WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde laski, obejrzałam film "Wstyd" (z Michaelem Fassbenderem) - smutny na maksa, nawet kilkukrotnie pokazane gołe pupsko głównego aktora nie osładza tej schizy...
    Alem se film wybrała na dobranoc...

Dobranoc!

Ola_czeka, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdaje się, że już nikgo nie ma a ja chciałam tylko powiedzieć dobranoc i pożalić się, że jestem jakaś nie teges bo gdzieś życie ze mnie uciekło wraz z całą moją energią i taka dupa :/
    mauysia kinomaniaku a gdzie Ty te filmy oglądasz jeśli można wiedzieć?

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam Ci na priv :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola foki znalazłam ,ale mój m musi mi pomóc bo nie mam jakiejś wtyczki taki mi tutaj komunikat pokazuje .....jutro pusty czyli dziś jak mój m się wyspi to wkleje specjalnie fotki mojej psiny i dziki które nas odwiedziły :-):-):-):-):-):-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi ja też mam seans filmowy ,a oglądam Uprowadzona i zaraz Uprowadzona 2 obejrzalam a na tvp 1 też fajny film ale tytułu nie widzę ,ale obsada wysmienita .....de niro itp... pisanie z tel żadna frajda :-\ ok idę oglądać dalej

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi na tvp 1 gorączka , na tvp 2 pokój 1408 dla osób o mocnych nerwach horror ....uciekam

mauysia, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 04:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witammmm 2 Maja miłego dnia :-)

mauysia, Muska, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki :) życzę wszystkim milutkiego dnia :)

mauysia, Muska, Ola_czeka, muzarcia, Libra, zbikowa, Shagga_80, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAJCIE Z RANA!

Towarzystwo w moim domu śpi jeszcze...po burzy, deszczu i gradzie śpi się dużo lepiej...

Ozonu mega dużo ach ach!

Tak więc w nocy spać nie mogłam...po pierwszej obudziły mnie psy...szczekały i bałam się, że znów lis się zakrada...poobserwowałam okolice kurnika z okna sypialni i do łóżka dalej spać.

Obudziłam się znów po czwartej...niebo praktycznie non stop było jasne właściwie ono było jasne a jedynie przyciemniane na ułamki sekund gdy brakło wyładowań...wszystko działo się dłuższy czas w chmurach...ale jak zaczęło w końcu po około pół godzinie oddawać energię do ziemi, to aż się włosy zjeżyły na rękach a ja burzy się nie boję. Ogródek pływał, trawnik jak basen, ale moje tulipany przetrwały nawet kilkuminutowe gradobicie...kulki może 2-3 cm miały średnicę...wszystko się obroniło, może za wyjątkiem młodej sadzonki wiesioła błękitnego...ale to się jeszcze zobaczy...
    Miałam podlewać, odpuszczam, ja bym tak solidnie nie podlała...

Tyle o burzliwej-burzowej nocy.
    Nad ranem wyjrzałam przez okno, około 6-tej przebiegł zając łąką...taki prawdziwy zając co to ich w opolskim coraz mniej.
    Wczoraj byliśmy na wycieczce z m. polami, lasami...i nad naszą głową baaardzo nisko przefrunął bocian, czarny bocian ;-) Mówię mojemu Willemu tak...kochany teraz ,to Ty już nawet nie musisz nic robić, bo tak nisko przefrunął, że nie mam mocnych...czułam powiew skrzydeł- uwierzycie?

Rucia, mala29_, mauysia, Muska, Libra, Blondi22, zbikowa, Shagga_80, aisa, gocha04, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Mnie pewnie nie będzie do nie wiem kiedy. Jest u mnie przyjaciółka, facet ją zostawił, złamas jeden, i tymczasowo przejęłam nad nią opiekę :) M. ją rozpija, a ja tuczę.

Nie nadrobie was niestety za dużo tego, ale może może ...

Ola :) 9dpo to na pewno było zagnieżdżenie :) zobaczysz :)

Muzi my też wczoraj zaliczyliśmy krótki spacer, ale takich zjawisk jak ty ,nie dane mi było pooglądać :(

Dodi kochana jak miło cię widzieć !!! <3

mauysia, Ola_czeka, Muska, muzarcia, Blondi22, zbikowa, Shagga_80, Effcia28, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia tylko, żeby Ci psiapsiółka procesu nie wytoczyła po tej opiece za zdegradowanie wątroby i gospodarki tłuszczowej...hehe dobrze, że ma Was...masz dobre serducho...co do zjawisk, to ostatnio bociany mnie prześladują...non stop...prawie codziennie...chyba nie będę wychodzić z domu...buziam słoneczka...idę robić śniadanie rodzince...

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam.

Psiapsióła nie narzeka :P dobrze jej tu, tylko strasznie cierpi.
    Mój M. ma takie dobre serducho. Jak tylko dowiedział się, że tamten ją zostawił to wsiadł w samochód i przywiózł ją do nas.
    Swoją drogą jeżeli oglądałyście w tamtym tygodniu Ojca Mateusza, to jej złamas tam występował z zespołem.

Dziś spadamy pobuszować po sklepach :P

muzarcia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejeczka.

mauysia, Muska, Rucia, muzarcia, Libra, zbikowa, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Olka!
    Wpadasz na śniadanie?
    Widziałam tam jakąś kropę na wykresie...to pierwszy taki "incydent"
    w postaci plamienia w tych dniach cyklu?
    Gadaj no jak na świętej spowiedzi! ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 05:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie oglądałam Rucia..."złamas"-ciekawe określenie

Dopiszę tu coś w tym poście, bo wyjdzie, że monologuję...tak więc mama do mnie przyjechała i wyobraźcie sobie, że odkąd jest, to mój m. uznaje mojego ojca za "świętego wśród żywych"...ma rację, bo takiego lenistwa jakim się cechuje, to świat nie widział...ewenement na skalę globalną...biega tylko z telefonem i wysłuchuje żali mojej reszty rodzinki...my sister drugi rok nie rozliczyła się z fiskusem np. i miała czas idiotka ten aktualny wysłać do północy, to zawaliła, w tamtej kwestii mogłaby wystąpić z tzw. czynnym żalem, i się wytłumaczyć, bo ustawowo ma taką możliwość a ona nie! Teraz już oni ją ścigają za poprzedni rok a w tym roku kolejny raz zawaliła i już teraz "czynny żal" w grę nie wchodzi...ja pier...ale ja mam rodzinę.Wstyd ale bynajmniej nie w związku z fiskusowymi zaniedbaniami...Młodsza siostra chodzi i podjada słodycze jakby w domu nie było, wczoraj przygotowałam udka na obiad i żadna się nie przyznała a 3 zginęły...no święci pańscy, dobrze, że świeży schabowy miałam, to szybka panierka i obiad był...
    Aż mi jest głupio przed samą sobą, że sprawdziły się moje przypuszczenia, im częściej będą tu przyjeżdżać, tym bardziej będą się kompromitować...
    żeby kur...nie umieć pozmywać po posiłku jednym czy drugim? Jak pytają a mówię, że już się zabrałam za zmywanie, to mają miny szczęśliwe, za miotłę i mopa ani razu się nie wzięły, nawet w pokoju gdzie same robią syf. Kurzy nie ściągnęły ze stołu a jest czarny...na telewizorze zauważyłam tylko szlaczek po palcach, że kurz jest, to wiedzą po tym wnioskuję.

Jak robię posiłek, to siedzą mi w kuchni wszyscy, no kurde! Ileż można?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 05:56

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    WITAJCIE Z RANA!

Towarzystwo w moim domu śpi jeszcze...po burzy, deszczu i gradzie śpi się dużo lepiej...

Ozonu mega dużo ach ach!

Tak więc w nocy spać nie mogłam...po pierwszej obudziły mnie psy...szczekały i bałam się, że znów lis się zakrada...poobserwowałam okolice kurnika z okna sypialni i do łóżka dalej spać.

Obudziłam się znów po czwartej...niebo praktycznie non stop było jasne właściwie ono było jasne a jedynie przyciemniane na ułamki sekund gdy brakło wyładowań...wszystko działo się dłuższy czas w chmurach...ale jak zaczęło w końcu po około pół godzinie oddawać energię do ziemi, to aż się włosy zjeżyły na rękach a ja burzy się nie boję. Ogródek pływał, trawnik jak basen, ale moje tulipany przetrwały nawet kilkuminutowe gradobicie...kulki może 2-3 cm miały średnicę...wszystko się obroniło, może za wyjątkiem młodej sadzonki wiesioła błękitnego...ale to się jeszcze zobaczy...
    Miałam podlewać, odpuszczam, ja bym tak solidnie nie podlała...

Tyle o burzliwej-burzowej nocy.
    Nad ranem wyjrzałam przez okno, około 6-tej przebiegł zając łąką...taki prawdziwy zając co to ich w opolskim coraz mniej.
    Wczoraj byliśmy na wycieczce z m. polami, lasami...i nad naszą głową baaardzo nisko przefrunął bocian, czarny bocian ;-) Mówię mojemu Willemu tak...kochany teraz ,to Ty już nawet nie musisz nic robić, bo tak nisko przefrunął, że nie mam mocnych...czułam powiew skrzydeł- uwierzycie?

Muzi uwielbiam Twoje posty.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek!

Muzzii - rozumiem, że zająca udało Ci się złapać na pasztet?
    Kaja - widziałam kiedyś "1408", nawet mi się podobał.

Ale dziś zimnica :(

Ola_czeka, muzarcia, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Witaj Olka!
    Wpadasz na śniadanie?
    Widziałam tam jakąś kropę na wykresie...to pierwszy taki "incydent"
    w postaci plamienia w tych dniach cyklu?
    Gadaj no jak na świętej spowiedzi! ;-)

Cykliczna oznaka małpy. No ale ja w lipcu zachodzę, więc dobrze się składa.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Ruciu dobrze, że jesteś przy swojej przyjaciółce. Jakiś durny męski egzemplarz jej się trafił :(
    Muzi świetnie opowiadasz !- ja czytałam o tej, burzy, gradzie, tulipanach - czułam, że tam jestem i to widzę :)
    Wszystkim życzę ciepłego dzionka - no w końcu mamy majóweczkę :D

Ola_czeka, muzarcia, Libra, zbikowa, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 2635 2636 2637 2638 2639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ