypialni, jak Prezydentowa każe. (chociaż wygląda jak lodówka, fakt)

Ola ale mi dziś końcówki palców powoli do klawiszy przymarzają. za oknem słońce a ja w swetrze i polarze. o stopach nie wpomne bo nie wiem co sie dzieje na biegunie południowym obecnie.

Ola, ja bym sie obraziła, jakby ktoś mi powiedział, że wyglądam jak lodówka!!!

Mayusia, ja Cie przywołuje do porządku! proszę mnie tu za słówka nie chwytać. :)

a no i jeśli zaraz nie zdementuje że Ola nie wygląda jak lodówka to puści focha jak wyspa długa i szeroka, więc DEMENTUJĘ. (i ma super seksi głos, podrywałam ją ale pozostawała obojętna na moje zaloty i straszyła mężem incognito kika stolików dalej)

No właśnie... "ma super seksi głos", a o figurze ani słowa...
    :D

Masz wpier...l.

20 maja, ul. Szamarzewskiego w samo południe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 13:18

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pacz, akurat mi nie pasuje, ale podeśle Ci Mayusie bo to wszystko Jej wina!

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Witam "z rana" :)
    Ja wczoraj poszłam spać o 2...w sumie to już dziś :/ Najpierw buszowałam po allegro, a potem po sklepach internetowych...efekt,że kupiłam sobie majtki i skarpetki dla Starego, hehehe zakupy jak nie wiem :P

Karoam, jak jeszcze raz wstawisz TAKIE fotki to przejadę się do Ciebie!Ja teraz w ciąży mam meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega smaka na banany! I lody, Kopciuszku też :D W nocy, jak chłopaki spali ja zjadłam najpierw całe mentosy owocowe, potem pół litra lodów wiśniowych i banana :P

Dodi, moja kochana koleżanko! Ależ się cieszę,że jesteś tu znów z nami!

Effcia, jednak @ przylazła???? Jak to ?

Kfatus, kurcze z jednej strony to chciałabym,byś zatestowała, tylko ze względu na nas (nawet mogłabyś sama na ten test nie patrzeć!),ale z drugiej strony Twoja postawa jest godna podziwu! W sumie jeśli to ciąża to jeśli nawet dłużej poczekasz to i tak krechy wyjdą dwie i to moooooooooocne...a swoją drogą to ja chyba nie wytrzymałam "w ostatnim cyklu" i szybko testowałam, bo chyba już dzień czy dwa po terminie @.

Olu, witam Cię szczególnie :D

A co do pogody,to nie denerwujcie mnie! U nas w nocy padało i nadal jest szaro-buro i ponuro :(
    Stary od rana krząta się w kuchni...spać nie mógł, a my z Młodym do prawie 10 spaliśmy :D Najpierw zrobił jajecznicę z pieczarkami, a teraz chyba przygotowuje wszystko do pizzy, która na obiad będzie...niech robi! Ja byczę się dalej :P

PS. Dzięki za komentarze pod naszymi fotkami :)

no widzisz Shaguś tak bywa ja się cieszę może będę miała dzidziusia z Lutego? :) ale jedno jest pewne testy z allegro nie kłamią! :)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czemu ja??? Przecieżem jeszcze nawet nie widziała twej figury na oczy! No poza zdjęciem z tą wielką strzelistą budowlą, w prawym dolnym rogu którego majaczą Wasze mikrosylwetki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 13:24

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, to jak Ty się śmiałaś z mojego posta, to ja zdradzę Ci tajemnicę korespondencji ze Żbikową, może mnie nie pozwie.

No więc do niej napisałam przejęta, że pewnie moim postem uraziłam kobiety golące swych synów maszynką a ona mi na to:

"Każdy ma prawo do nielubienia ogolonych chłopięcych główek".

Ubawiłam się setnie tym żartem, choć skojarzenia miałyśmy potem raczej smutne.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusia,
    wkopałas mnie to teraz się tłumacz!
    a z pretensjami do zdjęcia do pani która je zrobiła proszę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 13:28

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

A kogo cytowałam? Hę. Ty też masz to co Mauysia.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, biorę rower i jadę na ten obiad bo już mnie z lekka ssie. Na razie dziewczęta :)

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    zbikowa wrote:

A kogo cytowałam? Hę. Ty też masz to co Mauysia.

cholera. a miało być tak pięknie.
    idę sobie.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ale czemu ja??? Przecieżem jeszcze nawet nie widziała twej figury na oczy! No poza zdjęciem z tą wielką strzelistą budowlą, w prawym dolnym rogu którego majaczą Wasze mikrosylwetki:)

Bo śmiesz wątpić, czy wyglądam jak Posh Spice.

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kur....zapiał nie umiem tego pieprzonego wykresu ustawić!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znowu wszystkie poobrażałam.

zbikowa, mauysia lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia,
    wejdź na swój wykres, tam pod spodem masz link : udostępnij wykres.
    pojawia ci sie okienko klikasz na zakładke: link. tam klikasz na kopiuj
    wychodzicsz tego, wchodzisz w ustawienia (koło poczty na ekranie) wchodzisz w społeczność i tam masz podpis na forum. klikasz prawym - wklej i ok.

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Effcia,
    wejdź na swój wykres, tam pod spodem masz link : udostępnij wykres.
    pojawia ci sie okienko klikasz na zakładke: link. tam klikasz na kopiuj
    wychodzicsz tego, wchodzisz w ustawienia (koło poczty na ekranie) wchodzisz w społeczność i tam masz podpis na forum. klikasz prawym - wklej i ok.

tak zrobiłam i mam link pod wykresem a miniaturki nadal brak

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    usuń wszystko i spróbuj jeszcze raz. prawdopodobnie dlatego, że ci sie dodatkowy napis "htttp:/ zaplątał jak skończysz to wtedy zrób spacje i dodaj małpe i date

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam na chwilę, wariatki, bo niebawem kończą mi się 3 aukcje i trza było podejrzeć :P Jest szansa na nowe gatki :P
    Ola Fiat 4 U później ...

I zmykam, Stary pojechał zawieźć Brata na imprezę a my robimy pizzę i spadamy w plener, korzystając że może jeszcze nie pada!

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia, wchodzisz na swój wykres, pod wykresem masz udostepnij wykres ->klikasz , tam masz zakładkę: MINIATURA wchodzisz tam i masz miniaturkę i pod spodem pisze: Twój link do miniatury na forum i klikasz kopiuj, wtedy zamykasz wykres , wchodzisz na forum na górze masz ustawienia, tam wchodzisz w zakładkę Społeczność i tam masz: Twój podpis na forum i puste pole, gdzie klikasz prawym myszki i wybierasz wklej, ok i już :) (albo Ctrl V wybierasz).

No nic, wymadrzyłam się i idę :P

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no robie tak od rana i nadal nie ma wykresu-nic bo aby się denerwuję

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia, wchodzisz na swój wykres.....

Żaaaaaaartowałam.

Effcia28 lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic, nie uda mi się wkleić tu kodu, żeby Ci pokazać. poproś którąś z dziewczyn której ufasz żeby zrobiła to za Ciebie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 13:58

‹‹ 2631 2632 2633 2634 2635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ