plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:zbikowa wrote:mauysia wrote:zbikowa wrote:Muska, e-e. w sypialni, jak Prezydentowa każe. (chociaż wygląda jak lodówka, fakt)
Ola ale mi dziś końcówki palców powoli do klawiszy przymarzają. za oknem słońce a ja w swetrze i polarze. o stopach nie wpomne bo nie wiem co sie dzieje na biegunie południowym obecnie.
Ola, ja bym sie obraziła, jakby ktoś mi powiedział, że wyglądam jak lodówka!!!
Mayusia, ja Cie przywołuje do porządku! proszę mnie tu za słówka nie chwytać.
a no i jeśli zaraz nie zdementuje że Ola nie wygląda jak lodówka to puści focha jak wyspa długa i szeroka, więc DEMENTUJĘ. (i ma super seksi głos, podrywałam ją ale pozostawała obojętna na moje zaloty i straszyła mężem incognito kika stolików dalej)
No właśnie... "ma super seksi głos", a o figurze ani słowa...
Masz wpier...l.
20 maja, ul. Szamarzewskiego w samo południe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 13:18
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Witam "z rana"
Ja wczoraj poszłam spać o 2...w sumie to już dziśNajpierw buszowałam po allegro, a potem po sklepach internetowych...efekt,że kupiłam sobie majtki i skarpetki dla Starego, hehehe zakupy jak nie wiem
Karoam, jak jeszcze raz wstawisz TAKIE fotki to przejadę się do Ciebie!Ja teraz w ciąży mam meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega smaka na banany! I lody, Kopciuszku teżW nocy, jak chłopaki spali ja zjadłam najpierw całe mentosy owocowe, potem pół litra lodów wiśniowych i banana
Dodi, moja kochana koleżanko! Ależ się cieszę,że jesteś tu znów z nami!
Effcia, jednak @ przylazła???? Jak to ?
Kfatus, kurcze z jednej strony to chciałabym,byś zatestowała, tylko ze względu na nas (nawet mogłabyś sama na ten test nie patrzeć!),ale z drugiej strony Twoja postawa jest godna podziwu! W sumie jeśli to ciąża to jeśli nawet dłużej poczekasz to i tak krechy wyjdą dwie i to moooooooooocne...a swoją drogą to ja chyba nie wytrzymałam "w ostatnim cyklu" i szybko testowałam, bo chyba już dzień czy dwa po terminie @.
Olu, witam Cię szczególnie
A co do pogody,to nie denerwujcie mnie! U nas w nocy padało i nadal jest szaro-buro i ponuro
Stary od rana krząta się w kuchni...spać nie mógł, a my z Młodym do prawie 10 spaliśmyNajpierw zrobił jajecznicę z pieczarkami, a teraz chyba przygotowuje wszystko do pizzy, która na obiad będzie...niech robi! Ja byczę się dalej
PS. Dzięki za komentarze pod naszymi fotkami
no widzisz Shaguś tak bywa ja się cieszę może będę miała dzidziusia z Lutego?ale jedno jest pewne testy z allegro nie kłamią!
-
Ale czemu ja??? Przecieżem jeszcze nawet nie widziała twej figury na oczy! No poza zdjęciem z tą wielką strzelistą budowlą, w prawym dolnym rogu którego majaczą Wasze mikrosylwetki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 13:24
-
Shagga, to jak Ty się śmiałaś z mojego posta, to ja zdradzę Ci tajemnicę korespondencji ze Żbikową, może mnie nie pozwie.
No więc do niej napisałam przejęta, że pewnie moim postem uraziłam kobiety golące swych synów maszynką a ona mi na to:
"Każdy ma prawo do nielubienia ogolonych chłopięcych główek".
Ubawiłam się setnie tym żartem, choć skojarzenia miałyśmy potem raczej smutne.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ale czemu ja??? Przecieżem jeszcze nawet nie widziała twej figury na oczy! No poza zdjęciem z tą wielką strzelistą budowlą, w prawym dolnym rogu którego majaczą Wasze mikrosylwetki:)
Bo śmiesz wątpić, czy wyglądam jak Posh Spice.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Effcia,
wejdź na swój wykres, tam pod spodem masz link : udostępnij wykres.
pojawia ci sie okienko klikasz na zakładke: link. tam klikasz na kopiuj
wychodzicsz tego, wchodzisz w ustawienia (koło poczty na ekranie) wchodzisz w społeczność i tam masz podpis na forum. klikasz prawym - wklej i ok. -
zbikowa wrote:Effcia,
wejdź na swój wykres, tam pod spodem masz link : udostępnij wykres.
pojawia ci sie okienko klikasz na zakładke: link. tam klikasz na kopiuj
wychodzicsz tego, wchodzisz w ustawienia (koło poczty na ekranie) wchodzisz w społeczność i tam masz podpis na forum. klikasz prawym - wklej i ok.
tak zrobiłam i mam link pod wykresem a miniaturki nadal brak -
nick nieaktualnyWpadam na chwilę, wariatki, bo niebawem kończą mi się 3 aukcje i trza było podejrzeć
Jest szansa na nowe gatki
Ola Fiat 4 U później ...
I zmykam, Stary pojechał zawieźć Brata na imprezę a my robimy pizzę i spadamy w plener, korzystając że może jeszcze nie pada!Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia, wchodzisz na swój wykres, pod wykresem masz udostepnij wykres ->klikasz , tam masz zakładkę: MINIATURA wchodzisz tam i masz miniaturkę i pod spodem pisze: Twój link do miniatury na forum i klikasz kopiuj, wtedy zamykasz wykres , wchodzisz na forum na górze masz ustawienia, tam wchodzisz w zakładkę Społeczność i tam masz: Twój podpis na forum i puste pole, gdzie klikasz prawym myszki i wybierasz wklej, ok i już
(albo Ctrl V wybierasz).
No nic, wymadrzyłam się i idę