WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Shagguś, słyszałam,że jak się nosi w sobie chłopca to ma się ochotę na banany ;) Bo dzidzi płci męskiej ma zapotrzebowanie na potas i nasz organizm się tego domaga... Chyba ta reguła się sprawdza, bo moja koleżanka miała w ciąży smaka na banany i ma syna, Ty masz ochotę na banany i wiesz,ze syn. Więc wychodzi na to,ze ja też noszę w sobie drugiego łobuzzzzza ;). No i Karoam też ;). To takie moje spostrzeżenia ;). Marzyłam o córci, ale z synusia też będe się cieszyć ;). Najważniejsze żeby był cały i zdrowy , a o siostrzyczkę może się jeszcze kiedyś postaramy ;)

Shagga, a mialaś wymioty czy tylko mdłości w tej ciąży?

Kilka razy miałam i wymioty, gdy mdłości były już mega .

A w ogóle to my wróciliśmy z imprezy plenerowej właśnie...zmarzłam jak cholera, ale Młody miał radochę...zobaczył zwierzęta w mini zoo, pozjeżdżał na dmuchanej zjeżdżalni, przejechał się z Tata na gokartach i pierwszy raz jadł watę cukrową :)

Effcia,widzę,że jest już miniaturka, hurrrrrrrrrrrra :)

kopciuszek126, Muska, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to wylicytowałam za grosze (za 18 zł) bluzkę ciążową :P I własnie czaję się na spodenki...jedne dziś przegrałam,bo miałam źle snajpera ustawionego.

kopciuszek126, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Ola malo osob wie bo raczej nie mowie o tym ale jesli chodzi o miesniaki to wiesz bywaja takie ktore usadowia sie tak ze bez noza sie nie obejdzie. Wogole one nazwa sie je nowotworem lagodny ale ja wole okreslenie miesniak bo brzmi lagodniej. Pamietam jak mi lekasz o tym powiedzial to nogi mi sie ugiely i wtedy myslalam ze swiat mi sie zawalil ale potem jak sobie poczytalam to nie jest az tak zle tyle tylko ze trzeba co jskis czas kontrolowac.

dokładnie! Miesniak to zazwyczaj nowotwór łagodny... Ja mam zrobić markery, by mieć pewność, ze to zmiany o łagodnym charakterze... A poza tym miesniak może powodować problemy z zagniezdzeniem, poronienia bądź uciskać rozwijający się płód...
    Mala, to Twój miesniak zewnętrzny jest najlepiejsza opcja z możliwych!:) Mój srodscienny - to też nienajgorzej... Najgorszy jest podsluzowkowy - to dziadostwo zniekształca endometrium i powoduje długie bolesne miesiączki i właśnie z takim typem miesniaka najgorzejzajsc w ciążę i dotrwać do porodu

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z tobą Libra nasze mięśniaki na szczęście są niegroźne dla naszych przyszłych fasolek :)

Libra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarłam do konca:D witam wszystkie i zarazem żegnam:) Dodi:* fajnie,że jesteś... Mała - fajnie, że powoli Wam się układa... Fedra - miłego wypoczynku u mamusi;) Shagga - szkoda,ze zdjęć nie widziałam, bo z z telefonu podglądając to graniczy z cudem, ale na pewno powrócę obejrzeć...
    Więcej nie pamiętam, co miałam napisać... Podejrze jeszcze wykresiki i zmykam do m się poprzytulać,bo obiecał mi dzisiaj "na pocieszenie" jakieś wspaniałe atrakcje hehehe;)
    Miłego wieczoru

Kfjatus, Blondi22, mauysia, aisa, Dodi, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja melduję się wieczornie.
    Effciu, widzę, że miałaś niezłe jazdy z wykresem, ten Ovufriend chyba Ci konkretnie zszargał nerwy jak widzę! Na szczęście zakończyło się happy endem.
    Za trzy godzinki powinni zjawić się moi panowie, więc muszę szybko obejrzeć jeszcze jeden film, którego nie mam szansy obejrzeć za bytności w chacie mojego M ;)
    Też na pewno zasiadacie przed jakimś fajnym filmem, meczem :) albo szykujecie się do przytulańska/spańska :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i taki piękny dzień się skończył ,a miało być tak pięknie mojego m wezwali do pracy wiec noc spędzę sama ehhhh

Dobrej nocy wszystkim !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że kocham swój organizm!! Jeśli kiedykolwiek będę na niego psioczyć, to zamknijcie mnie w dyby i poddajcie chłoście. Tak się cieszę, że nie daje mi pola do nakręcania się i do zakusów testowych i zaczyna plamienie ostrzegawcze na kilka dni wcześniej!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola nie kracz może to jeszcze nie ta@@@@ ,a jak przyjdzie to na majowym jej pokażesz figa z makiem :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ola nie kracz może to jeszcze nie ta@@@@ ,a jak przyjdzie to na majowym jej pokażesz figa z makiem :-)

Nie nie, to ona:) Znamy się 20 lat:)

No na majowym, góra czerwcowym utrę jej nosa!

Effcia28 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja chłop ma dyżury na telefon? Nie zazdroszczę, pewnie trudno cokolwiek zaplanować z taką pracą...

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh powiem ci ,że zaczyna mnie ona męczyć ta @@ bo jak przychodzi to szlak mnie trafia ,a jak jej nie ma to wiem ,że ciąży brak ,ale wiadomo ,że to coś innego jakieś świństwo normalnie się spakować i wyjechać w p..... daleko

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kaja chłop ma dyżury na telefon? Nie zazdroszczę, pewnie trudno cokolwiek zaplanować z taką pracą...

wiesz co to jest hurtownia spożywcza ,a oni se wymyślili pracę dziś od 24 jego pracownicy na rządanie wzieli(na telef) ,a on jako kierownik zmiany zbytnio nie może więc musi być :-/ planować wiesz na trzy zmiany pracują więc nocki są masakryczne czyli ten tydzień wynoszę się z psem na kilka godzin bo ta mu spac nie daje normalnie koszmar z psem :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pieprznij wszystko i jedź w Bieszczady:)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola może uda mi się mojego m namówić na stały powrót do Francji ,ale zobaczymy jak będzie bo firma została przejęta przez Hiszpana iii jak na razie same zwolnienia poleciały zobaczymy jak długo Firma będzie istnieć ???

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No to pieprznij wszystko i jedź w Bieszczady:)

no chcemy w tym roku w Góry aż wstyd pisac nigdy tam nie byłam ,ale się okaże czy m urlop dostanie bo ja to na razie na bezrobociu po ślubie ,ale może coś znajdę hmmmmm

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhh Ola nie kuś bo ja to potrafię się spakować w minutę i śmigam ,ale teraz to wiesz jest mąż i tak nie za bardzo zwiać mu na parę dni ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ola_czeka wrote:

wiesz co to jest hurtownia spożywcza ,a oni se wymyślili pracę dziś od 24 jego pracownicy na rządanie wzieli(na telef) ,a on jako kierownik zmiany zbytnio nie może więc musi być :-/ planować wiesz na trzy zmiany pracują więc nocki są masakryczne czyli ten tydzień wynoszę się z psem na kilka godzin bo ta mu spac nie daje normalnie koszmar z psem :-/

Jesoo to współczuję serio. Takie są uroki stanowisk kierowniczych, że odpowiedzialność nie pozwala olać pewnych rzeczy. I co? sam będzie zapieprzał na nocce? jakaś jazda. Jesli tak, to też kicha, że nie znalazł się jakiś lojalny współpracownik :(

Jakiego macie psa? (już już już niedługo wreszcie zajmiemy się kupnem naszego)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ola_czeka wrote:

Jesoo to współczuję serio. Takie są uroki stanowisk kierowniczych, że odpowiedzialność nie pozwala olać pewnych rzeczy. I co? sam będzie zapieprzał na nocce? jakaś jazda. Jesli tak, to też kicha, że nie znalazł się jakiś lojalny współpracownik :(

Jakiego macie psa? (już już już niedługo wreszcie zajmiemy się kupnem naszego)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola sam nie śmieje się ,że on i mój brat bo razem pracują hehehe ,ale pewnie może ktoś przyjedzie się zobaczy :-)
    A z psem to tak jak moje życie pokręcony ;-) miałam plan kupić Labradora ,ale oczywiście zostałam oszukana i z Labradora wyszedł Pirenejczyk jakaś krzyżówka nooo nie powiem jak była mała to Labrador w 100% ,ale póżniej to treser psów mi powiedział ,że to pies ,który kocha góry i długie spacery i na Bank nie jest to Labrador noo teraz wyszło szydło z Worka Pirenejczyk Kałkazki

ps wybieg ma doś duży i codziennie goni Sarenki i liczy ,że je złapie .dzików się boi bardzo już nie raz ją pogoniły :-)

Muska lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 2633 2634 2635 2636 2637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ