WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola babka mi pokazała rodowód Labradora i nie dość ,że kasę za nią dałam 1,500zł .....zadzwoniłam do niej ,że jadę z psem ,że oddaję i zostawiam pod jej drzwiami to się przyznała ,że oszukała mnie ......tylko dzięki mamie ją mam bo już siedziałam w aucie ,a moja mama mówiła ,że mam ją zostawić i tak jej nie oddałam ......

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przypomnij mi w jakim województwie mieszkacie? daleko od gór?

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ,a jaki pies cię interesuje i twojego m??????? jak ja się napaliłam na Labradora i dostałam heheeheh to co dostałam !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za kretynka z tej baby???

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w sensie to pirenejski pies górski, owczarek kaukaski czy mieszanka? Oba są śliczne.

Pies pewnie słodki i dobrze, że go nie oddałaś, ale babie przydałaby się szkoła...

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja Pomorskie ,Kaszuby ,a do Gdańska mam 22km

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech no to nie dziwota, że w góry na weekend trudno wyskoczyć :D

A wiesz, ja w sumie nie wiem, może pisałaś ale nie dotarło. Twój M. jest Polakiem? Poznaliście się we Francji? czemu nie chce tam wrócić / jechać?

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ale w sensie to pirenejski pies górski, owczarek kaukaski czy mieszanka? Oba są śliczne.

Pies pewnie słodki i dobrze, że go nie oddałaś, ale babie przydałaby się szkoła...

wiesz powiem ci weterynarz mi powiedziała ,że to jest mieszanka ,ale daje na Pirenejczyka nie wiem ,ale terser też na pirenejczyka ,ale mieszanka ,a babka nie chciała mi powiedzieć z jaki dokładnie ,jak od niej kupowałam to mówiła mi ,że zajmuje się rozrodem psów więc coś wykombinowała ehhhh ,ale fajna psina !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że kocham swój organizm!! Jeśli kiedykolwiek będę na niego psioczyć, to zamknijcie mnie w dyby i poddajcie chłoście. Tak się cieszę, że nie daje mi pola do nakręcania się i do zakusów testowych i zaczyna plamienie ostrzegawcze na kilka dni wcześniej!

Ola-plamienie na tyle dni przed terminem @? Skonsultuj to na najbliższej wizycie u gina. Chyba, że się pomylisz i to wcale nie będzie plamieniem przed @

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że kocham swój organizm!! Jeśli kiedykolwiek będę na niego psioczyć, to zamknijcie mnie w dyby i poddajcie chłoście. Tak się cieszę, że nie daje mi pola do nakręcania się i do zakusów testowych i zaczyna plamienie ostrzegawcze na kilka dni wcześniej!

Ola-plamienie na tyle dni przed terminem @? Skonsultuj to na najbliższej wizycie u gina. Chyba, że się pomylisz i to wcale nie będzie plamieniem przed @

Myślę, że termin @ jest dużo wcześniej niż sądzi ovu, a @ przyjdzie za 2 dni. Jeśli nie, to na pewno powiem o tym gince w maju. Mam to na mojej "krótkiej liście" :)

A co do plamienia nie na @ - to nic ciążowego, serio, żaden śluz.

Libra lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

A wiesz, ja w sumie nie wiem, może pisałaś ale nie dotarło. Twój M. jest Polakiem? Poznaliście się we Francji? czemu nie chce tam wrócić / jechać?

Ola mój m jest Polakiem urabiam jak mogę ,ale skubany nie daje się kiedy ma zły dzień w pracy to mówi ,że wyjeżdzamy i mnie tylko drażni ....a wiesz tylko go tutaj trzyma dobra pensja ,a jeszcze pewnie się boi bo jezyka nie zna ..... Poznalismy się w Polsce ehhh długa historia ja wtedy wróciłam do Polski na 3 miesiące iii już nie wyjechałam ,ale ze mną to problemu nie ma ja pracę tam bym miała od ręki on też tylko musi się języka nauczyć :-)

Libra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ola_czeka wrote:

wiesz powiem ci weterynarz mi powiedziała ,że to jest mieszanka ,ale daje na Pirenejczyka nie wiem ,ale terser też na pirenejczyka ,ale mieszanka ,a babka nie chciała mi powiedzieć z jaki dokładnie ,jak od niej kupowałam to mówiła mi ,że zajmuje się rozrodem psów więc coś wykombinowała ehhhh ,ale fajna psina !!!

Wrzuć fotę, bardzom jej ciekawa.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ola_czeka wrote:

Ola mój m jest Polakiem urabiam jak mogę ,ale skubany nie daje się kiedy ma zły dzień w pracy to mówi ,że wyjeżdzamy i mnie tylko drażni ....a wiesz tylko go tutaj trzyma dobra pensja ,a jeszcze pewnie się boi bo jezyka nie zna ..... Poznalismy się w Polsce ehhh długa historia ja wtedy wróciłam do Polski na 3 miesiące iii już nie wyjechałam ,ale ze mną to problemu nie ma ja pracę tam bym miała od ręki on też tylko musi się języka nauczyć :-)

No francuski łatwy nie jest, więc rozumiem jego obawy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:

Myślę, że termin @ jest dużo wcześniej niż sądzi ovu, a @ przyjdzie za 2 dni. Jeśli nie, to na pewno powiem o tym gince w maju. Mam to na mojej "krótkiej liście" :)

Zapytaj na pewno. Mnie gin się pytał,czy mam plamienia przed @. Raz mi się zdarzyło... Więc nie zlecił dodatkowych badań, ale kazał obserwować i powiedzieć jakby sytuacja się powtórzyła, bo tak nie powinno być

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę nyny. Pa Kajuś, Pa Liberka!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola szukam fotki chwilka

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Idę nyny. Pa Kajuś, Pa Liberka!

Ja też mykam... Dobrej nocki

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok Ola papapa Libra buzole zozole :-)

Libra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:

Zapytaj na pewno. Mnie gin się pytał,czy mam plamienia przed @. Raz mi się zdarzyło... Więc nie zlecił dodatkowych badań, ale kazał obserwować i powiedzieć jakby sytuacja się powtórzyła, bo tak nie powinno być

Poprzedniemu mówiłam i nic nie mówił, że to coś złego, mówiłam Ci już zresztą - powiedział tylko, żeby nie liczyć plamienia jako 1 dnia miesiączki. I tyle. No ale to już wiemy - co ginekolog, to inna sztuka lekarska. Idę teraz do mojej ginki, której ufam w 100%, zobaczymy, co powie.

Libra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to idę myć zęby a Ty szukaj fotki!

Chyba jednak poszłaś. No nic, jutro Cię ścignę o zdjęcie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 20:56

‹‹ 2634 2635 2636 2637 2638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ