plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola babka mi pokazała rodowód Labradora i nie dość ,że kasę za nią dałam 1,500zł .....zadzwoniłam do niej ,że jadę z psem ,że oddaję i zostawiam pod jej drzwiami to się przyznała ,że oszukała mnie ......tylko dzięki mamie ją mam bo już siedziałam w aucie ,a moja mama mówiła ,że mam ją zostawić i tak jej nie oddałam ......
-
Ola_czeka wrote:Ale w sensie to pirenejski pies górski, owczarek kaukaski czy mieszanka? Oba są śliczne.
Pies pewnie słodki i dobrze, że go nie oddałaś, ale babie przydałaby się szkoła...
wiesz powiem ci weterynarz mi powiedziała ,że to jest mieszanka ,ale daje na Pirenejczyka nie wiem ,ale terser też na pirenejczyka ,ale mieszanka ,a babka nie chciała mi powiedzieć z jaki dokładnie ,jak od niej kupowałam to mówiła mi ,że zajmuje się rozrodem psów więc coś wykombinowała ehhhh ,ale fajna psina !!! -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że kocham swój organizm!! Jeśli kiedykolwiek będę na niego psioczyć, to zamknijcie mnie w dyby i poddajcie chłoście. Tak się cieszę, że nie daje mi pola do nakręcania się i do zakusów testowych i zaczyna plamienie ostrzegawcze na kilka dni wcześniej!
Ola-plamienie na tyle dni przed terminem @? Skonsultuj to na najbliższej wizycie u gina. Chyba, że się pomylisz i to wcale nie będzie plamieniem przed @ -
Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że kocham swój organizm!! Jeśli kiedykolwiek będę na niego psioczyć, to zamknijcie mnie w dyby i poddajcie chłoście. Tak się cieszę, że nie daje mi pola do nakręcania się i do zakusów testowych i zaczyna plamienie ostrzegawcze na kilka dni wcześniej!
Ola-plamienie na tyle dni przed terminem @? Skonsultuj to na najbliższej wizycie u gina. Chyba, że się pomylisz i to wcale nie będzie plamieniem przed @
Myślę, że termin @ jest dużo wcześniej niż sądzi ovu, a @ przyjdzie za 2 dni. Jeśli nie, to na pewno powiem o tym gince w maju. Mam to na mojej "krótkiej liście"
A co do plamienia nie na @ - to nic ciążowego, serio, żaden śluz.Libra lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ech no to nie dziwota, że w góry na weekend trudno wyskoczyć
A wiesz, ja w sumie nie wiem, może pisałaś ale nie dotarło. Twój M. jest Polakiem? Poznaliście się we Francji? czemu nie chce tam wrócić / jechać?
Ola mój m jest Polakiem urabiam jak mogę ,ale skubany nie daje się kiedy ma zły dzień w pracy to mówi ,że wyjeżdzamy i mnie tylko drażni ....a wiesz tylko go tutaj trzyma dobra pensja ,a jeszcze pewnie się boi bo jezyka nie zna ..... Poznalismy się w Polsce ehhh długa historia ja wtedy wróciłam do Polski na 3 miesiące iii już nie wyjechałam ,ale ze mną to problemu nie ma ja pracę tam bym miała od ręki on też tylko musi się języka nauczyćLibra lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Ola_czeka wrote:Ale w sensie to pirenejski pies górski, owczarek kaukaski czy mieszanka? Oba są śliczne.
Pies pewnie słodki i dobrze, że go nie oddałaś, ale babie przydałaby się szkoła...
wiesz powiem ci weterynarz mi powiedziała ,że to jest mieszanka ,ale daje na Pirenejczyka nie wiem ,ale terser też na pirenejczyka ,ale mieszanka ,a babka nie chciała mi powiedzieć z jaki dokładnie ,jak od niej kupowałam to mówiła mi ,że zajmuje się rozrodem psów więc coś wykombinowała ehhhh ,ale fajna psina !!!
Wrzuć fotę, bardzom jej ciekawa. -
Kaja wrote:Ola_czeka wrote:Ech no to nie dziwota, że w góry na weekend trudno wyskoczyć
A wiesz, ja w sumie nie wiem, może pisałaś ale nie dotarło. Twój M. jest Polakiem? Poznaliście się we Francji? czemu nie chce tam wrócić / jechać?
Ola mój m jest Polakiem urabiam jak mogę ,ale skubany nie daje się kiedy ma zły dzień w pracy to mówi ,że wyjeżdzamy i mnie tylko drażni ....a wiesz tylko go tutaj trzyma dobra pensja ,a jeszcze pewnie się boi bo jezyka nie zna ..... Poznalismy się w Polsce ehhh długa historia ja wtedy wróciłam do Polski na 3 miesiące iii już nie wyjechałam ,ale ze mną to problemu nie ma ja pracę tam bym miała od ręki on też tylko musi się języka nauczyć
No francuski łatwy nie jest, więc rozumiem jego obawy... -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że kocham swój organizm!! Jeśli kiedykolwiek będę na niego psioczyć, to zamknijcie mnie w dyby i poddajcie chłoście. Tak się cieszę, że nie daje mi pola do nakręcania się i do zakusów testowych i zaczyna plamienie ostrzegawcze na kilka dni wcześniej!
Ola-plamienie na tyle dni przed terminem @? Skonsultuj to na najbliższej wizycie u gina. Chyba, że się pomylisz i to wcale nie będzie plamieniem przed @
Myślę, że termin @ jest dużo wcześniej niż sądzi ovu, a @ przyjdzie za 2 dni. Jeśli nie, to na pewno powiem o tym gince w maju. Mam to na mojej "krótkiej liście"
A co do plamienia nie na @ - to nic ciążowego, serio, żaden śluz.
Zapytaj na pewno. Mnie gin się pytał,czy mam plamienia przed @. Raz mi się zdarzyło... Więc nie zlecił dodatkowych badań, ale kazał obserwować i powiedzieć jakby sytuacja się powtórzyła, bo tak nie powinno być -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Ola_czeka wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że kocham swój organizm!! Jeśli kiedykolwiek będę na niego psioczyć, to zamknijcie mnie w dyby i poddajcie chłoście. Tak się cieszę, że nie daje mi pola do nakręcania się i do zakusów testowych i zaczyna plamienie ostrzegawcze na kilka dni wcześniej!
A co do plamienia nie na @ - to nic ciążowego, serio, żaden śluz.
Zapytaj na pewno. Mnie gin się pytał,czy mam plamienia przed @. Raz mi się zdarzyło... Więc nie zlecił dodatkowych badań, ale kazał obserwować i powiedzieć jakby sytuacja się powtórzyła, bo tak nie powinno być
Poprzedniemu mówiłam i nic nie mówił, że to coś złego, mówiłam Ci już zresztą - powiedział tylko, żeby nie liczyć plamienia jako 1 dnia miesiączki. I tyle. No ale to już wiemy - co ginekolog, to inna sztuka lekarska. Idę teraz do mojej ginki, której ufam w 100%, zobaczymy, co powie.Libra lubi tę wiadomość