X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrrrrrrrrr

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Brrrrrrrrrr

zimno Ci ? u mnie tez niezbyt z pogoda...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska u mnie @ stoi po drzwiami (takie mam wrażenie) i się wstydzi przyjść :P
    Po tylu latach mogłaby przyleźć i nawet dzwonkiem nie dzwonić :P, a ona taka złośliwa się zrobiła stoi i czeka :)
    Ja chyba bym sobie darowała to mierzenie na Twoim miejscu :)

Muska lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska masz bardzo ladny wykresik temperatur.....miejmy nadzieje ze na fasoleczke...

Muska lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska, nie możesz mieć PMSa, bo to jest stan napięcia przedmiesiączkowego, a żadna miesiączka Cię przecież nie tym razem nie czeka :P

Dobry pomysł z tym niemierzeniem, teraz przecież mierzenie nic nie da, tylko Cię zestresuje. [Shagga mnie prześwięci ;) ]

Muska, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, wpisz potem wyniki, na pewno Ci pomożemy - tzn. ja zapewne nie, bo się na wynikach w ogóle nie znam, ale mamy tu przecież ekspertki w interpretacji :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Tak więc, jak pisałam już dzisiaj, po pracy wyjeżdżamy. Nie będę mieć neta i nie będę tu zaglądać do niedzieli :(
    chlip chlip
    Mam dodatkowa zagwozdkę, czy brać tam termometr i cudować z mierzeniem żeby nikt nic nie zczaił (o własnym pokoju można tam zapomnieć, będzie jak na obozie), czy olać mierzenie temperatur i żyć w niepewności i błogiej nieświadomości do poniedziałku...

Muska, miałam się nie wypowiadać, ale się wypowiem. Moim zdaniem nie bierz termometru i zachowuj się tak, jakbyś w ciąży nie była. Rozumiem Cię, też miałam takie podejście, przez pierwsze półtora roku żyłam jak mnich "bo a nuż jestem w ciąży". Oczywiście nie zrozum mnie opacznie, nie sugeruję, że przed Tobą takie dłuuuuuugie starania. Ale serio - nawet jeśli się porządnie nagrzmocisz w ten weekend, to dziecku nic nie będzie, zespołu fas nie nabawi się od jednej imprezy w górach. Wiadomo, że picie w ciąży to największe świństwo jakie można robić, ale gdyby było tak, że w wyniku imprezy w 1 miesiącu ciąży dzieci rodzą się chore, to połowa populacji urodzonej w latach 60-tych byłaby dziś warzywami. Muska, proszę Cię - zluzuj, zostaw termometr, bo teraz widza o temperaturze nic Ci już nie da, i przeżyj ten weekend, jakby to miała być ostatnia impreza do przyszłych wakacji. Myślę, że bardziej niż sześciopak piwa czy impreza z wiśniówką zaszkodzą Twojej ewentualnej ciąży 4 doby zastanawiania się, czy w niej jesteś.

Muska, Kfjatus, Shagga_80, zbikowa, Effcia28, aisa, Rucia, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Brrrrrrrrrr

Noooo pisałam wcześniej - pracuję w takim kontenerze na budowie, który nie był ogrzewany całą noc a temperatura była poniżej zera. Ręce mam zgrabiałe Sylwia.........

Jednak zamieszkacie u teściów? czy w mieszkaniu i będziecie remontować?

• karoam Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    Kurczę dziewczyny Wy marudzicie na zimno a ja mam w tej chwili 28 stopni. Laaaaaatoooooo idzie wielkimi krokami, aż strach się bać. Wczoraj w południe było 38 a to jeszcze nie jest lato...
    31700224650403113751857.jpg

Kfjatus, sylwia1985, Muska, Libra, Blondi22, Shagga_80, zbikowa, aisa, kiti, Rucia, Dodi, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym odpuscila na jej miejscu, wyluzowala sie i nie myslala o mierzeniu tempki

Muska lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Brrrrrrrrrr

Noooo pisałam wcześniej - pracuję w takim kontenerze na budowie, który nie był ogrzewany całą noc a temperatura była poniżej zera. Ręce mam zgrabiałe Sylwia.........

Wiem ale myslalam ze ci jest tak poprostu zimno ze jestes "zimorodek" tak jak ja.Moj sie smieje ze zbankrutujemy bo musze miec w mieszkaniu 25 stopni bo jesli spadnie choc jeden stopien to ja juz marzne....

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście boskie!!!
    Tak chyba zrobię właśnie!!!

Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nadeszło plamienie. @ oficjalnie uważam za przybyłą :)

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Dzień dobry :D
    Kurczę dziewczyny Wy marudzicie na zimno a ja mam w tej chwili 28 stopni. Laaaaaatoooooo idzie wielkimi krokami, aż strach się bać. Wczoraj w południe było 38 a to jeszcze nie jest lato...
    31700224650403113751857.jpg

Karoam, myślisz, że jak jesteś w ciąży, to Ci wszystko ujdzie na sucho?! Natychmiast masz napisać, że u Ciebie leje i jest mgła.

mauysia, Libra, karoam, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam zazdroszcze takiej pogody.Ja dzis marzne bo na podkarpaciu zachmurzenie ale musze pupe ruszyc do szpitala po te wyniki.Mam autobus o 10:15 wiec trzeba pomalutku sie bedzie zbierac

karoam lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Brrrrrrrrrr

Ja pierdziu...
    jak powiesz, że nie masz tam normalnego kibelka tylko toi-toia, to już w ogóle opadną mi łapska...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Brrrrrrrrrr

Ja pierdziu...
    jak powiesz, że nie masz tam normalnego kibelka tylko toi-toia, to już w ogóle opadną mi łapska...

Mam kibelek, ale muszę iść do niego prawie 10 minut, wychodzić z budowy dając odcisk palca itd. Kończy się tym, że nigdy nie chce mi się iść, czekam do samego końca, aż mi przysłowiowo "idzie oczami" a potem przeklinam jak w końcu lecę, bo boję się, że nie dojdę.

Takie to zwierzenia serwuję dziś w internecie całemu światu.

Muska, mauysia, zbikowa, Effcia28, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, czy mężczyźni Twojego życia wrócili do domu?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co niestety moje najgorsze przeczucia sie spelnily i dzis zwozimy wszytko do tescciow- jestem przerazona ale nie ma wyboru. Ostatnio gadalismy z tesciowka i ona stwierdzila ze jest na tyle miejsca ze mozemy z nimi zamieszkac ze do konca czerwca jest umowa podpisana odnosnie wynajmu mieszkania przez studentki a ze potem mozemy remontowac "powoli" ale przez te kilka miesiecy nic nam sie nie stanie jak zamieszkamy z nimi. Boze jestem taka zalamana ale nie chce was tym zanudzac. Wczoraj powiedzialam swojemu ze obawiam sie tego co teraz bedzie o nasza dalsza przyszlosc i plany. Mieszkamy juz tam 4 dni u tesciowki i juz mam serdecznie dosc-musze byc skazana na to co ona zrobi - caly czas mowi mojemu G co ma robic i wogole - a najgorsze ze ostatnio powiedziala " spijcie osobno bo jest na tyle pokojow" przynajmniej sie wyspicie bo wiesz Sylwie Grzegorz musi byc wyspany bo ma na 7 rano do pracy a ty masz na 10 wiec mozesz dluzej pospac... Nie wiem jak to dalej bedzie ale chodze zdolowana....
    Na dodatek tesciowie caly czas lamentuje ze to zle tamto zle i mnie tez dol lapie a chcialabym normalnie zyc a nie ze wstaje jak mam wolne i nie wiem co tam robic... zero prywatnosci - nawet sexu nie mozna ...bo tesc ma sypialnie obok naszej..... totalna porazka....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 07:09

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    wiecie co niestety moje najgorsze przeczucia sie spelnily i dzis zwozimy wszytko do tescciow- jestem przerazona ale nie ma wyboru. Ostatnio gadalismy z tesciowka i ona stwierdzila ze jest na tyle miejsca ze mozemy z nimi zamieszkac ze do konca czerwca jest umowa podpisana odnosnie wynajmu mieszkania przez studentki a ze potem mozemy remontowac "powoli" ale przez te kilka miesiecy nic nam sie nie stanie jak zamieszkamy z nimi. Boze jestem taka zalamana ale nie chce was tym zanudzac. Wczoraj powiedzialam swojemu ze obawiam sie tego co teraz bedzie o nasza dalsza przyszlosc i plany. Mieszkamy juz tam 4 dni u tesciowki i juz mam serdecznie dosc-musze byc skazana na to co ona zrobi - caly czas mowi mojemu G co ma robic i wogole - a najgorsze ze ostatnio powiedziala " spijcie osobno bo jest na tyle pokojow" przynajmniej sie wyspicie bo wiesz Sylwie Grzegorz musi byc wyspany bo ma na 7 rano do pracy a ty masz na 10 wiec mozesz dluzej pospac... Nie wiem jak to dalej bedzie ale chodze zdolowana....
    Na dodatek tesciowie caly czas lamentuje ze to zle tamto zle i mnie tez dol lapie a chcialabym normalnie zyc a nie ze wstaje jak mam wolne i nie wiem co tam robic... zero prywatnosci - nawet sexu nie mozna ...bo tesc ma sypialnie obok naszej..... totalna porazka....

O kurde, no to rzeczywiście słabo :(
    A jak długo musicie tam mieszkać?

JUŻ WIDZĘ! KILKA MIESIĘCY! Przepraszam za niedoczytanie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 07:18

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2637 2638 2639 2640 2641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ